09 de juliol 2007

Onomàstica

avui, dia 9 de chuliol de 2007 és lanniversari d'un membre no declarat d'aquest blog al qual s'ha anomenat de moltes formes com milanés, gordo, miquel angel, xapero, tu, ei, oyeeeee, kiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... va neixer fa un temps a la turística localitat de Pitarque, just al començament del riu Pitarque, al seu naixement. Va créixer, no gaire, entre aquelles terres i Lleida, posteriorment laire montanyil vilallerenc el va a fectar bastant i ja no hi va haver remei. Sembla que darrerament ha sentat lo cap o li han fet sentar. Per cert, va en moto que dona gust de veure'l tot i que es prodiga poc. També ho fa bé quan beu en porró i quan pixa a contravent. En el darrer concurs de risotades va quedar segon darrera del Anchova.


FELICITATS!!!

43 comentaris:

Anònim ha dit...

amb aquests ulls que posa i la edat que te crec que ja ho ha provat tot en aquesta vida, (menys pujar en globus).


FELICITATS MILANES PITARQUENC

Anònim ha dit...

El nostre amic, cumpañero i cumpleañero Milanés és el clar exemple de com els anys degradent, enpobreixen, deterioren i podreixen cual tribu caníbal de carcoma a la persona, com a tal i fisicament, és el prototipo de la decadència humana, el darrer esglaó de la societat i de la piramide social, la malaltia crònica amb cap gros i peus, lo desastre per naturalesa, la metástasis de la corrupció ….

Eres un tío grande, metafóricamente hablando, metamorfosis entre la bestia inhumana y el gran corazón dulce de un granado regalimando por las manos a la vez que berreando por la calle Mayor, eres un erudito y el eruptador de la conversación sin prólogo ni cierre, la exaltación del don de la palabra, la desaceleración de la inteligencia, la mezcla (gasolina-aceite) del hombre, o sea, que definido sexualmente hablando no estás; el invertido cuando haces el pino o lo plantas.

De totes maneres, que he de dir, pos multitud i montanyes de fitxes del lego de FELICITATS al monstre pitarquense i que ens pugui donar pel sac molts anys més i a aguantar les seves històries paranoiques literates de cienciaficció bodeguil.

Te queremos ... y esperamos celebrar tu onomatopeya con una embriagadora cena a tus costillas y a tu cargo en tu dúplex de una altura.

Te traeremos onerosas ofrendas y regalos, tales como el exincastillos, unas rodilleras grandes de jokei y los juegos de magia Borras pentanach embolicados muy enbonitos con lazo y pegatina de felicidades.

Un abrazo ... aunque jamás podré rodear toda el pedazo de corazón que tienes, ni tampoco tu chepa ni con las extensiones de brazos de tu ídolo y religión, base de tu existencia, el inspector Gadchet.

Tus amigos sabemos que podemos contar contigo, que vendrás a nuestro lado, que recibiremos tu apoyo, siempre que te necesitemos y entonces tendremos que aguantar tus risotadas sobre el tema, tus versadas elucubraciones inconexas y tus golpecitos en la chepa a modo de apoyo que resultan del todo humillantes y hundiéndonos moralmente en la más absoluta de las miserias.

Gordooooo …. hasta luego.

Anònim ha dit...

ostras tu, quina sensibilitat, casi me cau la llagrimeta ... després de posar-me un litro de disolvent universal al llagrimal.

Anònim ha dit...

se ma relaxat hastal'esfinter amb aquesta apologia de l'amistat

Anònim ha dit...

quines paraules mes boniques per un amic ...

Anònim ha dit...

que ja no ho serà, clar.

Anònim ha dit...

Onomástica, no és alló que fa el que colecciona sellos??

Anònim ha dit...

aquesta es la cara que li va quedar al veure a cierta en cierta discoteq

Anònim ha dit...

Gora San Millán del Cogollo
Viva Garcilaso autor del Diablo Cojuelo, Viva el Lazarillo de Porres autor de Anónimo y Viva Nada autor de Carmen Laforet

Anònim ha dit...

Yesfemerling darle unos botes "alkaselsers" al lodestraler y que escriba ya una crónica titulada "El antes y despues del descubrimiento del blog" o tu mateixa també amb un caire feminista xovinista.
Ale animos .... copón ya!.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Miguel Angel, hoy no puedo extenderme mas.
Bon dia a tothom.

Anònim ha dit...

No sufras, las rodilleras podrás estrenarlas inmediatamente en la cena de celebración, te dejaremos estrenarlas con todos nosotros un buen ratito.

Anònim ha dit...

Així men gusta, sobretot no donar detalls ni dades personals dels blogistes, noms cognoms fotos no fotochopades eccetera cagüensebastopol, si al final ens clixarà algú i la liarem prosopopeics.

