03 de juliol 2007

San Fermín

Benvolguts,
amb motiu de la propera celebració de la festivitat de sant fermin des d'aquest blog es realitzarà una anàlisi diària del "encierro del dia" amb comentaris d'especialistes reconeguts. Hom sap que a pocs segons de les 8 del matí (ja sé que alguns encara dormiteu entre llençols, babes, petets fugaços i ereccions matinals) es tradició que un petard anunciï l'inici del encierro on 6 hastados i la rècua de morlacos corren pels carrers de Iruña - Pamplona pels no iniciats.

Refarem el recorregut, les incidències, les vivències, els professionals, els amateurs, tot el que calgui i més, i si podem penjarem el video del encierro per deleitarnos junts. Ombra i Anchova, Anchova i Ombra dirigeixen aquest projecte que amb els vostres comentaris i col·laboracions ens proporcionarà estones de felicitat i joia.

Estimats lectors, amics tots... Gora San Fermín, Viva San Fermín!!!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

així m'agrada que parle'm de tradicions ben arragaides a les nostres contrades, ELS CARGOLS. quins astats més bons, amb aquells seroll que fan quant començen a coures a la llauna, aquell allioli, aquells porrons de vi amb grasiosa, aquells troços de pa, VISCA L'APLEC,GORA L'APLEC.

Anònim ha dit...

En primer lloc voldria demanar que posessiu el meu nom bé, ja que després de moltes hores de pensar en un nom que pogués estar a l'alçada, us dediqueu a versionar-lo. Ja està bé, home,...

Proposo que la propera trobada gastronòmica versi al voltant dels banyuts, i fent-me una mica la xula, m'ofereixo fins i tot a fer-vos un allioli com mai heu tastat.

ahí queda mi propuesta

Anònim ha dit...

webmaster ombra, se ta hido el subtitulo a tomar pol culo por abajo y no se lee ni ve bonito ni atún la entrada nueva.
Arreglaloooooo, con un destraler ja en tenim suficient, bastant i prou.
Salut

ombranchova ha dit...

tinc fenya, entre la legal i la de assessor en linea hotline de assistència als nous bloggers no puc llegir, no puc no pucccccccccccccc

per cert, estem makinant com publicar el video diari del encierro

seguirem informant pero molt content que el segla i la darling entrin i comentin...

arreglat el tema titol, anonim anchova

ombranchova ha dit...

ostic... un allioli potent? firmo
sé dun o dun parell k son matrimoni que necessitaran fer una comanda extra de Almax en potes de 5 kgs con abeurador inclòs, pero jo firmo, on i quan?

Anònim ha dit...

Si Si Yesmydarling, accepto la teva proposta de mejar culinari de banyuts (caragols), jo t'ajudarè a menjar-los.
En quant al encierro necessito una mica més d'ajuda matutina per poder anar a veure'l, pq entre grans i petits no se si tindre temps o em tindre que despenjar d'aquest comentaris pero de totes maneres cada any es igual "curva de estafeta mojada i un monton de palurdos i toros al suelo" Visca Lleida.!!!

Anònim ha dit...

AVIAM SI AVUI LLEGIM ALGUN COMENTARI DE LA TAL PANXA CONTENTA EH????

Anònim ha dit...

AU JA HA SORTIT LA ETERNA I TIPICA TERRAFERMITICA EXTREMISTA CLANQUER... UNA COSA NO TE K VEURE AMB LALTRA... VISCA LA TERRA

Anònim ha dit...

Yo voldria fer la meUa aportació en desfensa de les pobres bèsties banyudes que volten per tot lo món, perquè fer-los corre pel carrer peganse unes osties de cal deu?, i els altres verds i babosos cremant-se a la foguera com si fossin uns Sants?, ja n'hi ha prou d'animalades, a vosaltres us vodria veure al seu lloc.
De totes formes jo també m'apunto a la propera trobada grastroanimalostica,això tot és començar, d'alliolí caldrà fer-ne un parell de gibrells, jo no menjo caragols, però l'allioli a cullerades.

Anònim ha dit...

JA VEIG QUE TOTHOM VA DE FENYA A TOPE PERO VINGA A ESCRIURE AL BLOC AQUESTS QUE A MÍ M'ESTÀ FOTENT UN MAL DE CAP:NOMÉS PER ENTRAR, PENSAR NOMS, INTENTAR FER COMENTARIS A L'ALÇADA DEL PERSONAL, FER EL MÀXIM DE FALTES POSSIBLES.... ESTIC MÉS ESTRESADA QUE ANANT A TREBALLAR, COLLONS!!!

Anònim ha dit...

Pero bueno ... molt parlar de jornades gastronòmiques, caragols, aioli i vinacho però ni paraula ni ladrido de cap activitat socio-cultural, afededeu, quin personal més obliqüo.
M'apunto ja al tema caragols, con ajoceite canyero patrocinat per "yesterday" muxo ojito con la salmonella que no nos en gusta, eh?, ja m'enviaereu un mensajito per quedar, resto a la vostra disposció.
El postre ja el portaré jo: Batido de Almax, decorado con grajeas de Omeprazol i azucar saldefrutas glasé. Estupendo.

