27 de juny 2007

FASHION VICTIM: YURENAOLGA

Me lo contó hace tiempo nuestro amigo común Pequeño Champiñón de lata y la confirmación me llegó en medio de una pesada y calurosa siesta con salida bucal de ríos de baba candente. De nuevo salta a la palestra de la prensa rosa local y del corazón alpicatiana nuestra conocida y apreciada YurenaOlga, antes AmbarOlga y antes aún TamaraOlga. Nombres nacidos de sus distintas facetas, vivencias y etapas que mismamente te marca la vida (osease y enresumiendo, primero modosa estudiante, para pasar a activa girl participante en jolgorios, saraos y guateques, y finalmente abducida madre de familia social potentada y acomodada). Cantante, actriz, emperatriz y escurridiza gran cocinera (escasas veces alardea de sus cualidades culinarias con platos elaborados para sus huéspedes), camuflada temporalmente como amante bebedora de cervecitas, vinillo y el pacharán que se le ponga por delante, en vaso, chupito, botella, porrón o a morro, coleccionista impulsiva de armarios para acomodo de su extenso ropero, zapatero y complementos de vestuario. Su savoir faire, su agradable conversación de tono suave, equilibrado y sostenido, su aguante y paciencia, su flexibilidad de carácter , su excelente public relattions con la vecindad en cenas comunales en jardines idem, hacen de ella, persona apreciada y querida por unos y, adjetivada sin piedad como Bruja Pirula por otros que, amás, desconocen las consecuencias de sus actos.

YurenaOlga proclamó: Sé que muchos me critican por este éxito social, pero seguro que otros muchos adoráis mi efigie cual Osiris, diosa egipcia a cara de perro y compañero sentimental de RaLui, Dios del paraSol y doctorado en Marquetería y Barnizado, dos Master en decoración Rococó University BigVelas Fashion for Terrasa y curso CCC “Jardinería apañada pa adosados”. Para estos segundos (los que la adoráis) estar muy atentos a la inauguración de la nueva temporada hibernal de cenas a domicilio en el palafito alpicatino. Nos vemos allí, cortando la cinta, bebiéndonos los cocktails de cava de fireta de bienvenida malos de solemnidad y engullendo canapés resecos de paté de hígado de ballena atropellada. Invitados estáis, muchedumbre, piaras humanas y populacho mileurista a nuestra humilde maison, nuestra casa es vuestra casa, pero después de cenar sus largais con viento fresco del jardín (frio pega en la esquina), proclamó amablemente YurenaOlga.

Dedicatoria de YurenaOlga a los lectores del blog “anchovasombrasidemes”: "Saludos a todos los lunáticos y cenizos que convivís en este magneficiente blog y esperando largeis muy pronto de vacaciones, despejando el mundo internauta de sinsentidos, vódrios vomitivos y comedia barata de Harlem neoyorquino".
Abrazos muchos doy. Many abrazos for you (en perfecto inglés, por cierto).
BY ANCHOA CANTIZANO POWER

35 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ho puc creure, l'anxoveta no iniciarà aquests comentaris, on ets que t'ha passat, et trobes bé?
Val a dir que Yurenaolga, esta estupendísima,som molts els fans d'ella que com ha dit, té moltes i bones qualitats, però sense dubte, el cant, és la millor!!! I ella es nega a amenitzar les velades dels seus multiples compromisos amb la seva veu privilegiada. Esperem que aquesta petició arribi i ella pensi en amenitzar juntament amb la seva parella oficial, aquests events( els millors i glamurosos de la zona ALPICATINA i part del segrià

Anònim ha dit...

Anem a fotre una miqueta de canya al personal, a vore si així sota presió i sobretot contundent i dura provocació humorística aconseguim una resposta encara que sigui, ocupades agendes Dios!, a les 12 de la nuit.

Anònim ha dit...

Volem la rèplica per part de YurenaOlga a la noticia i declaracions rosa publicades pel Cantinpalo Anchoa, qui te menos credibilitat que la tarjeta credit de l'anchoAnna.
Sino quien calla otorga ...

