19 d’abril 2010

Rua 2011



PRIMICIA MUNDIAL
PRIMICIA INTERESTELAR!!!

els amics de la muntanya, ex grupo gafitas, presentaran carrossa a la Rua del Carnaval de l'any 2011 a la city of Lleida

Com que volen total anonimat, han pensat en un disfraç que conjugui la fortalessa del seu grup amb la coordinació del cos i la ment, i inclús l'equilibri emocional, sense que es conegui qui hi ha al darrera.

Com podeu veure es força original, no volem imaginar com serà la carrossa ni el sopar que gaudiran després de la rua... seguirem informant!

9 comentaris:

ombra ha dit...

BON DIA... qui farà d'últim membre? el de la cua, vull dir?

JUTGE GARSSÓ ha dit...

Molta por veig jo per aquest blog, sou uns mariquitas preocupats perquè no es descobreixen les vostres identitats.. Però ho teniu cru, el jutge Garssó està aquí, així què cuidadito bujarras !!!

primicia ha dit...

garsó si estas mes a dins d ela garjola que a fora... has fet amics molts anys i ara et reten un homenatge... surt de l'armari!

ombra ha dit...

surt lo sol!
esa prevision del jueves? que pim que pam, pluja a dojo, bocates mullats, i podoleg pudent!

ION DE EMULES ha dit...

Y ESE MILANESICO DESAPARECIDO, LUNES Y SIN DIGNARSE A DAR SEÑALES DE VIDA, AL MENOS EN ESTE, NUESTRO BLOG PARA GAY'S. EL CHAVAL TIENE MUCHAS CARÉNCIAS. BON DIA TOTS!!

ombra ha dit...

carencias bucales serán, no? le faltan tres piezas de la ultima ostia k recibió por parte de novio enojaaaaaado

preguntetes ha dit...

nastardes... ante tal vision apoteopsica, abominable i anormal... un pregutna me acecha, no me deja dormir, ni la siesta, ni un sueño vil... LOS QUE TENEMOS EL CULO CON ALGUN PELO, NO PODEMOS DISFRAZARNOS??????????

uno ha dit...

depilate gay

ombra ha dit...

ei amics, nastardes tengan ustedes, vec que aki entra mes gent que la que som, menys persones que gent, i mes anergumenos que garzons...

tots menys lo milanés... que aviat rererecomença vacances, como les duran les vacances, igual que les chorves amb mochilla... es un pofessional de la vara... com el tio de la idem!

Giveaway of the Day