04 de juny 2007

El seu somni



Ell es una mica artista, una mica poeta, una mica místic... i malgrat que els camins de la vida l'han portat a ser un reconegut comercial morellístic gran client de l'hostaleria aspanyola i amant dels caldos més gasosats... ell... ell... ell volia tenir un ruc a casa... es el seu gran somni que per fi, sembla que s'ha fet realitat... a jutjar per les fotos rebudes a les agències de paparachis del pais.
de fet, es cert que no s'aconformava a tenir un cavall o un gos o un halcon milanario... no...ell volia un ruc català com el que ha adquirit en recent viatje a la zona del deltalebre... raça ruc català amb data naixement: 23-04-2004 Alçada (des de la creu): 1,45 mts, però què podem pensar en sentir aquest nom? Bé, fins i tot, ens podriem ofendre davant aquest animaló i el seu nom! Pero ell no, a l'anchoveta li uneix una estreta relació amb aquesta terra i amb aquest animal noble. Inclús la que fa ja un llarg temps que comparteix la seva vida i que ha donat al mascle anchovil dos retonyets femella i mascle, va tenir un episodi-revolcón gloriós amb un especimen bravío de ruc català durant un rejonejament celebrat a la festivitat del cargol lleidatà... el anchoveta, emosionat davant tal mostra d'amor sincer per part de la seva muller, es va emocionar tant que va titllar l'heroicitat de RUCADA... tot i que algun dels presents van veure que el que havia al cos de la dona anchoveta eren RASCADES vàries.

enhorabona a tots dos, al choveta per l'adquisició i a la seva dona per la cicatrització definitiva de les ferides físiques i morals

13 comentaris:

Anònim ha dit...

eso es un cuerpoooooooo... toma vicio i desenfreno k me pegaba yo con ese especimen catalan... no se quien soys pero ole con el blog

Anònim ha dit...

gracia nómino, pues te diré que a más ahora toy un poc más prim y delgado y que me dejado el pelo crecer (soy rubio) o sigui que mejoro substantivamente la imagen colgada.

Anònim ha dit...

No vegis el que trionfo passejant el nou animal de companyia adquirit, l'animal te bona planta i atic, soc el centre d'atenció del park, el problema està en la normativa de recollida de heces, buaf ... quin fastig, he de portar pala, cubell i mono de protecció per la recollida selectiva de les giñes de la bestia, a la meva edat i categoria que em vegi així, trist.

Tinc a l'avia explotada tricotant-li una peça de llana per que no pasi fred, d'aquestes que porten els gossos xurruteros i mestresses horteres de cullons de mico amb virus.

Per altra banda un parquemitrero de zona blava li va penjar una multa de l'orella al aparcar-lo sense ticket sota casa, però a la meva senyal acustica l'asse li va fotre una coz a l'entrecuix que li va saltar la clara i el rovell.

Ara estic buscant nom pel bichejo, ajudeu-me i un patrocinador per cubrir despesses de manutenció i vacunes.

A les curses de rucs es tant ruc el que va a sota com el que va a dalt i per mes Inri si caus estant advertit del risc pues manda huevos.

Anònim ha dit...

jojojooj ke reivindicatiu quet trobo anchoveta!!!

Anònim ha dit...

NOM: RUCHOVETA
PATROCINI: mercromina RUCada, per rascades profundes

Anònim ha dit...

Volia comentar que tinc altres somnis, sense tenir en compte els eròtics, per si algú se li ocurreix regalar-me algo, doncs no cal que sigui un altre ruc, també m'agraden el vaixells, si pot ser i ja posat de vela i mínim 2 pals, bona eslora (no per sota de 15 m), bon acabat, s'agrairà el detall posat a port i amb amarre inclòs no em foteu la jugada de deixar-lo a la porta de casa.
Vinga, esconcheuse .. rates, ja estic cansat de regalets de botiga xinos.

Anònim ha dit...

i algo de tripulació, ha de ser obligatoriament femenina i que compleixi els canons de bellessa estipulats en qualsevol ment masculina normal. Si no podeu cumplir aquesta petita premisa sou uns pasarells ja que no representa cap dificultad.

Anònim ha dit...

estimat company... no entenc que vol dir "canons de bellessa"... han de ser militars? et comences a semblar al ortografic star jeje

Anònim ha dit...

WANTED - ES BUSCA - ANDESTA
ei, on està Pumuky?
- ha estat abduida per un ovni interestelar de linea regular Marte-Cappont el passat cap de setmana?
- està de creuer pel Mediterrani?
- està trevallant més de l'habitual i no pot escriure?
- li han tallat la conexió al internete per falta de pago?
Quien sabe ande ...

Anònim ha dit...

se conoce que el borrador de la renda le ha dao un resultado no esperado... i esta pensando

Anònim ha dit...

Pumu, donans una senyal de la teva existencia, estem preocupats ... suposso que deu ser que el teclat no et funcione.

Anònim ha dit...

vaaa, que ja he fotut la bronca al webmaster perque no insisteixi amb el Balance. Si es que dona molt joc ....

Anònim ha dit...

ostras, ostras, per cert, molt bo lo del paracaidas i el Busch, juo juo
Hasta lueg

Giveaway of the Day