Anònim ha dit...

ostiatu... tremendo documento grafico rococó barroco elaborat per lamic i co-webmaster anchoveta de sió... quedo perplexe davatn de lo retorsuda que està la teva ment calenturienta... pero no sé si iniciar una guerra sin cuartel y sin cetmes contra las siempreausentes yurenaolga i/o neusenviaré-atots-acagar-siparleu-demialblog... no matreveixo, tio... diguem cagat... pero no sé... o si? pero no per la meva partenaire sino per la teva... insta un referendum del tema, pero vist lo vist i sentit lo sentit el divendres nait in alpiqueit terrasssss per part de la exalumna del mater, ens juguem un parell de bofetades o osties no sin antes recibir exabruptos veerbales, i tu te jugues dormir calent... uhm... no se no se
no obstant instaré a yurenaolga a comentar el mensaje

Anònim ha dit...

yo no canto

Anònim ha dit...

PUMU: kiero una noticia para mañana en el correo de contacto, vale? foto incluida... tema el k vulgos... ale... a fer algo tia...

Anònim ha dit...

Es prega al Dtor Pestanya doni el seu diagnòstic i paré, sigui el que sigui, davant del polèmic debat recentment obert pel webmaster Ombra del qual deduïm que te cierto pánico i cagaleras de la muerte davant les "amenaces" i comentaris subiacents i subjectius llençats per la Sra. del Anchoa.

Lanza ya tu análisis ...

Anònim ha dit...

I si, Pumu, currat foto i literatura per penjar nova entrada aviat, tens exactament fins divendres o ti vamos a cortar y despeinar el nuevo pelo que ti ha apañao algun espabilao peluquero mu bien.

Anònim ha dit...

Faré que surti tot el que heu escrit a través d'aquella caixa que fa algo de soroll i que jale paper i ho entregaré a la jefa del banc d'anchoas per veure quin plan fa.

Anònim ha dit...

MARCHANDO UNA DE FORTASEC PARA EL EMPACHO DE LOS CENIZOS!

Anònim ha dit...

Y DOBLE DOSIS DE FORTASEC PA LOS QUE SE CAGAN, PERO SIEMPRE BON ROTLLO, QUE NADIE SEN MOLESTE, EIN?
NI TAMPOCO HABRA HABIDO OFENDIDOS, ALUDIDOS, DAÑOS COLATERALES NI MONSERGAS EN VINAGRETA NI A LA PALAZON (DIGO SALAZON)

Anònim ha dit...

anchova niel... estas pa k tencierren... i no facis com sempre fas, vale? no tires la piedra i escondas la mano: ara critico a las invisibles, y alego li dic a la invisible mi mujer que yo no he sido... ahora digo no venga pumuky, alego si... ahora me la pelo, alego me la rapo (cabeza)

Anònim ha dit...

pumukyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ya tardassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ese mensajicoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Anònim ha dit...

Jo, emminencia y sumum de la inteligencia, tiro la piedra, escondo la mano, el tronco, la orella i lo que faci falta pa que las pedradas de retorno les rebi un altre ... esto es INTELIGENCIA, com els de la Nasa i altres departaments.
Inteligencia, ein? lo cualo?

Anònim ha dit...

Practico el joc del teto .. tu te agachas y yo ... no, aquest no es, practico el joc i tàctica de la cebra, el del despiste i camuflatge.

Per cert, suposo ja saps que avui comença al barri madriles de Chueca una festasa grossa, de les que a tu t'agraden ...
Ara que surti el sistoletes amb la verborrea caracteristica a rebatre les expresions.

Anònim ha dit...

Yurenaolga i su famoso partenaire RaLui (presunto vividor y agresivo fracturador de costillas) son la parella de moda a la selecta urbanització alpiquenca i rodalies com Pda. Sanuillenca, Torrefartera o Urb. Buenas Tardes, així, la casa està envoltada de paparazis, pizzeros, camps de cultiu abandonats, tomatoes i gent que va a rentar el cotxe, tots apunt per pillar la propera noticia bomba i la primera imatge de la nounata (Hola, traducción en exclusiva) previst per finals de setembre masomenos, tot en plan LetiZia Sabater (la del Felipe).
"Solo pidim intimitat", dijo a la prensa un apuesto visitante de la familia apoyado y apodado en la puerta (apoyado) y Antorcha (nos pareció entender, no se que llevaba en la boca) (apodado).

