09 de setembre 2008

tinc un veí sibisionista

estimada lena francis "ford cópula"

el meu poblema és molt gros... molt molt gros... tinc un piset modest en una gran avinguda duna ciutat intermitja on arriba l'Ave i on deien que els pisos anaven a ser comprats per pixapins en busca de gangues on viure a una hora de bcn. Continuo diente o dent que el meu poblema és gros. El meu pis és un cinqué pis, amb un balcó exterior a l'avinguda de la "pau" on els vehicles i els taladros percutors fan simfonies acústiques, i la resta del pisset´és interior, a un patí de llums ampli. Aqui rau lo meu poblema, a un pis inferior al meu, davant la finestra de l'habitació copular matrimonial hi viu un sudamaricón fortachón cachitas i morenito de piel. Doncs bé, els susodich te una mania, una mania grossa... lena francis... no sap dormir amb pijama, shorts, boxers o tanga, no... només sap dormir en boles!! i per si no fos poc, només sap dormir trempat!!! i clar, jo que maixeco i miro la seu vella bella i baixo la vista a mode de badall matiné i el vec allí, amb lo traste al vent, amb los ojos que parecen bolas, las bolassssssssss... que sembla una brúixola marcant lo nord de la Seu! I em venen les basques i els gòmits, succeïts per una sensació de frustració personal i vergonya particular, i alego emprenyament profund i... i... i...

Als meus amics els he dit que em molesta que el paio estigui en boles all the day... la realitat és que si fos una sudamaricona pos la cosa quedaria reduïda a la meitat del poblema o menyus... però no... es home... segur eh? o travelo... també podria ser... però clar, alego arriba la meva mitja taronja i compara... i... i... i... què? jastà? tot això es loferta que tens? ufff... és molt dur bloggeros... i els meus amics no m'ajuden res... no han volgut anar a cremar el local del susodicho carne magra, ni a fer-li un susto... malamigos.com

Lena Francis, et sol·licito ajuda, un consell o molts pq ja no sé que fer, si un implant, si estirar-me-la estilo conde lecchio o tapiar les finestres interiors aduint poblemes de corrents daries... he fet un primer pas, posar a la venda el pisset i comprar-me una portunitat que tingut a les afores; he fet bé? gràcies d'avantmà per la vostra ajuda.

Un fiel oyente tuyo

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimado amigo: no sufras más ni te preocupes, ya viene el otoño y con la fresca el esibicionista cerrará su balcon o se le encogerá el aparato y las bolas subirán buscando su calor corporal pareciendo un castratti o un baby enenuco.

Por otro lado, el piso? según la descripción aportada su valor en el mercado inexistente parece incalculable, no?

Por lo que respecta a tus "amigos", yo les daría el bote rápido, menuda panda.

Buena suerte

Anònim ha dit...

estimada mario bross... fijo que eres un travelo o un shemale... de tus palabra se denota que quieres beneficiarte al amigo anchova, pues no se k del otoño coño i no se k del incalculable valor... no les vendas duros a tres pesetas (charly finantial anchovas brother dixit) ni "li fotis amb palangana" (brik dixit) que esta casat afillat i ahiputecat, vale?

i sus amigos te van a dar un bote a ti, super bross, pa que te pierdas en tu video juego i ellos tencontrarán!

Anònim ha dit...

tu sabe, mi amol que la calor en lleidal es mu fuelte i costante en veranol. i mi guate me pone caldiaco i me se sube la bilirrubina ay cuando me mira i yo la miro ay i me tomo una aspirinal ay es un rumol que contamina i claro... no puedo mas que duchalme poco i mal i aluego dormil cansado del esfuelso realisado

perdon a mis convesinos que me apedrean con anous pero no puedo asel nada, yo soy asi y asi seguiré nunca cambiare a menos que me safloje la chorra que estonces man comentau k en esta madre patria existe una pastillica que sube la minga un ratico corto (4-5 horas) pa poder satisfaser mi mamita... Vinagra man dicho k se dise... no? gracias a todos por su incomprension!

Anònim ha dit...

k? una fenyadaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

buenoooooo, cosa seria

Anònim ha dit...

ja hu vec...

Anònim ha dit...

i dic jo el susodicho vesino no tendrà una vesina de güen ver?¿ es por aprovechar el momento i quizas eso contrarrestaría las vascas, gòmits, arcadas, horcajadas, etc... no?

Anònim ha dit...

no estaràs preparant un altra entrada?

no, no hi ha veina i menos mal pq vist lo llordo que es el paio i la seva installació m'hauria de comprar una vomitera

Anònim ha dit...

ya... a tot li fa ascos lo tio especial i alego ... alego... alego vuelvo!!!

