31 de juliol 2007

El blog compleix 3 mesos


Tot començà així:
"bon dia
aquest pot ser l'inici d'un blog impresionant... o no... tal vegada només ho llegirem dos persones però no importa la quantitat sino la qualitat... així que... me se siente???????? llega???????? eooooo??? anchovetaaaaaaaaaa?????????????"


efectivament, aquell 27 d'abril semblava un dia normal i, en canvi, fou un dia especial, com la cançó del lunnis (o era martis?). Fruit d'experiències non massa grates a altres blogs "amics", els dos iniciadors de la idea blog, un tal anchova power i un tal ombra del camp d'esports, sense quasi parlar-ho van crear el que es coneix com el blog més multitudinari del darrer trimestre. I això és així i és comprovable, sino mireu on hi posa SIGUIENTE BLOG, a la barra superior; hi ha blogs on nomes entra el que escriu, en canvi, a aquest nuestro blog, els comentaris flueixen, només cal donar una idea i ja hi ha algú que comenta qualsevol bajanada, i aixó en dates estivals, imagineu a l'hivern... podríem enumerar els noms de la gent que diu la seva... però segur que ens deixaríem algú.

Han estat 69 missatges (coi, aquest número ha estat fruit de la casualitat, ho assegurem) amb un total de 1.380 comentaris al missatges, el que seria una mitjana de quasi 15 comentaris per dia (tenint en compte que els caps de setmana hi ha gente que causa baixa) amb un récord parcial de 67 comentaris sobre el dinar a La Colomina, 7.575 visites totals, 1 enquesta en curs i per fi la inclusió de videos. Un món s'obre davant nostre... quan vulguin compar-nos el blog, els hi vendrem ben agust, però a quin preu?
Gràcies!!!

52 comentaris:

Anònim ha dit...

no puc dir res... buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... emocionant... buaaaaaaaaaaaaa.... snifffffffffffffff...

Anònim ha dit...

sniffffffff

Anònim ha dit...

Jo no tinc paraules per expressar el que per a mi personalment ha representat,podent estar entre vosaltres sense estar físicament a Lleida.
Això és molt gran, és la demostració del bon ús de la tecnologia i efectivament,poder riure (i riure molt) en llegir sengons quins comentaris fets a molts kms de distància.
A tots gràcies i felicitats!
by desdelaneu

Felicitats a tots inclosos els anonims que també hem tingut a veure en part del triomf del forum ...
si, el forum filatélico de Valladolid ... el pelotazo numimástico, no te jode ameba.

Anònim ha dit...

amic delaneu... estic de la neu fins a un lloc, no cal ser tant pilota ni tant babós, aquí som com som, i point... i mira que hi ha alguns que són ben raros, però i què? poseso... nobstant gràcies per les felitacions...

amb carinyo, of course ;)

Anònim ha dit...

Jo vaig estar present en el part i naixement d'aquest blog, no en sé res de la fecundació ja que no em va el sexe virtual. L'he vist créixer, especialment en qualitat –un aplaudiment al webmaster Ombra ... plas plas plas (onomatopeya d’aplaudiment, no otra) valeeee jastá .. que li puja el patxaran al cap-, en el volum de comentaris majorment lamentables i misèries explicatives, i en el nombre d’adonis i afrodites escriptors.

Encara estem en una edat prepúber – l’antesala dels grans, hormones descontrolades, l’estirada i la ximpleria pròpia de l’edat del pavo – i tenim molta feina per endavant a fer.

Això si, cal una mica més d’implicació per part de tots per fer-lo gran, ens cal regularitat en la vostra participació i no sèrie ètic ara donar noms (*) –després ya veremos- ja que estimula la creativitat i la motivació dels demés.

Aquest és una mena de nexe d’unió entre nosaltres, ens permet estar en contacte mentre esperem el divendres per anar a sopar al local social i tirar-nos en bomba a la piscina, i cal aprofitar-lo per saludar-nos, plantejar els nostres dubtes, qüestions, criteris, idees, i obrir-vos de cor als demés –només de cor, ojito que hay mucho salido-.

Així doncs, FELICITATS companys per aquests tres mesos de cagera emocional permanent i bona festa de celebració ... a les 14 h. al Nou Forn, entreu sense preguntar, agafeu taula i demaneu ... sense coneixement, a lo grande y beveu força vi que fa calor i us podeu deshidratar.

(*) eh? Pumuky’s, panxacontenta, Milanés, Abu men, Clanquer i Papito (1 comentari) i casi casi tu ...darling, que estàs clarament escurrint el bulto per no responsabilitzar-te del blog ... que lo sabemos –Dpto. Inteligencia del blog-

10 minuts del vostre temps al dia es el que cal ... menjeu força fibra i els podeu treure de les estones perdudes al trono creador de frenazos, per exemple ... mireu si costa poc.

Anònim ha dit...

Como lo ves, Ombra? molt sabonós i oliós ... o ... equilibrat, cumplidor i diplomàtic ...

Anònim ha dit...

