15 de juny 2007

La Colomina

Després de dures negociacions amb alguns dels convocats, ja podem celebrar el II gran encontre gastronomicofamiliar a un dels suburbis de la localitat oscense de Roda d'Isàbena per gaudir d'un dia inoblidable. La convocatòria s'ha realitzat via sms i s'aprofita aquest blog per confirmar l'assistència.

Per a tal event, cal preparar-se a conciència, doncs la tornada pot ser molt dura. A saber: al I encontre on van ser presents les famílies Moreno-paleta, García Palazón i Moncho Keralt es va produir un fet històric; per rememorar les antigues trobades de divendres i/o dissabtes a determinats bars marioleros on es consumien 4 ampolles de vino titular entre 3 membres, es va repetir el fet amb un consum qualificat per alguns dels presents d'exagerat, per alres de normal, hip!

Posteriorment, va caler que les copilotos prenguessin els volants als seus companys per tal de no pendre mal. Se sap que un tal Miguel Àngel va trucar per telefon sense poder articular paraula audible, a la vegada que se sentien risotades provinents del cotxe precedent a l'estil:
- "cuelga, gordooooooooo, JOOJJIOJOJOOJJOJOJO!!!!! k se tenfarfolla la lenguaaaaaa"

Aquesta vegada sembla que les perspetives són encara pitjors. Hi haurà algun membre que ja vindrà col·locat del dissabte doncs haurà gaudit d'una celebració religiosa baptismal amb aigua del carme a dojo; altres vindran amb ganes tals com l'anchova i el dr. pestanya doncs no van poder assistir al I encontre. I altres com la pareja Escaniote queden sempre bé i amb un nivell extra alt. hiha un membre convocat del qual es desconeix el seu rumb, dependrà del sol, del vent, de la pluja, de l'ozó i de si ha triunfat durant la nit.

Seguirem informant i recordeu confirmar l'assistència per tal d'efectuar la reserva dient el numero de comensals.


14 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmo la meva presència al IIon encontre Tierras de Isábena i la també casi probable de la resta de les rémores afegides a les meves costelles, en total vindrem 4 distribuits en 2 al davant i dos darrera del cotxe ... 2 adults, una que ocupa lloc però menja com un mixó i un altre que parece que nostá però està i per la nit no té son.

Pulutant piltrafillas, cal reservar taula llarga per tanta gent i prepareu gana i sobretot sed per donar compte dels caldos rodaisabenins, recopila informació dr. pestanya per poder quedar be i fer-nos els entessos amb paraules, tecnicisme i expressions acuradament vinícoles i no oblidis agafar el termometro per messurar la temperatura la gaseosa ...

Anònim ha dit...

la meva confirmació i la de la meva família a tal event! es a dir, una que ocupa lloc i parla mentres dorm, una altra que ocupa lloc per 1'5 i vamos en aumento i el menda que bebe i come
per tant, a qui reservi ja sap el k hi ha i si no k ho pregunto

tema caldos: reservat per doctor pestanya o també conegut com dr. chumiller (palabro provinent de chumar i de somelier)

petons

Anònim ha dit...

aondesta la penya los viernes tardel???????
nomes dues falmilis pal dia 1????

Anònim ha dit...

aqui hi ha qui trevalla , nantros serem dos , pero calor donem com a 4,cal confirmar hora dárribada o de sortida, sortirem tots junts o uns derrara els altres, a libre albedrio, la mateixa ruta ,rutes alternatives per a diferents vehicles i,o passatgers, punts de reagrupament, parades migitories ,si,no, obligatories ,si us plau aclareu-me el tema

Anònim ha dit...

al dtr. polla, al dtr. goma de pollo, al dtr. aftersun i algun altre que no recordo recuerdo que el intrusismo esta penado por la ley aixi que ojito

Anònim ha dit...

missatge para tutti: aki el ke hi ha es mucho maricaaaaaaaa

Anònim ha dit...

a part de molt amanerat i un excedent enorme de doctors sense titulació ni capacitat mèdica, sanjacobos a la milanesa, enfermeres de bata curta i marcant bultarraco, sombres sense llum, pumukys animats i anxova que es una llauna, cal que ja donin la cara i comentaris altres partenaries que estan agazapadas rient les ocurrències del personal i que encara es hora de que es donin a coneixer.
O sea, que vinga o posem una contrasenya i limitem l'accés que s'està desbordant el tema.

