15 d’abril 2008

vaig anar al cine

Hola amics del blog, aquest ha estat un cap de setmana tranquil, però intens, amb resaca, però fructífer... El dissabte em van invitar a un sopar romàntic i el diumenge al cine!
Pos si, vam anar al cinema a veure la peli del Bardemssss, que normalment em posa molt, però que en aquesta peli...
Arribavem tard i vam pujar cap a la sala, sense comprar les típiques gominoles! Coi la sala buida, no hi ha ningú, el Cine per nosaltres, comença la publicitat, i nosaltres dos sols, una sala enorme plena de butaques i nosaltres dos sols! Veritat que en un moment set pasen moltes històries pel cap?, ara sols al cine i si entra un desconegut i.... Oh i si aprofitem aquest moment d'intimitat, que moltes vegades es dona al cine, i.... el teu cap pensa i es dispara i la teva imaginació vola.... S'obre la porta, maldició l'acomodador, però obre i tanca.
Tornem a estar sols i la llum es va apagant i comença la pelicula. I........
Sempre apareix el que arriba tard i dona pel sac quan ja ha començat la pelicula! Joder! I a més un tio sol, ¡no podia triar una altra pelicula? Doncs la imaginació torna a la dura realitat! I a veure la peli!
Per cert que no em va agradar, m'hagués agradat una altra "pelicula"....
(by pumuky)

44 comentaris:

Anònim ha dit...

benvolguda pumuky... això es una entrada com cal, simple sencilla directa con mensaje con moraleja con chispa con picante... ENHORABONA!!!

Anònim ha dit...

Quina gran entrada, si. Al grano i un missatge directe i clar.

Tu estàs una mica malalta no? cuanto viciooooo, pero bueno, com et pasa per la ment semejantes històries de vicio y corrupción. Uuuy que fuerte, que fuerte el que volies fer en zona pública con la zona púbica. Ei, però no et queixis si entra algú a la sala, de fet es de lo més normal que hi hagi més gent, i alhora más vicioso si saps que hi ha un voyeur ojo avizor oteando la moguda. També era una oportunitat per un trio HMH on haguessis ... bueno, jastá.

Anònim ha dit...

jodeeee, como està el patio, la pumuky ja fa unes jornades o setmanes que viu un enamorio elevat i pujat de tó, doncs que duri. De veri.

Anònim ha dit...

mare meua... i de kin credo dieu que sou??? per 10 per 10

Anònim ha dit...

tu has vist moltes pinícules, no???
això no passa mai...!!!

Anònim ha dit...

jo estic pensant que aquell noi era un infiltrat delpropi cinema, que es va tragar la peli per a que la gent no faci un us inapropiat dels espais públics!

Anònim ha dit...

a veure, qui no ha maniobrat alguna vegada en un cine a la recerca d'algun pezón invertido? eh? confeseu sacrílegs pecadors i dimonis del vici

Anònim ha dit...

Perdonedu per les faltes que hi ha a l'entrada!

Anònim ha dit...

gent? quina gent? si estaveu sols, crec que us va veure la cara de pecadors de la pradera, restregadors de la butaca, us va calar des de un principi, sabeu perque? doncs per que no vau comprar ni palometes ni gominoles ni res de res, anaveu per feina. Els acomodadors son uns professionals en aquest camp.

Anònim ha dit...

Prometo que és veritat al cine a la sessió de les 8 25 a la sala 8,erem 3 persones!

Anònim ha dit...

Ho heu de comprendre la primavera, i la situació, és o no per aprofitar-la!
qui no ha volgut fer cosetes en llocs que no es poden fer a priori!

Anònim ha dit...

Les faltes es lo de menos. No cambies de tema que hay cosas peores que discutir ..
Qui us perdonarà sobre els manteamientos:
- no desearás al acomodador ajeno
- no elucubrarás pensamientos libertinos en espacios públicos

eh?

Anònim ha dit...

Que malpensats que sou, el que va pensar la pumu, va ser en un psicopata que els hi fes alguna cosa, no que les han jodido la fiesta!

Anònim ha dit...

Pumu que no tens nens a clase aquestes hores que et pots conectar al blog?




Us deixo que tinc feina!

Anònim ha dit...

3 persones? gran negoci això del cinema, estic per montar una sala multicines, 15 sales però con derecho a roze.

No pateixis, nosaltres ja entenem la situació però una mica de comportament, sacrifici i responsabilitat i a esperar al matrimoni hombreeeeee

Anònim ha dit...

timada pumuky, akell paio es un amic del predicador... sembla k et comença a coneixer i sabia que et posaries cardiaca nomes de pensar en el cine, soledad, cochinades... i llavors envió un semese a un coleguilla aturat que te i per 15 aurelios li va fotre la guardia i va vore una peli del guardem!!!
akesta es l'explicacio... re smes

Anònim ha dit...

cagondena klanker, que fots en hores de feina entrant al blog? si et foten fora les pasarem negres del congo, vegila. Ja parlarem tu i jo ... fededeu quina poca responsabilitat.

