24 d’abril 2008

estudi de la son

Fent ús dels fons reservats que el blog disposa, s'ha encarregat un estudi a l'Institute Statistique Canada amb el tema "la migdiada i les hores de son". Conegut és que destacats membres del blog han realitzat des de sempre ascollonants migdiades con i sin babacaida, però en volíem saber les causes. Alguns comenten que a l'anar tant a tope de feina, després d'un frugal tiveri necessiten recuperar forces i el cos se'ls apaga una estona cap a quarts de 4. Altres reconeixen que es foten a dormir qual bebé de 2 mesos. Veiem les conclusions...

  1. Las mujeres duermen de media más que los hombres (no calia preguntar tant, eh klanker?)
  2. Según este estudio, los hombres duermen de media 8 horas y 7 minutos, 11 minutos menos que las mujeres, pero a éstas les cuesta más dormirse. "Uno de los principales factores que explican esta diferencia es la situación laboral. En general, cuanto más trabajamos, menos dormimos", agrega el instituto. (mmmm... ña k a les 10 ya piltren... i altres a les 4'30 del matí ja escriuen al blog... organització!!! particularment no em surten els comptes pq si hom dorm 6'30 - 7 hores... ni ha que deuen sobar 12 no? ho dic per la mitjana...)
  3. Las personas que trabajan a horario completo duermen de media 24 minutos menos que aquellas que no tienen un empleo efectivo. (unos flechas los investigators canadencs... collons, la migdiada companys!!! si curras completo no dinas en casa i no siesteas... i a la noche como llegas cansau... jódete, damunt de currar, te fots a l'hora de dormir i et despejes, iconseqüentment te das un festival gastronòmico nocillero)
  4. Los ingresos influyen en la duración del sueño. De media, una persona que ganaba al menos 60.000 dólares al año en 2005 tenía una duración del sueño de 40 minutos menos que la de un canadiense que ganaba menos de 20.000 dólares. (això sempre s'ha dit, pobrets però contentets, no? però si dorms no gastes... dubte existencial)
  5. Los casados o que viven en unión libre duermen menos que los solteros, quienes duermen 24 minutos más por noche de media. (joder... de calaix... quantes enquestes diu que han fet aquests paios? si descomptem els roncs, patades, grunyides, alegres ventositats i vetositats traidores també dormo jo de tiron,no et fot!!!)
  6. Largas jornadas de trabajo se traducen en un sueño más corto, concluyó Statistique Canada. (alaaaa!... aviam... saben comptar? si el dia te 24 hores i curres 10, quantes te'n queden? bien, 14... i si curres 2? pos 22... moraleja, si no curras te aburres i te duermes...)

El estudio utiliza datos recogidos en 2005 por una encuesta sobre el empleo del tiempo, para la cual 19.500 canadienses de 15 años o más anotaban sus actividades y sus horas de sueño.

CONCLUSIÓ: poca fenya a Canadà no? (per tant dormen un colló)

41 comentaris:

Anònim ha dit...

esteu dormint?

Anònim ha dit...

no, ara toca currar. I que bonito el canadás

Anònim ha dit...

weys, no hi ha titol per clicar i obrir els coments, a veure si despertem..

Anònim ha dit...

una mica tiquis miquis si k ets, no? ja està pero tb ho podies reglar tu no???

Anònim ha dit...

no et rebotis que des de que ets un triunfador del parques estàs de ala subida i a més no vas avisar-me per anar a veure lo funbol a aquell local tant guapo que coneixes de la pantalla enorme i del timo de que no se puede establecer la conexió alhora de començar l'encontre, fraude de garito.

Anònim ha dit...

i presentam ja a les teves admiradores secretes, tio, que tot ho guardes per tu

Anònim ha dit...

eis... no vaig concertar tema futbolero pq darrerament falles mes k unascopeta feria... de fet vaig arribar ben entrada la primera part, em vaig perdre tots els gols!!! ah, era a casa mis padres eh?
el millor es que desdels darrers fallos tesnològics el pater meu sa donat de baixa i lacribillen a trucades ploramiques per a que torni, pero ell, ferm!! i ara li han obert tot per a que gaudeixi gratuitament... de momento... asing k... en sofa i birra en mano!

Anònim ha dit...

no penso presentar a ningu, segons la klanker he exagerat... val! pregunteu a les altres dos noies presents... jo no vaig donar peu, em van acosar!

i mira quet dic, devia tenir un poder atractiu increible pq inclús un paio amb estètica gay , vestit de traje gris i amb dos bosses del mercadona a cada mà, va entrepussar davant meu quant estava mirant cap a on estavem nantros... i va fer 4-5 gambades daquelles que dius "com caigui es rostarà els genolls, les mans, els colces, el nas i la front", això si, sense soltar les bosses el tio!

