07 d’abril 2010

barbie... o barbo?


notícia de darrera hora... a l'anunci fet pel cantant Ricardo "Richie" Martin sobre el regalo que le supone ser homosexual, hemn trobat a l'anàlisi de premsa diari que la nina barbie, una joveneta de més de 50 anys per la qual no passa ni el temps ni les crisi... s'ha fet shemale. Efectivament com es pot veure a la afoto adjunta. El seu nuvi Ken es veu que estava al corrent de la situació doncs ha aparegut amb un vestit ple de plomes i un tanga leopardo "rappel"

El que ens extranya es com generacions i generacions han pogut passar per alt aquest detall de la nina, essent l'objecte de joc de milions de nenes i objecte de desig setsual de milions de nens i no tant nens.

Seguirem informant!

15 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia... qualsevol dia el blog informarà de l'operació de reducció de pit dalgun conegut col·laborador o la rapada al gero del cap dalgun pelut webmaster... on anirem a parar eh?

ombra messi ha dit...

convocat el enèssim encontre en la cumbre i cúspide padelística entre los púgiles pestanya, milanés, ion i ombra...
- haremos lo que podremos, digué un
- mos veurem lo cul a la dutxa, digué altri
- trata de arrancarlo, afegí el tercer
- soc un escàs, sentencià el quart

vist així... serà un espestacle digne de les millors tardes del camp nou...

anchoa ha dit...

una barbie travelo? on anirem a parar, ja no es respecta res, lo del Ken florita ja era mes sospitos, un paio que es passeja amb un descapotable rosa que ha de ser? pos un bujarra absolut pero la barbie? hombre ja, intolerable

boicot a Mattel

buen dia a tenir

Anònim ha dit...

un monstre el lyonesa messi, fededeu 4 d'una tacada i sense cebralin

ombra blaugrana ha dit...

aviam si el dissabte fot un bon tou als mandrilenyos... jo estaré a l'estranger, ple de mandrilenyos espero, asina que amb un gol, cridaré gol discretament, amb un parell de golets del messi fotré un cago10 estilo pestanya, amb tres golets ja seria per fer la ola amb la cambrera i el maitre bujarra, al quart gol faig la coreografia de "the man in the moon" del maikel jackson i paso la plateta, i al cinquè gol ensenyo el cul pelut!

tot serà que hagi de callar i abaixar el cap...

Anònim ha dit...

como me pones ....

Anònim ha dit...

siempre te han puesto mucho los travelos y shemales... yalo sabemos...

Jaume Matas ha dit...

Bon dia Shemales del Blog !!! Caso GÜRTEL amb ramificacions lleidatanes, un tal Milanesico surt implicat amb uns càrregs PePeros de Madrid, Madrit o Madriz. Algu sap algo ???

primicia ha dit...

jjojojojojo... he de dir que la susodicha amiguita lo primero k men dijo es si en la question publica catalana trapichean igual que en sus lares... len dije k ni punto comparacion, k no les enllegamos a la punta la sabata, k parece k seamos el madrid galástico contra el barsa actual... unos aprendices... no mestranyaria quel milanés fuera ojeto de sedutcion por sus propiedades i emolumentos bancarios... es un potentado terrateniente de la tierra turolense, ya ho sabem... i a més fa vacances a labril com els ricsrucs

Anònim ha dit...

Primicia tens ragó, al pobre Milanesico les dones sempre l'han volgult pels seus caleronets estalviats al amparo de la seva mega cella...

ombra ha dit...

milanés, tu sabes algo de la financiacions de loperacion de cambio de sexo de barbie i su eunuco kent?

ombra ha dit...

ei cachopérricos... nastardes... akistamos al tajo... al rio tajo pq cony com ha plogut!!!! sembla un riu!

anchoa ha dit...

que barbo.ridaaaad ... hola barbys, lo milanesico no respira, deu estar jugant amb el clicsdefamosa, menudo ell

ombra, que tal de lo tuyo? recuperat?

ombraç ha dit...

ei, si, k nomes va ser en la night del dilluns... alego res, dormir a pierna suelta fins k va saltar lalarma por un bajon de in-tension... nada... sobresaltos varios, llástima no tenir un pc al costat per reportar-ho com tu fas los dissabtes que matines, vamos, tots.

primicia ha dit...

el milanesico? ME COMO UNA I CUENTO DIEZ...

Giveaway of the Day