Anònim ha dit...

per cert, venedors de pisos amb parking , quan un cial del ram innobiliari fa afotos de casavostra... esto... ejem... les fotos de la boda i les previes es trauen pero també les dels amics que resulta que som famosos i tot... demanarem drets dimatge, aixi k aneu afeignt un parell de kilets al preu que pensaveu ,val?


amb carinyo

Anònim ha dit...

ostras ombruno, molt bona pensada, té lògica, aplastante diria.

Anònim ha dit...

klanker com tanganchi en sincu (ello) et penja de lo que ell no te...

Anònim ha dit...

aposto a todo o nada k es amic del predicador... i no mu ha dit ell pq parla poc...

Anònim ha dit...

ombra, les fotos estant estratègicament girades per a que no es vegin i la que sortiu vos està tumbada, alguna altra va quedar enpeu però per només per morbo.

Haurè de renovar les fotos, dona mala imatge, la taula l'ordenata pel mig, el cubre sofà i multitud de coses pel mig, menos mal que vaig poder borrar amb un pograma dafotos uns calçotets nicotinats que hi havia pel mig

Anònim ha dit...

i les vaig tirar jo profesionalment a contrallum alguna

Anònim ha dit...

Ei klanker m'ha pasat com tuque tenia un moment!
Per cert jo penso que més aviat és un infiltrat del cine o simplement un que sempre dona per sac, d'aquets també hi ha molts a la vida!

Anònim ha dit...

te refieres a alguien en cocreto?

Anònim ha dit...

disparaaaaaa, que a algú tocaràs

Anònim ha dit...

Andaqueno, la película del oscarizado Javi Bardem's on protagonitza a un asesino en serie psicopata y enfermizo, molt adient com a inici d'una vetllada romàntica, qui coi va triar aquesta película?? sadomasos.

Anònim ha dit...

encara continuen possant el volum a tope en les sales? vaig despistat, quan jo hi anava encara era en cinemascope i la banda de musica sota l'anfiteatro.

Anònim ha dit...

i a vegades es cremava la cinta i llavors i semilles havien de parar fins tornar-la a pegar i havia també censura de cuixa

Anònim ha dit...

Llamaradas, jolín, que peliculón. Yo estuve allí.

Anònim ha dit...

I 2 del Torrente, que pasote, que guión, que dirección, que coreografía, que vestuario, que BSO o banda de sordos de oreja, que dirección, que de que

Anònim ha dit...

ET, també hi era. I Maripopins i Bambi, també les he vist. I 24 horas de terror al Bahia, yo estuve ahí encara que 1 hora a lo sumum i desprès a las bravas del iruña

Anònim ha dit...

I sempre mirant la película, res de sobetejar a la paia de la vora, més que res perque no n'hi havia cap o la més propera estava 3 files més enrrera i la ma no arribava aun a riesgo de lesión

Anònim ha dit...

jajaja quina piai anchova? si lo maxim k has nat al cine amb chorves ha estat amb les teves germanes i no parlen gaire

Anònim ha dit...

ostic, si, jo vaig na vore MARY POPPINS, k no pq es digui poppins vol dir que sigui una peli X eh??? cuidau...

al cinemes bahia... ostictu... k potser ja tenim una edat eh?

Anònim ha dit...

Doncs tranquils!,el sistema cine no ha canviat gaire, i si encara continuen posant el so a tope!
els seient són més còmodes, més amplis, més separació entre files i la gent és més guarra i deixa tots els seients plens de palometes, sort que hi ha un equip de neteja que desinfecta la sala ( si convé) per la propera sessió!
Ah i et costa un pico! Això si si quasi tens un pase privat val la pena!

Anònim ha dit...

Igual lo predi va contractar romanticament tota la sala per vosaltres solets i no va contar que també va contractar a la vegada al botones-acomodador-joderollos per servir-vos els beures i uns delicatessens. Mira'l lo predi mercury com s'els gasta eh? no havies caigut de genolls en aquesta posibilitat no? puos igual tinc ragó, guaita-te'l lo vivales.

Anònim ha dit...

menudo fletxa roja de los sioux aventajados està fet

Anònim ha dit...

mira a lo millor si, que tens ragó!

Anònim ha dit...

bé xics fins demà

Anònim ha dit...

podé no

Anònim ha dit...

eps i el cine k val?
abans amb 625 pessetes feiem seccio continua!!!!

Anònim ha dit...

be companys sus dejo k el deber esportivo em reclama... altres no es mouen ni per ná giñà... i altres es mouen massa i no els veiem el pel ni aki ni a fora daki... au... aurevoire k dijo voltaire

Anònim ha dit...

tu estas fatal

Giveaway of the Day