11 de juliol 2007

Alpicatins pixapins a la montanya

Segons les darreres xafarderies arribades online a la bústia de correu del blog (i que per cert, al que tantiiiiisim ús esteu donant) i una vegada realitzada la neteja entre spams, publicitat, jocs s’azahar i florals i el patac de noies d’escàs pressupost per roba, oferint no sé que i en postures més aviat rebuscades, us informo:

Atenció companys, properament un dels socis fecundadors del blog present i màxima inspiració-aspiració creativa literata pirarà de vacances, wiht your family en expansión o sigui, el sargento panxacontenta i marieta llevat de matí, a la Xinxeta d'Aneu, on realitzaran activitats tant atractives com anar a pastar fang, plegar llimacs (no cal xupar ni treure la clasca), excursions a les grans superfícies, observación de aves, treeking trepitjant flora i fauna protegida i sobretot a gaudir de la bona cuina precostera.

El desplaçament, via pecuaria, es realitzarà provist de vehicle chasis tot terreny i tracció total, totalment al davant i como mandan los cánones, carregat d'estris de dubtosa utilitat montayenca, com, matalàs umfable vàlid per dormir i piscina, bicis, nevera camping taronja, coixí recent net per eliminar restes baberes, ventilador, chubasquero i innumerables coses més majoritariament inútils. Recomanem a Panxacontenta presti atenció i triï correctament el calçat, no voldria fer memòria d’una ruta per Aigüestorçudes i sota nevada sepulturera on anava equipada amb sabates de retaló, que fuerte, que fuerte.

El nostre compani Ombra, afeccionat de fa anys a tot el relacionat amb el món muntanyenc i d’aventura, tipo StripBoys o Boys Scouts, podrà desenterrar tots els estris d’acampada que guarda, tales com: cantinplora forrada de moqueta verda, el bonito foulard de coll també conegut com panyoleta, matxete per si apareix alguna bèstia perillossa o no, els pals d’esquí i aquell cony de plat de xapa abonyegada; podrà rememorar les cançons típiques de campaments i de la vora del foc alhora que socarra algun animaló per menjar; cercarà l’indumèntaria adient com les velles xiruques Paredes quantes hores pasades, lo pantalón curt i la gorra blava Michelín.

Important serà les provisions pels refrigeris a l’alta muntanya, paio previsor on hi hagi, transportarà damunt la baca un paquet industrial de rotllos doble cara paper Wc, a part dels subministres culinaris clàssics: grapat d’atmelles i vellanes, els taperguarres de mortadela de verra amb olives i els fumats tufejadors de verraco mal castrat.

Mención a parte te el sherpa que porten, un tal Pere PortEador, experimentat triomfador Pepito piscinas de platges i idems, però d’absoluta ineficàcia quan el pendent supera el 3%.

Així doncs, us trobarem a faltar, agafeu el Gps i les coordenades correctament (latitud y prontitud), plànols del sistema penibético i la pràctica guia de 6tomos6 “Senderismo y rutas del Peloponeso” i sobretot no doneu pel sac si us perdeu, no podem organitzar recerques, batides, batidos, ni aportar fotografies, ni penjar cartells, ni res de res, estem tots estresats ... i, per cert, on collons són les claus del local social?

Ale pues, que gaudiu d’aquest dies ... (vinga, cantem tots junts) .. vella xiruca quantes hooores pasades, quantes merdes de vaca em xafaaaaat ....
By Anchoa SherPower

34 comentaris:

Anònim ha dit...

ara mateix estic encara conmoemocionat de llegir aquest missatge... de vritat... i aixo es aixi pq dun banda el choveta no es prodiga massa en aquests temes descriure missatges, nomes comenta i bé, i daltra banda pq us deixo, men vaig... i amb mi la prole de familia ombra; que serà de mi sense una conexió LSD on poder actualitzarme amb les news del blog? no podré llegri-vos... chova, destralafilada, yesmycar, papito fugaz, clanquer la breve... i tants dltres k ara mateix no puc escriure pq les llagrimes han fós el teclat... aysssssssssssssssss

serà una absència llarga... venint a ser mes de 3 dies i menys de 7... jope... k fotré? i k farà la gesticuladora panxacontenta? ein? a ki gesticularà? ein? a ki teclejarà? ein??? ays ays... kin desespero mes esperat...

per cert, cap al mes dagost labsencia de la family ombra es combinarà amb la de la family anchova i llavors haurem de nomenar un webmaster suplent, o webamastera... yo abogo pq sigui YESMYWEBMASTERING ki mani... pq si deixem kel destraler toquitegi tot això , me temo que tindrem fenya... jojoojjo... amb carinyo i amor, ja ho saps... al meu costat sempre tindrà algo calent k portarte a la boca, destralereition

bueno... deixo el tema webmaster suplent vigent, pot ser faig un missatge mes endavant quan arribi la cosa... pq a més cal preveure un portail per endurnos a la residencia destiu!!!!!

