22 de juny 2007

Tres membres de l'equipo A-moto a la IIIª volta ciclista junior Terres de Ponent


Els reconeguts membres de l'equipo A-moto Ramon FP's Murdock con su montura azul cielo i novato, Fénix Peter Strogoff con su 3ª participación i Anibal Ombra Smith idem participación, comencen avui un periple per carreteres lleidatanes realitzant una important tasca organitzativa dins de la IIIª volta ciclista internacional junior Terres de Ponent.

S'han preparat: fins avui han assistit a intenses reunions, llargues concentracions moteres de reconeixement de les localitzacions, agrupaments en tasques i bars de municipis per escollir el lloc on millor es poden avituallar els membres de la serpiente multicolor gay, berenar-sopars en que degut als nervis del moment del trio A-moto no van poder provar massa tall tot i que se li va donar merescut compte a 5 birres 1516 i una xibeca órfena amb got de sidriña. La resta de components han pogut veure i admirar la preparació dels A-moto per tal event... s'ha de beure molt per poder suar durant les etapes... i també s'ha de veure molt, i més que veure, mirar!


Estan preparats!!! avui a les 14'30 concentrats davant el Cal Miquel d'Alcarràs amb altres 10 montures motociclistes ataviades amb samarreta groga canarito, mes de 100 ciclistes suats i pudents, 13 cotxes d'equip, 14 vehicles de l'organització, centenars d'ampolles d'aigua, 10 mossos d'escaire amb unes peaso motos de miedor, una calor que empesta... i ... per seguir la tradició del rocle de seguretat... cap tia a l'anell de 50 metres a la rodona... ahposike us pensaveu? aquí es ve a currar eh? i demà matinar... ojo al parche...

30 comentaris:

ombranchova ha dit...

per l'any que ve que s'esconxi una miqueta lampresa del anchova i per pocs auros tindrà una setmana de publicitat a La Manyana, entrega de maillots a les arribades (ja ho farem nantros, no cal ni k vingos si no vols), si fas samarretes pels moteros seria da buti (14-15) i fins i tot una etapa podria sortir del vostre local. Ho dic en serio, altres empreses han mirat la viabilitat del tema (fiscal) i han invertit... hi va haver una que s'ho va pensar i quan ja quasi estava la cosa signada, va tancar perque el propietari va passar a millor vida treballant al Mecanova. Pero aquella Vanette quasi va fer de cotxe escombra...

Anònim ha dit...

No veig a la serpiente multicolor sortint del meu garito laboral en proper crash, no hi ha cabuda per a tanta bici, moto, cotxe, fuleros, scaires, trileros, etc ... no interesa publicitar sports fraudulents i corruptillos on el personal circula per les carreteres dopat fins al manillar qualos poligonales salidos de los afthers de bcn i amb cantinplores de sang per transfusions.

Ale, que ho passin molt be, no equivoqueu al chiclistes de camí i ràpids adelantaments als mossinys per la dreta .. hay que aprovechar la oportunidad.
Ráfagas ... de viento.

Anònim ha dit...

OJO ALERTA, CAMION BUTANO-BOMBA EN PLAZA PAERIA .... A LOS REFUGIOS ... I SIN RESTREGARSE

Anònim ha dit...

MALDITOS INSURGENTES AL-QUAEDANOS I AL-PIQATIANOS, ande van con color naranjabutano

Anònim ha dit...

El equipo a-moto,necessita un grup de suport al darrere!!,ja heu pensat qui serà el vostre fiseo, després de dures sessions a la amoto,qui us donarè el masajito,o be us colareu i us posareu a la cua dels ciclistes, per posar-vos a punt. Penseu que ja aneu tenint una edat i els " cuerpos es resenten"

Anònim ha dit...

aixi m'agrada coi, en una hora i eacaig 5 comentaris... anem per parts...el tema es junior... per tant no hi ha dapatge... es com quan tenies 15 anys... no et calia dopar ni enviagrar per aconseguir 7 de seguides, val anchova?
pumu... es nota que la fenya ha nat de baixa eh? el tema fiseo o fisio pa los entendidos ho tenim desert... estem mirant opcions pero crec que avui tocarà hacerselo uno mismo al estilo contorsionista... i si, algunos cuerpos es resenten pero altres no.

Anònim ha dit...

Jo entenc o m'ho sembla, que la nostra miga Pumuky s'ofereix a fer i practicar els masajitos al equip A-normal amb oli pel cos i tal ... sis o nos? uiis, uiis, uuuyyyy previo i obligat depilao integral a la cera en ebullición de los futuribles masajeados.

Anònim ha dit...

jode Chova, Muky, Mbra ... pa quatre km en moto que faran no cale tanto masajito ni tanta historia, una pandilla blandos i de flojeras.

PD Ombra tu portaras el rotllo wc penjat de l'intermitent?

Anònim ha dit...

Ei, jo només pensava en la vostra salut, no que us fes els masajitos, ara que un sobresou no esta mal!!!! a quant pagueu l'hora? Ah il'oli el posseu vosaltres que segur que algu en té una mica!!!!!!

Anònim ha dit...

jua jua jua ... d'oli ens hi sobra.. una oliada de personal .. igual que a una fondue .. supurent oli fins pels colzes .. veus com no anava mal encaminat amb el tema masajitos? a mi també men gustan moltissim els masajitos .... uummmm, ummm

shitt ... esto suena a provocación ... sestá poniendo el asunto hot hot ...

Anònim ha dit...

volia dir heat heat in inglish idiom.

Anònim ha dit...

antes mi corto la manos que tocar a degenerados granosos...

Anònim ha dit...

Anda ya con el anònim aquest ...
Pumu ja estás de vacancetes?? Ala, vinga fins al setembre a viure ...
suerte algunos ....

