13 de juliol 2007

Festa Maxor T. Sanui. LA FIESTA

Els propers dies 13 (que ja es avui, gamarusos), 14 i 15 de Juliol es celebra la Festa Major de la Part/ida de les TeTorres de Sanui, suburbi barriobajero situat molt proper a la zona d’origen àrab d’Al-Picat CityDorm, el Silicon Valley lleidatà pa deleite de la tropa.

Animació i xerinola, bones tertulies basades en bancals, aixolets i motocultors tunejats, pubilles casaderes i de vistoses posaderes i millor partit, molta activitat social, bon rotllo i diversió garantida es el que us espera ... i un bon grapat de pols als pulmons també.

Us informo dels actes previstos, per que pugueu fer bona tria:
- 3er Concurs de cuina conjuntament i al unísono amb el 3er concurs de Batuka-des, Improperis i el de Construccions Llingüistiques Despectives destinades al corrupte, manipulat i sobornable jurat del concurs dels quals la majoria només saben cuinar ous ferrats i rebentats (llámole revuelto d'oeuf).
- Iº Concurso de refranes, refajos, odas y pagodas.
- Ball popular amenitzat pel inconbustible (en més d'una ocasió s'ha intentat) Pere Costa Show, tradicional animador soporifer d’aquesta festa y orquesta venida a menos, decadente, desfasado repertorio y de la que solo queda un componente eléctrico.
- 19e. Concurs d'habilitat tractoril, patrocinat por Seguros y Reaseguros Lechesadaoeljodiocapullo.
- Fiesta de la espuma y estiércol porcino. Obligatori dur carnet de vacunes y botellica colonia Nenuco pa despues.
- Ball de bastons, està previst comenci el tradicional ball de bastons a la matinada de diumenge, sense determinar hora i sobre la marcha, a càrrec dels grups alcoholico-folclòrics: Mamats del Cul i Supermamats del Cul.
- Jocs per la canalla. Els clàssics jocs de sempre: El de la cadira engatillada al cap; pressingcatch a 4; el pastor eléctrico testicular; carreres de sacs i cotxes dels pares; cucanyes i cunyades. Nota: preguem al Star que aquest any faci el favor de no arrasar amb tota la canalla per una merda de chupachup que a més estava trepitjat.
- Xocolatada popular: de tetabrik pels petits i del fumat pels Bob Marleis de turno.
- Disco mòbil fins la matinada i, que al ser mòbil, ni Déu sabrà on està, aneu-la a buscar porai piltrafillas maquineros pastilleros poligonals xurruteros dels trons.
- Rifa. Hi haurà la tradicional rifa, aquest any toca d’hòsties al cogote, un any més la majoria de butlletes les porta l’amic Star.
- Concurs de Ball. De nou em presento amb la meva actuació estelar, interpretació de Paquito el chocolatero, danza y coreografia pròpia para disfrute y descojone de mis alegados familiares.

Us hi esperem, estaré fixe al costat la barra, sino em veieu ... mireu per terra.
No us la perdeu, es …. LA FIESTA con mayúsculas y negrita.
Continuará .....

PD. A la foto, si cluqueu l’ull, a part de semblar uns atontats i formar part del rarito grup dels gesticuladors davant la pantalla, podreu atisbar que hi surto .... i no, no sóc el especimen verd del mig amb cara d’acabar de fumar el flojo material holandés.
By Anchoa Party Power

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenoooooo, el despitorre de comentaris.

Anònim ha dit...

Dilluns, resaquilla i cansament en les cares del banc anchovil.

Comentar que hi va haver una modificació en el programa d'actes. Per ahir nit, hi havia llonganissada popular però va fer-se al final una degustació de carn de cavall. I explico, a mitja tarda hi havia dos pasarells amb cavalls i un d'ells (dels équidos) va patir un taquealcorasón i va caure fulminat a terra, quatre espernecs, flojera dels sfinters i palmat. Asín de rápido .... fins aquí pos bueno, però tot va pasar davant la mainada de totes edats que van contemplar la dramàtica i estelar actuació del cuadrúpedo, tot un espectacle d'interpretació extrema, calificaria com un pèl gore, que va causar gran impacte emocional entre la quitxalla que així ho va demostrar: plors, crits, atacs d'ansietat, vòmits, estats catatònics i diarrees.
Lo dit .... im presionante.

Anònim ha dit...

a mi me pareció un montaje y una farsa, aunque el bicho no respiró durante las 2 horas que duró el acto.

Anònim ha dit...

bon dia pel matí!!! Com va tot? Ja veig que per aquí tothom s'ha montat el cap de setmana, que m'imagino ha anat força bé. Jo vaig començar el cap de setmana una mica abans, el dijous per a ser exactes, i lo segler ho va fer el divendres, però ja hem tornat. seguiremos informando.

Anònim ha dit...

ja he començat a remenar l'allioli

Anònim ha dit...

Buenaaaas, vaja cap de setmana llarg que us heu cascat, eh? menuda vidorra .... Tot be per la platja? tropecientas medusas? i infestació de merluzos a patades, no?
Estem en contacte i preparats per degustar lajoceite que confecciones ...
Salutacions yeah!

Anònim ha dit...

