30 de juliol 2007

Cenas de la alta sociedad

El propassat dissabte 28 de juliol de 2007 es va celebrar a la falda de la Seu Vella de Lleida, dins del cor de l'edifici estel, encarats a nord i amb lleugera brissa refrescant, un àpat nocturn amb absències destacades per motius de seguretat. El matrimoni Moreno Gasset, recent arribats de la terra del fado, van oferir als seus invitats un menú elaborat amb productes de la terra, del mar i de l'aire. Els assistents al citat event foren:
.- familia García Palazón, sense els seus grumets, amb cara de cansats després de futimé de quilòmetres des de San Santander, fets amb una mà al volant i laltra al seient de darrera aviam què podia tocar. Dir que al darrera dormia la conductora suplent després de no poder descansar a Vitoria per una qüestió de logística festiva casual.
.- família Armengol Aroca con su estado de buena esperanza reciente, anunciado en el evento i remojado como toca la ocasión, i amb una Sacher que sobrepassa qualsevol engrudité.
.- família Gil Armengol con su retoño Maria al frente, la cual noqueó por cansancio a sus compañeras de cena Pilar i Marta, las cuales, jugando en casa, durmieron plácidamente en su sofa de toda la vida, mientras la gilita demanava un geladet, essent passats uns quarts de la una de la matinada. El Patxaran fue un espectador de lujo en espera de anchovas sedientas.
.- familia redsonja Quraltoooffff, absents per tos sobrevinguda. La ràbia que devia portar el choveta pater havia de ser extrema, un amant dels beures dels sopars com a catador sommelier que és, perdent-se un event com aquest. Des d'aquestes línies ens solidaritzem amb ells i els apoem. La propera no fallareu... pq serà a casa vostra, no??? es la forma d'assegurar el tiro.
Prèvia degustació de xibeca envase plàstic en got vidre adient, es va donar compte del menú compost per uns aperitius assortits, regats d'inici amb una sangria suau que amb el pas de la nit va anar augmentant en frescor i graus. Posteriorment, i un cop rifades les darreres mostres d'uns ous durs amb guarniment, van sortir les estrelles de l'event: els banyuts de la segla i l'allioli darling. Lluny de ser un conjunt heavy amb unes noietes lleugeres de roba ballant, el àgape gastronòmic creà una conjunció perfecta pel moment. El postre fou negre... xocolata en tarta Sacher. Digestius varis i licors espirituals per baixar el menjar. Val a dir que els García Palazon han degut comprar una bodega a Italia pq allà on van porten sendas ampolles del vi de mariconas con gas al estil lambrusco light.
La nit va transcórrer sense incidents doncs les nenes van jugar tranquilament a l'habitació i Goya, la famosa perrita pintora de origen aragonés i pelín sorda, va dormir tranquila
sota l'escaló de la porta, després de ser acariciada pel seu amo que no li va tallar les ungles tot i que ella li ho va demanar insistentment. Per cert, em vaig sentir observat tot el sopar... una presència ens mirava... un ens viu amb ulls vigilants...

NOTA DE L'ORGANITZACIÓ: davant la insistència de la repetició de la trobada amb presència anchovetil, la família García Palazón va oferir casa seva per gaudir d'un àpat nocturn el dia 3 d'agost, divendres. Així que restem a l'espera de novetats en aquest sentit, malgrat la convocatòria no va tenir l'oficialitat d'altres. Es recomana que qui vulgui Campari que el porti.

by ombra aquihaytomate

41 comentaris:

Anònim ha dit...

què? no hay novedad en el frente? aun se duerme en el sector ensenyament? i en el sector farmacoveterinario?

Anònim ha dit...

chovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? on paressssssssssssssssssssssssssssssssss?

Anònim ha dit...

como se nota los que por las tardes no van al trabajo y por la mañana no trabajan

Anònim ha dit...

De postre us van treure una sacher(*)?? espectacular .. no esperava menos, clar, tractan-se els comensals d'una colla de vikingos sense clase i jalan a l'estil piara segur que ho vau deixar tot fet una merdada, el terra la terrassa i les cadires empastifades dallioli, caragols trepitjats i pinyols d'oliva por doquier.