Anònim ha dit...

jojojojooj aqui podem veure al anchova angelito i al anchova demoniet... primer, tot comentaris prosaics i desfasats donant detalls etc etc... al cap de poc temps es torna reflexiu i emergeix el argumento "agente, yo no he sido, fue mi pie que apretó el celerador..."

patetic document jejeje

Anònim ha dit...

per cert... ja massembla bé k entri gent anonima i comenti, pero es unamica de giñera que la gent asidua al blog s'escudi en un anonim quan perfectametn sabem qui ho escriu, ein????? me referixo a ke el k comenta ke la foto es de la cara k se le kedó cuando en una discoteta no se ké... pues ja sabem ki ha sigut... mireu les hores jajajaj

aveiam si us haure de posar en vereda coñio

fdo: webmaster

Anònim ha dit...

tota la raó personatge ombruno, són patètics aquestos nóminos ...
Fdo. anònim

Anònim ha dit...

Anònims, sou un bujilleros del Rabal, Paco.
Treieu-vos-ho-s la careta de pringats i ensenyeu-nos-hos-los la cara plena de grans purulents i supurants d'enfermisa mentalitat paranoide i dual, dudua dudua

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS. MUCHAS FELICIDADES. JOYEUX ANNIVERSAIRE . HAPPY BIRTHDAY. FELI'CAN DATREVENON. BEATUM DIEM NATALEM. GRATTIS PA FÖDELSEDAGEN. JANMADINA MYBARAAK HO. TILLYKKE MED FOLSELSDAGEN. HYVVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ. S' T'ASTNÉ NAZORENINY. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. WSZYSTKIEGO NAJALEPSZEGO Z OKAZKJI URODZIN. SOOK-SAN-WAN-KERT. GRATULERER MED DAGEN. LA MULT'I ANI. HONGERA. BUON COMPLEANNO. ALLES GUTE ZUM GEBURSTAG. 誕生日おめでとう . 축 생일 GELUKKIGE VERJAARDAG
بثمهئ ؤعةحمثشكخس FELIS ANIVERSARIO.

Anònim ha dit...

En español, castellano, catalán, valenciano, catalanciano, balear, catanear, bable, euskera, aragonés, gallego, maragato, aranés y en breve también en las nuevas lenguas de naciones independientes: andaluz, leonés, murciano, cantabrés, riojano, manchego, madrileño, extremeño, ceutí, canario, melillés, isleño-perejillés y chafarinés) es de las pocas cosas que compartimos, se dice: ¿Donde es la FIESTA?

Anònim ha dit...

ostrastu, lo teu yesflashdancing és de atomo de paramecio modificat i acrosoma ribonucleico hipovirat, concretament del ión metal·lic positiu transportador de l'excedència absoluta de temps i la relació coercitiva amb les vacances.
Sinopsi concluient: pos que nos sobra el tiempo bastamente y cercamos la total complejidad.

Anònim ha dit...

Eso si, absolutamente conforme en el donde y CUANDO es la fiestaaaaa?

Anònim ha dit...

Dr. Pestaña, estàs d'acord amb el diagnòstic del aparecido Dr. Membrana epitetal??

Pumuky, t'has deixat un llençol a la terrassa que vola amb el vent i a més algún graffitero poligonal te l'ha pintat amb no se que de espéculo (?) ..., hi ha altres veïns que també ... que trons us pasa amb la colada, no teniu sostenidors per estendre la bugada?

Anònim ha dit...

Aniré a buscar un regalito conjunt de llenceria fisna pel Milanés, del que farem entrega el proper sopar que aviat ens confirmarà. Prego feu les vostres aportacions al següent nº de caixa panades 1081 1604 18 0000065238 jo m'encarrego de tot, he calculat 50 euros per adult i 22 per crio (sigui quina sigui l'edat, aquí no hi ha rodaisabenins). No tardeu, plis plas.

Anònim ha dit...

Ombra Moniata, tens els mateixos arguments antianònims i ets un farsant tirano_sauriosrex.

Anònim ha dit...

no, no es el mateix
capullo
aki els anonims son coneguts, es a dir tu jajaja... tontet, aixo deia... siun anonim entra icomenta, collonut

Anònim ha dit...

que bonic el món on estàs ara posat, aysss

Anònim ha dit...

doncs pasati... jojoojoj
per cert, no es lloc pero k tal la situacio paterna?

Anònim ha dit...

Acabo de felicitar telefònicament al maese Milanés, el tio s'ha fet el longuis espectacular i collonudament respecte al sopar a base d'entrecots i beatiful fuá de celebració de divendres a casa seva, no patiu ... continua en peu, tots a les 21'30 h a casa seva, no cal que porteu res, si podeu portar la canalla, cosins i nens veïns d'escala (pel proletariat) i de l'endosao (pels alt standing) hi haurà pallassos i cucanyes, m'ha dit la Palafox.