en resum, gracies choveta per aquestes paraules tan ben escrites... i ara toca cantar tots junts... ES LOOOOOOOOORA DELS ADEUS I ENS HEM DE DIRRRRRRRRRRRRR ADEU SIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU fins el dia k tornem daki 4 dies es farà llarg naniiinoooooooonnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

hey Om, has manipulat la foto i a més qui es l'excursionista? sembla panxatibada .. ah! ara em fixo be, si porta talons! jua juaaaa, tope preparada sense perdre elegància vagi o vagi, no com altres alpargateros del turisme amb pirates, xancles i malforjats.
Be, ha millorat, però molaba un mazo la formiga i la pressió anava dirigida a tu i no al tandem dual OlgaOna.

Anònim ha dit...

per cert, no has respòs al tema claus del local ... haurem d'anar a regar per si falla l'utomatic i a donar un vistazo a les veïnes del vostre particular Sylicon Valley, que haberlas hailas, com les bruixes que n'hi ha un tou majorment camuflades amb roba actual i en lloc d'escombra porten X3, Tucksons, Qhai, taxis o cotxes al desguace.
Ale, de aludidos al rio.

Anònim ha dit...

yespiscinading, surt ja de la piscina, fes el dinar, recull la roba i participa ja una mica que estàs molt despistada, que estem barallant (de baraja, no de lluita) la posibilitat de donar-te el poder i la gloria informaticoglobera de cara uns dies d'agost però tens que guanyar-ho, o sigui que tu mismamente.

Anònim ha dit...

Hello. No hi era perquè avui lo destraler (conegut és per ser com és) m'ha encomanat ni sé quants recadets, "ja que no tens res a fer" com ell diu i no he pogut parar en tot el matí. Per sort un dels recadets hya estat veure a la clanquer, cosa que m'ha fet molta il·lusió la veritat i també ha servit per a que li faci un missatge en especial al NIEL.

Escolta tio, fes el favor de deixar a la descedència a casa d'algú un cap de setmana i emporata a la joia que tens a casa a un balneari. En conec varis (no pas perquè el meu estimat segla m'hi hagi dut) i un d'ells no és gaire lluny de la població on habitualment residiu. D'altra banda hi ha una oferta de cangurs de cap de setmana a preus populars (però a negociar) per a que es quedin amb la descedència. Au!! Ja ho saps.

Anònim ha dit...

En un altre ordre de coses em fa molta il·lusió que hagueu pensat en mi com a possible substituta durant un temps d'aquest honorable BLOG. Acceptaré la feina que m'encomaneu, tot i que mai serà igual que si ho comandessin els Ombra masters, però farem el que podrem.

Anònim ha dit...

Oooooohh!, quines paraules, quina bona persona, quin àngel, pensament "que hi fot lodestraler a la seva vera" .... Ja havia arribat a les meves orelles rebosant de cera el teu oferiment gratuït i sense ánimo de lucro ni finalitat econòmica de fer de cangur dels anchovetes i de la resta dels cosins (en total 8, els meus germans de banc t'estan molt agraïts). Aquest oferiment t'ennobleix enormement i sobremanera (ennobleix però sense títol .. ni nobiliari ni de canguro ... però amb experiència vists els resultats "cromàtics" que teniu). El que no havia sentit era el tema balneari però tampoc és algo que estimuli la meva circulació i em relaxi. Ara bé, és una putada que em facis emportar la joia de casa i anar porai ... havent-hi com hi ha playstations a tot arreu .... (vale valeeee, ja sé ... que com em paso .. que que cabró ... que quin paio ....)

Així doncs, prenc nota i ja van dos: l'allioli i cangur, vaig sumant .... sempre hi ha algú que et dona bones idees.

Anònim ha dit...

Ei estimats companys, si sóc jo!!!sé que em trobaveu a faltar, confeso que jo també tenia un mono que te cagues!!! així m'agrada que tothom marxi de vacances, bé fins un altr ratet que jo també he de fer la maleta que me voy pa el pueblo!!!!!! ptns!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

conio, Pumu .... pal pueblo? i cap comentari davant la global millora del blog .. presentació, participació, temari (?????)....

Ja ens portaràs una mica del menú degustación, que si panzeta, que si lomo embuchao, que si jamoncito pata fosca, que si vinacho de Toro ... si no cap et cap al cotxe enviar pel Seur o Mrw.