Que fem aquest finde? .... Jo festa nacional de Queralt's Family, però avui algu va xarlotejar de anar a fer un mos, una mossegada i unes birres fresques per ai .... Apunt-e-u-vos-hos-hi!

Anònim ha dit...

Podeu contar-nos-hos-hi, vindre-m-hi-o

Anònim ha dit...

on està el doctor cataplasma???
paio, tanta feinaaaa? .... tant pendre mides ?.... con puntero laser, no? a lo modern talkin ...

On està la enfermera que espera?

On està Waly ?

Ombrio fresch .. ahir vaig parlare avec le moreno, rotllo Rollings estones per BCN, i diu que es el loco de la colina milana el que ha de reservar per 200 a la colomina, això jastá fet no???

Anònim ha dit...

oiantant ....

Anònim ha dit...

M'apunto a les birretes, eh i encara no de holidays!!! aviat per això, que hi farem no puc canviar l' únic avantatge de ser mestre!!!!

Anònim ha dit...

en aquest blog hi ha molt fantasmagoric escriptor en spaninglish, it's Ok! brothers wey

Anònim ha dit...

Bon iour, mesier, jo sóc més del francés ... parlat, eh?

Noticia musical:
Betty aRocA Misiego a tret nou recopilatori titutat "Yo y mis cervecitas"
Las folkloricas OlgAntoja i NeuSevilla continuen en stand by de la san miquel i no diuen ni escriuen rien de rien. Fatal les 2, un zero a la solidaritat familiar blogistica.

Anònim ha dit...

buffff. no es pot tenir feina pq a la k tornes a este nuestro blog... 19 comentaris jajajaja, perfecte!!!!
viam... birretes on i com vulgueu, avui teniu oberta la piscina de tarda-nait de cals gilsmengols tot i que el pare de familia estigo de tourné ciclista, i tema cena pues... coi tinc poques birres... cagondena! i com assisteixin els gola profunda mengolsroca acaben amb l'aigua bruta dels aspersors...

tema massatges: oli ni ha pq vindra el chapero del fp, i no li farem ascos si sofereix a oliar el tema jajaja...

i pel tema olganiza i neusted estic amb lanchova pater que son unes irresponsables

tema vacances: pumu deixa que es queixi el estressau... no mos queixem dingú val? en la mina de potassa sus querria ver a todos/as

alego torno

ombranchova ha dit...

per cert, tema colomina ahir vam trobar al marit de la dolors palazón i ens va dir que el dia 1.
com el moreno i el citat son els promotors de l'event per a que la canalla es conegui ja seran ells els que reservin , no? digo yo...

Anònim ha dit...

Per a la vostra informació diré que estic fet un roble, no em coneixereu fisicament, ahir en vaig pegar 3 abdominals i mitja del kopón bendito i sense vomitar, ja marco tabletes abdominals .. en plan toblerone, és fàcil quatre hormones, una brizna de clen -buterol i jastá, l'unic l'efecte secundari .. el fetge a pendre pel cul i creixent el pits, ara gasto una 95 ... pa las cubanas, juo juo juo ...
Adeu andreu
A10
ADios rogando y con el claxon dando

Anònim ha dit...

Així aquesta nit, noite i demés amb anglès I don't remember que per això he supes i estic very apenada, eh i no us penseu amb un 6, quan es pasaaaaa amb un 6'30, que mala suerte la mia!!!! Bueno tornant al tema a on?,terrasetes de la nostra beatiful city o piscineta d'aquella cada que és comunitària???? i al dinar aquest del dia 1, un que ha de fer si vol apuntar-se????? I pro de questions????

Anònim ha dit...

Per apuntar-se al dia 1 per dinar, t'has, bueno millor havies, d'adreçar al post LA COLOMINA del divendres dia 15 penjat pel maestro blogista incontestable Ombra motoritzada leonina, això passa per desapareixer i no fer un seguiment continuat de les activitats, moltes, que fem, que per això tenim aquesta nuestra fulla penjada pq tothom s'enteri de lo capullos que som i de les tonteries que s'escriuen. Ara per tant .... abrá que trucar i demanar un lloc més i pagar el suplement de cadira extra forrada piel vacuno que puja als voltant de 135 euracos verracos.
Llegeix, llegeix el post del 15, hombre ja ....

Anònim ha dit...

Ombra,
Que fem ara amb la Pumu i el dinar?? ara surt a respirar i veu el mon ... mentres molto cine en plan parejita feliç que ja m'enterau ... segun man dicho: "només semblava un cap" .. aiihs, aihs, quien pudiera o pudiese volver a esos años mozos, donde daba igual uno que veintiuno ... i ara uno o ninguno.

Anònim ha dit...

Paz y tranquilidad hay en este blog, Dios!

Anònim ha dit...

Els amics Ombra, fp's and Abu neng conegut com "Il doctore" ja hauran liat alguna amb els biciclistes de la cursa Junior Chamber Rout Bichiclista i como no amb els Mossos motoritzats, ja els imagino en plan provocador amunt i avall a cops de gas i fotent calvos a tor i dret, hi ha alguns (2) que son especialistes en aquesta tècnica, que per cert, esos culos de calvos nada de nada, bruuuts .... esos trozos de papelito wc enpegado por ahí.

Anònim ha dit...

Fins dilluns, ha estat un plaer ... escriure sol com un musol.
Ale pues, birras mesperan.

Anònim ha dit...

marica, soc el de guardia de findesetmana... zzzzzzzzzzzzzz
no entra ningu? pues no us diré la crònica de la 2ª jornada de la ciclista juvenil, ale...

Anònim ha dit...

Good morning family, estic cansat com si hagues participat a la volteta chiclista amb un pedalo de crios de 3 rodes i de coloritos estridents.

Giveaway of the Day