14 de juny 2007

Camel Trophy 2007

S'han decidit!

Després d'un període en que per assumptes familiars han estat retirades del món del motor i la conducció extrema, per fi s'han decidit i tornen a fer de les seves. En aquest temps, han quedat enrera les velles màquines de la velocitat tals com Renault 7 mil bollos o Fiat Uno Rojolucifer milrobos. Posteriorment la marca Seat va patrocinar a Olga "kinta marxa" Sainz proveïnt-la d'un Ibiza mil rallas. A Neus Robanperas Alatorredelsqueralts, la marca Fiat, fiel espónsor, li va adjudicà un Punto diesel de sèrie per tal que es desfogués de les seves vicisituds diàries i dels seus enfrontaments amb el Sincu d'Intersugestion, patrocinador durant llarg temps.
Han practicat, han tingut soferts copilots, també sofertíssimes passatgeres, alguna sofridora mare agafada a l'ansa del sostre, però per fi han fet realitat els seus somnis... amb una plataforma base provinent del Hyundai Tucson i amb elements tunejadors obtinguts de la recent compra queraliense Nissan Qasqai, així com amb el morro del Renault 7 (observeu la foto, idèntic), han montat un vehicle fort, resistent, antiratlles, anticops, antimosquits, antivuelco, anti-gualla i anti-doto, i s'han presentat per la dura prova Camel Trophy 2007. No sabem com seran les seves rivals, però el cert és que si tenen prou habilitat com per ratllar el cotxe i no notar-ho o per aparcar "d'oido" amb la música al mil, estem segurs que sabran defensar-se en aquesta "guerra" de la conducció extrema.
A la foto d'etrenaments podem observar com Neus Robanperas guia a Olga Sainz por las reviradas costeretas del polvorí alpicatí preparant-se per l'event mecanico-esportiu.
Només un detall, sense intenció de desanimar... la carrera Camel Trophy va finalitzar l'any 2000, quant els seus organitzadors no van tenir el recolçament publicitari necessari... tot i així, ànims i gas a fons "hasta que huela a ferodo". Les vostres famílies estan confeccionant una pancarta de benvinguda amb pintura de dit i dacs.
by Ombra periodística

41 comentaris:

Anònim ha dit...

No arribaran lluny les 2 pilones juntes en aquesta aventura automobilística del Camelo Trhorpe, quina poca perspectiva de ruta intueixo, amb l’orientació que tenen ... oiga! Si vus plait, plis ... a totes hores preguntant camins al indígens de la zona amb.
Espectacular, el dia anterior van fer revisió i posta a punt (com les gallines) del vehicle, más o menys va anar així:

-llaves? si, iavés .. tot a punt per sortir.
-nevera? no, no crec que neverá, anem al Màrroc i fa calor....
-gorras? si, tota la vida vivint de gorra.
-ruedas? claro, si me tiro al terra, però millor rodava abans amb 15 kg de més.

Anonadat em vaig quedar al observar com treien la barilla l'oli del motor per veure quien sabe que i sentir comentaris bruts i enfermizos del tipo ... Miraaaa, que llargaaaa, qui pugues arramblar una tal que asín ... i desprès ja no van trobar el forat de la vareta i la van engatillar per terra amb comentaris ... aquest ferret que es? ... on anava? ...

Madre mia, tenim seguro per anar a recollir el vehicle? Ja imagino les dos cotorres dale que te pego a la sín hueso, que palique, sense descans i sense mirar el camí trepitjant tot tipus de plantes i animalons en perill d’extinció i protegits, que si paqui que si pallá ... menudo charloteo dentrol vehicle ... jo vist el plan i el d’emergències .. em desentenc de la moguda .. no en vull saber res.

Anònim ha dit...

Si sembla el camió de "Se recoge chatarra con alegría" ... on van amb mogollón de ferralla damunt el cotxe?

Anònim ha dit...

Ombra, quants dies se les piren? anem a fer un protocol de subsitència per aquest dies:
A saber, punts principals d'estudi:
- A qui colocar la tropa petita
- Comidas, cenas y lo que se tercie, on i quan?.

Anònim ha dit...

fectivament, el morro idèntic al R7, s'aprecia clarament sempre i quan estiguis dins l'aigüa amb ulleres, potent foco per poder-hi veure i ben embadurnat de crema antimosquits.

Anònim ha dit...

On va parar? ja les imagino mirant de reull els taparabos dels indígenes per intentar agullar algun troçet de carne. Aiiss ...

Anònim ha dit...

se conoce que han fet un curs de conducció extrema i les hi computen les pràctiques de vehicles anteriors... comenten que si la cosa surt bé, d'aki un temps aniran al Paris DAkar en moto... i per fer les pràctiques disposaran del vespino de cal queralt i de la vespa primavera con pegatina tortuga de lo farruquimengol.

per cert, i de cara al tema logística quan marxin... crec que son 15 dies amb 15 nits si no es retiren abans; si fos el cas de retirarse el primer dia, acabo de parlar amb aduanes pa k les retingon fins al darrer dia, quet sembla? como me muevo, eh? no es plan k ens fotin el plan enlaire... ah, les nenes marxen a disneyland, ho sabies? acabo de tancar un charter, si... amb ma mare, la pumuky, la sogra, la marian y la mary por lo del idioma, que no por el sobreprecio de maleteria en el avion.

per tant tot controlat... jojojo

Anònim ha dit...

