02 de maig 2008

Tupper Sex


¡Quiero hacer una reunión tuppersex! ¿Que hago? (mande?)
Si ya te has decidido ha organizar una reunión tuppersex... ¡ENHORABUENA! No te arrepentiras seguro. (i tant!!!) ¡Eres la anfitriona! Los pasos que debes seguir son los siguientes:



  • Lo primero que tienes que hacer es reunir un mínimo de 8 personas. En general las reuniones suelen ser sólo femeninas, pero si tu quieres que asistan chicos, por mi no hay problema.

  • Cómo amfitriona que eres tienes una tarea y una recompensa. (jo també vull organitzar una!!!)

  • Cada vez que salgo con mi maleta hacia una nueva reunión, parece que me vaya de viaje un mes, pues en mi maleta llevo más de 50 artículos pensados para el placer (collons quina fenyada no?). En la reunión los explicaré y enseñaré todos y responderé cualquier duda que tengáis. Para las impacientes que no puedan esperar a la reunión para averiguar el contenido de la maleta, aquí os hago un breve adelanto de alguno de los muchos productos que descubriréis en la reunión tuppersex:

- Vibradores CONTROL REMOTO: Son vibradores en forma de huevo pensados para ser introducidos en la vagina. Se activan a través de un control remoto. Sin cables, para que le des el control a quien tú quieras y tu placer este en sus manos. Yo les llamo... ¡huevos del AMOR! (vaya por dios... dos carreres i npi !)
- ESTIMULANTE Excite: Spray mentolado, de absorción inmediata, para hombre y mujer. Aplica este spray en los genitales y el placer aumentará hasta límites insospechados. (ep, cuidado los gitanales eh? que alego sancogen!!!)
- Piel de SEDA: Liquido en formato de spray para extender por todo el cuerpo y obtener una textura sedosa inimaginable. No es aceitoso, no huele ni tiene ningún sabor. Para que el sexo sea suave como nunca y vuestras pieles se ericen de deseo y pasión. (cony, lanunci de la TV, ja està... soc un fletxa)
- CHOCOLATE Body Painting: Frasco de cristal, de diseño muy sensual, lleno de chocolate especialmente preparado para aplicar por el cuerpo, y acompañado de un bastoncito de punta suave para que escribáis en vuestro cuerpo o el de vuestra pareja sugerentes palabras, insinuantes flechas, o lo que vuestra imaginación os sugiera. Y después a lamer vuestros cuerpos cubiertos de este delicioso y afrodisíaco chocolate. (valeeeeeeeeeeee, 30 € por un poco de chocolate de tetabrik (ep... tetabrik???) au, home, aixòs no eh? senyoreta tuppersexa... )
- DISFRAZ Camarera: Conviértete en una picante camarera y ponte a su servicio por un día. Disfraz ideal para romper la rutina y sentirte más sexy que nunca. (jo en conec un que te un disfras de PM, pot resultar eròtic pegar-li patades i currar-li els cordons)
- Juegos ERÓTICOS: Juegos “de mesa” pensados para empezar en la mesa y acabar en la cama. ¡Por que el sexo debe ser el juego de los adultos! (pues vaya mierda reunión, ya está? a follar que son dos dias com diu lo maese milanés)

33 comentaris:

Anònim ha dit...

ja vec questaré mes sol k la una avui... ragó te lo amic anchova quan diu que si entressin tots els que alguna vegada hem comentat algo del blog en converses amistoses, això seria molt molt divertit, però no podem forçar a ningú ni dingú... o si, tal vegada caldria obrir.se a los goniatos... aviam si entrarien al trapo... bé, no se... el que sé es que avui fot pont tothom menys els currelas i els amargats que diuen que total pa que fer pont, i que això estará una mica mort...

reunió tuppersex? jojojo... americanades no? ara... vist el que sa copiat pegat... pot ser didàctic si més no... jojojojo....


BON DIA

Anònim ha dit...

maveusentit????????????????

Anònim ha dit...

vale vale... el tema no interessa? voleu parlar de cotxes? o de gays? o de la fira de titelles? o de la fira de titoles???

va home va... aixo no es lo tracte eh????

Anònim ha dit...

de puta madre... men vaig emprenyat eh????

Anònim ha dit...

de puta madre... men vaig emprenyat eh????

Anònim ha dit...

ei, us guanyo un set a gero en aquest post... 6 comments a 0

oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoeoeoe


que tal tot? bé? bueno pues.. bon dia matiners!!!

au...

Anònim ha dit...

Cagera lo de aquestes reunions, cagera. I vici brut. A vore, qui es l'anormal que li fot a la seva parella -home o muller, ojo- un huevo kinder sense droga al annus o via vaginal 2ª planta per després anar-li donant al mando per a que li vibri, eh? i on? en un confessionari? en una reunió de feina? al pagar la factura el super? parlant amb la agüela? fededeu, quan degenerat

Anònim ha dit...

I a vore, qui cansat de currar tot el dia, la canalla, la casa, el noseque i el amic nosequantos, es dedica a embadurnar de xocolate la parella i després de fotre lo llordo un rato que? collon pos toca canviar los llençols el cobrellit, els coixins, netejar el terra, anar a la dutxa ... no sé, molta feina per tant poca cosa, si et be de gust xocolata, doncs lo clàssic, a l'armari i un parell de troços pel gaznate. No mesclar aliments i sexe, una mica de dignitat.

Anònim ha dit...

jo jo jo, a mi m'apareix la klank disfressada de camarera i li encarrego uns ous ferrats, patates i bacon ques caga la mosca i vinga, a netejar la campana extractora ...

