02 de juliol 2007

IIª trobada a La Colomina

Tot lo bó es fa esperar, ha estat l'entrada del blog més elaborada i planificada però finalment aquí està; llegiu atentament, observeu les fotos adjuntes i comenteu al libre albedrío
Com estava previst, ahir diumenge es va celebrar la IIª trobada gastronomico-ludico-familiar a la Granja Escola de La Colomina, en plena franja oscense diocesana. Hi van assistir la família Moreno Gasset amb les seues dues mosses semifotocòpia, la família García Palazón amb els seus dos retoñets, la família Armengol Aroca amb tota la seva colecció d'escuradents titulars (foto), la família Anchova amb la seua Malospelos nº 1 i el seu anchovanieletnoparodecreixernideriure (es comenta que no riu tant tontament com son pare) i la família Gil Armengol amb la seua Malospelos nº 2 i la seuapanxanoparadecreixeriloquequeda. La jornada va fraguar amb el següent timing: trobada cap al migdia a l'ombra de la gasolinera de la vila d'Alguaire des d'on vam conduir romb el local 5 estrelles Würth. Arribada i tot en ordre malgrat la persistent i demostrada gana d'algun dels assistents que portava tres dematins sense esmorsar (i textual "tres setmanes sense llevarse nada caliente a la boca") tot esperant la farterada que se'ns venia a sobre (foto adjunta Dolors)



Un petit volteo per la finca per fer gana va fer evident que un tal Aleix podria ser un greu perill per la integritat dels animalons del lugar, animat per un inconscient Milanés (Dolors comentava que "con tres niños n'hi ha prou"). A les 14 hores entrada al menjador sostenible (pel grau de luminositat aconseguit només amb llum natural i per la flaire a conillera regnant) i desenvolupament del dinar composat per:
  • Aperitiu amb fuet finas lonchas, cebetes jíbares, pepinillos i olives (las dos malospelos van arrassar)
  • Platets de formatges dispersos amb aroma pestilenc adosat (seria formatge de cabra ben guarra, la molt filladeputa, pq tufaie que donava gust) on la Malospelos nº 2 va demostrar com es fa una cata de formatges.
  • Mongetes pintes torraretes amb caldo de suc de brou
  • Macarrons engrud amb polsim de formatge cabril de bossa: vàries plates van plenar la taula en esperar de la gana però es va coixejar una mica
  • Entreplats de gambes lesbianes de riu pirinenc amb trossets de llonganissa roja de Graus (provinents de les sobres del record Guiness celebrat a la localitat citada fa 4 anys on Kiko, Lui i Ramon foren presents i destacats catadors)
  • Truites de patata a la demanda (la Dolors les va demanar a la señá Maria (“yo no me llamo Maria”) doncs comentaie que eren típiques de la zona )
  • Pollastre de corral genèticament alterat amb 43 pits, 32 ales i 2 cuixes cuinat amb dedicació i temps per la xef.
  • Els Postres foren variats i encertats amb un flam de llet casero i cabril amb mugrons de nata pezonera, tarta helada semidesfeta al punto i gelats per la canalla i no tant canalla (foto adjunta on es veu a lanchovaneus demanant un Negritóniloquelecuelga a la mesonera, tot mostrant els seu anell de casada als mansos de la taula del darrera que van estar piropejant-la i acosant-la tot el dinar; val a dir que ella no va parar quieta tampoc)
  • Cafès i licors orujils de la zona

La carta de vins fou, si més no, escueta, amb un clarete pa hombres que no vam ni provar i un tint qualificat per l’amic del cunyau del anchoveta com a "no necessari de ser barrejat amb gasosia" però que a la postre va ser objecte de sodomització porronil amb gasosia de la zona. En concret, 6 ampolletes van ser reciclades, un pél per sota del record obtingut a la darrera trobada (4 per a 3).

