22 d’abril 2010

¡victoria!


El partit celebrat ahir nit fou retardat uns minuts per absència del jugador pestanya que va tenir problemes laborals de darrera hora. Iniciat a les 21'10 el primer set fou decantat i escanciat cap a la vessant milanésicopestanyil. 6 a 2 contundent.
La reacció fou bona, el braç ionistic es va quedar empegat al cos, i un seguit de cops i la confiança demostrada en els darrers partits van provocar un 1-6 devastador.
El tercer set, el refinitiu, el dels forts de mentalitat, el que podia ser per uns o altris es va tornar a decantar per la parella ion-ombra, 2-6, que amb un seguit de tocs espestaculars i una baixada física del doctor pestanya va provocar la victòria contundent. El somriure profident de milanesíco es va esbair (fins arribar a la barra del bar després de la dutxa) i el doctor pestanya buscava respostes. Les gardeles desgasten i també arribaran a desgastar els vidres del camp de joc i al final cediran, peazo de cops a 300 kms per hora que li fot el paio. Altra cosa hagués sigut si el pestanya hagués calmat el joc, però en defenitiva ens fotem un tip de riure i de patir per la integritat del nostres cos quan veiem volar aquelles gardeles.
En definitiva, la primera victòria del tàndem que es repetirà, no ho dubtem, aviat!
En la línia dels darrers temps el milanesíco segueix buscant parelles de joc per tal d'obrir les fronteres i afrontar nous reptes, no cal amb subcampion/es provincials, ens podem quedar amb barmans i recepcionistes... Per cert, n'hi va haver un que es va descuidar les boles...
bon joc!

25 comentaris:

ombra ha dit...

bondia... gràcies gràcies per les felicitacions... gràcies!

anchoa felicitation day ha dit...

ja vaig adelantar, com a un Rappel con tanga cualquiera, ja fa uns dies que estaveu aprop de la victoria i finalment aixines ha succeit, enhorabona campions ionombra, de haver-ho sabut m'hauria deixat caure per celebrar tant emotiva victoria contra el duet del fornici pecador, el mal representat en la terra, el pecat encarnat en simils d'esportistes i gaudir d'unes birretes fresques i bocatas de tant afalagat bar, catedral de la cuina i del bon menjar, grata companyia i servei.

Aprofito la avinentesa i la oportunitat que se'm presta des de aquesta columna al blog tambe per felicitar per la seva onomastica jornada a la petita ja gran dels OmbraBrik. Felicitats, i que no falti de res que lo anchova petit vindrà sense berenar i no deixarà bikini nocilla sense destripar. La meva presencia en tant bonica jornada serà complicada per temes laborals i de mal fer pero espiritualment hi seré present esperant rebre l'habitual recordatori onomastic o com a minim algun papel arbal omplert d'algun entrepanet sobrant que no hagi estat babat, mosegat ni recollit de terra i a poder ser que no sigui ni de xoriç, paté, mortadela o fuet resec. La casa es gran.

Moltes gràcies i bon dia.

Anònim ha dit...

avui lo ronie macdonards tindrà feina ... sus explico ... lo local de comida rapida i dolenta ha patit l'atac d'algun grup antiglobalització siliconsvalley o d'algun grupet de grans gelipolles hi aquest matí lluia amb una gran pintada i una dotzena de globus de pintura rosa contra els finestrals. La pintada crec que rezaba .... "Menja merda i paga-la" ... coi, pos que vagin al Roma no te digo.

ombra ha dit...

fectivament anchova, he estat testimoni anonim de la pintada i de la pobra xiqueta que arriba abans que el ronni al lloc de treball, sentada a terra, bicicleta a terra i trucant a algú... MENJA MERDA I PAGA-LA!

quin missatge, això no es un graffitero cansevol... això te missatge... pero no es res comparat amb els cago10 i casonlolla que deu estar fotent lo "charly ronni entradoenkilos las 10 i 10"... deuen baixar els sants en fila india i sin apelotonar-se a veure la pintada, avui deu es fotrà un tranquimazin per salvar-se dels crits del anergumenomantenidor de les torres of sanui... jo matreviria a dir que inclussive estarà fotent foc a torreta propera on pernoctenmalviuen una sèrie de okupetes jovenets i rastafariats... això es el començament d ela guerra... i la pintada no al terra ni al vidre, noooooooo... entre fustes de la façana. Va parí... efectivament es merda pero no obliguen a comprar.la... no com a altres llocs que mos fan menjar la merda tant si volem com si no... au...

ombra ha dit...

uy he dit anchova... ? glups... perdóooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ombra ha dit...

i efectivamente captem el missatge felicitador a la ombraria... six years... amvaparí... això no te freno... daki a ladolescencia mos queda una pas!! i a k es comencin apixar a la porta de casa, pas i mig!

anchoa (i he dit anchoa) comencem a fer reunions preparatòries de l'aplec, ayyy voli dir de la dolescencia, mesures a pendre, compra dantitanques a terminis, adquisició de defenses personals, ahuyentador de moscones, la santa biblia, el llibre "como tener respuestas agiles ante situaciones de aprieto", el gol TV... el que calgui!!!

primicia ha dit...

