04 de juliol 2007

Peligro!!!

Detectado vehículo blanco marca FIATE modelo VAYAESTILO con matrícula de 4 numeros y 3 letras en la zona super VIP de Lleida, mejor dit, al costadet de casa l'alcalde... ojito con quien estamos jugando pues aquí puede haber miembros i comentaristas del blog que se mezclan entre la gente guapa i decisiva de la ciudad.
Seguiremos informando.
Ombra periodística

15 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure, no fote'm. Que vol dir això del Fiate en un lloc que no esta controla't per mi?

Anònim ha dit...

Ja et vaig fer la instància corresponent per a poder circular per una zona fora de l'habitual!!! no te n'enrecordes???? Comprova els arxius my darling.

A qui se li acut publicar aquesta informació, a veure si provocarem un cataclisme familiar!!!!

Anònim ha dit...

jo tinc colocat un gps al cotxe la parenta per controlar en tot moment via satelit els seus moviments, ella no ho sap i aleshores, zaaaas ... que hi feies tu per allí a aquelles hores? Ti he pillao ...

Anònim ha dit...

cagindena no uc estar amb vosaltres ara mismol, aviam si alllarg del mati dejourduí

Anònim ha dit...

jojojojojo... no cal que aki ho diem... portaves les dos chivatilles jojojoojoj

Anònim ha dit...

conio con el Fiate, peligro máximus, lodestraler al volante a tutti gas fondo en bajada (86 km/h de punta) i yesmydarling sense comentaris, con una mala salida do parking hay suficiente.

Anònim ha dit...

una vez mate a un perro y mataperros me llaman.

Anònim ha dit...

la noticiadona lo k dona... sesta preparant una altra sobre l'anglès i pumuky pero no se ni pero on agafar-ho, i com pumuky no hi es pues no se k fer...

Anònim ha dit...

el anchoveta una vez triunfó i no le llaman triunfador... no es aplicable "yesdirtydancing". lo teu fou mala sort... pq ja son collons haver de xocar per aque lo teu home et canviés el automovil... si ja deia jo k amb el fiat uno concint (urones) ni havia prou... me sé dun focus k pot ser es ven... eh petanyeta?

Anònim ha dit...

per cert, yesfandanguing, la reunio a ca lalcalde pero on va anar? kins temes tenim damunt la taula? et vorem aviat al saló de plens municipal? o pot ser a una tinença d'alcalde? diu loteuhome k manes molt, pot ser de tinent no estaries mal... k?

Anònim ha dit...

o sigui que manes molt?, aleshores perqué yesmydarling? ah ja!, així lodestraler satisfà el seu ego i el lego, que encara hi juga, i tu finalment fas el que vols, lo tipic .. "si, si, claro, el que tu diguis, estimat" o "si buana" sempre con sonrisilla i gotica baba caient i després alaaaa, a mi bola de paseo, piscineta amb els cromos repetits que diu l'Ombra i a xafar cotxes porai ...

Anònim ha dit...

es busca fiate blanco new stylo paguem bé! aprofita i abonyegal, es el moment

tb ofeririem loro i el moro per un coche patera laguna

Anònim ha dit...

A la fiat m'estan proposant per a socia honorària, ja que aquest és el tercer fiat que tinc en el meu poder. El primer cop val a dir que la culpa si que va estar meva, però en el segon no.

Anònim ha dit...

L'alcalde insisteix que treballi des de l'OMBRA, però jo no tinc tanta experiència com altres. Potser li hauré de fer referència del vostre grup i qui sap si sortireu a la llum algun dia

Anònim ha dit...

shhhhhhhhhhhhhhhhhh no fotem yesmyalcalding, no fotem!!!!!!!

Giveaway of the Day