12 de setembre 2008

El Colisionador

El Gran Colisionador de Hadrones
“Como crear un agujero negro que devore al mundo”
Al menos aixo pensen Waltraba Destralera i el Master’s Chambers Dr. Ion de Protón de todos los santos, qui han presentat una demanda contra els cientifics del CERN (Centro Europeo de Investigación Nuclear) que desarrollen des de fa 14 anys el “Gran colisionador de Hadrones”. Els dos experts basen la seva demanda en que el colisionador, al fer chocar protons entre si, pot generar un forat o bujero negro que podría devorar no sols a la terra, sino i talvez al universo entero, OHHHH!! cagaleras de la muerte o quizás, según la Ing. De la Ocasión Mr. Melanesia “como menimo unas bolsas de patatas fritas próximas a caducidad”.

La noticia parece haberse escapado de un guión de ciencia ficción. Una maquina que puede devorar al mundo o dos científicos chalados que quieren conseguir notoriedad? muchos productores de Hollywood han tomado nota y en breve, si todavía existimos como planeta, lo podremos ver en el cine o en copia pirata del topmanta.

El objetivo de los científicos del sr. CERT es desarrollar una maquina que los ayude a determinar la naturaleza de la masa (de pizza, tartalpons, madalenas?). Para ello el Gran Colisionador de Hadrones (LHC), que está ubicado en las afueras de Ginebra (cocretamente en el barrio de Gordon’s de no agrado al paladar del ciertos someliers), hará chocar protones y de esta manera recreará las fuerzas y condiciones que se experimentaron, una billonesima de segundo después del BigBang sabor laaaargo de maduiexes del bosque.
Ara be, davant tant notoria noticia les questions son diverses … quin objectiu busquen els cientifics del CERN?, gastar-se uns 5.000 millones d’euros en una maquina que fa chocar protons?, que son els hadrones?, forats negres? interessa, interessa, expliquemolo, o en propera temporada d’hivern, a quines cases es faran els sopars?
Totes les respostes les podeu buscar al wikipedia, alguna ja es de major complexitat i no hi haurà mes resposta que esperar aconteixements pacientementelorente. De moment i a falta de més dades respecte aquest novedós projecte podeu continuar indagant en els forats negres habituals.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi men parece un despilfarro puesto que ya que la finalidad del proyecto y los objetivos a conseguir ni se saben o se perderan en un agujero negro yo pondria a los cientificos en el acelerador que pasaría a ser un "acelerador de cabrones", y no digo más, que más claro el agua, no nos tomeis mas el pelo y subirnos el salario

Anònim ha dit...

os mando un extracto de una conexión pirata captada del centro CERP

... "en estos momentos no hay resultado, seguramente se cayó cerveza en el acelerador" ...

malditos cadrones,

Anònim ha dit...

Bon dia currelas, finalment un tema científic al blog que em permeti desenvolupar tot el meu saber tècnic, cultural i del saber. Per cert, molt acelerador pero ... ja porta frenos aquest trasto?

Anònim ha dit...

Aquesta màquina el que podria fer es un foradet negre que devorés la mala llet de mon, la fam, les guerres, la contaminació, les hipoteques, la violencia, la codicia, la peresa i al grup musical del mateix nom i el fum de les Bbq's de sardines.

Un saludo, acelerats

Anònim ha dit...

que us pasa? no teniu de flowers sobre el tema i esteu intentant documentar-vos sobre el acelerador?

Anònim ha dit...

diuen que està 100 m sota terra, te forma de cercle i el forat negre està net de pelambrera

Anònim ha dit...

i que va més accelerat que un paio dopat fins les celles de spit, coca i alcohol al so de chumba chumba discomaquinera

Anònim ha dit...

que pasa neeeeeeng !

Anònim ha dit...

bon dia i bona entrada
he estat ocupat fent de pare escolar etc etc tec cet
+
au... k masperen per catrejar amb la onBRa

Anònim ha dit...

not caura el pelo de l'estres, no

Anònim ha dit...

comentari a l'estil pumukiano habitual

Anònim ha dit...

si, perdó, esto... e sk estem concnetrats pq ahir comunio i demà batech... ja podeu pensar i ara eszcribint amb la ona per aki.. amposibel zing!!!

Anònim ha dit...

no cuela, excuses, si no vols escriure no cal justificacions

Anònim ha dit...

