31 d’octubre 2008

dE castanyadA

Weys, jarribat ... la festa dels tontos per excel·lència, una excusa més per seure a taula i menjar-te quelcom orquestrat per algun interessat, en aquest cas els productors de castanyes i boniatos que en altra data no se’ls menjaria ni un porcino ibèric patanegrallenadeginy.
Ja ni nombro els “panellets” tradicionals catalans … fedemon que un engrut de pastapastanaga, fruitsecs i sucre a preu d'ortodòncia i cada cop més, presentats amb una decoració estil patètic i cutresalchichera de coloringos i diversitats de sabors a cada cual més vomitiu no és de la meva predilecció. Ja qui tira més cap al Haloween americanitzat, si, ja, teniu ragó, és la monda ... disfrassarte de psicópata asesino gilipolles, brujachupapirulas o de hipotecado muertoviviente no té cap mena de justificació.


Bé, un cop finalitzada la part del despotrique gruñón contra les tradicions cada cop més comercialitzades i sense gràcia ni esperit –espereu per Nadal, ja l’estic preparant-, dir-vos amics, companys, conocidos, achantats o gentdemalviure que avui, si la pluja ho permet ja que el sostre amenaça en caure a qualsevol moment, celebrarem la tradicional Festa de la Castañilla i del Moscatell a la Finca Pratschoa’s, esperem la vostra assistència i agradable participació amb moltes ganes de gresca, xerinola, disbauxa i ves a saber .... buenoooo, uff, si, del kopón.

Ñi haurà de tot … panellets, castanyes, moscatel –amb el raïm de les vinyes abonades d’orin del rallie-, un pegot de boniatos i gelat d’estrataciella.
No us acabareu lo moscatell y "que bien que lo pasemos ...."

26 comentaris:

Anònim ha dit...

gans tengo de tener resaca moscatel!!! ohhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

dir que vindrem tres membres de la ombrasfamily pues la 4ª prefereix dormitar al cobijo de sus güelos... mes k res pq si passa una mosca ella ho sent... ho sent tot!!! i tot!!!

Anònim ha dit...

en comunicacion urgente con ionderues dir que a la seva superchorvoagenda te multitud dactes per akest finde i ke no pdem kedar per nar en moto... total , li he dit, jo PLOURA.... a lo ke ell ha alegat k esta acostumat doncs lultim dia k va sortir en dues rodes va tornar moll com un gat... o moll com un ruc si ho digués el chova brother etimologico...

Anònim ha dit...

moll per fora i logicament per dintre ... entendible mayormente como ir bien alicatado

Anònim ha dit...

Se confirma la asistencia de lo plehistosurio Milanes, la gererala y los 2 xurumbeles ya bien abonados y regados de lo crecidos que estan

Anònim ha dit...

y estos no quieren platito de sopa, trocito longaniza y postre petisuis, eh? OIDO ORGANIZACION !!!

Anònim ha dit...

arriba la mainada, l'alegria de la vida y de la huertaaaaaaa!!!!




juos, juos ....

Anònim ha dit...

Ep! alto ahi ... una reunió a les propietats que en realitat no ho son??? d'on surt aquesta farsa? que es aquesta història? PERO ESTO QUE ES???? que no aparegui ningú que com resa el cartell a la porta "Aqui vive un cazador" i a més amb punteria fina, ojito.

Anònim ha dit...

ostia un cazador??? sera de chorvas pestilentas cojas i en paro obrero prostitutivo, no??? jolin... treu el cartell i colocal al xaletasso k tan fet a la vora k cualquier dia llega la campos i lo tumba, i posat un cartell anusiador de

TORRE EN COSTRUTSION, AQUI POT SER VIURÀ UN EXPEROTO INNOBILIARIO

Anònim ha dit...

EXPEROTO... = EXPERTO EN ROTOS... JOJOJ

Anònim ha dit...

sofereix consola_dor paysteishion II con 200 juegos para noche castanyera

razon: ombraloween

Anònim ha dit...

sofereix canguro pa saltar toa la noche

Anònim ha dit...

sofereix dildo para un tal hermenegildo

Anònim ha dit...

boa tarda, començo a fer brasa? ... hi haurà sardina, boqueron, arengada o ballenato? es per avisar a la veinada que no es posin nerviosos ...

Anònim ha dit...

Ombra,

AQUEST EL NOSTRE BLOG .... quin nom mes ben triat .. el teu i el meu .... elsvaparí

Anònim ha dit...

per posar el vostre nick, si es aquest le motiu, sabe dios, només cal clicar nom/url .. escriure el nick on posa nom .. alego on posa URL -sota de nom- borra la paraula opcional i donar un bon viatge al Enter

Anònim ha dit...

a ver ....

Anònim ha dit...

correcte, ala una excusa menos que teniu

Anònim ha dit...

fede10 k ni ha de desagraits...tins ragó anchova, ara, aixo si , al 1er. sopar intergalactic de este nuestro blog, no vindran ni amb invitació!!!

Anònim ha dit...

has vist leuribor? ja et vaig dir k ho deixessis a les meves mans aixos, i mira... pabajo... si ja ho deia jo, renovar nantros i baixarà... jodete, manuel!

Anònim ha dit...

dic k avui lo de la brasa lo dejamos para otos no? pa los nuevos léase milanésemosqueadoconparienta o predicadorsilencioso... k et sembla? pq em sembla k amb emgutit vas k te pedes!!!
aviam si obres la bodega i provem algun 8 varietal o mais!!!

Anònim ha dit...

ep, consti k me la pela k nomes parlem tu i jo... hi ha un tio nou de calgary k mos ha llegit... ojito eh? amics actuals si no us truqem es k em trobat nous amics i us hem deixat de banda!!!

Anònim ha dit...

mos vemos a la nit... vaig a concentrar-me, necessiteu algo k portem? ah si... el sopar... clar... ja us direm el k ha pujat i mos feu una transferencia no? jojoojjo... k no es una invitacio el k has escrit? com? ho diu clar...
finca pratschoa's al costado del jardin zen i granja MUU

Anònim ha dit...

la cosa està calenta ... i les birres? eh? ... ja m'imagino

Anònim ha dit...

ep amiguitos i coleguitas... comosta el patio... ho sento me sap greu pero sou uns impresentables i a mes apretadors de chorves indefenses... ja sus val... animal! i menos confi k la cosa no da... pero k hi farem... o k hi fará tanto se vale... ale... barça!!!

Anònim ha dit...

si k lo pasemos bien eh... meteduras de pata i diminutivos a partes... iguales kiero deccir.. joojojjo partes i guales, pillais?

Giveaway of the Day