Ei, com a part implicada en la vostra quinzena de Rodríguez he de dir que jo no vaig a cap lloc, si no es a gastos pagos y una paga extra de Canguro....
I no us preocupe que les vostres estimades dones, trobin un pilot de carreres ben plantat, vigileu que al volant tenen un sexapil, especial!!!
Ah on és el Doctor Pestaña em semnlabava que ja havía trobal el camí?????

Anònim ha dit...

Si, el camí ... el camí de la nevera a buscar una birra de la que es superfan, a caixes volen .. doy fe.

Anònim ha dit...

Menudo pajáro lo farruquitmengol, viu com un bisbe de cuello ancho.

Joder Pumu, no nos metas el miedo en el cuerpo con lo del piloto ben plantao, jua jua juaaas ... a lo sumo i más el màxim que poden pillar es una insolació, diarrea i un pastor de camellos endrogao de té rojo ....

Anònim ha dit...

Pumu, al volant el que tenen mayormente es muuucho peligro ... eeeh! cuidao ... mujer tenía que ser! leñe.

Anònim ha dit...

La paga extra, Pumu, està contemplada i estudiada, parla amb el webmaster Ombra. Insisteix, ja saps que es una mica rata.

On trons estaves? a ver que pasa, quens tens oblidats ....

Hasta lueg_

Anònim ha dit...

La paga extra, Pumu, està contemplada i estudiada, parla amb el webmaster Ombra. Insisteix, ja saps que es una mica rata.

On trons estaves? a ver que pasa, quens tens oblidats ....

Hasta lueg_

Anònim ha dit...

conio, que es això .. doble paga? noooooo

Anònim ha dit...

anchoveta, ni paga exxtra ni osti...es... vaya empresari coi... si no lagrada k no hi vagi i punto... cno la mari i mi mother en tenen de sobres... ays k se te seuben a las barbas... a vere si aspavilem, coiiiii

Anònim ha dit...

visca les valentes !!! aixi es fa...amb dos ovaris... com magrada veure denigrat al mascle viril...
força

Anònim ha dit...

Anem a imaginar una conversa, en plena ruta per la selva, mantinguda entre les pilones, ai pilotes ai, pilotos oficials del vehicle. Ens possem en escena o situació …. entrañas d’una selva cualquiera del Sahara, densa vegetació i idem felpudo, laurisilva i humitat elevada a l’ambient, visibilitat baixa, ruuummm rummmm, dale que te pego al tema cotorril, cansinas las dos madreeee... que si patim, que si patam .. ruumm rummm … (esteu ambientats ja?) … (bien) cruïlla de camins, un cruce vamos, nula atención a la conducción y iiiiiiiiihhhh (onomatopeya o no ma topeya de la frenada i encara que sigui terra, el soroll es de frenazo damunt l’asfalt) i conversa a l’estil diálogo de besugos:
O.- I ara que? cap on anem? Hi ha dos camins ...
N.- Pues ... no sé. No hi ha cap cartell? Mira la brújula ...
O.- Ja la miro, però em sembla no te piles, sempre indica Nord, em sembla ques cap a la dreta ..
N.- Vols dir, jo tiraria cap a l’esquerra (en aquest cas da igual, tampoc no diferència especificament entre dreta i esquerra)
O.- Pues que fem? truque’m al Lui?
N.- Si, perqué si truquem al dani no contestarà... per cert algo de paper de giny haurà ...
O.- Si, el lui sempre en porta varios rotllos, es molt apañao, tu decideixes ...
N.- El que? el rotllo paper qu’agafo o el camí .. a mi m’es igual.
O.- T’has tret les xiruques?, peste, no?
N.- ... ho sento ... se m’ha escapat ...

Dos horas más tarde, una vegada ventilat el vehicle ....
Continuará, o no.

Anònim ha dit...

masclista!!!

Anònim ha dit...

OSTIC... choveta... ara vec k el dela neu tenia raó, enumerense coi... cuantos semos aki hoy ahora????????

vols paper de vater o k? en porto... vols?

Anònim ha dit...

Este tu, la enfermera de còfia, que sou el mateix i jo, qui més ha d'havber

Anònim ha dit...

Aquesta edició del Kamello atrófico aquest any es fa al sur de la Patagonia, no?

Es comenta pels foros d'automovilisme que l'equip avançarà menos km que un portero futbolín.

Anònim ha dit...

eis, k jo estic entre tangues i calces i no tinc temps de dobles personalitats com tu... em vas atribuir les sistoletes i ara em pretens atribuir la enfermera cachonda? alto ahi eh?
jo mai he utilitzat dues presonalitats.. .consti... i el pestanyas... deu tenir fenya en casa alguna clienta, jeje ei, pero es clienta eh? si es clienta es clienta, punto.