Anònim ha dit...

Crec que tindre que deixar d'entrar al blog, perque estic tancada en un despatx i se m'escapen les risotades, i despres de quatre mesos de baixa i tonelades de papers per despatxar no es etic!!!
Us anirè consultant de tant en quant pero deixo delegat el meu vot a un tal anchoa power u ombra (que no deuen tenir res mes a fer que escriure), pero s'agraeix, ja que fan mes portadores les llargues hores de treball.

Anònim ha dit...

como portadores? como llargues? llargueeees? ... però si fas mitja jornadaaa.
Aquí els demés si que anem de bólid i sssstresats a tope amb feines complexes com girar el coixí quan queda babat, moure el braç que s'adormit sota el pes vacuno de la resta del cos o clavar-te un taco papers sota la papada per que no caigui el cap a la cadira.

Panxacontenta, per evitar les faltes del orto-ano-gràfiques el millor és pasar el corrector dental automàtic, sempre triant l'idioma apropiat, en el cas de'aquest blob el més adient es el pakistaní, per la de mohameds alkaedans que hi ha camuflats en organismes pùblics, ensenyansa i empreses tapaderes de vehicles industrials.

Anònim ha dit...

perdó volia dir ensenyança, lapsus de personalitat (eh? enfermera en espera ..)

Anònim ha dit...

Caldrà que lo destaler es manifesti ja que ell és qui decideix les coses i jo només dic: yes my darling.

També és cert que té una agenda d'allò més apretada i jo la tinc ben lliure, tret de pediatres i de fer de taxista de les dues floretes quasi bé iguals de casa nostra

Anònim ha dit...

Clanquer, truca als de la fragoneta de la empresa "Se recoge chatarra y otros con alegria, S.A." empresa filial del hollding empresarial "Sucedaneos de Felip Vileda Felipe" i és faran càrrec de tota la paperasa acumulada damunt les taules que és perillós i portador de àcars i altres diminutes bestioles (milanesias) sense banyes, és el mètode i sistema d'acabar la feina ràpidament.

Anònim ha dit...

yesmydarling, gràcies per la aclaració de l'orígen del teu nick, però els més vius i espabilats, com és el meu cas, ja ho havíem pillat.

Saludos al gremi de taxistes, ja sou 2.
Viva San Cristobal!!
Viva San Fary!! patrón de los taxistas.

Anònim ha dit...

Segons nova llei els que sereu properament de nou pares rapinyareu de les arques estatals uns 2500 euritos obligatoriament destinats a convidar als amics a un cap de setmana en un balneari per carregar el cos de colesterol a base de mariscades i vi blanc d'acupuntura (agulla) així doncs, tots a procrear sense coneixement... a ser posible parts múltiplos de 4.
Enhorabona.

Anònim ha dit...

Yes...ing, que lodestraler té l'agenda apretadaaaa??? pues que tregui del damunt l'agenda el enorme jerro xino del menjador i ja no estarà tant apreta, perque a lo sumo, lo que més li pot apretar a lodestraler es la goma'ls calçotets, que no cole, no ...

Anònim ha dit...

Ombra, per cert, aquest cop, excel·lent presentació del blog, sincronia i equilibri en els colors, renovat títol i molt adeqüat als actuals temps del blog i impactant imatge tirada a curva Estafeta que vas fer ... abans de que l'animal banyut i també cornut de la foto et rebentés contra la valla provocant-te les lesions que, posteriorment, van derivar en el lamentable estat actual que et trobes i que ara no detallaré i que tots coneixem.
Una abraçada, mic.

Anònim ha dit...

benvolguts xaperos i gent d emalviure, avui he tingut una jornada gens facil, no he mogut ni un paper ni un puto boli... ha esta tot mental juntament amb la informàtica, el que ha donat lloc a un batiburrill de numeros i fòrmules de les quals mestic recuperant encara... no obstant, no hi ha problema pq sé duna enfermera que mespera i em cuidarà

segueixo mirant el tema de publicar les videos dels encierros pq caldrà comentar-los abastament... els treurem del youtube, saps, ancho? joojojojooj ancho de anchova joojjojo i de ancho que estàs, ostics!!!! veus? tot i cansat estic graciós...

no, ara en serio... estas ben ample, puta!, kenooooooooooooo ke no
en serio... vec k puc marxar i aixo funciona, nomes falta que US DECIDIU A ENVIAR AL CORREU ALGUNA IDEA DE MENSAJITO K ES PUGUI FER, VAL? FOTOS INCLOSES... VA, NO COSTA TANT...

per cert, pumuky està filmant la 13ª entrega de la seva sèrie o es que entre aixades i genolls no pot concedir-nos ni un moment? ja te val!!!


bona nit

Anònim ha dit...

destralerdelscollonsdandares on ets avui nit? si entres normalment podem quedar i fer una birra , no? o un billaret a bandes, si? o es que a pardiñes aneu amb un horari diferent al de Lleida?

Anònim ha dit...

Es que estaba fent una campari i un futbolin.

Anònim ha dit...

el campari, por supuesto, a palo seco sin agua, hielo ni na.

Anònim ha dit...

i en horari de calor !!!!

Giveaway of the Day