21 d’octubre 2008

De ferias ….

Hay ferias tecnológicas, gastronómicas, de turismo, moda, de bestiar tufejador ... y también per a millonaris –ojo, dels que tenen pasta, però pastagansa, una morterada per aburrir, res de pelamandurries que s’acolloneixen perqué poden pedre 100.000 miseriosos euros d’un plaç fixe a un interés que dóna diarrea de sentir-lo o perqué es devalua la borsa un 8% i se li finiquiten 100.000 ebros, això és una propina de botones Sacarino-.

Que el precio de la entrada, 35 euros, no lleve a nadie a engaños. Simplement es per a que el populacho vegi lo miserables i ruïns que son davant dels verdaderament ricachos.

Es un evento pensado para ricos y el resto de mortales que no tengan millones (de Euros o en su defecto de dolars Usa) en sus cuentas corrientes sólo pueden soñar con los aviones privados de 2 millones de dólares, coches de lujo, diamantes o camas carísimas que se muestran en esta feria.
Los organizadores aseguran que los visitantes podrán "ver las cosas más bellas y lujosas que el mundo puede ofrecer", encara que moltes vegades se confon el luxe amb la major de les horterades rococós recarregades de brillantets, llumetes, floripondios i xuminades.

La feria se celebra en Amsterdam, Shangai, Moscú y en Pitarch City Wey, una petita població de boines situada en una remota provincia turolenca on hi ha un riu on temps enrrera es va veure una mena de Yeti ataviat amb banyador colorista i floral banyant-se en les seves gèlides aigües.
La investigación del blog destaca entre los objetos expuestos los Lamborghini –uns pedazos de coches de gasolina pels no profesos en la materia, d’aquells que les chorbes pujaríen a tuttiplein amb escots amb V fins al principi del monte de venus, cinturons amples enlloc de faldillas i senseltanga per no ratllar la tapiceria de pei (de les més cares, pell de prepuci de tigre albí de Malasia)- o el collar realizado con 79 piedras preciosas la més cara de tota la fira que mostró la tienda Gayssam y cuyo precio es de 300.000 dólares (uns 225563 euros al canvi d'avui) encomanada per un comprador anònim calvorota, amb gafes, jaqueta de padrí i amb un físic deixat de la mà de Deu i de tots els apostols i sants del santoral qui va fotre ma … eh? … a la cartera per apoginyar un regalito per la seva estimada muller.

También se ha podido ver la cama más cara del mundo, las mesas de madera más antiguas o carritos de golf teledirigidos con sus palos de golf destilando aromas de melocotón impregnados en el hierro de aproching.

On estàs Ombra? On has anat? Maldito roedor del dinero, exigim una explicació convincent … S’HA DE COMPARTIR –no ho has sentit mai de la canalla?- HOHASSENTIT!!!! COMPARTIR !!

43 comentaris:

Anònim ha dit...

PERO NO SON FELIÇOS ...

Anònim ha dit...

ti ragó!!!

Anònim ha dit...

aki ombras logistic motel... les dues xurumbeles dormint a les 9'01 minut... tot fregat recollit, el bocata fet, lo llit preparat i ... ostia laseecadora...voy!!!!!

Anònim ha dit...

ei conomato el uribor a nivells de setembre, data en la qual vau/vam revisar esta nuestra hiputeca del local de alpicat estival... cabrons!

Anònim ha dit...

yasta laseecadora...

Anònim ha dit...

nanit a tots!
Ombra Rodríguez on tens a la teva Brik?

Anònim ha dit...

Ja veig que no hi ha gaire animació aqueesta nit!
I tampoc durant el dia?
Tant luxe us ha deixat sense parales o k?

Anònim ha dit...

be wapos nanit a tots!

Anònim ha dit...

adios wapos sus nyoro!!!

Anònim ha dit...

BON DIA!!!

Anònim ha dit...

Bon dia, us heu quedat cataquesis eh? que us pensaveu ... que amb 3000 duros a la butxaca ereu els reis del mambo? bueno ... la camisa de les maraques ja te un propietari.

Vajo be

Anònim ha dit...

cal una claració, qui està a mandriles? la brik? i tu de rodrgues menendes? i sense organitzar un sopar de mens?, no semos nada

Anònim ha dit...

jis jis jis, la camisa floreada rojo pasión del trio de samba i salsa Limones del Caribe, esas maraaacas ! y al bomboooo ...

el propietari ... el pantera rosa ... juos, juos juos

Anònim ha dit...

es guapo el ginyodromo daurat ... vaig a comprar un spray el dorado per alicartar-me els de casa ... ja veureu quan vingueu .... si es que veniu quel jour eh?

Como tenemos la agrocastanyada? algun plan? un habitacle? boniatos no faltaran .... je je

Anònim ha dit...

pufff. mira k ña de gent averiada eh? ja kal ke estuvion pq la crisi es la crisi... ara... lo de escote en V hastal monte Venus... eso eso esoooooooooooooooo només pot ser fruit duna ment calenturienta eh??

Anònim ha dit...

a mandril no ñavia de fires dakestes... si mes no no hi vaig anar per aixo, el k si k hi ha es un nivell de mudantor, es a dir, arreglamenta de la gent per la zona castellana que fa por eh ? trajes punta en blanco i señores de boda cada dia... deu ser això... i tamé unaltra cosa... k saurà dinvestigar... cotxes amb matrícules CD

Anònim ha dit...