Anònim ha dit...

estimats fans i gent de malviure,entenc que esteu preocupats per mi i em trobeu a faltar,però reconec que tot i la meva perfecció no dono a l'abast, estic absorbida, escurrida, churrupada, ahí no, no això no, fa molts dies que no ho estic, mi marido me tiene abandonà (però solo me faltaria el). Es la vida social que vull portar amb esforços impensables per formar part de l'alta societat de "la casa nossstra" i per que no dir-ho de "la vossstra" fa que no pugui deleitar-vos amb els meus sopars i coctails super astupendos als que estaveu acostumats...
Pel que fa al tema cante, tot i que no tinc gaires temes actualitzats, el proper dia que vingueu a la meva villa us mostraré els meus progresos i caureu de cul a terra, de fusta o de parquet podeu triar!!! Un petó maleit per aquells que no creuen en els meus poders de bruixeria, mucho cuidado, que donde meto el ojo, meto la mano, la cosa se lia i ja la hemos cagado.

Anònim ha dit...

Jo ja he trencat el gel, ara li toca a la neusdetorresocjo que tot i passar per moments delicats degut als canvis hormonals i sexuals, ha de trobar un huec per relacionar-se amb la gent del bloque, este el nuestro.Però este el anchovapower o tacañower que no le compre joyas pal nacimient de su hereu sinor un Pc (no pezon Ni peces de pecera de colores como los de mi mansion)amb LSD I TURBO. ESPAVILEMONOS DONCS!!!!!

Anònim ha dit...

consti en acta que jo no se res de res del k sha escrit previament per la meva esponsa... au, a dormir! alguns ja fa hores que planxen lorella!

Anònim ha dit...

uhm... encara no han hagut reaccions a les declaracions de l'estrella mediàtica? esperarem una mica...

pumuky recorda que no has fet els deures i repetiràs curs de blog

Anònim ha dit...

Una mica de por favor, esetic pensant,no es pot presentar qualsevol cosa al blog. Benvinguda Yurenaolga m'agrada veure't per aquí jo també hauré de posar-me a la red si no aquest estiu que farem?? I estoy en ello paciència.....

Anònim ha dit...

anchova on ets?????

Anònim ha dit...

Vooooy ... impacientes ya!!!

Reaccions si les hi ha ... però cutanees ... menudo granorro en la napia que mi ha salidoooooo ... parezco un semaforo en Ambar, je je

A la neusdetorresocjo ja li vaig pasar el mensajito imprés de YurenaOlga i va dir ... flipa ... que som uns fluixos, cageras i que quina poca canya que donem amb les posibilitats que donae el tema olgero i que no vam saber explotar.
Penso ho podeu discutir, aclarar i treure conclusions d'aquest comentari sortit de boquita piñón diumenge al dinar colomero ... i així fer una mica d'ambient .. lucha barro, toplesses i tal ...

Pumu, però que has de pensar tant? no cal per escriure algo ... escriu sobre la marxa i lo que surja (com diuen a les seccions de contactos), que tampoc no t'evaluarem, però bueno, fes algo amb cara i ulls, que ens partim l'espinazo de la risa marialuisa que provoqui ... vinga animos o ja saps que ti va pasar con el pelo nuevo ese que te has engonito repeinao.

ara torno, tinc que sortir ...
astalueg

Anònim ha dit...

Aqui stic de nou ... he anat a mirar al banc (ja que no em funciona linternet ni lintranet los güevos) els meus contes (de brujas, tocinos i de caputxetes amb tanga vermell stil fi d'any) i dir que ... el menda lerenda tildat i adjetivat amargament de tacañower (dir, en plan GH .. esto me ha dolido, tio - a la vegada que em pico el pit amb el puny- i criticat durament any rera any, no és tal ... citant al company desaparegut fa uns dies el mismisimo dtr. pestanya, és una falàcia, una leyenda prehistòrica sense base, pedestal, columna ni fonament.
Les inversions realitzades en el banc d'anchoes son elevades i les rentabilitats, segons els parametres i ratios que miris, baixes o casi nules (provincia de Valencia). Tot hi això hi ha ampliació de plantilla amb el nou fichaje Nielito, nou vehicle de gerència i logística qashqada, invesions immobiliaries i la despensa repleta de llaunes de xipirons a la vinagreta.
Pulutant .... llamarme nomalgastadower o ratetaower que va trobar un dineret mentre escombrava l'escaleta ...

Una abraçada pa tots i nus veiem.

Anònim ha dit...

PUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUu, como lo llevas?? jastá? esa entradita pendienteeeee.

Anònim ha dit...

Tinc un petit problema amb la informàtica, i amb el temps quan això estigui solucionat, apareixerà el tema, comentari....

Anònim ha dit...

