14 de setembre 2008

la vuelta al cole

Avui es el dia de la vueltalcole... nens, nenes, nois, noies, mestres, mestresses (ay no... esas no), sinyoretes, interrogants, concertats... tot l'estiu de festa, horaris lliures i ara toca tornar a la realitat... i la pregunta és:

pq els hi fem això a la canalla, eh?

alguns ploraran, altres ni et donaran un petó de despedida pq els deixes allí amb unes senyoretes "supermaximega simpàtiques", i altres et tindran rencor fins a nadal... que hi fan allí? aprenen algo més que per fer encreuats? a llegir i a escriure? si els pormeteu no anar al cole, ells aprendrien solets a tot això, a casa... mentres juguen a barbis i a futebol...

el que passa es que els grans som molt còmodes... si si... que fariem amb la canalla? uysss a casa sols... o amb canguros... no no... k vagin a cole, k es cansin i k si pot ser dinin alli... i després cap a les 9 de la nit si pot ser sadormin sense refunfuñar... ja mos val!!! I això quan ells siguin grans serà igual... es una cadena de supervivència... l'ésser humà es cruel amb ell mateix... al cole? quines ganes... i sense cobrar un duro... au aneu vatros al cole, que nantros tenim la playestaishion!!!

vajo bé!!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara arribo de portar la canalla al cole, com els ministres i vividors a les 10 a la feña, pos casi fem pleno, anavem 4, d'entrada tots contents i satisfets i per acabar llagrimes en 3. Fededeu, casi un pleno.

Anònim ha dit...

pero penso que també els hi va be relacionar-se, jugar, apendre altres coses, degustar altres manjars, pillar virus i bacteris i rascar-se els genolls en un pati legal.

Anònim ha dit...

un mar de lagrimas, un tusami alguns nens

Anònim ha dit...

fectivament... amb lo bé k anavem , nantros hem fet pleno, anavem 2... ella i jo... cagondena kin mal cos me sa kedat... i mira que era un dia feliç, fresquet, kin aire mes pur... pardalets, solet... coi, la putamerdadelcoleunaaltravegada?????

pozi... i arribant a la fila sa compungit, ha vist a altres amb la boca ben oberta i plorant... i efecto ecoooooo... deumeuuuu... kin fraude de padre!!! alego calma, i risas dun paio k serà el rapero de la classe...amb caputxa i pantalons mimetas... nomes calia veure a su padre...

Anònim ha dit...

alego..´. ñoñeria, aprisionamineto de pierna derecha de ombrapater... i alejamiento con cara de "mamong!!!!" i au... demà més... i pitjor, segons la previssió dels homes del temps escolar!!!

Anònim ha dit...

kins 4 ereu?... tota la familia in pleno???? jolin... ets un macho noplorador... pero ben be k te ans nat cap al zulo a renegar i estar tot el dia de malaostia i no saps pq.... a mi em passa... au.... mos anem veient!!

Anònim ha dit...

Se busca desanudador de nudos de estómago
razón, aqui y varias

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, no us puc dir res mes que hem sento super mala mare, perque al damunt estic a casa SOLA amb les meves circunstancies i les meves llagrimes!!
JA ME VAL.

Anònim ha dit...

no pateixis klanker, m'han dit que tota la clase ja canta i balla el chuchuá dels piñon fijo i que lo petit ja s'ha fotut 3 plats de pasta gallo bullida

Brazos arriba! cabeza atrás!

Anònim ha dit...

ara deu dormir damunt un parell o tres de colchonetes perque amb els tombs que dóna ...

Anònim ha dit...

Si pot dormir rai, amb el batibull de plors que hi havia es practicament imposible de fer res.

Anònim ha dit...

que tardaràs molt u k?

Anònim ha dit...

ANDA, LOS DONUTS mecagüenelkopon, ardor dan

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes,espero que la sortida hagi estat millor que l'entrada, això segur i agafeu forces aquesta nit que demà es repetirà el drama!
Ànims

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes, fi de la primera jornada laboral i ja n'estic fins la patilla currombrajimenez, vaig a comprar una botella i dos paquets de forces per demà.
Anims weys

Anònim ha dit...

Vinga nois que d'aquí quatre dies això esta més que superat!

Anònim ha dit...

entrada? sortida? pero pumuky de que coi parles? a tu el sexe se testà fotent al cap eh? i alego diran de nantros los nois...

Anònim ha dit...

la susodicha ploradora encongidora de cara ha sortit espitada per la tarde, contenta i tot!!!

ara... demà serà altres dia!

Anònim ha dit...

buf mare meva, jo anava dos i sol he plorat jo, lombrona sa quedat per primer dia a la casaescola yaya, ma fet yuyu i mentre pensava quins 10 mesos hem passat les dues amb el cor escongit, he passat per davant del cole de ombramaria i he pensat: pobra daqui tres quarts d'hora li entrara el mal rotllo de la tornada... i jo no hi puc fer res, perque per incoherencies de la vida estic cuidant i acaronant altres nens que ploren pels seus pares, que n'es d'ilogic tot plegat... total que tambe se m'ha ficat el nus a l'estòmag i com soc una plorona també ha porat...

Anònim ha dit...

a la tarda tot era d'un altre color, ombraona a musica i ombramaria contenta i xerraira... crec que es bona senyal... pero crec que demà tornarà a estar un dia dur i ple de sentiments a flor de pell.

Anònim ha dit...

I tant Brik, aquesta setmana serà una mica dura en el bon sentit de la parula sr. ombra) però després tot superat, que aquest any segur es diferent!

Anònim ha dit...

Bé nois que descanseu nanit!

Anònim ha dit...

jastem amb els comentaris setsuals de la pumu... tia, descanasa que el començament del curs no t'ha anat garie bé!!!

Giveaway of the Day