*Sacher -màquina d'aigüa a pressió utilitzada per netejar-

Anònim ha dit...

milanés, explícate ...

Anònim ha dit...

Diuen haver vist entrar lodestraler a un local raro ... exactament un locutori pakistaní suposadament per autovotar-se en l'enquesta desprès d'haver esgotat totes les posibilintats legals... CORRUPTE i FRAUDULENT

Anònim ha dit...

per 30 eurillos i un campari a palo seco et dono el meu vot legal ...

Anònim ha dit...

L'Ombra està encorsetada entre feina i familia, sense un ápice de llibertat i temps d'oci, triste es la vida del webmaster activo

Anònim ha dit...

D+D .. Destraler i Darling ....
encara esperem els tapperguarres per poder degustar la vostra cuina ... que no poguéssim venir no vol dir que no sopéssim ... jausval, tomo nota!

Anònim ha dit...

menos detalles que un Fiat piata

Anònim ha dit...

ofrezco pasta por voto (pasta gallo)

Anònim ha dit...

sastamente gallo gall gai

Anònim ha dit...

un cop fet recompte dels estris que bonament vam fer servir per afartar a aquests individus,; falta, tres forquilles, un ganivet, 3 culleres de postres, dos gots de xupitos, una de les tres bessones de la canalla (tenent un disgust les criatures) 5 plats plans, 2 de postres (facilment identificables per la xocolata del pastis), un rotllo de paper de water només estrenat i el ambipur de la mateixa estancia, 1 tovallo,el collar del gos, el tombatruitas, i el mes greu, una cadira de la terrassa. com son coses materials i vanals no cal perdre les amistats per 4 tomteries, hem un fet calcul ràpid i pel damunt i aixó esta valorat en 12.547 euros (hi ha una part sentimental dels estris que hem intentat valorar sense pasar-nos).

Com que ja sabem qui pot ser el culpable li pregarem que be o torni tot aquest material (que segurament ni es va donar compte que se'l emporta-va) o fiqui en un sobre la quantitat que hem dit. (preferible el segon).

atentament

Anònim ha dit...

ostiaaaaaaaaaaaaaa mira k hi ha gent per tot eh? des de luego ja els hi val... ays ays... ja vureu quan nem a casa vostra, no kedara ressss
heu preguntat a la veina si ha trobat en falta al gat???? jeje... porto unes esgarraapdes a l'esquenaaaaa es k es tant mimós... i sembla k et miri... ufffsss

Anònim ha dit...

lopmbra no ha fet corseteria ak tarda, ha fet puta festa!!!!

Anònim ha dit...

ah destraler... gra`cies pel tracte rebut i per la lifara oferida dissabte, de vritat... disli al dels tuperguarres que no va kedar res.. .de resss i aixo kel milanés havia dinat tant i tant i tatn bé a logronyokecoño!, si no arriba adinar arrassa amb tot el temari, eh? per cert, es va fer una mica tard no? cal reposar alguna beguda espitiruosa???? el dani te una bodega acollonant que et pot servir en cas d'urgència (que es cualquier momento)
trucal k encara no deu dormir jejeje...

Anònim ha dit...

i ki vota tant al segla? si no el coneix ningúuuuuuu

Anònim ha dit...

ei D&D... ke tal Goya? no le vi yo mu puesto en el tema pintura pero si vos ho dieu...per cert, surt guapa a la foto eh?

Anònim ha dit...

i a tu anònim qui et coneix? lo captas?

Anònim ha dit...

ondia... premio honorífico pal madrugador enganchao... destralerdelasegla !!!!

Anònim ha dit...

com va el dia, segla... has vist el video k he posat? era per fer una prova sobre si podia posar videos o no, i va a ser k si... sobre un nou horitzó davant nostre jojojojojo... esa camara videooooooooooooooooooooooooooooo yastá carregant bateries per poder vigilar els moviments de molts anonims dakest blog... i no et votis mes ostia jajaja

Anònim ha dit...

