09 d’abril 2008

la boda de la hermanisima

El dia es va despertar, fosc i fred! (ep, alto si era fosc no era el dia, era la nit, cada cosa al lloc)Merda amb el bon dia que va fer ahir, vaig pensar! Esormozar (esto que es?) ràpid i cap a l'esglèsia (yaaa???), mentres els convidats esmorzaven i feien petar la xarradeta a casa meva! A l'esglèsia col.locar bancs, (on estaven? recollits?) llibrets ( que tothom es deixa i que no segueix), llaços i demés floritures! (i el crist també?)
I durant el matí anata recollir als últims convidats i a la Pelu, ni temps de menjar un mós ràpid i a començar a vestir-te que s'apropa l'hora del fotogràfo. (bon apunt el del accent) Vestits col.locats, sona el timbre el Ram ja arriba, però la Nòvia encara no està vestida! Aquell pobre xic al rebedor de casa meva amb una calor que matava ( El sol ja havia aparegut afortunadamen), aguantant el tipus, amb el verset apres i la familia que va apareixent! (sé el que és, a mi em va tocar nar a ca la paqui, un papelón)
Per fi el gan moment la novia vestida i el ram entregat, sessió de fotos, amb mare, germans i cunyats! El predicador a casa meva de feia una estona pobre (mande? pobre? menuda lifara lesperava), coneixent a tiets i cosins, petons amunt i avall, i aguantant el tipo ("?") i amb bona cara i bona predisposició! (eso está bien, con dos cojones!)
L'esglèsia, ceremonia bonica, i emotiva! sortida d'esglèsia amb llançament d'ous inclòs, si si d'ous de veritat!Tranquils ple de confetis, una currada, però molt bonic! (ays k bonitooo) Continuem fent petons i felicitacions! Quin besuqueo i aquell pobre aguantant! (el pobre...) Per fi l'hora del convit, més petons, més preguntes indiscretes i més xascarrillos tipo: ara a vosaltres, quan us animeu, apa preneu nota i ell pobre aguantant i sortejant el temporal! (joder cuanto cabron apretador del tema... la propera vegada que el vegui serà el primer que li diré jeje)
Tietes tafaneres, i totes, nena que guapo i que alt i que simpàtic! ell pobre anar aguantant (LO K?). I a part quin mal de peus, ja no podia més, hora de menjar! Pica pica,, bonísim i hora de relax! Arriba el moment del banquet, la taula estem salvats! (taula presidencial = salvats????)

Comencen els regals, cada cop que donen els nuvis un uffffff menys mal! Però el ram em va tocar i a plorar, però ell content i de veritat! (home clar, lo jodido es si li rriben a donar a ell, no?)
Bé tot va anar molt bé, i la veritat em vaig relaxar i disfrutar i el predicador tb! Falten fotos que confirmarà, la crònica. AH després la festa fins les 5 del matí, ballant sense parar! (clar, encarajillaos de bailis i con pacharan hastal predi que balle... )

COMENTARIS A CÀRREC DE OMBRANCHOVA, WEBMASTERS OFICIALS
PATROCINADORS DE LA BODA DE L'ANY

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí teniu la crònica esperada, potser és una mica descafeinada, però és lo que hay, suposo que estaria b que el predicador fes la seva crònica del dia

Anònim ha dit...

Bé us deixo la tarda per comentar agust!
Demà em poso al corrent!

Anònim ha dit...

Ah, pos molt be la crònica nupcial, ha quedat com si haguessim estat però sense la resaca del dia següent i oblidant-nos de portar el traje a la tintoreria ple de taques de caps de gamba.

Anònim ha dit...

por otro lado també diria que una contracrònica patrocinada pel sufridor de la jornada The predicador men II El social aniria força be per contrastar la teva versió dels fets poc fiable

Anònim ha dit...

un moment que truquen ...

Anònim ha dit...

Esto de ...Tietes tafaneres, i totes, nena que guapo i que alt i que simpàtic! ... era desprès del postre i unes desenes de bindris no? fededeu, de qui ho deien?

Anònim ha dit...

Esto de ...Tietes tafaneres, i totes, nena que guapo i que alt i que simpàtic! ... era desprès del postre i unes desenes de bindris no? fededeu, de qui ho deien?

Anònim ha dit...

alto, tampoc volia insistir, s'ha doblat ... eso si, et vas posar a plorar amb el ram? y eso? lleig o alergia al polen?

Anònim ha dit...

falten detalls, va obrir el ball el clàssic vals del cisnes? tu vas sortir al ball? i el danzarín? como lo lleva, si va sortir?

