08 d’abril 2010

model de bbq poleñinense

fa no garies dies es va realitzar una exportació d'idees comercials a les terres aragoneses properes, no a les ke no existeixen de teruel, sino més amunt... i es va exportar un produste típic de la zona vallense, al sur, a Vais... però ens vam trobar amb que no es disposava d'eines i utensilis per tal de fer la cocció correcta. Es per aixòns que davant les dificultats i les controvèrsies, vam idearun model de barbacoia en la línia de la bbq alpijatiense mostrada fa un dies... us mostrem les imatges:






com podeu veure es tracta de material de primera qualitat, a prova de salts del tigre i cavalcades vàries, quasi es podria tractar d'un producte "maleta droja". O pot ser, veient la foto de baix valls vaix podriem parlar duna feria d'abril encoberta? el blog seguirà informant doncs hi ha fotos del evento que algu no voldra veure publicades ni que siguin mostrades al mon que existeix fora del feixbuc!

10 comentaris:

ombra ha dit...

pufff... k de calçots... k lujo, ke fumera... k lloros... bon dia!

blog ha dit...

endevineu la localització de la foto de la portada??

Anònim ha dit...

bon dia tots !!! la localització ni idea però el cuiner Epi-Blas sembla lo milanesico anb 4 tragos de Don Simón. I per cert, quin collons de blog és aquest on alguns fundadors entren un cop a la setmana?Això no és un blog ni és res !! És una puta fal·làcia de blog !! Quina penya més mandrosa !!!

anchoa ha dit...

falacia? lo vocablo es molt del gran doctor pestanya, doctor ya retirat honoris causas

bon dia tots i totes ... i travelos, vaig una mica accelerat no puc llegir la nova versio bbq per a industrials del carsots, otro rattet prometo lectura con gafas deserca

me voy ... bom de lida lida vom de lida siguemé

ombra ha dit...

no crec que fos pestanyica...

primicia ha dit...

i la zevillana de la foto? quien zer? mu catalana no paice... zidentifique!

ombra ha dit...

tremendo robo en indor padel
milanes & pestanya

vs

ion & ombra

4-6
6-2
6-5 (inc)

el darrer set un robo en tota regla, descomptant-se, sin risitas, las ansias de ganarrrrrrrrrrr

ah... avui això es comença a gaudir!!! amos k nos vamos!

si el gardelas afloja el ritmo de golpe fuerte, esto es un placer para los sentidos!

Anònim ha dit...

olona? de bellvis????

Anònim ha dit...

anchova... on ets? ein? on est!!
quins negocis turbulents tens entre mans.. esas manos k no tienen dedos, sino chorizos!!

anchoa ha dit...

pues si que ets com un macgyber rustic, un apañao, que s'ha de cremar un somier pos se creme pero no calie cremar tot el llit i les tauletes i el sinfonier que aixo ja es un exces de car, mes valie anar a un restorant de vais vals i sortirive mes barat, i ara on dormiran los visitants de la festa maior eh?, ja pillem la indirecta ja, no vols convidats incomodes i revulsius de la pau nocturna en les festes, no voleu estar en boca de tothom amb cierto calvo anonadado por efluvios alcocholics bailando como un poseso, pos eso, no vindrem .. per la nit, ara que a les activitats de dia no es diu res, alli apareixerem, ipso farto carregats de cerveses fins la cella o el tupé i a gaudir del joc de trencar l'olla arrasant tota la quitxalla i prenent-lis-ho-hos-jos els chupachups de les mans

Giveaway of the Day