Destraler ... de fet nosaltres -els anchovetans- vam preferir no venir al sopar per no veure’ns involucrats en situacions tant lamentables i restranyoses com el pillaje incontrolat que ha patit el teu patrimoni per part de la panda de vikingos. Jo no sabia com dir-t'ho i vaig preferir t'estavellessis amb la crua realitat d'aquest personal inhumà.

Anims, segurament et deixaran el sobre a la bústia .. al fi i al cap bona gent ...

Anònim ha dit...

A mi una vegada em van mangar l'alfombra del replà i unes pedres decoratives d'un jerro .... es una pasada els cleptomanos aquestos.

Cada vegada que venen i a l'hora de marxar em de fer guardia a la porta i faig veure que els despedeixo amb abraçades i copets a l'esquena però el cert es que els catxejo per detectar material sostret.

Es important no portin bosses, ni bolsos ni res on amagar coses, en ple estiu a vegades venen amb xaquetes amples i no paren quiets a lloc ... ara un al bany ... ara l'altre cap a la cuina ... estil banda rumana jugant al despiste, son molt pofesionals.

Anònim ha dit...

En canvi a casa seva ... vas a pixar i ja en tens un fent guardia a la vora la taça amb qualsevol excusa bananera tipo ... pixa dins, aixeca la tapa, no gastis massa paper, neteja els frenazos ... un sinvivir.

Anònim ha dit...

ti ragó el choveta, una panadarumanos!!!
el pichor es el dr. pestanya, man dit que es un ninfómano de la ostia, alli on veu una paia, alli que chora el k calgui per fer-se notar... un pofesional... deu ser el que ta pres la cadira la terrassa...
també hi ha el tal milanesia... un artista embaucador, k labia, k savoir fairy... o mistol... tho pendria tot... a mi em va pendre la virginitat i no me la tornat encara...

Anònim ha dit...

hi ha qui sostreu botelles de vi dels restaurans ... no t'ho pensaries mai ... tinc testicles del fet.

ombranchova ha dit...

sip sip.. i tinim testicles de qui se la va beure i on...

Anònim ha dit...

El perruno Goya ... quina mirada més asesina que gasta, no? tipica del encreuament o mescla de rotwailer, marilín i el dogo de lluita canari ... a la orden de lodestraler aTACA li va deixar a lo Milanés la cama rosegada fins al genoll i no se'n va enterar, fruit de l'elevada concentració sanguínea d'alcochol que va actuar d'anestèsic, fins que al aixecar-se de la taula li va fallar el apoyo i es va fotre d'oros contral botellero i una jardinera ...

Anònim ha dit...

que gritos, que escandalo, que lloriqueos, como una madalena del lidel por unos ligeros rasguños ... flojeras.

Anònim ha dit...

sarasa y tierno

Anònim ha dit...

se dice que hasta los vecinos del piso de abajo llamaron para quejarse del gamberrismo y tragicomedia que teatralizabas.

Anònim ha dit...

no contestará no.. no patiu... giñau

Anònim ha dit...

Milanés, conio, defiende tu honor ... aquel que compraste en un todo a 100 de chinos y pa mi que era un timo comol diente de león y el ojo de lechugino.

Anònim ha dit...

i el lico de lagarto k hom sap k es pipi de chino gay

Anònim ha dit...

GORDOOOOOOOOOOOOOO ....
por Tutatis y el Dios Camaleón comenta yaaaaaa, buji.

Anònim ha dit...

Dr. PATRAÑA FELICITAAAAATS, deumeu un nou roncesvalles quejoso al món.

Anònim ha dit...

tio k hi ha nou missatge cagondena!!!!

Anònim ha dit...

lo de alta sociedad viene por lo de cenar en un ático, no? y no por el nivel de los comensales como se ha demostrado sobradamente. Está claro.

Anònim ha dit...

Felicitats ... es el dia de l'anònim, no?.

Anònim ha dit...

he de reconeixer que tinc una enfermetat, no puc evitar-ho, però prometo tornar-ho tot, meny el que em vaig engullir per dissimular i no hi ha manera de que surti....

Anònim ha dit...

po zi

Giveaway of the Day