Va sonar el chiquilicuatro? fins a les 5 al menos 3 vegades. Va haver intentos acrobàtics i un paio clavat a terra com a la del milanés?

Anònim ha dit...

la conga del calipo? paquitol chocolatero? la 5ª sinfonier de beethoven? mandril se fue a la vegas?

Anònim ha dit...

lo Balance se pegó unos dancings a darrera hora amb la corbata lligada a la front? .....

Anònim ha dit...

xascarrillos tipo: ara a vosaltres, quan us animeu .. "noo, si ja estem animats, estic de 2 mesos" era la resposta correcta als preguntadors habituals i de turno, no te digo.

Anònim ha dit...

anchova com apretes, no?
les tietes de por si quieren encolomar a las parejas un si kiero para poder fisgar otro dia, a tu i a mi tb ens deien ke guapos simpatics forçuts altismos (a mi) armosismos conombs (a tu) et cet cetec etc mil halagos... i alego k? eh?

Anònim ha dit...

el predicatorsocialmenoftheboda k parlo per tfon. com sapiga fede10 que aixo existeix i k parlem dell , no ens ha parlat mai, pero no ho farà mai mes a la vida FIJOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

apreto un ápice només per fer la conya del calipo. Es que no em veig preguntant pel verset, els nervis del testimonis, pel discurs del mossen, per on van de viatge, per quin vestit portaven ni altres detallets que no porten enlloc i no son de la filosofia del blog.

Anònim ha dit...

per cert, quina es la filosofia del blog? pasar el rato i saber algo dels demés entre puñalada i puñalada

Anònim ha dit...

ESO ES... SABIO

Anònim ha dit...

oNA Nit (i ArIa nIt, també)

Pumu, que aquella música que li havies de baixar i gravar a la Klank fa casi un any, pues que ja no cal, que ja li he baixat jo. I que gràcies de totes maneres, que la voluntad es lo que cuenta, o això diuen els gams.

Anònim ha dit...

A veure si només escriuré jo avui, que se us ha jalat la llengua el gat, estruços doneu la cara i els comentaris, me vi a cabreá

Anònim ha dit...

no me pises que llevo chanclas ... i el pijama

Anònim ha dit...

EI PILTRAFA KESTIC BUSCANT DE VORE LO BARSA I NO PUC!!!

Anònim ha dit...

jo també ho he provat. Una cosa, hi ha penya que cede pases per veure lo partit .. si que son enrrollats no? que majos, com no hi van pos que algu ho aprofiti, quina solidaritat, que bonic, bona gent, ostia, bona gent.

Anònim ha dit...

que diu la publicitat (?) ... nosequé del Segla Rock, pos no estava fent ninots de neu ves a saber a quin destí tropical? gratis? però si s'escontxa menos ...

Anònim ha dit...

no ho sabies? quan estudiaie a bcn aixi ho feiem amb lo garzon-etti... k tiempos, 5-1 al steaua bucuresti a gol nord... abaix... ohhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhh
tremendooooo


bueno men no vec res, a pendre pel sac, men vaig a llegir unastona... au.. demà et toca entrada, si o si?

Anònim ha dit...

deficil. au, dulces versos

Anònim ha dit...

si sempre plegueu quan jo arribo... ei klanker mirat que segur que en un raconet de la teta encara t queda una mica de clostro... lo pillas.

Anònim ha dit...

sempre arribes tard coi... ostic, avisam tetatet i fem petar la xerrada...

Anònim ha dit...

vale vale... anchova... un punto negativo por la no existencia de entrada today!!!

Anònim ha dit...

alego no apretis a la pumu k no fa entrades jeje

Anònim ha dit...

Bon dia si que esta poc animat avui això!
Doncs responent al les preguntes!
Només puc dir perdó per la meva poca paraula en quant a la Música!
En quant al que deia Ombra e vero si el meu estimat Predicador llegeix potser tb, deixaré de parlar-me a mi!
D'altra banda si m'agradaria que un dia llegeixi aquestes entrades i participi..
Però piano piano, que tot arriba i té el seu moment!
A la vida tot te el seu moment i el seu espai!
Aquí queda la frase del dia!

Anònim ha dit...

Rectifico: on diu deixaré de parlar-me a mi vull dir, deixarà de parlar-me a mi

Anònim ha dit...

Si no ha fallat correu us he enviat una coseta gran-jefes!

Anònim ha dit...

se verá si ha rribat...

Giveaway of the Day