08 de juliol 2007

8/7/2007 diumenge de san fermin

bna nit... demà dilluns, han acabat els encierros multitudinaris. Avui els toros s'han giñat... volien marxar.. no tenien espai per passar pero despres, s'han anant animant i ves per on han fet alguna que altra cornadeta per entretindre audiències matinals...
adjunto el link del dia 8 no sense recordar-vos la necessitat de tenir el reproductor gratuït real player per poder visionar-los... a la plana que us adjunto el podeu baixar com ha fet un servidor...
http://www.sanferminonline.net/finales/dia8.html

comentari: el tontolcul que es fot trompada contra la valla de la curva estafeta no es un conegut nostre, tot i que por esas maneras de correr se asemeja a un turolense experto en el rejoneado de toda clase de bestias. Cal dir que tampoc el noi amb gorrito k se sosté a un costat del carrer mentres es enculat per ambdues banyes del brau no es conegut nostre... cal ser gelipolles per correr borratxo, ostics.
menció apart mereix el famós corredor calvo amb bigoti que l'any passat va patir 5 cornades de res i que sempre corre 200 metres abans de l'entrada a la plaça; ha tornat a demostrar com portar un toro al lloc... salvant la vida del pastorcillo que ha resbalizau en una mierda perro que había por allí.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla detectar que entre els blogistes no hi ha un especial interés en temes de l'extranger, españoleitors i maltractament de bèsties, és una apreciació molt particular.

Anònim ha dit...

ostia... fare un blog apart... buaaaaaa

Anònim ha dit...

per cert, panxacontenta es aritsta en recuperar mesatges antics i escriu encara k sagi publicat fa dies..aixi k a repassar .. per alusions

Anònim ha dit...

no fotis que a repasar temes ja caducats ... a la clanquer ja li vaig fer l'avís ... no escriguis en entrades de fa 3 díes pq ningú ja les mire ... excepte jo, pq em fa gràcia recordar algunes ximplades.

Anònim ha dit...

Webfuturpater, per incentivar el moviment en les entrades sanfermineres cal penjar videos dels antitaurinos (com ja indica malalment lodestrales) i altres dels jolgorios i bacanals dels estrangers in the nigh, res a vore amb l'aplec afeminat que fem nos.

Anònim ha dit...

AIXI DONCS HAS REPASSAT? I ON HAS CONTESTAT???

Anònim ha dit...

lo bailaor canales destrales, amanerat donde los haya, insisteix en excomulgar del blog el tema navarrés i banyut ... té més tendència i caiguda cap a la terra de la banya caragolera, la encisadora barretina i el porró ... Endavant lodestrales!

Anònim ha dit...

pos sera a partir del dia 14 k pa eso soy el webmaster junto con tu, pero tu no ho sembles k no poses cap entrada, aviam si aspavilem jolinsssss

Anònim ha dit...

aquest blog es una mica aborritttttttttttttt per una vegada k entro i l.ombra no hi es

Anònim ha dit...

LOMBRA ES ALLARGADA I SEMPRE HI ES... VIGILEU

Anònim ha dit...

No us descuideu de mirar cada dia tots els comentaris n'hi ha que som una mica lents de reflexes i escrivim les coses quan ja no li interessen a ningú, però està bé, et sent important entrant a totes les noticies i dir la teva. Estic amb tu anchova recuperem moments viscutd en el blog!!!!

Anònim ha dit...

L'interés per lo taurí ja està vist que es pobre, i jo que m'hen alegro..... proposo que siguem nosaltres mateixos els que organitzem una manifestació com la de pamplona,que cony de veure videos, fem-ho en viu i en directe... quedem demà allà les 3 de la tarde als magras, no em falleu!!!

Anònim ha dit...

Encierros Pamplona 2007
Saludos!

Giveaway of the Day