DURAS DECLARACIONES LAS DEL ANCHOA
FORTASEC PA NO IRSE AMARGAMENTE POR LA BARETA.
REFRANERO: DE OFENDIDOS AL RIO

Anònim ha dit...

Comoooo? ja començem amb les excuses de república independent bananera ... que si temps .. que si informàtic problem .... esa neuronicaaaaa, que està gastada i no rindeeeee ...

Anònim ha dit...

dir k pumuky ha remés una entrada que mas se parece a un jeroglifico chino-egipcio o egipcio -chino... cagondena k retorsut !!!!!

per cert, records a tots els amics de la montanya i ex-maracas birreros de part del Santi Salvadó amb qui he compartit uns minuts telefònics per unes consultes fiscals que em demandava (gratis, clar està)

Anònim ha dit...

ei, pelin tacañete si que ets eh?

Anònim ha dit...

Fes l'entrada pumukiana estilo kafkiana o marciana, a vore si els demés pillem algo.

Anònim ha dit...

Amics, em retiro del blog, per uns dies amb un "suspenso" en publicacions i comentaris, durant aquests dies de reflexió intentaré publicar alguna cosa amb cara i ullls amb ajuda de les meves colegues femenines de la colla que us cauran el cojonets a terra, bon estiu.

Anònim ha dit...

Ostras, susto mas dado con el retiro semble una despedida en tota regla, dius bon estiu ... bueno, si es cert que ZERO bananero en entrades si, però no en els comentaris, dones joc, xispilla de petardo piula i al menos participes que ja es molt vist la collada d'achantats que circula.

Vinga, esas colegillas colegiales que tens, que vengan, farem un sopar a la societat alpicatienque que tenim i nos lo pasaremos en grande en la piscina jugando a las aguadillas ...

Que vagi be el retiro espiritual al monestir de Poblet i records als Dj's SanPancreas i Woytila.

Migo Ombra, estem com al principi ... un tete a tete, o pito a pito corgorito, a no ser que Yure s'animi a sobetear el teclat puntualment.

Fins la tarda, vaig a fer un mos ... un mus al bar, un mousse xocalate, xocolate pa fumar, fumar perjudica, per judias a comer=monxeta connection.

Anònim ha dit...

mic monchi... o anchoving... solos d enuevo, no entenc pq la pumu se retira, si te conexio a casa coi,, no entenc res...
per cert, k vols dir amb k la neusdetorresocjo va dir keremos flojeras???? ojito k no levante la voz k lachantem de cop eh? a ki sigo... ahposike
et ve de cara una catalpa i ni tanteres cagondem...

au piro fins le nuit en k intentare convencer a yurenaolga per a k entri... vens a la pisciniqui?

Anònim ha dit...

Gràcies, no cale piscina, ja estic prou moll aquí ... de suor, Don Privilegiado, cachiiiss hombre.

Que ladras de una catalpa que em ve, per on? de qui? i perque?. La anchova jefa diu que ara no pot entrar de cap manera pq molta feina, de fet la embarco a l'oficina a 8'30 i no torna fins les 16h pm, i algo dinar, i a buscar les anchovetes, que una ha caigut a les xarxes de la febre nu sabemos perque, aún.

Pumu ja va adelantar-me que desconectaria, que estava endrogada del blog i calia desintoxicar-se, però ha parlat d'unes amiges .... bien, bien.

Darrera notícia: Segons fonts trasmesses pel xofer i empressari camioner, Mr. Mut, lo Milanés està de vacances per les seves terres oriundes, a saber ... jamón, embutidos del tocino, vaquillas, vinacho no peleón sino de pressing catch i zagalas de buen ver. Me ha comunicado, majormente amb signes i sorolls guturals, que tornae avui o demà aproximadament, per uns moments m'havia acollonido respecte a la jornada gastro-encefálica plana que tenim prevista.

Lo del Dr. Pestanya si que ha estat un visto y no me visto que voy desnudo pero me dejo los calcelitres que tengo frio en los pieses aunque queden de verguenza maxima, vamos, que ha durat menos que la caducitat d'un iogurt sense conservants, emulgents i espesants.

Que disfrutis del bany i ojo no rellisquis (OLI) que hi ha un BORDE.

Que Iurena faci algo, que no ha anat mal, si no havia assesorament extern, per ser freaky novata en estos lares.

Besos i bona festa Chueca.

Giveaway of the Day