16 de juny 2007

Lo RoCLe De SeGuReTaT

avui parlarem de lo ROCLE DE SEGURETAT. Que no sabeu què es?... de seguida mos aspliquem... segons lo diccionari de la leal academia de la lengua dialectal pitarquense es defineix com "el cérculo maginario en el cual se situan los miembros del equipo A-moto i/o adosaus en cualquier situación o localización nocturna al cual no sacerca ni una chorva ni media durante tol rato que se esté en dicho local o situación"

L'explicació? no la tenim, grups de científics de la nit estan darrera del tema, qui ho pugui esbrinar, es farà milionari, multituds de conferències, doctors nopotis causa, premis nobel i ducados laits, arengas militares en el dia del soldado caido... pero fins ara, res de res... en canvi, cada cop que toca reunir-se... zasssssssss... adeu fémines volàtils... hola aire libre...

Preguem als lectors i lectores d'aquest blog que analitzin el tema, se l'imaginin, el rumiïn i ens intentin donar una explicació que si va acompanyada d'una solució encara serà més benvinguda. Gràcies i a la fenya!!
Ombra nocturna

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El "rocle de seguretat" nom científic, també conegut vulgarment com "joder, menudo hueco hemos abierto" es digne d'estudi amb un alt pressupost econòmic i de mitjans, però no hos equivoqueu, no hi ha una explicació tècnica, corporal, científica, metafisica o filosófica del perque i com es produeix.
Si estan clars i demostrats els efectes colaterals que provoca en els afectats el síndrome rocle: sensació d'abandonament i marginació per part del sexe contrari i sovint del mateix (lo cualo nos importa un digestivo), comprovació organoléptica per descartar olorcillos corporals no acceptables, danys crònics en els egos triunfadors dels afectats, despessa en la renovació de les indumèntaries nocturnes, incomoditat física davant la separació, forçar la teatralitat per aparentar passar-ho de puta mare a base de risotades falses i exaltacions de l'amistat, enfrontaments personals motivats a la tensió intentant culpar del problema a l'atre ("joder, Lui, echate para un lado que mes tas hundiendo en la miseria y me tapas la vista", o "a este no le hagas caso que va borracho") i l'efecte traumàtic de "como coño me pongo para no parecer el tonto la fava del local" i aleshores buscar postures i posicions físiques rares, incòmodes i doloroses.

El síndrome del rocle de seguretat afecta a un número petit de membres però provoca greus danys en els mateixos, es per això que demanem a tots els doctors, listillos, enteraos, opinadors, tècnics de neveres, espabilaos, narradors que ens ajudeu ...
Zenkiu berimach...

Anònim ha dit...

ole tus vuevos capauuuu
k fots tu currant???

Anònim ha dit...

bon dia... resumint o no s'ha entés el missatge o bé tots estàvem de cap de setmana i no hem llegit el tema o es que estaveu pensant què dir davant d'un tema tant impactant (sobretot pels que ho pateixen)... donarem unes hores per tal que acabeu de pensar i expressar les vostres idees...

Anònim ha dit...

Aquesta nit no he pogut dormir per culpa del Madrit i dels tocadors de claxons, pilotes i els tiradors de petardos i llufes, tinc molta són només he pogut dormir 8 hores seguides.

Anònim ha dit...

Ombra, l' explicació del tema rocle de seguretat no és gens fàcil, deixa al personal recapacitar i exercitar la neurona per donar una resposta adient, apropiada i estudiada i no pas a la ligera de ropa.

Anònim ha dit...

jojojojo... a lo meupoble dormitori som tots del Barça i hem dormit de collons, pq sinó no seríem poble dormitori...

Anònim ha dit...

el rocle es fruit i esta provocat per el altre rocle que porteu, el sobaquero a les camises i polos de txaperos multicolos, a més, menuda panda de grup al calvorota gordo sempre li sua el crani, al altot li sua la greña calixtra que porte, el altre, el petit, fot cagera de la gran i una altre que va am vosaltres es absolut rarito.

Anònim ha dit...

ostras nonimo com ens coneixes, l'has encertada totalment, si et va be podem quedar qualsevol moment i ens coneixes personalment, ens faria molta il·lusió poder-te explicar quatre coses i comprovar la duressa de les teves costelles.
Ale, un abrazo i ja diràs.

Anònim ha dit...

reitero lo dit per l'anchova... un buen palizon en las costelles ajudarà a donarte compte que la vida es dura i que la greña calixtra no es pq si...

un detall: el calvo, el greña, el petit (milana engonita) i el rarito... quien falta? pq no has mentat al farru? uhm...

Giveaway of the Day