Bona nit que heu tingut molta feina avui que no hi havia casi dingu per aki?
Jo ja tinc prou feina en pensar en que farè demà i amb que ens taparem si fa el mateix fred que avui!!!!!!!!!!!!
Brik que li posaras a l'ombramaria per puxar al ponie?
Es per si arribo a l'hora estar d'acord amb la situació i no arribar amb manoletines dorades i jaqueteta de fil!!

Anònim ha dit...

Ja m'ho diràs dema al mati no cal que corris ara dona!!!!

Anònim ha dit...

Ja esteu a kal rokeflin u k?

Anònim ha dit...

No us paseu k dema no berenareu

Anònim ha dit...

Au adeu i pins dema!

Anònim ha dit...

fectivament la familia ombra brik estaven de celebració de les santes maria i ona... 12 setembre... tranquils no vos ho tindran en compte... no... pasasssa nada... nooooo... bien... dit sigo... dit keda... i hem nat a fer un soparillo al pub bocaderia maracas amb la tercera edat de cada banda...... ambient tranquil, conversa amena, el director boss santi amb bona sintonia i conversa... un plaer, com no? fins que 18 prepubertals fémines i un gay han arribat a sopar a eso de las 10'45 (on van a aquest hora-=??????????) i han fotut un jaleo de tres pares de cojones peludos i sin bujeros a la vista conm el del CERN (centre de estudi dels roncs nacionals)


pel demés ok makei...

Anònim ha dit...

les puces disfrutaran dallò més amb les jaquetetes de fil de demà... rasca pega diosssssssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

records de part del santi maracas a tota la penya (buenoooooooo a milions) del blog...

Anònim ha dit...

k? ja dormiu? com fotis maranya a lo accelerador i et fotos de cap a a lo forat negre demà no valdràs un duro, anchova!! kietet i les mans kietes!

Anònim ha dit...

Bon dia, no tinc temps de llegir res que tinc molta pressa, avui crec que toca al santoral les santes maria i one sima, que també s'escau normalment a l'agost, així que una gran felicitació per les que així s'anomenin, me voy pitando, pip piiiip

Anònim ha dit...

Eeeeestooooo que si que m'en vaig recordar de les felicitacions i no pude ñamaros que digo que FELICITATS! i disculpen las molestias.

Es que amb tanta celbració no se on soc!

Anònim ha dit...

Bueno vaig a fer un petit recolçament de cap que ens espera una tarde llaaaaaarga.

Anònim ha dit...

ANEU FENT...

Anònim ha dit...

Bon dia a tots i totes!

Anònim ha dit...

Eo i també bona tarda a tots/totes

Anònim ha dit...

Bona nit, poca activitat avui, per mi es un dia extrany, preparant uniformes i coses pel cole, i un nus a l'estòmac com si fos el primer dia per tot i tots!
Hem sap molt greu per la pobra canalla tant contents ara i demà....
Llei de la p... vida! per desgràcia.
Petons a tots i que tingueu un bon dia grans i petits!!!

Anònim ha dit...

segurament uns mes que uns altres, pero que hi farem, la cosa esta així montada i despres de l'estiu, les vacances, el sol, els gelats les nits a la fresca.... demà comença el cole i tothom a fitxar, com be diu klanquer grans i petits... que deu reparteixi sort pèr tots, paciencia, comprenció i ja posats amor!!!!
bon començament de la campanya otoñal...

Anònim ha dit...

a per cert avui la onitis ha fet 10 mesos!!!!
No puede serr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Doncs si s'ha acabat el brokil, demà la vuelta al cole, que Dios reparta suerte, uns pel retrobament, altres per tenir el cor fort, altres pel seu primer dia i altres xq comença el seño!!!!
Bon inici de curs a tots

Anònim ha dit...

AH i felicitats a la noia dels 10 mesos, com vola el temps, ja pot començar a practicar per bufar l'espelmeta

Anònim ha dit...

bé nois i noies nanit a tots

Anònim ha dit...

ep, ex i recen pollosos com va la cosa? demà cole? ahs i... jo porto la maria i la vaig a recollir... es mi deberes de demà.. pensava kel primer dia de cole no sen posaven de deures...

Anònim ha dit...

10 mesos... deunidó a fede10... i ja porta els deures fets, ja bufa lespelma... k mes li cal fer abans de lany? ha de caminar? podem esperar una mica no? k gatejo... k mola mazo pq aixi no cale passar mopa... k?

sento la brik posarse lo despertador... se lacabó lo broquil i lascarola, lèmbràs i la quarentena... au... acurrar... k no sa mort dingú de currar coi!

Anònim ha dit...

Ona no corris en fer-te gran!
K a mi ja m'ha tocat el rebre

Giveaway of the Day