16 d’octubre 2008

el aran organiza una semana de esqui dirigida a todo el publico gay

fa uns dies la premsa local ens va oferir una notícia realment curiosa; es volia organitzar, i s'organitzarà, una setmana d'esquí dirigida al públic gay. La meva reacció fou de sospresa!!! i indignació per les lesbianes, és clar.
Fins i tot, es parlava d'un horari i de diferentes actes segons el dia: tots els dies implicaven a priori esquiar, de dia, de matí volem dir, malpensants, a les pistes d'esquí cadascú al seu nivell i a poder ser sense treure massa el culet al fer cunya, si us plau i si no us plau.
Un cop acabada la jornada d'esquí es proposava pel DILLUNS la festa de la neu... como?????????? ay ay ay... no comment. Pel DIMARTS, festa chill out, volem pensar que chill no ve de chillar, no? ens referim a la festa chillar como una loca out (fuera)... jolinnnnnnnnnnnnn. DIMECRES, festa a pacha dj resident, aki tots segurs pq en principi no estan interessats en els pach@s... no? Per DIJOUS... bajada de toxas... jojojojooj... clar tanta activitat els dies anteriors doncs provoca una recaiguda retràctil, un período de recuperación, vamos. I DIVENDRES?????? cadascú a casa seva... que ja n'hi ha hagut prou, val?
Direu que aquest és un comentari una mica sexista... però es que ens ho posen en safata de plata eh????

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia tropa,

No patina i rellisca prou la neu que encara hi foten oliada .... peligrosa conbinación per a risc dels h.omoplatos

Una brasada, us enyorooooo jis jis jis

Anònim ha dit...

Ion, l'esquiada es per aquest cap de setmana, hi ha una de neuuu .. buenooo et possaràs les botes

Anònim ha dit...

no , no no... no apretis al ion per a esquiar aquest finde pq encara no ha acabat lentrada del rally, com per despistar-lo amb tonteries... ion, escriu i envia l¡entrada coi, k ja et fas pesadet... i deixat estar desquiar amb mariquites que no et portaran pel bon camí com sempre... au... a la fenya!!!

Anònim ha dit...

ei anchoveta, si t'has retirat del blog ens ho diràs? gràcies mil

Anònim ha dit...

Homes de poca fe .. només estic altrament bastant ocupat els darrers dies per temes laborals i del currelo, i que durin, fededeu que la cosa no està per tirar cohets ni per santjoan.

Això si, reconec que la meva creativitat a mode d'entrades està sota zero ligth.

Bona tarda

Anònim ha dit...

ep! l'euribor, aquest amic vostre mensual com la regla altrament anomenat tomatito va cap abaix ... i que duri duri com les piles

Anònim ha dit...

buaf! sky ... de panolis, donde esté la caida libre de escalera que se quiten los deportes de flojos

Anònim ha dit...

efectivament, això del sky ja no és el que era, per això em vaig retirar a temps fa temps, ja hi anava tothom ... de qualsevol manera ... amb R12, fiatasunos,... amb equipamenta sense gràcia, amb gafes lolailos, amb botavino, ... lo dicho, un sport masificat

Anònim ha dit...

Podria ser bastant divertit veure baixar als gays, amb els seus monos de coloringos qual anchova en sus buenos tiempos!
Aneu encomanant lloc.

Anònim ha dit...

anava a la última, a més, el de la botiga que me'l va encolomar va dir que "em quedava be del cul" ... como lo ves?

Anònim ha dit...

sombra, si no piensas hacer comentarios y tan solo las entradas, haznoslo saber, gracias mil

Anònim ha dit...

jeje... tarde de guarderia, neng... una a musica, laltra a passejar... k ni ha d egent k no fot brot... pero ves que hi farem, no ? dalgun mode sobreviuen...

Anònim ha dit...

ep, i si, penso fer comentaris, entrades, redissenyar lo blog, apretar-vos... tot menos pujar a bakeiragayfestival... no me vec... ara que... con un poquito vino... k? anchova k mos coneixem... jiijij

au... na tarde!

Anònim ha dit...

ese euribor ese euriboe ééééé

Anònim ha dit...

una merda, el cabró del uribor ara baixa... andivineu la data de la nostra revisió : 30 setembre...ara j pot pujar el k vulgo... k cabrons, mestaven esperant qual secuaz anchova en sus años de salidas nocturnas, a la k te descuidaves, zasssssssssssss!!!!!!! ja no hi era, i te tocava pagar a tu les copes i les tasses... si si ... les tasses... de waters i wcs jojojojo i marcs i portes i possamans i pipìencopa... osticstu... anchovannnna i anchovanielet veniu k sus explico una coseta viniu!!!

Anònim ha dit...

eso merece una entradita jejeje

Anònim ha dit...

eo! bona nit a tots! que malament anem tots si hem de festes d'esquí per gays!
Així no va bé!
I perquè no fan una semana d'esquí per a mestres patoses!
Què s'ha de fer una associació!

Anònim ha dit...

K tingueu tots un bon dia!
Per fi divendres!
Aquesta setmana ja està pasada!

ombranchova ha dit...

fectivament...i pujat el teu nou entradeition... gracies

Giveaway of the Day