Unas estadísticas más bien mediocres como las pinturas prehistóricas de Altamira.

Anònim ha dit...

Los comentarios no tienen desperdicio, hay que reciclarlos, en eso estamos en la Facultad de Psicología y Psiquiatría de la Cañada de Benatanduz ... de total dificultad para los alumnos.

Anònim ha dit...

amic anchoveta... has estat genial, espectacular, apoteòsic... en sèrio... i suscribeixo tot el que has dit; no val l'excusa "no tinc temps", "no em va bé", "no hi penso"... pero en definitiva cadascú fa el que vol, obviament.

darling... on ets?

Anònim ha dit...

Obviament, amic Ombra, ovniament ...

Anònim ha dit...

jeej molt obviament pero si tots entressim molaria un ou, a ke si????

Anònim ha dit...

a mi ja hem comença a preocupar que yesmyboss no tregui el cap pel blog. que penseu que pot estar fent?.


A lo millor mira de recuperar tot el que ens falta.

Anònim ha dit...

Nengs, al nou forn no havia ningu, nos jala malament i he deixat la dolorosa a la vostra atenció, ja pasareu a liquidar-la.
Merci.
Star

Anònim ha dit...

Destra, segurament a anat a interposar denuncia davant els mossos i encara està alli aportan fotos i factures de la vaixella guapa del casament i sobretot de la cadira, diguem desapareguda, transportant a l'esquena de mostra 7 més.

L'altra opció és que estigui perdent el temps entre piscines, sogres i els cromos.

Anònim ha dit...

O netejant a pleno bat de sol totes les taques dallioli impregnades a terra, parets i el sofa

Anònim ha dit...

però el més segur es que la tinguis currant d'estrangis sota la solana a alguna de les nombroses finques de les que ets propietari i explotador .... forestal.

Anònim ha dit...

Efectivament, si tots entressim segurament molaria clara, rovell, clasca i l'envoltori de cartró -la güevera- o sigui seria total.

Anònim ha dit...

pot ser la darling esta a cal veí voyeur, el del gat, saps? com diu k se sentia observada...
atent!!!

Anònim ha dit...

raro si k es, yes my raring...

Anònim ha dit...

i el tema video k etal us ha semblat?

ombranchova ha dit...

pels k estiguin atentos hi ha premi... trobeulo k es facil i nomes sera momentani""""""!!!!

Anònim ha dit...

Aprofito aquest moment tant tendre,(en el que us banaglorieu i casi díria que us estripeu les vestimentes per aquest 3er mes de vida)per felicitar-vos, així com per demanar-li al "GRAN BOSS" que si després d'aquesta "resenya" està al lloro o papagayo o cacatua i sap qui sóc, es dirigeigi a mí amb el pseudònim de "GRAN BOSS" i mantingui el pernil dolç a la sombra, per que quedir clar entre nosaltres que a partir d'ara "ion de rues" entro al joc i amb ganes de j...r.

Anònim ha dit...

mecagüen sevastopol, ión metálico ... identifícate más claramente, qui ets tu per fotre canya al ombra, eh? QUI? mira ... mira ..

Anònim ha dit...

Ejem, ejem ... el video de l'avió ha desaparegut .... VIVA EL NOU VIDEO

Anònim ha dit...

em fotien canya a mi? no se...surprise in the blog... ion de rues... uhmmmm ... a mi no mesenganya facilmente, tot i ke no soc el VOS ÚNIC... NI EL GRAN VOS

;)

Anònim ha dit...

el video ha molat u k?

Anònim ha dit...

Ahhhhhhhh!!!!!!! Niel; Ombra; parlem de doble personalitat o personalitat desmultiplicada. Tens descendència gallega? No caguis tant... i pensa més, astuta pluma digital!

Anònim ha dit...

Està dintre d'una decència erotico-festiva ... insinua però no ensenya, encara que si agulles ve es veu un llavi fora del telar, si si....

Ion? literato rebuscado estil sistoletes i de dificil comprensió ... gran boss a qui es refereix? es ell? vol que ens dirigim a ell amb aquest nick? joder complicao .. pa mi ques l'FP

Anònim ha dit...

joder Ombra, que marica ets.

Anònim ha dit...

marica? diguem avispao... eso creo vamos... se per on va la cosa o no

Anònim ha dit...

jo tinc un vidéo i l'abu un altre, enregistrats temps enrere, je je unes obres mestres del cinquè art i amb una malgama d'actors d'allò més coneguts. Solo cal pasar-los a Dvd. ACCION

Anònim ha dit...

jeje.. nesecito esos vidrioss... pero ya...jejeje

Anònim ha dit...

ion de rues.. te kgas... exigim una explicacio!!!
pluma ddigital jajajaja

Anònim ha dit...

PER SUPOSAT QUE SE QUI ETS.. BEN TROBATTO

Anònim ha dit...

J...R = JUGAR = JODER =JURAR = JIRAR = JIBAR = JOVAR
?

Anònim ha dit...