Anònim ha dit...

parece que avui fan basquet d'altura, es comenta que on soparan les moses? puesto que si l'encontre comença a les 8'45 putoPM i no acaba fins a la 1 després de prórroga i penals, que serà una mica tard? un bocadill de jamó?

Anònim ha dit...

bon dia... el tema basquet com el portem?
nantros hem aspavilat una mica pel compte nostre en vista de bajas pero no tenim resultats dentradaes a la vista. i vantros?

i l'anna? sus ginas bien? cagondies i cagon20 quan ja nos fotran malalts sera quan comencin a sortir als 12 (si 12, anys!!!

diguemnos algo... algo...

Anònim ha dit...

i de cena?¿ bocata coi, lo tipic, ben llarg, de yamó amb tomat i pa tous de marca

i res de llaunes, pajarill que te les fotran pel ... tuppersex

Anònim ha dit...

vuelve el clásico al sexicorte de íngles

Anònim ha dit...

bueno, bueno ... unos tenemos entradas de acceso al palco y otros podeis ir a comprar pan tendre, lomo-ques, refrescos, postre, banderitas. Vamos a llevarnos bien i arribar a un acord satisfactori.

Anònim ha dit...

la pregunta es? los bocadills confeccionats amb carinyo pels ombres es mastegaran, ensalivaran, faran bolo alimenticio camino l'estomac desbordat de sucs digestius durant el segón temps alhora que cridant s'engatillarà restes de tonyina a la calva del del davant i en exaltación de l'amistat donarem palmades a la xepa del vei de cadira amb les mans gotellosses d'oli de ukraina de la tonyina de angola del sur??????????? eh???? se m'explique

Anònim ha dit...

no

Anònim ha dit...

te vale?
digo klanker agafa les entrades abans de na al telatre val? pq nantros tenim unal ogistica pa dejar a la ONesimA en botigagüelos... i sino va ser k mos haureu dasperar afora del pavelló i tothom sap lo mal que lleva lo de esperar el tal anchovagassol, val? ara, si lan desperar a ell... alto tol mundol... me se ha leido?

Anònim ha dit...

alto y claro, sonotone

Anònim ha dit...

ALTO I CLARO?
HOME ,ALTO NO ETS MASSA , CLARO... TAMPOC... ASING K... NOS VEMOS SOTA DEL ARO... PARA PASAR POR ÉL IDEM

Anònim ha dit...

Esos del basquet, como la tocan eh?

A mitja part: Bocadill parte xoriç i parte endolç, algun tipo de nouvelle cousine per a txapers de la tapa supongo.

Anònim ha dit...

Que visionario i futurista el brother de l'Omb al afirmar rotundo, seguro i conciso que "hoy ganamos nosotros", no sabia que era orihundo de Tenerife, a no ser, claro, rotllo patera como otro que ya sabemos.

Anònim ha dit...

Habrá dos que saldrán en la tele dándole a la sinlengua sin descanso, ni tiempo muerto, ni falta personal siquiera. Fededeu, sembla que faci 15 mesos que no és veuen.

Anònim ha dit...

cronica del partido: era partido, mitad xoriso del bó bèric vui dir, i mitad pernil de pavo sin colesterol... i el anchoasnova demanava dos, laveseu vist!!! cara fam ostia!

hasta lannangina se la pres tot... es k tengo un noseke pa cer bocatas... en cambio las sinlengua lan menjat i preguntalshi de k era el bocatill... ni puta idea.. tant parlar... coi... en un temps mort larbitre ha mirat amunt eh? ja son collons... i si arriben a saber k naiem gratis... no se yo...

bueno... una merda equip , concloent

per cert, chova ja ni te mencionat el tema motard pq et vec una mica agnostic ateu del tema, vui dir com singanasdená... un saborío coions... ara, jarriba`ra laplec i la tardel de divendrel..eh?
bueno... nanit

Anònim ha dit...

15 mesos que no ens veiem no però 15 mesos que entre anchovadaniels i ombrona, ens porten una mica de cul i mira xiquets a pasar revista al basquet, eso si hi ha hagut molta estona de ventatja de 14 i jo ho feia guanyat pero...
Serà el bocata xoripavo que no els hi haurà agradat.... ells s'ho perden, pk estaba bonisim.

Anònim ha dit...

Ja està pasada la remesa rebuts aplec lunes regalito en la cuenta
- 200

Anònim ha dit...

K tal ombrona ha aguantat sense el seu bocata mixt?

Anònim ha dit...

-200 bancarota ostias!!!!!

Anònim ha dit...

la onasima ha guantau perfestamente... otracosa es la marigüeis uqe andaba corta desueño i no creo k faso massa cachondeiu

bueno... vaig a vore el cap 5 de la temporada 5 de 24 horas... lo voleu?????? tincs temporada 5 i 6 ... kins nervils...

Anònim ha dit...

i no podeu parlar pel blog com tutom???

Anònim ha dit...

jolín, bocata xoripavo, patentau abans que els del Pozo ho vegin per la tele quan surtiré filmat en primer pla amb restes de xoriço republicano i pavo sin sals rebosant per la boca ... te forres, tio. Ja t'imagino a la publicitat, panels publicitaris i en les revistes ... El Rei del XoriPavo le recomienda ... Tiro libre o bocata xoripavo, its is the question ...

Anònim ha dit...

casi no he pogut dormir pensant en el tiro de 3 errat pel Chicho Sibilio, una pena

Anònim ha dit...

El slogan seria ....

Tiempo muerto, wey, momento de bocata de xoripavo, ándale.

Anònim ha dit...

un crack del marteking eh?

Giveaway of the Day