21 de setembre 2008

La culpa es de ....


Avui va de moda. Si, fectivament, roba, complements, sapatos, bisuteria ... cada temporada hi ha varies subtemporades (hivern, estiu i tal). Sense entrar ni profunditzar en el què, com, perqué, cuando, lo cualo, mandeee de la moda i les seves tendències de pasarel·la, si podem dir que, en alguns casos, la roba que algunes marques o cases possen al mercat son de molt dubtos gust sobretot si no vols semblar una ramblera en horari laboral, però altra cosa es ja possar-ho directament i sense titubeos en els cartells anunciadors ... no cale tanta sinceritat.
Ja ho diu un dit popular de no sé qui, "La culpa es de los padres que las visten como p...."

Léase al detalle el cartelico anunciador del artículo

30 comentaris:

Anònim ha dit...

póngame dos y una caja de Prosti's de Kellog's

Anònim ha dit...

Hoy vemos en las calles niñas vestidas como prostitutas, solo faltandole un lazo en la cabeza para decir que se estan regalando; patrocinado principalmente por los padres de estas menores.

Anònim ha dit...

Pos igual es la botiga de la marca de moda brasilenya DASPU, encara que el problema real es s'hi t'agrada aqeusta moda i hi vas a comprar tot sovint perqque “Daspu” (que be de ... Das putas o sigo de las putas) en una firma consolidada que vesteix a les dones que fumen o que tienen sed del braaaaasiiil na na na na na na na naaaaaaaa

Anònim ha dit...

Bon dia, anem a preparar lo sofregit de la pañella i de mentres cauran les primeres birres, a l'hora de finalitzar possan-hi el detall de la llimona ja no sabrem si el plat es pañella, solomillo delefant o profiterols, lunes al sol y de resaca.

Passeu bon dia ..
VALEEENCIAAAAAA !!! NA NA NA NA NA NA NA NAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

Bon dia a tots totes, que vagi bé ka paella, els cubates i la resaca de demà!

Anònim ha dit...

Molt bona la foto, parla per ella mateixa!
Quanta ragó

Anònim ha dit...

Ja fa anys que ho dic si es que van com a putes!!!!!!

Anònim ha dit...

no descanseu ni los domenges,fede10

Anònim ha dit...

que fort qui mqvia de dir a mi queen aquest cul de mon on nomès hi ha ovelles, ganilles, papallones i floretes podria conectar amb lo meu estimat blog.... es qque ens hem emportat al hombre tecnologia con nusaltres i mira, ens ha fet lo favor!

Anònim ha dit...

respecte a l'entrada davui, doncs si es triste,pro si, les nenes ja no son nenes, als 4 sembla que en tinguin 6 als 6 de 8, als 8 12 i als 12 ja tornen de tot, mare mevaquina por, que jo vaig ser verge fins als 30!!!!!!!

Anònim ha dit...

OSTIAS QUE TIA MAS FREGIDA ,HASTA LOS 3000000000000000000000000000000!!!!

Anònim ha dit...

bueno a lo que anavem, la culpa si es dels pares que ens deixem portar per la moda, per la tele, per... bueno es iqual, pero la culpa sobretot es de les ments retorçudes i malaltes que poden pensar segons que tenin una criatura inocent davant dels seus ulls, per molta roba que porti o no .
muerte a estos cerdos hijos de la gran p.....

Anònim ha dit...

bueno, molt records, petonets i un us estimo desde sahun un poble aprop de benasque que no estas mal... hem passat un bon cap de setman us ho recomano.

Anònim ha dit...

no puc creurre que es parli de putillas i el dr. pestanya entri al blog.. no se jo si creureho... per cert, adsl wifi en sahún 100 habitants, ascollonant, tenim fotos i reportaqtges preparats... aki, portail en mano... jolin... crec que crearem una corresponsalia per aki i ens traslladarem val? jolin jlionnn...

vajon be les paelles!!! i no beveu. per cert, alicatamiento de beers, chintonics, zaquiques, despres k un juligan trenqués la ampolla patxaran que amb tanta delicadesssa sa cuidat sempre... cagon10... i aixos lo divendres nit, nomes arribar... diossssssssss

Anònim ha dit...

un saludo de raul murillo, el nuevo primo arrepegau k tengo...

Anònim ha dit...

un saludo de raul murillo, el nuevo primo arrepegau k tengo...

Anònim ha dit...

Eo, és que la tecnologia és un gran invento, ara si que el que no està conectat al món és perquè no vol!( o no te cuartos)

Anònim ha dit...

Això del wifi no es podria estendre tb a la nostra ciutat!

Anònim ha dit...

benvolguda pumu tu ets la menys indicada per queixar-te. Que pagues alguna quota de adsl? a k no? pos chitón questas mas guapa!!! els teus veins son bones persones pero no sempre ho seran, daltra banda lleida es la ciutat europea capdavantera en wifi compartit... mexplico, ña gent k dona una part de la seva xarxa per compartir qui vulgui pel carrer... pero has de tenir el que es diu una fonera o parato que capta lo wifi gratuït... ara, no et pensis que es una supermegaconnexio, eh? es per coses petitessssssssssssss...

Anònim ha dit...

vec que lo anchova no va poder articular paraula oral i/o escrita despreés del tema paellar... sort que hi llegit al diari que lo II concurs-jornada paellera de la ptda. Torres de Sanuy es va desenvolupar sense problemes ni alteracions de lordre púbic... pq sino estaria procupat

Anònim ha dit...

nantros vam aconseguir toca cim a alpicat desp´res de viatge amb aracnido en techo coche que cae a entrecuix de brik i gomitada de berenar recent menjat a lo congosto del ventamillo (a quien se locurre????????????) de la ONbrA... bueno bueno... cadiretapendrepelcul!!!

Anònim ha dit...

k lujo montañil... aaaaaaaaaaaah

Anònim ha dit...

he leido Dr. Pestanya??, yo no he sida, lo puro

Anònim ha dit...

Bueno, bon dia, jornada laboral iniciada sense demora ni falses malalties. Per un cop m'he comportat correctament amb el beure i sense ataques de spiderman ... 5 birres, 5/6 vasos vi i 3 cubatas, ep! i sense carajillo. Un flojo.

Fins ara, weys

Anònim ha dit...

Cerebro que hagi anat tant be l'encontre de cosins allà dalt de la montanya fum fum fum, i hi ha un descompte de 30% en sillitas de bebes al poligamo

Anònim ha dit...

vec k el anchova ha igualat als primosmontanyils que es van alicatar les mesures que ell expressa pero amb un detall insignificant... aixó ja va caure fent la chereta del foc barbacoil amb llenya arrequitada de finques adjacents... no et dic amb los caragols i la carn brasa grasa... hip!!! pero jo, aqui!

Anònim ha dit...

quin agosarat motoriste a gafat avui la seua amotet per acudir a la seua fenya alegant que "que collons ha de ploure? si no encerten mai!!!" ?????

Anònim ha dit...

OLE OLE... cambio amoto chopa por chabusquero aunque sea abujereado para poder irme a casa a la hora de comer...

razón: tomàs me-orina

Anònim ha dit...

que moderns, una conexió des de les altes montanyes i fora del cubículo habitual, quin savoir tecnologic faire

Anònim ha dit...

el meu brothel!

Giveaway of the Day