Anònim ha dit...

Enfermera ... en espera de que cosa?, et veig pels comentaris un pelot del sobaco feminista ...

Crida l'atenció que pocs minuts despres d'un comentari de l'Ombra allargada aparegui un comentari teu, quina mena de relació manteniu?

Anònim ha dit...

Dr. Pestanya ... tenies la consulta tancada ahir? vas tenir inspecció i van descobrir el pastel ja que no vas badar boca.

Comenta l'Ombra tangera que estaves prenent messures a quien sabe que cuerpo serrano pata negra y 5 jotas.

Anònim ha dit...

estimat niel i estimat ancchova... feminista, i k? nomes teniu dret vantros de pendreus una birra i rotar-vos? anem bé
i no tinc el gust de cartejar-me amb el tal ombra, es un mascle? ombra es femení, ejemmmmm... pero estic oberta a proposicions decents i indecients

petons

Anònim ha dit...

ombra enfermera .... no insisteixis ... no pica ni un pez etíope.

Anònim ha dit...

Dr. pestaña ... literato ... premio nobel majúsculo et mereixes, fortuna tenim de coneixer-te, deleitans amb la teva potència comunicativa i fes-nos cinc centims de la teva visió en referència al que vulguis.

Anònim ha dit...

En el darrer entrenament realitzat per les 2 pilotes experimentades en el parking carrerful, van tocar el 30% de les columnes, aplastar 2 carros de compra, colisionar amb 5 cotxes aparcats, atropellar al guardia jurado que els hi volia donar l'alto i es van quedar sense gasolina, espatarrant actuació ...

Anònim ha dit...

Afegir que a la rampa d'acces van patinar i derrapar fins chocar amb un extintor a causa del fort pendent i un toll d'aigüa provocat per la rotura d'una botella 250 ml d'un client, en el seu descàrrec van comentar la falta d'eficàcia de la tracció 4 x 4 del vehicle.

Anònim ha dit...

fectivament ahir vaig tenir feina, pero estava al dia de tot , mentre l´enfermera contestave, jo estava alli.Ara us esplico adeeeeeeeeeeeeeeeeu

Anònim ha dit...

fectivament ahir vaig tenir feina, pero estava al dia de tot , mentre l´enfermera contestave, jo estava alli.Ara us esplico adeeeeeeeeeeeeeeeeu

Anònim ha dit...

fale, ja t'explicaràs però alto i claro, detalles i tal pascual.
Tonces ... la enfermera en espera?, clar, ara caigo quien caigo, es la lider esperitual del comando cervecero gafitas, es?

Anònim ha dit...

jjojojojo os dejo un ratillo i la k liamos ... nus vemos,,, i la nova entrada? no sa publicat??? ostics.. si esta des dahir i no ha sortit... solventemu...

Anònim ha dit...

Va mente imaginativa tienes Ombra publica nova entrada, aquesta del camell ja està agotada i a més cap de les implicades ha donat la seva versió, con lo cualo quien calla otorga, siempre llueve sobre mojado y quien madruga más sueño tiene.

Anònim ha dit...

onbra rodriguez de ilusion tambien se vive

ombranchova ha dit...

mensaje para el simposium de doctores del blog ombranchova... llamadme dr polla, si? i si, dilusion tb se vive, oi choveta?

Anònim ha dit...

ombra castrada, que jo no soc el dr. aftersun ni tinc cap doctorat, encara que dtr. concretament no se que vol dir ... detractor, director, destornillador ...

Anònim ha dit...

una taula,una pantalla,un teclat, ni hi ha cadira, una enfermera teclejant(pels que no teniu imaginació provue d´escriura al vostre teclat sense cadira ....... VALE ja us podeu sentar esteu malalts)ma´ronso,faig que em cau el metro davall de la taula, miro cap dalt de reull i ho sorpesaaaaa!!!!!, pedezo bultarraco si es un paio te els punts de la fimosis infectats, si es una paia vete acomprar un cortacesped!, no se,no tinc collons a aixecarme del terra que vaig?

Anònim ha dit...

però tu on estàs?, paio ... he llegit 3 vegades i no he tret l'aigüa clara, escrius igual que un doctor que no s'entén una merda ... el que has de fer es sortir de sota la taula lo primero que fa lleig i segón tornar a redactar l'aventura ciencificció pornogràfica que ens relates.

Anònim ha dit...

Però como que tenia bultarraco l'enfermera? compresa, nooo??
Però tu has tirat espres el metro a terra per agullar l'entrecuix? ostras, que fuerte que pili fuerte ...
Però, com pots veure el monte de venus, en aquest cas everest, que estava espatarrada?

Pots publicar els relatos a foros voyeurs, lo teu es enfermizo, has estat aprop del milanés darrerament?

Anònim ha dit...

intenta parlar amb el dtr pestanya a vore si te un diagnostic pel teu cas ...

Anònim ha dit...

intenta parlar amb el dtr pestanya a vore si te un diagnostic pel teu cas ...

Giveaway of the Day