12 de juny 2007

Ens volem banyar

Ens volem banyar aquest estiu qual ballenatos. Davant l'inminent arribada de l'agost i per tant, de les esperades vacances, cal decidir on anar a pasar aquests dies de merecido asueto. Una sèrie de circunstàncies ens obliga a no anar molt lluny i la prioritat es: xaletese, casa endosada-pareado o similar, a poder ser con piscina (pròpia o de comuna), sense molt cloro i absència de fongs i matèria fecal (coliformes faecum), a tocar tocar de platja de sorra fina, aigüa neta, amb serveis bàsics (mejor con banderazul), bon nivell en l'aspecte fèmines, por supuesto zona tranquila i no massificada, ambient familiar i si existeix bonica. I es per això, apreciats blogistes que demanem el vostre ajut per donar-nos idees o llocs de les característiques comentades. Entre totes les propostes en triarem una i hi haurà un important premi encara per determinar, fins que tornem del lloc escollit.
Molt agraïts als bons consellers i que pilleu ladilles siberianes els dels consells banals, xuminades i saloueros. By Anchoa Power

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Si encontrais un sitio parecido al que comentais y a más salga o salgase baratito, me mandais un mails y me lo fumo.
Merci bocú

Anònim ha dit...

... coi... i ese anonimo? benvenuti...
jo proposo un viatge a l'alcàrria... con avispas i abejas incluidas, las nenas fliparan corriendo a mil por hora... hay charcas con mosquitos tigre, i tigres mosquito... que es pot demanar més? quin nº tinc pel sorteig?
grais

Anònim ha dit...

si us passa pel cap un creuer, ara n'hi ha un que per allí a Mikoños, ah no! a Sanchochini, això... pos alli el vaixell en tres minuts es fa submarí amb visió submarina collonuda... que m'en dieu?

Anònim ha dit...

Ara s'està imposant un nou model de turisme i per uns pocs euros pots agafar una patera en plan paterastop i et portarà a Ses Illes, sobre la marxa i segons les corrents marínes i indicacions d'una brújula made in Taiwan sense imán, aniràs a parar a la gran, a la meno-sgran o a la fashion-hippiosa biza, també hi ha l'opció sorpresa de fer submarinisme forçat. A Formentera no hi va, es molt car i no hi ha lloc.
Més informació a: Novespropostesturismemotxila.com

Anònim ha dit...

si sou fredolics com el bolets de mateix nom i voleu aigües calentetes i no a pixat d'emisari submarí, podeu anar a la desembocadura de la central nuclear de Vandellós ... allí riete de les aigües calentes de Caldea i les seves propietats per la pell.

Anònim ha dit...

the ballenato de la foto ... no ho aprecio correctament ... porta tanga o no?

Anònim ha dit...

SI

Anònim ha dit...

efectivament ... i nicotínic

Anònim ha dit...

em cal més dades per versar un destí adequat ...
- les platges textils o nudistes?
- pavam nacional o d'importació?
- detallar la vostra condició fisica, no vull recomanar-vos una platja on fotreu la puta pena i acomplexareu fisicament parlant.
- voleu xiringitos propers? amb paellador o paelles cassolanes? amb risc o sense de salmonella inclosa? musclos al vapor o musculs criats al costat d'un emisari?
- Partida pressupostària disponible.

De moment això servirà per no enviar-vos a un camping infestat de polls i mosques verdes fastigoses al costat d'una riera pantanosa amb nuvols quindom de mosquits sedients de sang no reial.

Anònim ha dit...

hjshfkajsdhfkajh

Anònim ha dit...

Ei Dr. PATRAÑA, si que et funciona, ha sortit el missatge... vinga alegria macarena al blog.

Anònim ha dit...

Vinga Dr. PATRAÑA ... estoy speran tus comentaris, que tens que dir del vi del dinar?

Anònim ha dit...

ah, no que es Dr. pestanya ... havia vist malament ... no vull canviar-te el nick cabanas.
Tira't a la piscina qual ballenato en tanga piel tigre de la foto

Anònim ha dit...

si no sa on anar sempre pots ana a pendrepelculimbecil

Anònim ha dit...

el tema vi anchoa amb el paladar de fusta que tens, tot el dia rodejat de quimica pecuaria,no tens criteri, primer un titular revaixat amb aigua per esmorteir la fortor, i el segon vamos!! aspes com la farina, cabezon ,una putada per l'estomag.Un altre dia no cal ni que miris la carta de vins ni que la demanis, et fas l' entes,miran ,dubtan, preguntan , Que us sembla aquesT QUE us sembla el altre,NI PUTA IDEA, el cambrer /era dintre de la cuina es deu de partir el cul del enteradilo del vino de la mesa 3, Espero i desitjo que algun dia fem un curs de cata de vins mentres em dedicara ala birra

Anònim ha dit...

Bienvenutti Abu .. ha costat, eh? menudo paramecio estas fet, com apretes i per cert, el paladar de fusta fa uns mesos el vaig operar-me i em van implantar unes noves papiles gustatives especialment dissenyades per tot tipus d'alcochols de baixa graduació i per altre costat, banda i cantó, os voleu fer els xulos i els sibarites en plan somelier i no demaneu litrogasosa por el que diran i aleshores no hay dios que se beba el vin calent.

