18 de juny 2007

IN CONCERT: Daniel Guisval i Lanena Queralt

La noche sabatina dio gran protagonismo a los triunfadoritos surgidos de la factoría de Graduado Social con un bolo inigualable en Lleida. La expectación mayor estuvo en el Turó de Gardeny donde la leridana Lanena Queralt se dio la mano con el ya consolidado Daniel Guisval.
El del rizado pelo capilar sorprendió con un peinado estilo billar y con sus declaraciones emotivas en referencia a la pista de atletismo arrestada durante los largos años que prestó el servicio militar voluntario en la P.M.

El doble concierto ofrecido por Lanena y Guisval se adelantó una hora sobre lo previsto por la manía persecutoria que este último padece a los que siempre llegan tarde; él prefirió premiar a los que durante horas aguantaron el calor esperando el movimiento de pelvis de Guisval y saltó una hora antes del horario normal. Lleida será el único punto de toda la gira donde se contará con la actuación de la artista invitada Lanena, pues esta disfruta de permiso maternal. La leridana comenzará su gira de verano ya casi en otoño, después de unos días en la costa mediterránea en compañia de sus retoños y de unos amigos que la sufren, así como de una chica peruana.

Guisval, en sus declaraciones reconoció que “aunque el 70% de las canciones” del nuevo álbum “han sido fruto del vino gaseosero, espero sorprender al público con letras más trabajadas que nunca i muchos elementos multimedia que domino". Asimismo, reconoció que "lanena siempre ha sío mi ojito derecho, pues soy un poco tuerto y a veces, me pierdo..."

Guisval i Lanena ofrecieron un resopón vip a sus allegados i fans que consistió en una carne al fricandó amerada con caldos titulares escogidos por el chumiller abu meng así como un tarta de chocolate a la piedra tormo. Licores i digestivos resaltando el pacharán alpicatí así como un platico paella engrudo casa josé para un amigo personal del cantante al cual se le vio devorar el plato especial cual poseso ante una presa depilada.





12 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues moltes gracies per semejante cronica de la meva actuació ante tota la legió lleidatana de peinetas, xarnegitos i piltrafillas poligonals variats. Va ser un exit de concert, em vaig moure com mai abans havia fet desde el meu curs de bailes de salón de la sala europa on era el ojito derecho de la monitora que va saber apreciar en mi, a part de la meva forta personalitat i simpatia, tota la categoria dançadora i qualitats artístiques de l'escola pitarquenya que guardo dins el meu body serrano i de grasa infliltrada.
El public femení, majoritariament, va llençar multitud d'improperis ininteligibles, va omplir l'escenari de la més variada colecció de roba interior com faixes, calces de m2, tanges nicotínics i altres de petrolejats per davant i darrera, sostenidors amb la ferralla per fora, sostenidors d'ubres de vaca, etc pero sense cap dubte van poder gaudir de tot el meu repertori artístic amb cançons reconegudes com: "el puto reloj es de un banco", "aixo si es una catalpa", "Zaquique", "Gustavo no nos pegues mas por favor" (aquesta a dueto amb el conegut cantautor Pablo Milanés, "pedazo de equipo" o el famos i repetitiu fins la sacietat i aborriment single "una altra birra questoy seco".

Només puc dir que nos perdeu les meves cada vegada més esporadiques actuacions per que s'ha de aprofitar el que hi ha, quant està i mentres pugui.

Ale Hop, familia.
saludos

Anònim ha dit...

webmaaaster ... difumina un pelin el jeto del cantant tioooo ... i posam un fisic mes adequat i treu els paperets voladors de l'escenari que queda una mica moñas.

Anònim ha dit...

Part de la recaptació anirà destinada a un projecte solidari que tinc en marxa a través de la Fundació social que duu el nom "ONG-OS ".... es diu "Solidaritzat i apoquina algo pel qashqai, xurrutero"
Estem esperant la vostra aportació econòmica d'ajuda, o ojala pillis uns Ong-os a la pescina aquest estiu.

Anònim ha dit...

pressons des de les més altes esferes del país han fet retocar la imatge del cantant; no han dit res de la cantant... la censura vuelve a actuar... tremendo documento... que pasa con Guisval? on quiere mostrarse tal cual es? claro, con mas de 3000 vestitas al blog... la fama... uhm

Anònim ha dit...

pronto? bona matina, questo cantanti sere vascuence? turolense? prego una aclarazione per a tutti il lectore del bloggi
saluti a tutti des de la italia

Anònim ha dit...

Bona caracterització del cantant, ara es una mescla de cantautor fumeta independentista de las vascongadas i el cantant de REM amb la pintura a modo de gafillas en los ojos enbonitos.

Anònim ha dit...

Cal destacar el fantastic grup que ens van fer de teloneros (els que obren, tanquen, recullen i treuen el pols del telón), es tractava del retorn als escenaris dels coneguts i mítics Gabinete Gomitivo CaLuigari, con unos pelos de menos, unos kg de más y diversos combinados alcohólicos también, los componentes del grupo, a saber, el lider, vociferador y chapelador de micro Lui SitOmbra, a los teclados piano Feder Peter Sinhorarios, bateria (de expulsiones aeróbias altas y bajas) Milanete y a coros y danzas egípcias Olga Zhana.
Su actuación dejó mucho que desear, de hecho el público si deseó se las piraran y acabaran raudos, no faltaron adjetivos, para calificar la actuación de 6 intensos minutos de las viejas glorias, como lamentable, penoso, denigrante, nuauseabundo, epitafio o conglomerado por parte del público asistente.

Gràcies a la meva actuació és va evitar el linchament del Caluigari, va anar de pels ...

Anònim ha dit...

Molt millor el concert Papitour gall i l'espontani artista de pelo en pecho ... y piernas ... y en la espalda ... y en la rajalcul ...
va ser més improvisat que els triunfadors falsificats d'OT.
Pablo Milanés treu nou disco de jotas cantadas i sirtaki bailado amb els Pimpinela's Moreno i Skapa (cantant del grup del club Caragol Banyetes i gran acróbata de giros apoyado en laspalda de otros, algunos traidores se quitan como punto de apoyo)

Anònim ha dit...

ostic... amb akest potencial i ke no aconseguixam que fótigo una entrada com cal eh? anchoveta... dale al texto en entrada osticsssss

Anònim ha dit...

jo vaig deixar-me caure per la meva desgracia al concert i el millor que vaig poder veure va ser els ballarins, la escenografia i la posada en escena ... ni el King Africa i Georgi Dann junts.

Anònim ha dit...

Comunico a la familia blogista i fans en general que demà me les piro a fer un bolo artístic per terres castellomorellanes, ja sabeu ... la creme de la creme comercial in action, un showman dels negocis, més preparat que mai amb el recent curs de marketing "Presionar la venta, sin romper la muñeca al cliente" y el master "Como explotar los puntos débiles del cliente: La patada en los huevos (part.1) ....però deixo el relleu a la meva partenaire que demà alegrement s'incorpora de nou a la feina ... vinga webmaster esconchat i fes entrada amb aquest tema.
Abrazadas varias.

Anònim ha dit...

ja saps que amb els temes serios no em poso, maese anchova power... el cert es que el teu tema amb morella si k es serio i tampoc mi posaré...
bon viatge i bon...
partenaire: bon viatge... en bus... i bona retrobada de fenya... coi... com passa lo time

Giveaway of the Day