Saludos cordiales,

Anònim ha dit...

ostic opstic, com mestimula el blog... anem per parts
pùmuky: coño, vaya comentario... irrisori... i ke faig amb el projecte de missateg k em vas enviar en anglès??????

darlingggigigigiggg: tu si k sabes... apreta al chova kes un mustio coi... i un agarrau!!! jojoojojjo... ara si cal fer de cangur igual es de 2 k de 3 no¨? aixi marxem el chova i jo a fer una volt de capdesetmana jajaja, hace chova????

i 3: akest allioli ha de ser bo pq tothom en parla... aviam si cau la "breba"

piro k avui tinc sopar a ca la sogra kes el seu sant igualment kel de la meva muller p.contenta

Anònim ha dit...

bonan nit k no dieu res ostics... brupppppppppppppt
perdó

Anònim ha dit...

eso, felicitats panxatibada pel sant, ahir vam fer intentona telefònica però com sempre allí no contesta ni Dios ... jo no trovo al santoral el tal Sant Sargento?

Anònim ha dit...

niel... hom sap que hi ha mòbils on trucar, que per 4 durillos no seras menys
hi ha que tenen vida social

Anònim ha dit...

i vigila perquè hi ha sargentos i hi ha capitanas a tot arreu i a totes les cases jajaja

Anònim ha dit...

No oblidis d'agafar els prismatics i els telestéricos con lentes Zeis de 3X aumentos per otejar l'horitzó en busca de la cabra extranjera hispànica, el mascle cabró de cua llarga , la urraca parlanxina, el lloro golaseca, el koala cantador de verano, el xut depilat o el Leti cia Sabater ... estels, lluna, cumbres, pics, pits o lo que se ponga por delante, a més crec que hi haurà un eclipse total de sol, que se produce al alinearse 3 cuerpos celestes o, en este caso, 3 botellas de vino sobre la mesa, entonces sumirá en la penumbra, turbiez y el desconcierto al Ombra eclipsada.

Anònim ha dit...

bah... k va tio, si han comprat lambrusco, ostias!!! menudos despertares cabezones, coi... i cagaleras muerte por supuesto...

Anònim ha dit...

Hola, ja se que em trobabau a faltar, però es que estava molt estresada atenent l'allau de trucades pel d+ia +del meu Sant
, si si tothom i va pensar i van intentar trucar quina causualitat....
aquest cop us perdono perque se que teniu tasques més obligades i importants que felicitar-me a mi però ja vos ho recordaré quan tingui ocassió.
Està molt bé aquest comentari sobre la montanya,però lo del calçer no adequat que no se cregui ningú, jo vaig sempre adequada per totes les ocassions ja ho sabeu.

Enhorabona yes per ser l'elegida, has entrat amb bon peu i amb aquestos això ja és molt.
La proposta del balneari casi que podriem organitzar -la per les dones i que ells solventin el tema canalla i queaceres dommesticos i sabran lo que vale una peineta.


si no torno a escriure ja que tinc feina de bosses i demés fins la tornada. un beso per tots.

Anònim ha dit...

Ah marido no te atés amb massa atenció al telèfon ja que estava llegint, escrivint i gesticulant amb el blog.
Ja saps que les meves capacitats són moltes, però atendre dos ments superiors no ho puc fer (tú i la màquina).
asta lueg!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, tinc la jefa al jutjat i puc escriure un moment, nomes 5 segons, sino no sere clanquer la breve.
Panxacontenta, ja saps que jo si que vaig trucar-te eh!! Pero felicitats pel teu sant.
Us dire que no necessito cap balneari, tant sols vull dormir a casa meva tota una nit seguida, ja que el petit xoveta es una mica fartet i ell només vol menjar cada poc rato.
De totes maneres gracies als que us preocupeu per la meva salut.
Als que marxeu de vacances petons i a disfrutar, que a mi encara em queda, pero dono fe que la panxacontenta va tenir un moment de crisi fa uns anys a les muntanyes de Boi, pero els altres tampoc no anavam massa adients, jo portava unes botes del meu marit anchova es a dir un 43 i jo en faig una mica menys (no massa), i unos jarselicos bonicos poco abrigadores, només va fer una nevada de res, un mig metro je je!!(no tant)
Bueno os dejo, als que us quedeu petons i fins aviat esteu convidats a la gran festa major de la partida torres de sanuy, i els que marxeu no sabeu el que us perdeu, pero us trobarem a faltar petonets a tots.
Fins aviat.
al meu llit

Anònim ha dit...

Perdo la coletilla de al meu llit no es res, es un resto que ha quedat de rectificacio
Adeu

Anònim ha dit...