CD = cuerpo diplomático... cagate lorito... mentres u escrivia me sa vingut al cap... pos sapigueu que poden aparcar on i quan volen, i poden saltarse els semafors en vermells sense posar en perill els demés... ah puesike?????

i els models de vehicles no son modestos... son de fira de luxury!!

Anònim ha dit...

ara, jo amb un estandar de vestuari, pantalon lacostedorada, camisa blanca neutrex, zapato i cinturon a conjunto of curs i jaqueta tapadora pq ahir fotia un dia gris a mandril com aki avui... un tio k te fons darmari, no com altres que damunt de nomes tenir porta corredera o normal darmari, no te fondo... es una pared, no tenen res, pobres!! ara, no contents amb aixòs senfoten de camises modernes daltris... ya ya...

Anònim ha dit...

i a madrid vaig anar jo, el k passa es k la brik tenia afaires tardenocturnos i em vaig kedar de rodriguez melendez... i avui tamé!!!

Anònim ha dit...

es comenta pels blogs que un paio amb pseudonim de animal marí no te ascos en usar giñodroms d'or, de piata, calaixos variosmilimelis, mitjons rentats o gruts, i o altres pràctiques micciomassives

Anònim ha dit...

controla la brik!!!!

Anònim ha dit...

ups... ki ha penjat un vidio al yutube????? jejejeje... repasseu repasseu i trobareu lo link

Anònim ha dit...

no men jodas, ja l'estàs treient si surto jo, no m'esfonsis mes en la merda que ja n'estic tip

Anònim ha dit...

bórralo, elimínalo, finiquitalo,

Anònim ha dit...

jajaja, surtim tots... i ña més i els penso penjar tots... i tots... au.. ja hu sabeu jajajaja... ni un de lelicopter... kel ion despotrique del rajoy... kin tio!!!

per cert, la foto del podium no calia k et velés la cara no? ni del CHU LING ION... la meva com soc un macho pos... me da igual!

Anònim ha dit...

dineu de gust pq no se si sopareu igualment després de visionar alguns vidios rallystics... jejejeje

Anònim ha dit...

menos conya, a mi ni nombrarme, ni res que em pugui identificar -adreçes, feina,ete- que sóc honorable pare de familia i aviat amb deutes i no puc deixar pistes per arreu ... que ja sabeu que pasa amb "el canijo" i contractar un sicari val 15000 euros només

Anònim ha dit...

hello, algun plan per la festa de la castanya o me busco la vida per otros laureles y derroteros?, ... cogorza de moscatell, menudo resacón

Anònim ha dit...

he sentit que els segla fan festa gran a l'atic invertit hermafrodita ... ja hi ha invitacions per doquier

Anònim ha dit...

lo ion te la house disponible? tampco no cal que hi sigui, nomes ventilant ja marxara el fum de les castanyes i morniatos

Anònim ha dit...

per alla als latifundios anchovetans es murmura que es repartiran castanyes aviat .... i de les grosses

Anònim ha dit...

unes sardines amb moscatel tambe van de gust?? vinga, a fumatejar a la veinada ...i que ens denunciïn, je, que coneixem una juez amb birrete mal aparcat que ens absoldrà

Anònim ha dit...

mecagúen sanpetesburg i mecagüen sebastopol, que aborrit que es aquest blog ...... si no voleu participar-hi només cal que ho digueu ....

Anònim ha dit...

tu si kets aborrit jamb... k desde k tas vist lo cul amb lo klan ker nomes fas k ferlos el rendevú i venga vinacho pel gaznacho1!!!

quan hagis pres posseisio de lo latifundi ja vurem com els fas fora jojojojo... ami no em cridis si no es per un arrosset negre del jony marian-o

Anònim ha dit...

castanyada? on vulgueu... pero sin mucho ruido eh? ni alteracions de la mitjana de decibels... k sus conec

Anònim ha dit...

si, uhhh ki el fa borrit kest blog eh? els borrits k no entren mai... vaig a fer una ronda de mails presionadores... aviam si el atao i el madrugador perdido entren unamica cony!!!

Anònim ha dit...

ja ho he fet... au... estan avisats tots i tots

Anònim ha dit...

ep barça 0-5
ho vec per la internet
www.rojadirecta.com
i agafeu el partit del barsa i cliqueu on posa

anfoc_hq (es)

no pago ni res... es veu a cops si teniu connexio dolenta

Anònim ha dit...

pos per a que no sigui dit ... bona nit ... desde Dublin!

Anònim ha dit...

Bona nits a tots desorés d'un dimecres de runió rera reunió.
Primer claustre i després consell acabo d'arribar, fa mig horeta!

Anònim ha dit...

Per cert castanyada on vulguessiu, ja sabeu hi ha una casa a Cappont on es pot celebrar!
Per cert el blog no e+´s avorrit!
després d'aquest dia no pot haver res més avorrit!

Anònim ha dit...

Bé ja veig fins demà...

Anònim ha dit...

ei dublinesa, benvinguda al blog, esperem que entris sovint, pero es veu que ara us heu buscat feina extra, no? que vagi tot molt bé

by lui

Giveaway of the Day