J...R = JUGAR = JODER =JURAR = JIRAR = JIBAR = JOVAR
?

Anònim ha dit...

AVEAMOS.. niel = anchova
ombra = gran boss, vale? antesus? poseso... no fotem eh? jaja

Anònim ha dit...

he decidit entrar al blog desprès de molts dies i no estic entenent res del que dieu. la yesamaicaragoling està netejant les clasquetes de caragol que sus vareu fotre alguns el dissabte pèr rellenar-los per la propera trobada gastronomica. pel demés sigui qui sigui aquest ion, benvingut.

Anònim ha dit...

darling... jo no vaig xupar cap caragol per tant no cal que rentos los meus... aixi agafen un gustet a ranci que els fa més gustosets

Anònim ha dit...

bon dia matiners. que encara amb lleganyes als ulls? veritat?
es que sou uns tous.

OMBRA ANCHOVA. junt als vostres grans comentaris poden possar una traducció? perque al menys jo, els pugui entendre. es que teniu nivell que no se si aneu o veniu,la veritat.

Anònim ha dit...

ostic... perdona... tens ragó... en definitiva el que volem dir es que ens estimem i volem que ho sapigueu...
també resulta que ha aparegut un membre nou al blog, el tal ion de rues, que jo crec saber qui és, el choveta ni idea, i els demés pues vale, pues dacuerdo...
prometo parlar amb ´més propietat

per cert, i la yesmyausenciainngg...? on para? la tens a portugal en un pluriempleo? tu si que saps, coi.

Anònim ha dit...

per cert, donam una idea de comentari a fer al blog coi... va... k?

Anònim ha dit...

per cert, benvingut sigui qui siguis ion de rues
quants jeroglífics...

Anònim ha dit...

JA JA JA ara caigo en el tema ion de rues, pos no anava mal encaminat, no ... BENVINGUT vecino i endavant les haches i la resta de consontants.

Anònim ha dit...

Panxa i Destraler, la veritat es que jo també anava una mica perdut des de l'entrada del tal ion ... confusión suma, exactament no sabia de que anava el rotllo ... es una recent incorporació com a comentarista del blog ...

Anònim ha dit...

Quina llàstima que el joc estigui a punt d'acabar, per que si no vai mal encaminat el anchoveta altaveu es més fluix de pernil dolç del que em temo, enrolla't nielbocafluixa i continua el rollo, que crec que hi ha gent que pot disfrutar una estona més amb aquesta nebulosa que fa que tot el desconegut s'envolti d'aquell "alo" de neguit encisador. Tú tens molt de temps, no?

Anònim ha dit...

ION, que pasa wey?
Bocafluixa, altaveu, pernil dolç ... paro boig ... insisteixo en la teva filosofia sistoletes liante.

Jo ja t'he clixat i hi ha algú més que també i a la primera, sense ser necesari pasar el parte.

Continuem el joc com si fos un de rol amb final imprevisible.

Ala pues, ves tirant del "alo" alitositic, protozoo

Anònim ha dit...

Si hem d'anar tirant de bocachades, insults i desprestigis personals, plego bàrtuls, tiro milles, agafo manta carretera pista i muntanya amunt; il "ion de rues" apaga i s'envà allà on els culumpios siguin pintats de far temps pq no es deixi les ratlles als pantalons. T'esos? per que si no li diré al destraler que tregui la ma per la fenetre del camió it foti un calvot al calvot que fliparàsmandonguilles!!!!

Anònim ha dit...

Vaig perdut, amichi ion ... tu deus ser un tio de món mundial, amb les teves dislexies en francés, el qual deus saber practicar com un verdader pofesional de la calle.

Per Tutatis, no agafis cap dels camins que indiques i continua amb les teves elaborades opinions en el blog i adelantans més dades de la teva personalitat, aficcions, objectius o pensaments per conèixer-te millor.
Fes-nos-en cinc cèntims o cuatre molles.

Vinga ...

Anònim ha dit...

haya paz en la casa del senyor... us deixo una estona i observo que sa creat una bonica i pròspera relacio entre un tal ion (ion, ánodo, catión?) i el anchova pater... no insultarse pq aixo no va enlloc, heu dentendre que aquest blog es convivència i pel que vec intriga...

certament lentrada del ion ionitzat ha pertorbat el blog... pero un cop descobert qui es, si es que ho descobrim, instem al comentarista a quedar-shi i anar entrant al estil segla o darling per tal de comentar i sobretot PER TAL DE ESTAR EN CONTACTE, VAL?

Anònim ha dit...

Gràcies ombraconciliadora, tú sí que saps posar el ví en fresc il pernil a la fresca!
Trobo que falta chen que no diu res, un tal Dr, Pestaña no bada paraula ni lletra ques que està capficat per algun estrany sobreaconteixement?

Que pasa amb el día, lloc i hora?
Busques.......quelcom, companyía ionitzada?

Anònim ha dit...

mr. dr. pestanya està en missio especial, no el pertorbeu ni més torbeu

ja apareixerà ma dit...

Giveaway of the Day