MENOSMAL PQ SONAVA EXTREMADAMENT LLEIG I LA DE CATALPES QUE ANAVEN A VOLAR I RODAR ... SENSE CONEIXEMENT

Anònim ha dit...

I AFEGEIXO ELDEUQUEUVAPARIR ...

Anònim ha dit...

al teu llit? estooooooooooooooo.. .vegila kel destraler es coneix k es un pofesional de las ocasiones laspintant calvas... joojojoj.. al llit,,, ja te val.. es ke al final en screurem k sou novates en aixo ojojojojoj

per cert... tampoc marxem a sudàfrica ni a mali... la anchoveta de àneu es el destí pero pocs dies, no diré més, hastaki puc llegir...

more... ja em semblava a mi que estaves tant atrafegada de fenya que no me podies tendre... ohhh... i no cal dir QUI HA ANAT A PAGAR EL TEMA PLATJA, NOOOOOOOOOOOOOOOO, EIN CJOVETAFAMILYPUMUKYPANXAHAPPY????? CAGONDENA... DINAR EN UN QUART, puja al putipreus, comprat calcer adient k no faso tocadures, ves al folguera, paga la vacansa de tots (em volia cobrar tot, los cojones.. .li dit k masperi al llit, jaja al de la clanquer no et fot...) i alego a les llenceries a fer l'iva, puto iva i venia... i alego fes de pofessor per la panxahappy a casa amb la llisó 8. del curs de informatica para no iniciados: COM ATENDRE EL TFON I ESCRIURE SENSE TENIR UNA FISURA A LA COSTELLA (jojojoj anchoveta, perdona no va per tu, o si, ja posats)

Anònim ha dit...

per cherto... yesmysimpatiquing, previsiblement seràs la blogger webmaster quan toqui, pero encara no hem parlat de lexamen fisicopsiquico, la fiança que cal dipositar per sufragar possibles destrosses, ni de les teves responsabilitats.

hem de quedar un dia i fer una video conferencia (aviam, canalla, una video conferencia no es trucar per tfon a una cinta VHS, ni assistir a una xerrada a un videoclub, val?) on parlarem tots tres del tema (chova jo i tu marido) i alego et trametrem com hem quedat, dacord? encara ho vols ser? ah... i no et creguis, no es facil caure aixi de bé a uns tontets com nos, pero es k el teu home ja tavia obert camí amb el seu obert caracter, tot i que entre la xanclesperlaneu i la todassonrucs (o gucs) tb has caigut bé. jejeje

amb carinyo, tontetes... na tarda

Anònim ha dit...

a casa dels Ombracontenta també en tenen de videoconferencia, quan truques a la porta del carrer et veuen per la càmara i aleshores no t'obren fins que empeces a pegar pedrades contrales persianes i a berrejar cualo hooligan escocès abrevat de whiskie del mateix origen. Aleshores obren i sempre diuen que no ho sentien i que estaven a la terrassa, es pensen que ens mamem el ví aquestos. Per mi quels hi fa vergonya ja que la Clanquer sempre acaba aixecant el to de veu i fot un copón d'escandalera a la terrassa i hi ha queixes dels vecins fisnos mismamente.

Anònim ha dit...

Persupost restem a l'espera de la especial crònica muntanyenca d'Aneu a pendre vent i barca nova.

Anònim ha dit...

I la crònica ha de ser des de un punt de vista o parer variat, o sigui una crònica de Panxacontenta i l'atra de l'Ombra xiruquera i xurrutera, per tal de obtindre dos versions, probablement donarà la sensació de que han anat a 2 llocs diferents i que cadascú a anat a la seva bola. Nosaltres ja extreurem el metall i les conclusions.
Abrazos a tothom.
Fdo. El de sempre

Anònim ha dit...

De moment deu anar tot sobre la marxa, no he sentit ni vist res a la premsa sensacionalista sobre penya extraviada per la muntanya i bebent-se els orins dels altres per subsistir. Que duri.

Anònim ha dit...

hace un chupito orín?
venga pues....

Anònim ha dit...

mejor con hielo y unas llerbas aromáticas .. pa dar sabor y quitar olor

Anònim ha dit...

Tragito orín y tapita caquita de vermout.

Anònim ha dit...

Nouvelle cousine sostenible y natural

Anònim ha dit...

Ara l'estimat Ombra deduirà sorprenen i sabiament a través dels usos horaris que tota aquesta bajanada l'escrit jo.

Anònim ha dit...

ostia... estas fatal , si jo falto estas fatal i aixo es desvirtua k fot por joojojoooj

gracies

les teves

Giveaway of the Day