27 d’octubre 2008

Què ens està passant?

bon jour a tutti le monde de bene

avui el diari ens mostra una notícia que m'ha deixat una mica pensatiu... al municipi veí, rei dels esmorzars de jubilats, anomenat ALCARRÀS van celebrar en el dia d'ahir l'habitual concentració motera dels volts de tots sants. Uns mil moteros van passejar amb més o menys art la seva montura per les contrades del segrià...


Això m'ha fet pensar... ON ÉREM NOSALTRES? i per nosaltres vull dir, amb pels, senyals i dades les següents persones:

  • ion de rues: experto montador de motos de diferenta cilindrada i procedencia, des de bandit 400 mil tragos, susukis repetardeadas en conmemoraciones alzamorísticas, hondasceberres choradas sin respetar una mierda i/o bandit 600 azulete polvete
  • milanés: provinent de una susukigesecinccents matriculada a la UNED actualment encara fa caballets gays amb la honda900fairbleid limitada (atada i lligada volem dir, si?)
  • pestanya: ja no es el que era amb la seva hondauvefeerre; la cosa ha canviat eh, men? la seva bemeuveerre1150erre no gaudeix de quilómetres tirats
  • segla: no es motero, es quadtero conlo qual queda todo dicho... un mindundi de la conduccion derrapadora, un levanta polvo avanzado, un barítono esmorzador amb un cosí con hija de paquete.
  • chumari alfari: el ninguneado chumari con paquete no aparece por enlloc, no sabem si la crisi innobiliaria ha fet estralls, o la paquete_ria ha dado un tumbo a su existencia azzurra.
  • ombra: ni cambiando de montura, ni de guantes, ni de chupa_mela cambia su estilo inconfundiblemente goma, estirar en recta i refrenar en curva tot desimulant l'existencia de poblemes de carburació o dentrada de la reserva... patètic en resum.
  • del loscosgepezeta o del milimelis & rubiaca no parlem pq no cal, no?

definitivament la campanya anti concentracions iniciada per l'ion ja en la primera concentració motera que vam anar que devia ser la de rosselló de fa 8 anys, passant per altorricó, alcarràs, torres de segre, borges blanques i nevades, etc etc... ha donat resultats per a ell i s'ha desfet lo grup de gayteros (gays i moteros) que tants premits s'havien endut als sortejos de les concentracions idems. A més ha provocat un estat de confusió en alguns motards del grup que suposaven com a dies de concentració dates com el pilar o tots sants, i ha fet canviar als diferents oganitzadors les dates setmana amunt o avall per tal d'evitar-se la trucada o semese tot dient-li:

"ei, chaper, diumenge concentració a XXX, a quina hora quedem? no esmorsos! i tapem-nos que comença a refrescar! parlem!"

bon dia i esperem que això canviï!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

ora et labora... el literato del blog ens ha desitjat no se qué.. que sapigos que amb aquest nivell culinari que esteu assolint a la vostra partida, el dia 31 DM de castanyada amb dancing days i "vayas donde vayas balones i tovallas" has de mantenir el nivell gastronomic, val? aixinas que inventa descubreix i gaudeix, que ja pagarem a escot... algunes mes que altres... pq com diu un cunyat estelar teu... "no cal pensar tant amb los quartos, coi!"

Anònim ha dit...

No fa gaire també n'hi va haber una de concentració davant lo barris nord -la zona baixa de la urbe on la delincuencia i l'atur fa mellado en el populach que alli malviu-, tinc entés que los famosos "gayteros" -jis jis jis, gais i moteros ...- a la que tampoc s'hi va assitir ... menudos domingueros ..

Anònim ha dit...

los gayteros no hi van anar.... alguns teníem una excusa vàlida totalment, no en canvi altres! unos mierdas, pa entendernos!

Anònim ha dit...

pocactivitat al blog... es dilluns, wapets... sus enyoro!!!

Anònim ha dit...

i sigue... no gusta el tema o k???

Anònim ha dit...

Anchova no cal que busquis cap excusa que la noticia no va amb tu que no tens moto!

Anònim ha dit...

ei, k casi va tenir moto eh? una sv650,,, susukli... se li jhagues fotut una chepa de calample amb akella postura de conducció... color marilla... una joia... i no et dic si al darrera la klanker sagués dignat a pujar... la pareja del año en moto... per cert, la postura de pujar el paquet (el acompanyant vull dir, eh?) no es de costat com a les vespes...

Anònim ha dit...

toma uribor!!!

Anònim ha dit...

buenas, ja he acabat la particular CONCENTRACIO, que siesta lafirgen que mi he pegao, torno cap al tajo segura i ojitos de guadiana, fins desprès marabunta de comentaris dioooos

Anònim ha dit...

era una bona elecció de moto ... per a que me dures la febre motociclistica un parell de caps de setmana ... un per aguantar una sortida amb el grup gaymotard GG i l'altre per retornarla amparanme a la clausula contractual "y si en 15días no está contento le devolvemos sus dineros". alaaaaa, ráfagas cumpañeros

Anònim ha dit...

ráfags i uves companyero anchova... hagués passat com sempre... haguessim acabat tu, el pestanya i jo anant en moto, i al arribar dinar amb falimilys, i al sopar pixxes guarres por ahi... o bocata maracaibo... ossease no nos juguemos la vida in the road i quedem per esmorzar en cotxe direstamente, no?

Anònim ha dit...

buenoooooooooooooo lluvia mañana litros por doquier, ja vurem, de moment man giñat i no gafo la moto gondena...

Anònim ha dit...

ei nois veig que no pareu amb els comentaris i les entradetes, ha vore si me sindico i torno a reenganxar-me de nou....

Giveaway of the Day