La conversa va vessar sobre temes recurrents, els de sempre, i altres com la possible descendència que poden patir algunes de les famílies assistents tal com es pot veure a la foto on Milanés sosté amb professionalitat a lanchovetanielet. Altres com els Moreno Gasset van deixar clar que un retoñet mascle seria molt benvingut a casa seva.

A les acaballes del dinar va haver concurs de risotades guanyat com sempre pel Anchovapater amb un “JOJOJOJOJOJO GORDO DAS MANÍAAAAA!!!”
Per baixar el dinar, visita a la localitat de Roda d’Isàbena, famosa pel seu famós pleit per un art que diu que tenien per allí, on vam finançar amb diners catalans als advocats acusadors aragonesos, donant una volta per una esglèsia on mostraven la cadira de Mossén Tado que va ser aprofitada per l’anchovetapater i l’anchovetanielet per fer una becaineta interrompuda maleducadament per un parroco guia efeminat, sense cap mena de delicadessa envers la criatura ni envers el anchovanielet.

Berenar frugal per nens i grans quasi interromput per una fina pluja amenaçadora que va fer que no poguéssim acabar amb el Cant dels Adeus, per la qual cosa va haver un membre, en concret lo Xavier, que va deixar escapar unes llàgrimes. Per altres fou un punt i seguit, tot acomiadant-se amb petons i expressions com “ens veiem al blog!!”.

67 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahiiii, bien puesto ese palillico en el lateral boquita piñón del Abu Meng ...

Anònim ha dit...

Abu, que estilazo, que maneras, que habilidades, que posado .... Que gran inaguración de mes Xuliol se presenta en el blog, hay tema graaaaande.

Anònim ha dit...

Ha costat, però finalment l'he trobat. ja m'extendre més quan vegi el reportatge d'ahir.

Anònim ha dit...

però t'ha costat molt? no localitzaves la techa enter al teclat? potser estava tapada per mogollón de ronya... per cert, qui ets? no tens nom? i nick cabanas?

Anònim ha dit...

El de la Colomina s'ha comprat avui cotxe 4x4 nou, a dit al comercialete de turno del concesionari no se qué de "a las costillas de un montón de pardillos que ayer vinieron" ...
això men huele mal.

Anònim ha dit...

No recordes a qui li vas comentar sobre aquest blog???? Ja veig que tot va ser cosa d'un dia.....

Anònim ha dit...

Es va comentar a molta gent, uns de nous i d'altres ja insistint en que facin el fotut favor d'entrar, fins i tot penso que potser ets un/a dels que estaven a la taula del costat ...

Anònim ha dit...

Ostras tu, 7 comentaris ja i encara no està penjat el tema residual colomino. Estosanima ...

A veure si aquest anonim/a s'identifica, no feu ni punyetero cas del subtitol de la pàgina, es per que el personal piqui.

Fins ara familya ...

Anònim ha dit...

Vigileu amb el hoy pillamos todos eh ombra!!!! a ver si vas a pillar tu más que nadie, per fi e acabat les rendes i al menys se os saluda, pero no tinc molta inspiració ara, deu ser pel magnific dinar que ens van donar ahir!!! Fins aviat

Anònim ha dit...

jajaja... choveta, ja se ki es... e.g.p.
presente en la comida...
con descendencia femenina a pares...
segur...
vam parlar-hi
i li he remés l'adreça... per cert, tinc el tema semiacabat des d'ahir que vaig baixar les afotos...pero no tinc temps de penjar-lo, alego ho faig... pero esto promete

Anònim ha dit...

Així que una membre de la familia "bronceado" ja participa del blog? això si és eficàcia i ràpidesa Seur 24 hores o menos, molt be, esteeeee ...r, no se amb quin nom o nick dirigir-me, ja ens pasaràs l'informació ...

Vaja, vaja, que sorpresita, al final i desprès de la gran temporada de rendes realitzada
s'ha dignat a saludar, be millor amenaçar, ClanQuer, pues al lorito que té darrera una banda de sicaris molto perillossos i de tendència politica clarament definida, són radicals ... de CubaLibre.
son de Cubalibre

Anònim ha dit...