Anònim ha dit...

Espero que algú reservi taula i haurem de menjar-nos unes palomes pollosses o atropellar un caball dels que hi ha a fora el restorant.

El responsable de fer reserva que ho comuniqui i que la faci.

Anònim ha dit...

El dtr Pestanya serà l'encarregat aquesta vegada de fer l'elecció del vi, pulutant et paso el menú per a que agafis idea del tipo de red wine garrafon que has de triar: algo dembutits, seca, lengua i morro cocretament, mogollón de truites fines de patata, bandejarro 2 m2 de macarrons, pollo corral a la brasa boníssim i postre que ja no recordo ... jo ja triaré la gasosa i els digestius vomitius.

Anònim ha dit...

jo triaré la companyia pq coneixemvos miedo me da la cosa

Anònim ha dit...

Abu meng, Resposta:la idea globalitzada és sortir tots junts i arribar en caravana provocant un colapse circulatori sense precedents a Isábena. De totes manieres l'experiència em dicta que por los cojones ... la gent arribarà a l'hora que le salga la patilla, encara hi haurà qui tindrà que repostar, desprès els fluixos de bufeta i els que no han sortit amb la feina tronal feta de casa, els vomitadors, les alletadores, el del efecto yo-yo, el que mirarà com està d'oli, el que li supura l'anus, els que tenen son i resaca postbateig, el que té ganes de parlar, el que es deixarà la cartera ... en definitiva el que tu dius, un desorden ordenado impredecible.
Pulutant no demanis manzanas al roble i sobre la marcha, ar. Ari, ari, paaaso

Anònim ha dit...

crònica del dia 2 de chuliol:
la trobada gastrofamiliar va acabar sense incidents destacables, essent més gastro-enterítica k familiar; les forces de seguretat van atendre als vitivinícoles assistents i van repartir mocadors tissues per tal d'evitar mals majors... un genoll infantil rascat, una vomitada sobre pecho de leche materna i una taca d'oli de pollastre de corral a la camisa impoluta i tensa del niel fou el més destacat.
tal com sasperave moreno i garcia, garcia i moreno ofrecieron un festival de risotadas al público asistente tras la primera wine bottle, al que se unió niel tras pausar su resaca postbautismal i que acabó, con la botella que hacía seis, con un par de calvos de la pareja sentimental bemeuvera al mas puro estilo "el hombre cuanto mas peludo, mas hermoso".
por la parte fémina, solo hubo k improperios i insultos a tal muestra de "new age art soez" pues no entendieron el mensaje, otra vez será si es que vienen i las invitamos (hippp)
la canallada despues de la bañera macarrones se instaló en un rincón a hacer la digestion, salvo un tal aleix que intentó cazar un caballo con un cazamariposas i acabó revolcado por tres gallinas que eran mas p._... que sus hermanas rusas.

Anònim ha dit...

PUBLICIDAD SUBLIMINAL
Se ofrecen:
Duo humorístico Moreno-García, la pareja de sátiros humoristas que te hará partir el pecho.

Contrata su actuación personal y gratuita a través de este blog dejando tu mensaje. No los olvidarás.

Anònim ha dit...

somos un grupo de chicas que organizan una despedida de soltera en lleida, somos treintañeras cno ganas de pasarlo bien
necesitamos un humorista que nos haga partir los pechos
creemos que lo que ofreceis en el duo humorístico Moreno-García es lo que nos conviene, mucho hablar i poco triunfar
nos podeis pasar vuestros datos i vuestro buk?
otra pregunta: si algun componente del dúo se pone malo, hay suplentes?

Giveaway of the Day