ENDEVINALLA:
quin membre esporàdic del blog va encomençar abans d'ahir via el feisbucdeloscojones, una tasca d'apropament i derribo estilo forni-gueta envers una de les noves adquisicions aplequeres de la penya paris?

ombra ha dit...

aixina no assistirás a la bacanal de les gominoles i la coca dolça aqueta tardel? mira que víem posat a refrescar un barrilete 15 litros de jainequen piss a la refresquera... only for you...

per cert, bocates de nocilla no ñaurà... que anem a col·lechi públic pero tenim un nivell eh?

rafa nadal ha dit...

enhorabona, campions!

John McEnroe ha dit...

congratulations, fuck!

evo-lucionado morales ha dit...

enhorabuena... maricones de mielda... no habeis comido pollo sufisiente aun con hormonas femeninas...

chumari rebu-aznar ha dit...

habia aramas de destruccion masiva en el vestuario... lo juro!
enhorabuena!

ombra ha dit...

a-n-c-h-o-a (cony com costa, amb lo facil que es dir anchova... pero bueno... raro serà el que vaya al cielo, ja ho diuen)

com estas? estas ja rebuscant opcions veranils? operacion trikini en marxa, pensa k el trikini tapa més k el bikini i con esas popitas... bueno tu mismo...

anchoa ha dit...

no me faltis al respeto que te peto

el mon està ple de traidors, hi ha varis que ja ens han abandonat pel faixbuk, ttoonty o altres drogues informatiques, han estat abduits per lo facil i les modes de muchedumbre, com antaño era el sky i despres el golf, tot masificat tipo salou en agost, i a mes els citaré ..

milanesico
brik, a faixbuklicos anonimos pero ja
pumuky
segla i su con suerte consorte

por unas monedas ens han venut,

bones i a bufar veles sense txapelar garie lo pastis

Anònim ha dit...

hheeeeyy guardeu algo pels pobreees ...

ombra pro liga de la nocilla ha dit...

anchoa... no hi havia bocates de nocilla... va parí... el pestanya fou arribar i preguntar le mateix... ostic, kines modes aquestes dels xocolates de lacasitos i gominoles a dojo...

ombra ha dit...

bon dia... entre els abandonadors destaca la brik i el milanesico... les altres persones o gent que cites ja estaven donades de baixa de personas gratas del blog... que lo sepas...

Anònim ha dit...

grata-me la esquena que me pica!!

anchoa ha dit...

Bon die de roses, llibres i bon vi, felicitats als sant jordis o simils

rosa rosae rosas a 4 leuros, iunaginya esperaré a les 21 h haurà baixat la demanda la oferta sera alta i la mercaderia caduca, el seu valor demà es zero i logicament baixara preu fins al 3x1, anda que no soc Keines ni nada .. veniu-me a darrera, ostic a mes no fa sol ni calor i no estaran pansides .. 4 leuros i me dones tot el manat de dotzena

Anònim ha dit...

vaaaa, paltranes, que ja n'hi tinc .... robades en un jardi dels champs eliseeeees

ombra ha dit...

ei gualtrapes... jo en tinc 3 per comprar... va parí!

refranero impopular ha dit...

"no quiso la lengua que de cansado a casado, hubiese más que una letra de diferencia"
LOPE DE VEGA

ombra ha dit...

ei jordi, felicitats! aviam que et pagues? on quedem?

anchoa llibre 4 fulls ha dit...

el presi pujol ronda pel blog? valgamdeu, ep presi un saludo, que tal lo amic macià saavedra?

bona tarda calortetorras pechosdios, bona jornada per a la diada sant jordi i aixo que pintaven pastos de verde que te quiero verde

ombra contability ha dit...

VAN PINTANDO PASTOS... plourà i la gent, amb tanta que ni ha pel carrer machor, fara ondanades de osties!

no aneu al carrer machorrrr , boijos!!!

Giveaway of the Day