El dtor. pestanya pateix de sarna sarcopica a las idems i li ha caigut lo pelo, es per esto que non escriu .... quese ponga un pestapeluquin _oño!

Anònim ha dit...

cagonlaputa. si tinguesiu feïna en ves de tocaros los collons tot lo san dia. la foto d'aquest tio, que fot uns ulls que sembla que es fumi el palillo. pots contar la isabena aquest qui deu ser, algun putot del tres al cuarto.

Anònim ha dit...

Collonudes el montó de truites de patata i espectacular el pollo de corral .... igualito que al Bulli del Perrán Adrià ... cabrons, pirates i estafadors.

Anònim ha dit...

juo juo juo, brutal lo destralerdelasegla, me he partido el pecho, brutal ... ara vaig al cirugià a vore si mel pot cosir, jua jua jua

Anònim ha dit...

no vegos lo k ha costat de parir akest misatges... bufff. pero amb asombro he vist 15 missatges i acabem de començar jojojojo, amb membres com al Ester o la CLANQUER (acollonant el nick jojojojojo) a les quals se us felicita lentrada i se us convida a ferni més... amb tons simpatics com la ester i amenaçadors per no perdre la costum darrerament de la enfurrismada clanquer joojjojo

per cert, dani, vigila la teva personalitat dual o bipolar... em fa patir

que us sembla eh? amb afotos i tot... jaoajoajoajoajoajoajoa

Anònim ha dit...

collons ara callo. resulta que una entranyable menjada familiar (no de les que fan al titos). bueno pero aixo no treu que treballeu una mica més. ara només falta aclarir quin collons es el niel aquest. que vol dir aixo "me he partido el pecho", serà la carcanada. vinga com diuen aqui passeu per l'ombra

Anònim ha dit...

per a carcanades, les del pollo corral del colomino, la punyetera gallina tenia un coll més llarg que el d'una jirafa, cullons no hi pot haver tanta carcanada ...

Anònim ha dit...

Destacar, l'alt, jo diria encara més, excel·lent nivell cultural demostrat pel grup en la visita a la diocesi isabenina, gent preparada amb anys d'experiència en classes d'història de l'art van fer alguns comentaris sorprenents i van provocar situacions dignes de ser comentades per la vostra informació i més que res perque reflexioneu si podeu ser considerats persones:
Tales como,
- 2'50 aurelios per veure quatre pedres? menudo timo ... que li donin pel cul.
- Pares de familia falsificant l'edat de la canalla per intentar escaquejar l'abonament de l'entrada, encara quel suposat "nadó" tingués ja casi bigoti (fins i tot la cobradora va preguntar directament a la canalla per veure quina edat tenien).
- Comentaris del tipo ...
"pa cuando nos enseñas la tetas" dirigits a la guia; "que gran que era el tal San Rafael" vista la gran dimensió d'una tùnica-sudari exposada dins una vitrina; "podrían ventilar un poco el local (calificar de local a una catedral datada en el s.X debería estar sancionado con cárcel y arrancado de uñas)... pestazo a humedad pega"; cierto personaje siniestro dató la iglesia-catedral como de mezcla de estilos, un "romántico barroco" quedándose tan ancho y aún, me pareció, se rotó en silencio.
Y hablando de rotar, orgullosos quedaron las gentes rotenses (gentilicio de los habitantes de la zona) con tan ilustre y numeroso grupo de visitantes.

PD. Per anar a veure pedres apilades cal que porteu unes xiruques i calcetrines de llana del mascle gran de la cabra , encara que clavi una calda del kopón, on aneu amb xancles i pirates, a cas sou verduleros de la cultura.

