06 de juny 2007

L'estiu i el teu físic


Estimats lectors i opinadors, arriba l'estiu i la pregunta del moment és: QUÈ COI FEM AMB LO NOSTRE FÍSIC QUAN TOCA DESPULLAR-LO A L'ESTIU?

La calor tornarà a apretar a les nostres contrades i certament, vistes les proves fefaents de cossos excedents de greixos i flotadors, les expectatives són pitjors que les que les conseqüències del canvi climàtic.

Pels carrers es pot veure de tot... tangues XXXXL dels quals només es veu un filet diminut i la resta està amagat entre llambordes de carn i suor, rebequetes matinals que escasament tapen els hombros (si parlem d'hombros, sabem què són, no?), minisabates de moda que tapen les ungles del dit petit i la resta queda al descobert rebosant carn pel damunt de la gometa, per no dir dels minitops que destaquen encara més, si pot ser, la figura michelínica de la susodicha modelo tallas grandes...

Davant aquest esfaraidor fet real cal pendre mesures i actuar; per això, de d'aquestes pàgines instem al lector abnegat i desinteressat a aportar solucions al problema greu que ens cau damunt.

Gràcies d'avantmà

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Una solució a la esgarrifosa i real situació relatada es posar horaris al personal, per exemple
De 11'59 a 9'01 del matí que surtin els i les que el seu index de massa corporal supera amb engreix l'establert pels cànons (i no canons com escriuen alguns amb tendències bèliques) de la moda, això inclou el 90% de la població.
La resta, models, paisas fibrats amb hormones i cossos tipo sèrie Vigilants of the beach, que surtin la resta del dia, però casi no es trobaran pels carrers.

Anònim ha dit...

Una vegada i per cert, amb èxit demolidor vaig seguir una dieta que vaig trovar a linternete ...
LA DIETA DE LA CERVEZA ...
i es basaba en
Mig litre cervesa al aixecar-te
Mig litre a mig matí
Mig litre a l'hora de la manduca de migdia
Mig litre per berenar
Mig litre per sopar
A més podies fer els xupitos entre "menjades" que consideresis oportú, adequat i "ad libitum"

Com podeu, o no, entendre ... gana gana no en tenies ... ni gana de treballar ..

Vaig perdre, en 10 díes, vora 10 kg i també, la feina, el carnet de conduir i la flora bacteriana de l'estomag ... però dir que mismamente em va tocar un premi en una xapa de la cervesa .. era una tovallona publicitària que em va anar molt be per aixugar la vomitera a partir del 7 dia de dieta.

Es més eficaç que la de l'alcachofa, del te rojo i que la dieta a base de parasits intestinals xucladors d'aliments (tenias i tal).

Anònim ha dit...

proposo la dieta del cacahuete... akella k la comida por el culo te la mete... jojojo

Anònim ha dit...

Anònim ... tu estàs amb la dieta de la birra, no?? minim al 4art día, ja has perdut la conciència .. dieta del cacahuete cropofobig!!

Anònim ha dit...

mucho mejor ahora webmaster ... la lletra gropa pintura carretera en obres m'estava aliniant la vista.
bien, sempre progressant .. la feina ben feta no te fronteres ni amanece ma´s trempado.

Anònim ha dit...

collons fot una llauna caragols i un moll d'allioli a la portada??? controla l'astas liant.

Anònim ha dit...

Bescanvia el contador o posar un que desconti el 70% de les entrades per ser + realista.

Anònim ha dit...

toma ya novedad... un 10 pels bloggers

Anònim ha dit...

Això ha millorat en presentació, imatge i comoditat visual, anem a celebrar-ho amb un dinar bacanalític i a pendre vent les dietes, mitxelins, lonches i llambordes laterals ... visca les lioneses de nata montada com la caballeria del Canadá, res de spray, el tocino y bacon al forn y les begudes refrescants d'extractes de poleo, romeo y marialluïssa ... carajillos bayleis coño!!

Anònim ha dit...

si hay k ir un dia a comer entresemana se va eh? total disponibilidad...

Anònim ha dit...

La solució per amagar els defectes i imperfeccions provocades pel excès de teixit adipós es pirar-se-les de vacances amb els lapons o caçadors de foques durant la temporada estival. Però ojillo amb els inuïts miopes no s'equivoquin i es pensin que ets una morsa amb bigotis i t'enportis un arponazo a la chepa.
Cuanto dolor!!

Anònim ha dit...

s'está perden la decencia i el respecto, la moral i las bones maneras.

CDDBM - Cruzada por la defensa de la decencia y la buenas maneras.

Anònim ha dit...

benvolguts o hauria de dir benvolgut... aki es detecta una cosa certa... ni pumuki vol parlar ni el sistoletes tampoc, pq deu ser? ahi lo dejo...

Anònim ha dit...

Ei, ja sé que em trobeu a faltar,ja ho entenc que anyoreu la meva chispa.. La veritat és queveient com està el panorama em llanço a la dieta de cop ja li comentaré al meu hortelano que em porti moltes carxofes, que tenen moltes propietats depuratives, encara quem'han dit que la dieta més eficaç és la del "cucurucho".......

Anònim ha dit...

Deixa lo que vulguis, tio sombrio... Cal que tinguis en compte que el vostre no és l'únic blog de la blogosfera global (intenta dir això mentre menges mardalenes)... la tasca de visitador de blogs és feixuga i només de vegades trobes autèntiques joies a la xarxa, blogs atapeïts de pensaments bonics, exaltacions de valors oblidats com l'amistad, la companyonia i la germanor, per no parlar de boniques estampetes de pubilles ufanoses i a l'hora caloroses, fermes avaladores del futur de Catalunya... Evidentment el vostre blog no és així ni de bon tros. Tanmateix continuaré visitant-lo: un blog amb vora 3.000 visites en tan poc temps quelcom ha de tenir... però qui ho sap?

ahi lo dejo, con todo mi cariño

Anònim ha dit...

pa pumuky: veus? sempre apretant... nomes penses en cucuruchos... aixo es procupant eh...

pa sistoletes: vaya verborrea... m'adorms una mica... vaig desorientat pq et fots amb mi pero al final sabré de quin peu calces... no seras de la catalunya nord? o pot ser va tenir una fiat uno segunda mano? uhm

pa tots dos: g`ràcies per amenitzar aquest blog... de vritat

Anònim ha dit...

Ombre ombre ombre, per fi escriu algú que sintonitza amb el meu way of life... Olé el tal Pumuky, un mestre dels joreglisfics, l'únic que ha entés que la meva primera entrada "xurrupa xurrupa que ja t'avisaré" es refereix als cucurutxos, traidores donde los haya, que sempre sense previ avís comencen a regalimar patas abajo i ens deixen els pantalons plens d'esencia de escratachela, tiramisú o frutas sóticas del sotobosque.
Visca la dieta del cucurucho!!!

Anònim ha dit...

pumuky... tu no sera sistoletes, verdad??? ojito ojito... ara, si ho ets continua k esto esta mu aniamo jajajaja

Giveaway of the Day