Un cop més i al so de la primera nota del pentagrama del gran tema musical i himne de tota una genaració de retrasats, del Paquito el Chocolatero, ajudat i empés per una força enorme, invisible i espiritual (concretament els espirituossos de Caciquencola) vaig còrrer raudo i veloç, saltant a la pista, vaig fer-me lloc amablement entre dos paies que em va semblar nostarmal i al dancing .... na na na na na nanananaaaaaaaaaa eeeh! eeh!
Por lo demás, vergüenza ajena.

Anònim ha dit...

Si us plau, tots els adelantats a l'època que encara no han descobert que clicant damunt la foto, aquesta a vegades, és fa una mica graaaaan que ho digui o calli per sempre.

Anònim ha dit...

Bon dia, així m'agrada, satisfacción tengo amb força gent participativa, tumulto de blogistes animats i sobretot el colapse de comentaris graciosos al tema en qüestió.
Vinga doncs, continueu així ... eldeuquosvafotre.

Ombra, estic a punt de donar de baixa el blog i finiquitar-lo en execució sumaria i ilegal.

Anònim ha dit...

No em provoqueu ... nom provoqueu

Anònim ha dit...

A veure txaperos i berbeneros, que pensarà el webmaster Ombra quan torni i vegi que això no rutlla, eh? ostras, ostras .... ni 3 minuts al dia teniu?????

Anònim ha dit...

JODEEEE, DIRAN QUE NO HE ESTAT A L'ALTURA COM A RESPONSABLE UNIC DEL BLOG, DONEU-ME UN COP DE MA HOMBREEEEE I DONEEEEEES

Anònim ha dit...

Està vist que quan arriba la calor, lo personal fot lo camp i ningú es dedica ni per un moment a conservar aquesta cosa tan nostra i que ara havia agafat embranzida. Em sap greu que això no rutlli. Hi hem de posar una mica de la nostra part tots.

Anònim ha dit...

l'alliolija està en marxa. Ara falta saber el nombre d'assistents a l'event. lloc: cal segla. Please, comuniqueu assistència. Lo segla ha d'anar a plegar banyuts i no sap quants.

Anònim ha dit...

M'alegro que hi hagi algú decent i responsable en aquest blog, i a més, no esperava menys de la presumpta webmaster d'agost (vas guanyant punts, de moment ets l'ùnica que en té). Merci.

Pelaltre costat, dius "lodestraler ha d'anar a plegar banyuts i no sap quants" ... quants banyuts ha de plegar o quants atontats sense banyes s'apuntarán. Tampoc no l'imagino anant a recollir closques i doblegant l'espinazo, més aviat el veig soltant billetam i comprant al colmado Jones i que el propietari es conegut com Porlos.

Be, si esto va en serio, que hi va, ara no hi ha marxa enrera, cal fixar una data ... i aleshores ... jo no puc, jo no hi sóc, jo tinc compromís amb un tiet peruano, he quedat per alicatar una pared, tinc que passar l'Itv, etc etc

Els anchovans ens apunte'm a una pedregada. Conta-hi o conta-nis-hos.

Saludos a tota la family de bronzejats ... Adéu.

Anònim ha dit...

i no podriem fer regim?

Anònim ha dit...

això vol dir que res de fer un dinar campestre a les teves finques xoperes? vaaaa, nosaltres ja portarem el palillos per treure els caragols i 1 lt red wine Don Saimon per fer mescla explosiva... a espléndidos no ens guanyareu, tirem la casa per la finestra.

Un campariiiii ...

Anònim ha dit...

als cullons el regim

Anònim ha dit...

ben dit, als cullons, visca la fartera i les lifares

Anònim ha dit...

joojojoj ja se k no sa descriure en misatges anteriors jajaja pero tio, ke fots alla darrera??? i allo de enubolar la image??? lanchovetanna k ? a la vista i k la conozcan? tho fara pagar, ndiosssss

sigo leyendo jojoojojoj

Anònim ha dit...

ei, jo portaré el pacharan... prometido, i lo prometido es deuda i la deuda es dels bancs i eels bancs son per sentarse, i si tasentes no fas esport i si no fas esport tengreixes i a tomar pol culo regim... ostics... sort de vantros per aguantar això ke sino...
per cer,t ratifico amb el permis del choveta el liderato clarisisisisisisisismo de la yesmyallioling per a webmaster suplente en caso de ausencia... per cert, k n o feu vacances los moreno??? no feu xistes facils eh? es k com coincidim amb vacances haurem de pillarnos un portatil o anar a un local cutre a mantenir aixo ben alt... per cert, pumuky dona records des de la zamora profunda, diu k aviat tornarà... i de la k no sabem res es de la papito ni del pestanya k no disposa de taim... tampoc es presenta mai el xapero del milanista ni su participe, per no dir de xaperos varios efeperos...

dir k la panxa contenta esta bé, pero anda liada con sus temas estivales (mercadillo, taxista familiar, su marido ke la kiere, i su pesadez debido al estado de buena esperanza) aviat us saludará... i us gesticularà... per cert, si vosaltres poseu lallioli, el choveta los cornupetas, jo el pacharan , ella promet gesticular per valtros... toma primicia... la coges o la dejas?

Anònim ha dit...

no hi ha ningu no? collonsssssss

Giveaway of the Day