11 de juny 2007

DaRReRa HoRa


Segons informacions rebudes per semeses urgents ja disposem de nou vehicle Cascát per les sortides domingueres. Es tracta d'un vehicle fosc, amb sostre practicable (ein?) que en el dia d'avui ja ha estat embrutat pel seu segon conductor com a conseqüència de la dura prova d'orientació entre les localitats de Gualda-Torrefarrera-Alpicat a la qual ens va sotmetre l'experimentat pilot Pere "Abu Sainz". La pols va fer acte de presència i els forats no van ser obstacle pel nou vehicle, que tot i arribar en quarta i darrera posició va fer un paper destacat amb el resultat de dos ocupants adormits i la piloto titular histérica por la empolvada vehicular.

Les declaracions a aquest mitjà només descendir del auto nuevo foren: "jo només he fet 500 metres amb lo nou vehicle i mira-te'l... fa mania... i el cotxe també!" Des d'aquesta redacció ignorem a qui es referia. Seguirem informant.
ombra automovilística

17 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya coche de pijos !!!

Anònim ha dit...

En la meva defensa i sense dubtar un ápice de la contrastada, equilibrada i experimentada conducció que practico, diré que, vaig arribar l'ultim perque:
1. Va ser imposible realitzar un adelantament en el circuit rocambolesc, revirat i rural escollit magistralment pel Ford Ficus Rall-at pel retorn, i que per cert, vaig pensar que mai més en sortiriem, cal felicitar l'AbuSainz per aquesta part de la jornada, no sabia que estava programada una ruta d'orientació palpan per bancals, finques i pomeres de mitja província.
2.- Donada la circumstància fonamental que el cami feia l'amplada d'un cotxe i que jo portava davant un X3 fent l'efecte de tap, no va ser posible adelantar posicions.
3.- Les condicions dificils de visibilitat, ja que només veia pols aixecat pels vehicles precedents que es dedicaven a aixecar tot el que podien.
4.- I la més representativa, es que jo anava d'estrena i no era plan de volcar ja el segon dia a una cuneta.

Es per tot això que jo i el meu tunejat vehicle cross road es capaç de molt més i ja arribarà el moment, cullons que està en rodatge ....

Està clar que les declaracions de la copilot realitzades en un moment d'extrema tensió, han estat tretes de contexte ... anaven clarament dirigides cap a la resta de components del grup, per el tipus de personal, personalitats, fatxendes estètiques i de motor.

Aupa Qasqhai ... 140 cv de plástico fino.

Anònim ha dit...

Solo quiero decir que pa cuatro cargols i un trocito xurrasco me salió por un pico la verbena ... malditos verbeneros.

Anònim ha dit...

si me l'hagués comprat amb navegador otra ruta hubiera o hubiese escogido. I amb la càmara de visió trasera també m'hagués estalviat un cop al desaparcar ... c.ojones con el pip pip acustico, si portes la radio no se siente.
Anonimo

Anònim ha dit...

ja li has fotut un cop??? jajajaja pardillo juvenil...
ah i jo vaig dinar bé, sou uns quejiques, lunic va ser els macarrons... lo demés nostasmal sota mi punto G de vista... i si ho comptes van ser uns 30 euracos por barba, tenint en compte k de cada dos nens faig un adult... seriem 10, 300 entre 10 = 30 euracos que amb baremo Comba es inclús barat pels peasos entrecots i caragols k es van fotre alguns... dixit, brupppttt...

fdo: el camarero del berenar.

Anònim ha dit...

Menuda sequía de dinar ... 2 botellicas Ribera Duero i Somontano i a més el company somelier titulat CCC al Japó, concretament a l'escola del A Sake-pako, va tirar per terra les meves escollides tries de caldos amb comentaris tales com:
- Menuda lija vino, cuant baixe per la gola.
- Envejecido en barrica de serrín y aglomerado virutas....
- Que si està calent i el posin en una cubitera ...
- Que el portin fred, a temperatura bodega barco congelador de bacalados y cloquetas atún
i, en definitiva, multituds de versades opinions en aquesta linea desastabilizadora dels experts vitícoles amb experiència de molts anys a base de destrossar el fetge ingerint vins de batea, prior, caldos fastigossos amb index de sulfitos, sulfatos i colo sempre en envassos de capacitat superior a 4 litres.
Espero hi hagi més nivell i més sed a la propera sortida, con conductor de sustitución obligatorio, a la zona oscana.

ala pues, saluditos a tothom.

