13 de maig 2008

La tómbola i les firetes

Qué bonica és la festa Major i que bonic és anar a les firetes, sentir l'olor dels xurros i de les patates fregides, aquella olor a fregit que entra pel teu nas i va directe al cervell i t'agafen unes ganes de menjar xurros! I que bons que els trobes i al cap d'una estona com t'empenedeixes de haver-los menjat i aquell oli et puja i et baixa tota la puta nit! Però que bons són els xurros i caminar de la mà del teu home, nuvi, xurri, pardalet o totes aquelles paraules que li dius en la intimitat!
I mentres camines veus a una noia amb un gran Ós de peluix i ell en aquell moment et diu vols un? I tu penses ,no! no cal! I ell diu, va si això segur que estar xupat: tirar els dardos i petar els globos!
I tu no vols ferir el seu orgull d'home i dius, com vulguis però no cal! Va vinga provem i clar de tres, dos, no estas mal i ho torno a provar? No, no cal! Sí que tinc la ma calenta! I tu no hi confies però si, té raó te la ma calenta i fa un pleno i ara arriba el pitjor moment, que esculls. Quin pelux agafes? Tic-tac tic-tac i el de la fireta mirant i tú no saps quin agafar! I et decideixes per un gos amb cara de pena i ben gros! I apa porta'l per tota la fireta, però l'ha tret ell per a tu! I vols un altre? No nooooooooo . Si això és fàcil! i si aconseguís un altre? marxem que arruinarem al tio de la tómbola!
I tu de passeig per les firetes de la mà del teu home, amb dos ninos de peluix! I ara que en faràs?Però nois això és l'amor en el temps de Festa Major! Qui m'ho havia de dir!
by pumuky

14 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests articles de sexe reserveu-los per abans, durant i després dels focs artificials, val?

Anònim ha dit...

xurros, peluix, ma calenta, fara un pleno, provem, xurri, pardalet, et puja i et baixa... subliminalment m'esteu condicionant eh? pareu!!!! hohaveusentit????????????? pareu!!!!!

Anònim ha dit...

per cert... en la intimita el predicador es xurri i pardalet? jooooooooooooder... esto del amor en los 30 i largos enrojece al mas pintado eh? brasevistoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Anònim ha dit...

No no, res de pardalet, ni xurri, si home potser no em parlaria més, això era un dir!

Anònim ha dit...

menos mal

Anònim ha dit...

avui aixòs serà un tete a tete pumu-ombra... i no crec que entri la tetebrik , pues tenim destacat a barcelona al membre anchovetil power fent un curs de reciclatge per tal que aporti noves ideies al blog... que això a bcn en saben molt!

sort company... has gafat un dia fresquet jejeje

Anònim ha dit...

si es k al final hi ha anat

Anònim ha dit...

vale calleu no parleu tant... mutis i a la gàpia!

Anònim ha dit...

Si és així quina animació que tindrem els dos!
Per cert com es troba la primogenita de la familia ombratetra, ja està recuperada? I compleix amb les seves obligacions estudiantils?

Anònim ha dit...

perfectamente... a escola i con lloros por dejarse un cuento k voliva endur-se... vamos, normal tot!

Anònim ha dit...

Doncs bé tot amb normalitat,
Llàstima que no sigui cap aniversari infantil, perquè tinc un parell de regals extraordinareis!

Anònim ha dit...

ei mi cumple es pronto... hasmelos a mi los regalos vales?

Anònim ha dit...

i anchoveta? cansat clar... trinxat... klanker a dutxar los nengs ell solet coi

tot bé?
lo nixan primeras va bé? bona compra diesel fede10

Anònim ha dit...

bon dia

Giveaway of the Day