07 d’octubre 2008

moda a la seu


el passat dichous dia 2 d'octubre es va celebrar al claustre de la Seu Vella de Lleida una desfilada de modes de les que s'anomenen chic. Tota la créme de la créme es va donar citar a l'escenari incomparable de la Seu Vella per tal de poder gaudir de la colecció presentada a Nova York pel famós Angel Custòdio Dalmau

Tots els que accedien al local climatitzat volien veure i tocar als famosos. La Cañadas rubia de pote..., lo morenote tuperote del CSI, lo angel pauloski, lo arcalde modelo, la pilar "se lo que no hicimos" rubio, lo jesús gayriñas, la masco chiclet... tots hi eren i la penya alteradísisisisma per poder tocar-los.


La desfilada va passar amb bastanta pena i gloria, bon recinte, lasha miró, la mascó i no lo vió, la lorenadamal o.t., lo quiñonez i lo graviottonoelmosso, la rosy de palmaguapisma i algun pajillero més, algun/a nostasmal modelos i para de conta, però la festa posterior va ser molt més profitosa. S'havia comentat tota la tarda que hi hauria sorpreses, les nostres càmares únicament van captar el moment de l'entrada de la cañadas i lo negrato investigator grissong acompanyats pels webmasters de este nuestro blog. Lo river fotia goig, els autògrafs volaien i es rifaien, la cañadas abrassadissima al anchova all the night, i lo negrato perseguint a l'ombra (observeu el seu traje) que de seguida li va parar los peusgays davant lacoso que patia, presentant-li a lo ion de rues i lo pestanya, que dit sia de pas, no tenen n.p.i. d'anglès i tot i així es van entendre.


El moment cúspide de la nit va ser quan lo Custòdio va presentar una peça de roba de la seva propera colecció 2010-2020 a la qual va titular "chaquetica piel vuelta estilo lorenzo lamasmelamamas" que li quedava com anell al dit vulgar el blogmaster anchova. Va suar però duia una peá de roba Custo, customat a dur-la com si fos seva, volem dir!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Fectivament, vam estar codejant-nos amb la cúspide i la cremdelacrem de la jetset, sobretot codejant-nos per alicatar-nos a la bocafranfurtcañadas i comprovar si duia tang o bragueroabuelero, molt bon ambient, espectacular posada en escena, millor ubicació, cocktel escàs, canapes tobachos, vestidors de les models molt amplis i sense cortines i bastant d'olierofino suelto.

Per cert, a la resta no us vam veure ...

Anònim ha dit...

Menudo ritmo d'entrades que estàs ingerint

Anònim ha dit...

per cert, en la foto, aquesta roba? estil MAKINAVAJA

Anònim ha dit...

fectivament... makinavajuela, mes ben dit... la resta de gent que normalment entra al blog i la que anormalment entra no es va veure pel local de desfile i molt menys pel local dalterne river... no tenen nivell, es així i punt, no cal donali mes voltes

Anònim ha dit...

i la frankfurt conejo cañadas pos nada de nada eh? no us deixeu enlluernar... si era dona del siempre promesa sete chivernau que voleu?

Anònim ha dit...

ara diu que mos trucaran per exibir la teva chupa a niu york... no sé jo si debem anar-hi eh? que els USA estan molt chungos i igual no mos paguen... i immobiliariament parlant no ho porten massa bé tampoc... ja ho decidirem

Anònim ha dit...

les entrades? jaja... te paso el relevo, fes-ni alguna, mes que res per a que no se t'oblidi!

Anònim ha dit...

coi, ja les 13 h? cap a fer el vermutillo, dinar i a posteriori la siesta, no m'estranya que perdi el cabell amb semejante sssstreeeesss, weys

Anònim ha dit...

el relevo? me revelo contra el relevo aquest,

Anònim ha dit...

tinc la font d'inspiració més reseca que ...

Anònim ha dit...

com es troba la pantararosa tras el susto?

Anònim ha dit...

menudo cigüeñal de comilona que es va montar al ralli ... la gent va flipar, només havia un que portava un entrepà i nosaltres alli, weys, amb la nevera, birres, vi, porro, gasosa, aperitiu, plat fort de segon, melocotonalmibar palo seco, bombons corruptes que volaven per la vinya, mes vi, altre porró, cigarros, cafe, carajillos varios ... un deleite gastronomic ... per cert, lo Sordo al final no va còrrer no?

Anònim ha dit...

TRAS RECUENTO DE SERVILLETAS FALTA UNA ...

... SE BUSCA SERVILLETA MENU EN ZONA MARGINAL NO FUMADORES, LA ULTIMA VEZ QUE SE LA VIO VESTIA CUADROS NEGROS-VERDES

... SE GRATIFICARA ... QUE NO VUELVAN MAS

Anònim ha dit...

SE BUSCA NERGUMENO ORINADOR DE PIE CON PANTALON A LA ALTURA DEL TOBILLO ...

Anònim ha dit...

sordo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

se busca señor, k sea señor para ser señor cliente

Anònim ha dit...

tas deixat les culleretes del cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. ke dringaven en la planicie del pene-dés al costats dels raïms madurs i plens de suc dolç que seran el vi gasosiero del futur!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

coi lo del revelo travelo te las pres al peu de la lletra, eh? has pirat com un vampirat, vamos, pestanya vui dir...

Anònim ha dit...

un travelo? donde?

Anònim ha dit...

bona tarda vila del pingüí: no em vas comentar un dia qeu els amics irlandesos sabien i conieixien del blog???? pos clicalos per a que diguin algo... de incognit si volen jajaja

Anònim ha dit...

ep... acabo de sentir una expressió superbonica:

"tu, que ets de vida, sabràs apreciar aquest filet"

que ets de vida... brutal!

Anònim ha dit...

això qui t'ho ha dit? el tal travelo?

Bona tarda pingüins

Anònim ha dit...

ei, lo del euribor ha estat un espejisme ... esperarem a que baixin els tipos d'interés, ara diuen que potser ... mira que be

Anònim ha dit...

jiojojojoj estas de broma? euribor arribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tinc el cap molt espés, tinc massa coses al cap, euribor, tema immobiliari vacancial, tema filial, tema hiputeca moisés, tema blog... no puc amb tot!!!

Anònim ha dit...

ep marxo cap a casa kem mullo!!!!!!!!!!
uys basquet... ays kin cap jajaja, vens anchova? anchovacanal, vens? tenim gastronomia tamé akest finde???????? ostic si... deunidó!!! i domenche motoriste rossellóniá!

au

Anònim ha dit...

jeje tanco i obro el blog, gracies pel previlegi, amics!!

Anònim ha dit...

bon dia, egoista, obro el blog de a partir de les 9'00 h

Anònim ha dit...

ostic, ki som? 3 ???? ombra namberu, anchova namber 2, i el 3??? eres de tiujuana? de caravaca, de schebreniozsa, o de moscou, o de beijing 2008 ???????????

Anònim ha dit...

oh nueva entrada men!!!

Giveaway of the Day