Anònim ha dit...

pedazo de lionesas a le xocolé que me pegué, eh.

Anònim ha dit...

_on _ia, majos, avui he anat al currelo amb el cotxe d'afeminats, es igual al de la foto però menos extremat en colors i decoració. La veritat es que va be, arranque a la primera, te un kopón de marches cocretament 6 i una que va enrrera, les finestres totes lectriques, un pito continuo que avise quan ja li has fotut el viatge al cotxe de darrera o paretd i gaste poc, concretament marca 58 lt/100 km.
Os el recomano, si el demaneu ara tindreu un bonic regal per Reis allà cap a gener.

Anònim ha dit...

malegro que tagis afeminat vehicularment santén... ja et falta menys per soritr definitivament de lasmari...

Anònim ha dit...

ombra ... quan tens previst canviar l'oli .... vehicularment santén. Al taller SafetyCar hi ha una oferta de 2 x 1, aprofita-la-i-ho.

Anònim ha dit...

no, l'oli el porto canviat... tinc un oli sintetic que vale pa tó, igual pa cotxes que pa amotos que pa culitos enrojecidos... si en vols...?

Anònim ha dit...

Està clar que el rei de l'oli es el compañero nopuedoescribir Peter Strogoff, amb clares tendències olioses siguin per sortir de l'armari o del motor de moto, no vegis com suquejave per la plaça Europa, un espectacle que ni a la recent Gay Rave Parade de Sao Paulo.

Anònim ha dit...

Convocatòria vehicles Full Cross Road o similar, proper cap de semaine.

Vehiculos parcitipantes & piloto:
R. Scenic verdecito herbalife - Zar Milanés
H. Michael Tuckson tapiceria polipiel venérea - OmbrAlonso
N. QasqhaoYa - Anchoa Pons

Ruta: Gualda-Torrefarrera-Alpicat. 14 km all road & curvas.
Avituallamiento: caja 24 birras
Se ruega confirmación (o sea que si no estas bautizado, no puedes confirmar)

Anònim ha dit...

ostics... a mi em van casar sense confirmar... ixò k vol dir? nostic casat? ein?

Anònim ha dit...

Sin confirmación? oohhhh .... si se entera Mazinger.... información:
El Papa d'ont prich (titulo de una canción de Madonna) es la cabeza, tronco y cola de la Iglesia Católica Apostadora Romana y Jefe de ventas del Estado de la Ciudad del Vaticano (no confundir con Baticao, la mezcladora de leche y colacao). Es el abispado de Roma, y es conocido entre los católicos como Gordo de Sumo Pontífice (del latín gordus summus pontifex, "máximo constructor de puentes en la piñata", tomado de los emparedados romanos, entre cuyas obligaciones estaba la de construirlos libres de caries y restos de pollo entre piezas dentales) y también como Vicario de Cristo.

El actual Papa es el antiguo cardenal alemán Joseph Ratzinger (Pepe Gotzila para algunos atenienses), intitulado en CCC curso a distancia con regalo guitarra kumbaya deu meu cunbaya como Benedicto XVI (lease exis uve palito).

Por otro lado, el Papado del Vaticano tiene prevista una gran ampliación con lo que pasará a denominarse Papadón del Vaticano (como el amigo Dr. Pelicano)

Mi Urbe et Orbi pa todos

Anònim ha dit...

El cotxe en negre es com un acumulador industrial de pols, flipant.

Anònim ha dit...

pols?¿ no saps el kas fet colega... tindras pols hasta al deneí jojoojoj... nunca habras echado tanto pols... pel cul... del cotxe...

ays kina son zzzzzzzzzzz

Giveaway of the Day