Anònim ha dit...

algu pot comentar l'entrada que s'ha currat aquest home? si us plau cada cop que entro parleu del sexe dels àngels i les entrades que escribiu no les llegeix ningú ni les comenteu

Anònim ha dit...

que la comente Morfeo, que sabe del tema

Anònim ha dit...

pa los lumbreras . ..
MORFEO = DIOS DEL SUEÑO,

Anònim ha dit...

que es pot esperar d'un estudi al Canada´s el pais dels koales i dels canguros

Anònim ha dit...

Las mujeres duermen de media más que los hombres ...

efectivament, en le meu cas es veridic, la klanker dorm més al media del llit que jo, sempre està per alli quan et dones el tomb i intentes girar per acomodar la barriga i a més em fot lo llençol i lo cuixi ... i em busca ...

Anònim ha dit...

et busca? i no et troba? pos mira k estàs gros com per a k no et trobi en un matalàs 1'35 metros... serà k no et busca poru o k no insisteix o ke no vol trobar-te o k ho fa per desimular un pet o ke te gana o k es furámbula o k sa equivocat... tu tranquil...

Anònim ha dit...

vantros feu pujar la mitja !! abusons

Anònim ha dit...

jo cada cop dormo menys!

Anònim ha dit...

si, en pujem una -la de hore de son- i en baixem un altra -que normalment elabora una casa de presevatius-

i també pujem la del sanex i el nº de dutxes diaries

i baixem la de invitacions que ens realitzen els amics a casa seva a sopar

Anònim ha dit...

ja sabem el motiu Pum, no cal mes explicacions

Anònim ha dit...

paressiu quiets, conills

Anònim ha dit...

jjojooj sabia k si us deixava sols aixo degeneraria!!! te ragó qui diu k cal parlar dels missatges més i deixar altres comentaris...

Anònim ha dit...

la dinvitacions nantros si que la hem baixat... tens ragó!

Anònim ha dit...

nons invita ni 10

Anònim ha dit...

qui es l'incult qeu vol parlar del sexelsangels, si no en tenen, has vist mai en una esglesia un mural o estalactita un angel amb el nardo assomant per sota la tuniqueta, doncs?

Anònim ha dit...

Si anar a dormir sobre les 11 però son interromput com a minim un hora a la nit, aixecar-se a les 7, NO fer migdiada la majoria dels dies es dormir molt, doncs si dormo molt, però crec que estic per sota la mitja en aquests moments, ja que als despertars del meus churumbels, tinc com una especie de idili amb el WC i hi vaig tot sovint.
A mès quant torno tinc que despertar a l'anchova per a que torni al seu lloc tot això amb un somriure a la boca es clar sino sere victoriaklanker!!

Anònim ha dit...

Que tiempos aquellos els que m'en anava al llit a les 10,30 i no hem despertava fins a les 8 o 8,15 llavors si que dormia qual marmota.
ARA NO!

Anònim ha dit...

PERO NO HEM QUEIXARE SINO...

Anònim ha dit...

un idili amb luvecé????
anchova vegila a akesta paia que segur que te revistes porno por ahi... si les te, ja saps k les has de requisar i convocar una reunió de mascles...

Anònim ha dit...

i lanchova ? k no fa imaginaries nocturnes a la piltra cuna del nielet????

Anònim ha dit...

tinc pipi

Anònim ha dit...

ostic lo k descobert , como mola!!!

Anònim ha dit...

uys, ara si... he descobert jojo

Anònim ha dit...

que has descobert tant interessant?

Anònim ha dit...

ah! pos no

Anònim ha dit...

ombra= interviu???' vicioooooos

Anònim ha dit...

era una prova tontet...

Anònim ha dit...

era una prova tontet...

Anònim ha dit...

k? de fiesta tocadora de vuevos toa la tarde???
ja vivim bé jja... alguns som funcionaris pero a les tardes ens pluriempleem... sense cobro, clar!

tens amigos i te haran arreglar sus pc (i cunyaus)

Anònim ha dit...

ei weis... dema et toca entradeta aixi k afina la puteria... val?
fes un plano pistas partida boixadors 131 jajaja

Anònim ha dit...

son son... son es el senyor, deu de lunivers... k es aixos???

Anònim ha dit...

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........

Anònim ha dit...

me cagon lo anchova colilla... una entrada ya!!!

Giveaway of the Day