Anònim ha dit...

Destraler recorda d'agafar la disfressa de Fofito tajat que tens i que interpretes maravillosament bé.

Anònim ha dit...

No cal que te la posis ja a casa, te la pots posar davant d'un banc i de la càmara de seguretat a les 19'50 h i de pas entres a treure diners a la finestreta vociferant Todos al suelo, soy el pallaso Fofó!

Anònim ha dit...

jojojoojojoj, i gabi? kien serà el gabi marica de siempre????

Anònim ha dit...

Ostia com corren les noticies, vaig fer un sopar amb gent de un cert nivell cultural (no barrejen el vi amb grasiosa) al famos bar Tofol el divendres a la nit i la veritat no recordo com vaig apareixer al sofa de casa meva en calçotets. Si recordo els crits de YESMYLOVE a les 9 del matí, els cuals no repetire perque ja podeu pensar quins eren. Per cert al sopar de divendres puc portar a la meva mare? es que la dona no surt gaire i li farie il.lusió (total es gratis)

Anònim ha dit...

quina panda de matats que sou. aquest milanes que fot una mirada que no se sap si ha vist a son pare despullat, o el cul li fa ventosa. Milanes nescut a pitarque (ves a saber on collons es)pots contar

Anònim ha dit...

pitarque, provincia de masa-chusmets

Anònim ha dit...

i tu ombra que et penses que ets molt graciios? MASA-CHUSMETS. TU SI QUE CHUSMA.

Anònim ha dit...

YO AL TIO DE LA FOTO LE CONOZCO. MIGUEL ANGEL.ME DEBE 10.000 PELILLAS DE LAS DE ANTES. QUE SE PASE POR AQUI EN PITARQUE QUE LE REFRESCARE LA MEMORIA Y LE CALENTARE LA CARA. DEL AÑO 88 ME LAS DEBE. TU PRIMO.

Anònim ha dit...

au al damunt deu peles porai. es que no hi ha un pam de net.

Anònim ha dit...

muchas felicidades por tu 38 ,39 40 cumpleaños espero con impaciencia esa cena con buen vino y buenos chorvos tu esclava de por vida

Anònim ha dit...

primero que me pague a mi, luego cenar lo querais, primero mi dinero

Anònim ha dit...

hola bona nit, tot i que es una mica tard encara arribo a temps per felicitar al meu estimat miquelangelus. També arribo a temps per apuntar-me al sopar,ja m'ha quedat ben clar que no cal portar res.Ah! us recordo que hauriau de cambiar el dia ja que alguns tenim l'agenda plena i marxem de vacances i es clar no li voldriam fer aquest lleig al homenatgeado.
DEmà faig una escapadeta a Andorra a comprar alucinogens i ha ingressar uns quant aurelios que tinc sobrers sota el parquet, aprofitaré per compresr unes quentes bosses de sucre, llet en pols i pastilles balda (es que a Lleida no en tenim de tot això), bueno nomès era per si algú vol fer comanda que em truqui demà.
OK? bona nit apañeros.

Anònim ha dit...

com a vostre webmaster a mitjes amb el choveta em plena de satisfacció veure com retoseu pel blog a la voz de ARRRRRR!!!

sense anar mes alluny, el sector de le'nsenyament esta superposat amb el tema; els del mon de les camionetes també, nomes cal llegirlo i com inventa nicks... ohhhhh... per no dir del literato maese anchova, a aquest pas li donen el nobel pelmazo

pero cal destacar una primica avui, k nomes alguns hauran detectat... procedent d'alcarràs despres del concert on va disfressar-se de conilleta per veure a Kiko Bosé con su agapi-tour (recordeu missatges anteiors, sobretot els novatos, ke riureu un hou) a tornat, millor dit a fet el seu primer comentari la PAPITO!!!!!!!!!! norabona i a prodigarse mas, igualmente el pestanya patranya

au,, nanit... men vaig k tenim la setena lliçó del curs blogger: com apagar la pc sense esborrar els documents
inclou un video demostratiu i una enganxina EL CATALÀ ES COSA DE TOTS!

AU

Anònim ha dit...

Doncs, benvinguda Papito a tu blog i esperem ens tinguis informats de com està el tema creuer motxilero i de sandalia previst per vacances, el capitán Txap-ero informa que la sala de màquines ja està complerta de filipinos de xocolata i que hi ha places lliures a la zona de bodega, al costat dels caldos reserva tipo Clamor i Dr. Pestañal.
Ala pos, des de aqui t'animem a invertir en fondos de l'estat paraguayo, estan boníssims.

Anònim ha dit...

por cierto, MA Barrakus, Papito ya te ha adelantado las felicitaciones de tus próximos 3 años, la feina feta no té fronteres ...

Giveaway of the Day