Anònim ha dit...

una entrada? ja seria hora que en fessis una no? i tu klanker també per no parlar de pumuky tetabriki i/o seglalosvuevos!

Anònim ha dit...

hola mi amol, comostas? tu me isnoras pero yo te veo mirar con ese cuerpesito emergente que tienes, ese cuerpo de pilón... mi amol... mirame i tirame una nues!!!

Anònim ha dit...

ei... families i arrejuntaus... com va la nait? jo ara a sopar despres de fer gasto calóric jugant a basquetarrastrau... dic k on sou? no estareu preparantvos fésicamente per la marató de batejos??? coi, si no veniu no passa res... uno mas... au... pins alego u demà!!!

Anònim ha dit...

Bona nit, si que hi som però em fet un pre-batej celebrant el sant del germa gran del petit homenatjat del dissabte a les 5, que no son les 5 que han de ser les 5 menys quart! Kin estres!
Ja ho veus ombra pocs dies de vacances i me'ls paso planificant els eventos socio-ludic-gastronomics!

Anònim ha dit...

Adema paso per la mitjeria a otejar els papers ombra, que avui els xurumbles s'han axecat tard i no m'ha donat temps.

k feu pont lo divendres?

Anònim ha dit...

En respecte a l'entrada del dia us he d'informar que el susodicho em sembla que abandonat el pis o lo menos el pinten!
De todos modos no era tan fiera el leon como lo pinta el anchova eh?

Anònim ha dit...

Brik com es que no dius res, que tens una mica de fenya u k?

Anònim ha dit...

Buenos xics/es m'en vaig a reposar al sofa que dema anem a festa major del poble i s'ha d'estar ben descansat!

Anònim ha dit...

Veinte centimos a quien acierte lo poble......

Tic tac tic tac tic tac.....tiempo!



Bona noite a tut le monde

Anònim ha dit...

aige?

Anònim ha dit...

bon dia... la briki esta en descanso, sus encernicales no lepermiten mucho estress i se le pone maldecabesaaaaaa i asumau a los ataques de glotoneria tetamental de la ONbrA pos... un battiburrillo !

Anònim ha dit...

asi k no era tan fiero lo leon, klanker? i tu com ho saps? que el vas veure? k era com el de la cocacola? o menos? o mas????????? dinos tu opinioon objetiva... asi k pintan? con el rodillo? ay deu.. i k fas de vacnces a casa? mira per la finestra al maromo pintor? anchovaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

que voools paio?

Anònim ha dit...

k la klanker mira por la finestra!!!!! la del darrera!!!!!!! ojooooooooooooooooooooooo!!!!

Anònim ha dit...

klanker, tenim algun plan per la tarda de dissabte???

Anònim ha dit...

weys, avui anem de festa maxó a serós city DF, cagathilorit, espero no hi hagi ballaruca paquitthexocolatier

Anònim ha dit...

ben mudat de festa major, pantalons de pinces, camisa d'aquelles que impregna l'olor corporal i sandalies balladores, a topeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

diuen que dissabte hi haurà sesió de monta natural i a pèl??, no sé si trobaré les botes de montar a cavall i el bozal murrió, delicatessens d'alfalfa que no faltin pel bestiar

Anònim ha dit...

i amb tota l'olor equina anirem a fer lo soparpsicolabis, coi, hi haurà dutxes lo menos, imagina que algun petit trepitxa una ginya caballar ... fins als genolls de fem i aleshores que fem, eh?

Anònim ha dit...

el cel serà seré???? o plourà?, on estan les botes de montaaaar??? o millor les de pesca fluviaaaaal??

Anònim ha dit...

aprofitant la veneïtstesa rodarem un whestern, si, una de pistoleros, amb grans pistoles

Anònim ha dit...

cony en pony

Anònim ha dit...

atencio, avui es un bon dia per anunciarvos un fet sense precedents... avui, després dun any i mig davisats els instaladors de lalarma de la house nostra... shan dignat a trucarme... i aixo k hi ha relació paternoveinal... ole tus vuevos...i cada cop k mels he nat trobant k no son poques vegades... "SI, JA VENIM, LA SETMANA K VE ET TRUCO!!"

ufff... i ja vuras... pa cuando dice k lo kiere???'

Anònim ha dit...

A SERÒS... PERNSAVA K a ager... pos k vajo bé i reservat una mica pel sápato... per cert, us fan padrinets??? pq llavors feu lo cupo...la brik ja te responsabilitat padrinetal amb la chohlhloeeoeoeoo oeeeeeee oeeeeeee

esta que se sale.. ke si agulla, ke si cirio, ke si... hasta la mona la comprat...

balleu forsa k es una manera de perdre volum...

Giveaway of the Day