17 d’abril 2008

el dia després

ens havíem mal acostumat, això començava a ser costum, ja ens havíem fet ilusions, però no, avui no... avui noooooooooooooooooooo ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh i què farem????
no sé el que farem, no sé el que llegirem avui... pumuky, la miembro rosa del blog no ha remés cap dels seus comentaris blandiblú, no ha tingut temps? no ha volgut? no te conversa? pot ser s'emprega la cosa, no sabem...

i ara de què parlarem? de que ens enfotrem? amb lo fàcil que ho teníem... i per a colmo lo ION DE RUES ni entra ni llegeix ni dóna senyals de vida ni es canvia la moto... ayyyyyyyyyy... proposo fer un brainstorming d'idees per tal de decidir a on volem dirigir el blog:
  • opció A: blog rosa con enyorances, amor, love is love, peace...
  • opció B: blog foteta... cal explicar-ho?
  • opció C: blog a verlas de venir... sense pietat i sense sanderi!

proposeu, el blog es vostre, tot i que no sabeu la contrasenya, clar!!!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Prefereixo el blog foteta una mica de blandibú! el que podríem dir un híbrid

Anònim ha dit...

ay us enyoro tant i tant!!!!

Anònim ha dit...

vale vale... se asume k serà un blog mudo, ni un tema ni medio, colla de holgazanes.....

Anònim ha dit...

on estan ancho-va i kataklanker avui? es comenta que san donat un matí sabàtic per raons destressssssssss

Anònim ha dit...

i pumuky? aun está cansadisisisisisisisisisisma tras despedidas, bodas, cenas enromanticas, cines porno X i comidas en taberna casa micaela????

Anònim ha dit...

Jo estic aqui però m'en vaig!

El anchova no.

Adeu.

Anònim ha dit...

Ei que pel que veig, tots treballem avui, s'han de guanyar les garrofes!
Però ja sabeu; " el que calla otorga" després no ens queixem de les coses que diem o publiquem

Anònim ha dit...

ei, i el anchova? on es? ha nat a fer d eles seves a les latituds castellonenses morellenses???????????? jojoojoj el ke calla ....

Anònim ha dit...

es comenta que el tal anchova ha partit cap a un viatge comercial dels seus ... bo bonit i ben barat (les 4 bés de lesxit comercial!)

Anònim ha dit...

ara que cauen dos gotes surto com els caragols babosos, avui he anat a la capital, que bonic, que gran, quines aceres, quins semàfors, que de cotxes, que de gent, que montón de radars ...

Respecte a les opcions jo sóc més de lo que surja, sobre la marcha i a pelo, que salsa rosa pumukina? -la nostra particular AnaRosa- doncs venga salsa rosa de los peña; que en plan foteta, la base, una mica de salsa picante chili pipers, qualsevol es bona i la mescla millor, hay pa todos y de todos los colores, señooores.

Anònim ha dit...

les quatre b's son
bien bebido y bastante barato

Anònim ha dit...

Que serie del blog sense el máximo accionista i publicador d'entrades, el qui sempre té algo que dir i publicar, cada dia al obrir la pa`gina dius .."a vore que apareix avui .." "a vore de que va avui el tema.." demano un fort aplaudiment per ell.

PLAS PLAS PLAS
(i fort que pico)

Anònim ha dit...

ostia... aixo va per mi??? no fotis... ara em fotràs plorar... coi, com tanyoro anchova... a la k te pille te como a besos... un brindis gasosiero por al chova, el blogmaster present i tirador palalnte del carro!!!!

Anònim ha dit...

ei home ara no callis, ara k començava a molar akest blogs... per cert, onparen lo esgla i lo ion... no sera k santenen????

Anònim ha dit...

colla de gayschaperosdelscollons... segla surt de lasmari, ion entra duna vez!!!!

Anònim ha dit...

bon dia... i continua semiplovent...

Anònim ha dit...

es com un quiero y no puedo, tindrem acumulats uns 6 l/m2 algo més que una pixarrada de gos a la farola, menos da una piedra que de fet si que dóna ja que si te da te abre una brecha en el parietal.

Anònim ha dit...

Bon dia Pum i Omb, potser panx i klank també, no cal dir a tothom ja que millor envio un sms per comunicar-ho.

Avui, aujord'hui, hoy, today tenim vesita al pis, la primera, me voy a bajar los pantalons pa que me desvirgen, reverencias a dojo i actuació de lameculos ... pregueu tots al senyor de la barbarie i als sants satorums. He contractat las mamáchicho i un cambrera pel cava i aperitius de lo pons per donar una mica de caliu i acolliment.

Anònim ha dit...

desitjo que tingueu molta sort.

Anònim ha dit...

tot i que de panx en tinc encara i probablement perdurarà amb mi fins la resta dels meus dies, ara soc tetabrik i la seva multitud de variants, o es que anchoveta pretens fer-me algun tipus de complote ?

Anònim ha dit...

si plou, es aixo el que voliam no?, doncs ja ho tenim, ara que no es queixi ningu.

Anònim ha dit...

ha estat un desliz sin más amb l'oliada que deixa lo pantagruel melenut corredor de fondo especialista en quinta part de maratón

Giveaway of the Day