Wey, ja aniràs comentant, per començar, no ha estat mal.

Abur Ben-Hur

Anònim ha dit...

reitero lopinio del sommelier choveta en quant a la benvinguda del dr. pestanya leganya malgrat que el primer missatge no ha estat del tot encertat doncs asdghqtuihksd
aqiopwtgeruiotweruioerw
asdfjklqweruiogkalsvg
asdfioasdjkl

hi dit

Anònim ha dit...

Està fotudet el tema de banyar-nos al mar, comprem una piscineta de plàstic, la fotem a un bancal i todos en bolas sin protección (crema solar .. enfermos) i a disfrutar de las picadas de vespas i formigas .. buenas quemaduras solares pa hacer crecer los papilomas y listos. LISTOS!

Anònim ha dit...

Molt be nonimo ... gràcies, será por piscinas donde remojar el bullate.

Anònim ha dit...

Milanés! esa foto, como le metias eh? ya te conocemos ...
seguro ya thas guardao la foto en tu carpeta escondida bajo el nombre falso de: El Quijote y sus andanzas, para disfrute enfermizo.

Anònim ha dit...

Menudo bullate!

Anònim ha dit...

Estais fatal.
Dr. Pestanya, juo juo

Anònim ha dit...

De juzgado y de psiquiátrico crónico los de este blog. Si me dais la oportunidad realizo la tesis doctoral sobre vosostros.
Espero respuesta y dirigires a
a/a Dr. Gomadepollo

Anònim ha dit...

La goma de pollo te la atas en la polla y bien apretadita hasta que moratee y cangrene.
Saluditos

Anònim ha dit...

y despues hacemos tambien una tesis estadística para saber cuantas patadas en los güevos aguantas.

Anònim ha dit...

Gomapollo como lo llevas? está ya moradita la pistolita ...

Anònim ha dit...

Fot una calda que fa suar les dents ... i també, claro, que tetorras.

Anònim ha dit...

Por allí resoplaaaaa!!!

Anònim ha dit...

En stos moments sascacharrau el conta-dor gratis de visites, truqueu al tècnic o a vore si el veieu amb los telestéricos, recordeu de treure les tapes gammerussos.

Anònim ha dit...

probandol

Anònim ha dit...

Que blog tant interessant, lo de les playes paradisiaques ja no existeix,però lo important és trobar persones tant dixaraxeres com valtres, osti tu me parteixo lo cul...de totes maneres anchoa i ombra us voldria donar un consell, busqueu-se una illa i perdeus.....

Anònim ha dit...

el contador ja funcioneeeeeeeeeee

per cert, ando una mica perdut... dr. gomadepollo... se me antoja k resides en el mecanova tambien?

per cert, kin plaer vore la imatge de linici del blog de nit, tot iluminadet etc etc...

vaig a arreglar parell de coses pel blogs pero he de dir que el tema no tenia per suc i portem mes de 30 mnissatges... inclòs el duna enfermera que no capisco ki pot ser, pumuky?

Anònim ha dit...

per cert, doctor pestanya... estic observant la foto de la balena i crec que està retocada; el anchoveta ha retocat la foto per a k no reconeguem una de les teves exnovies nadadores tot i que aquesta no complia el dicho de "nada por delante nada por detras" doncs por detras resoplaba k daba plaer... la vritat es k quasi mau enganyat pero la hi descobert... la pobra va sortir molt marcada dakella relacio

Anònim ha dit...

Bon dia blogistes de bona fe ... comostamoooooss?????
Record de comentaris, es clar era un tema que donava molt de si i permet diversitat d'opinions. El vaig posar jo, eh? .... gràcies, gràcies .. un plaer.

Agur Ben-Hur

Anònim ha dit...

Enfermera en espera ...
jo amb tu a la illa que vulguis aniria,
y hasta aqui puedo hablar ....

Ei, Ombra .. que fots escrivint a 22 horas night ? No dius que no tens abcl?, mentre parlaves amb mi estaves escribint, txapero!

Anònim ha dit...

justa acaba r de parlar amb vosté... i si, ja tinc lsd, precari pero si...
bon dia.. tens correu jeje

Anònim ha dit...

andestá Pumu??? fa dies que no apareix ... no apliqueu l'aparheid amb la gent d'altres cultures i opinions, obriu-vos, no sigueu mediocres i ilumineu-se amb la sabiduria i coneixements del món mundial.

Anònim ha dit...

si va sortir amb I QUE PASA!!! nos tas maaaaaaaaaaal li vaig frotre fins que es va començar a avandonar el fisic a demes qien a dicho enamorarse, per cert l´ ultim i unic regal que li vaig fer eren unes chincles de formigo armat

Anònim ha dit...

hombre, pestanyetaaaaaaaaaaaaa... tu por aki i el bailén sin naide... razon tienes k nostasmal pa lo k sestila astualmente, pero regalar-li chincles de fornigó... es un detall lleig... millor hagues estat un conjunto deleopardo pa k la chiquilla demostrés el seu sexapil

per cert... hi ha nova noticia al blog !!!!!!!

Anònim ha dit...

No res ... només que salti al 40 comentari, filicitats

ombranchova ha dit...

41

Giveaway of the Day