08 d’abril 2008

clitoriano o vaginal


ahir nit, la tele3, televisió púbica catalana, va emetre un pograma per a majors de 18 anys mentals, titolat LA NIT DE L'ORGASME. Forma part d'una sèrie de dos pogrames en que es tractaran l'orgasme femení, ahir, i el masculí, dilluns que ve, diferenciadament.

La cosa prometia, si més no per curiositat. De seguida va canviar l'expectativa: de cop i sopetón, a la TV apareix una tal Susan (amb aquest nom o estrangera o molt moderna, no?) d'edat 77 anys... parlant de "chirles"... primera decepció. A la llar receptora, una tal ONbrA cantant literalment mentres s'abocava al pit de la seva mama amb total fruició... segona decepció.

Les condicions no eren les millors, doncs jo espereva una classe magistral sobre el tema, m'explico? andestá esto, ande vas pakí, o pallà, que si cale entretenerse en un punto, que si en un alatre no... pero de cap manera. Anava sortint gent i explicava la seva... la seva experiència. Una que si es restregava des dels 6 anys (ejem!!), una altra que si l'han educat al franquisme (francament, decepció!) i me reservo comentarios, una altra que cada cop ho feia menys amb homes, quatre col·legues supermaxiguays que no són de sexe anal... tot i que trobo que ho ANALitzaven tot, tot i tot!!!, una mare de 37 anys que semblava de 57 i una filla de 18 amb total franquesa i sinceritat (anchova prepárate!) i unes dones entrevistades a l'estil pepsicòlogues, escriptores... a qual más fea!!!

Total, que si una clitoriano (com el 80%) que si altra vaginal (20%), que si una anal i otra con la mano, que si quan era soltera volia amb una dona, que si jo tremolo, que a mi me tremola, que si toca el cel, que si està en cel... però i les imatges??? on són les imatges??? la única imatge va estar la presentadora, una noia cria caballar con unas palas dentales on es podia posar inclús publicitat de lo grans queren.


Aviam la setmana que ve, ja m'ho vec, monogràfic parlant de xorves, pits i culs!!! pim pam pum , bocadillo d'atún... i sobretot segur que hi ha algun homosexual explícit, sino un pograma de TV no triomfa actualment. AH!!, un detall... al parlar de postures van citar la CARRETILLA... i aquí ho deixem!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

pos ja vaig fer be de mirar el pograma de cánticos ja que ahir no se perque em van fotre el camara café a la virulé, i per cert, que es un clitoriano? un oriundo de Clitoria?

Anònim ha dit...

no el vas veure?????
tio... aqui no es pot fallar.. una de coneixements, una de comentaris... buenooooooooooo, ahhhhhhhhhhhhh... uhhhhhhhhhh... no et penso resoldre lo del clitoriano... ho sento... documentat, dios de la migdiada!

Anònim ha dit...

L'únic que fan aquests programes és confondre a la gent, donar informacions a mitjes, poc clarificadores, imparcials i sempre hi acaba surtin la típica listilla tia joveneta que va de liberal i de guais i que no s'ha menjat mai un torrao i no li han fet mai "la batidora" com cal. El millor és deixar-te emportar pels instints i s'hi t'equivoques de forat, a part de iord, viciós i pervertit, has de passar-te i canviar d'acera o vorera als extens grup dels homosenbotonadors.

Anònim ha dit...

ei, la batidora??? explicala tio carca!!!

Anònim ha dit...

pos que sepas que se dijo k la majoria de pavos nocturns actuals volen quels hi foton lo dit per l'anus, ques molt placenter, així que al tanto no lliguis una nit i resultis sodomitzat! ara k ja seria la ostia pa una vez que se triumfa quet foton lo anus vermell jojojo

Anònim ha dit...

conec un que en un triomf nitirambià no va pagar ni la consumició ni el servei

Anònim ha dit...

mande?

Anònim ha dit...

hohaveusentit?????

Anònim ha dit...

no ho heu sentit pq pel ques veu no hi ha dingú.

Anònim ha dit...

masssssss massssssssssssssss

Anònim ha dit...

com està el pati no? ara resulta que igual en un aproché nocturn et manipulen lo forat petit evacuador ... aleshores que fots? montar un ciri decaldeu? o dessimular i deixar-te fer? ... lo pati està fatal. Per cert Omb, en quin coi d'ambients et mous? vols dir que no t'equivoques de moguda pajarera? qui t'explica aquestes històries? t'ha pasat? a ti te va el rollo? ... aclaran's-ho, que queda el dubte.

Anònim ha dit...

ACLARIMENT: el pograma de tv el van fer la TV3, la nostra, no m0inveto res de res, documentat i pregunta por ahí, a les mares del teu cole o jokesé i vuràs que no mentixo en lo més mínim... en serio... no he inventat ni un detall

altra cosa es que la teva ment calenturienta no està preparada per a aquestes coses; ja sabem lo de jekyll i hide i lo den kin moment etílic vas reforçar la màuina empujadora per encarregar un parell danchovaxurumbels...

Anònim ha dit...

déjate llevar com al 10è pis de l'hotel-residència amsterdammer (des de k el ion va giñar es diu AMSTERDAMERDA o AMSMERDAM)!!!

Anònim ha dit...

i vegila amb lo mobiliari que en un empujónsetsual es trenca qualsevol tauleta, mirall o espill armaril

Anònim ha dit...

¿que vicio la susan de 7 anys, no?

Anònim ha dit...

comoooo? que dius? susan? de que parles?

la de la foto es la melanis grifit en un simil d'orgasme en una peli de fot la tira anys

Anònim ha dit...

Be companis, es hora d'anar cap a menjar. Avui tenim potage llenties amb pastanaga, patata, arros i saborosa fulleta d'eucalipstos a l'estil cuartelucho de categoria. Qui vulgui venir que toqui l'interfono d'aqui mitja hora i de regalo un tapper ple del potage.
De mentres continueu divagant sobre els pogrames clitorianos .

Anònim ha dit...

Crec que tamé hi ha segon. Peix cocció al vapor a les fines herbes amb fons de verdures de la temporada ....

o sigui, en una bandeja adequada fletán congelat, raig d'oli, polsim sal, pessols i ceba congelada, troç de tomata i 5 minuts de microones a fondo. extraordinaria delicatessen

Anònim ha dit...

es meg ryan, no la grifits...

Anònim ha dit...

si no esmenja bé, no es rendeix bé...

Anònim ha dit...

ja has dinat? o encara estàs amb lo potae du crudités?

Anònim ha dit...

Mec Ryan? ja em semblava aventurat pronosticar el nom de l'actriu un paio que la darrera penícula que ha vist al cinema es Torrente el brazo tont de la ley en la 1 o potser 2ona part. Casi.

Anònim ha dit...

Si, deixe'm-ho com a ligera ingesta d'aliments per a que l'organisme i la ment continuen funcionant, una acció purament mecància i de necessitat vital.

Anònim ha dit...

pos bon profit... ara ja has degut evacuar i tot

Anònim ha dit...

flix i ascó van estar apunt d'evacuar

Anònim ha dit...

serà menos, no?

Anònim ha dit...

pss pss es comenta pel blog i adjacents que un tal anchovafraudepower ahir va causar baixa laboral de tarda per indisposición... es comenta també que si no sap menjar ni beure més val que passi gana... el seu jefe comenta que està molt content amb ell...

Anònim ha dit...

tot això son falses informacions i burdes acusacions no fonamentades en res, vaig estar de panxing, pss pss

Anònim ha dit...

a la puta calle!!!

Giveaway of the Day