PD 2. Por cierto, me ha llamado el jefe de la Colomina. Preguntaba si sabía algo sobre quien rompió la presa del rio donde estaba el pato, se ve que entonces la corriente lo arrastró a 2 km del lugar, y interrogaba sobre quién lanzó piedras, latas, troncos y palos al riachuelo ... MILANES ... le dije desconocer nada sobre lo relatado pero le dí tu teléfono y que preguntara por un tal Aleix for destruction.

Saluditos a tots.

Anònim ha dit...

De collons li va anar a algú les quatre gotes que van caure a l'hora del berenar per forajitar al personal i poder escaquejar el material comestible i bebible que havia amablement portat pel grup, jo només vaig poder pillar una palmereta diminuta i corre corre que comença a ploure ... apunt del desmayo por inanición vaig estar durant la tornada sota la pluja.

Anònim ha dit...

Ah! webmaster, bona currada t'has qashqat, hauràs tingut d'arrimat fort l'Ombro per semejante desarrollo de la gran jornada gastro-cultural, divertit i veridic relato de la IIª i última jornada als Unitets States of Isábena DF, ara ja buscarem algo més cap a la costa i en plan de carne (conio, si en plena montanya és típic les gambes? ... ya me dirás)

Anònim ha dit...

després de plorar de la risa durant una bona estona (les meves filles em miren i no entenen que em passa) he de dir que hem sap greu no haver estat al cas d'aquest blog abans, perquè realment s'ho val. Encara escric amb anònim perquè no tinc nick, i com que avui he començat les vacances, no puc pensar. Però suposo que ja sabeu qui sóc. Hauré de buscar algun nick a l'alçada del del meu estimat espós, però costarà. Ale, us deixo que em reclamen les piscines ens veiem....

Anònim ha dit...

ups l'aster ha tornat a escriure en un català digne del malaurat Ramon Llull, fenomenal!!!
només animar-te a tronar-hi i proposar temes, veuràs que a la dreta hi ha ladreça del correu lectronic per tal que enviïs idees amb fotos inclús i seran publicades...
per cert... quin es el nick del teu home?????lodestralerdelasegla??????????? o sistoletes???????????? no se no se...

Anònim ha dit...

nchova, jo ni vaig provar les palmeres tio... sort k vaig treure lo cap per la finestra quan més plovia i vaig poder abeurar una mica... per cert, com dona akest tema tio... a mi ma trucat lo bisbe de lleida i ma dit k hi fotiem alla dalt i pq haviem pagat. Li he dit que si no pagavem la seva ex ens fotia una santa puntada diocesana romantico gotica... Ho ha entés perfectament.

Anònim ha dit...

quina currada després de la resaca d'ahir no se com alguns heu pogut anar a treballar... jo encara tinc la panxa unflada de la farterada que em vaig fotre, tot i que em vaig aixecar varies vegades per fer puesto però no hi va haver manera. Estic d'acord en que la visita al museu de mossen sinto gloriós va ser molt interessant, però s'ha d'entendre que sempre n'hi ha que no saben ni on van...i no poden valorar més enllà de la cultura gastronòmica del país veí.
La companyia va ser bona i estaria bé repetir l'event...

Anònim ha dit...

bon dia pel dematí... avui serà el dia de l'eclosió da'quest blog amb tants foreros semiregistrats com la queraleta gruñona, laster de pardiñas, lo pestaña con saña, lo choveta etern, lombra allargada, els anonims anchovetats, la panxacontenta, lo destralerdelasegla, ayssssss....
i el sistoletes??? i la enfermera me espera??? i la jardiel ??? ostic... uniu-vosss!!!!



BON DIA

Anònim ha dit...

Bon dia, gentuza. Un dia més i que en siguin molts, torno a apareixer pel blog, després de llarga absenta de hierbas, per desitjar-vos el que he posat al principi del comentari.
Ala pos, jasteu saludats i ara a voren els comentaris i opinions que veseu en referència a la excursió del diumenge, sigueu indulgents amb eldestralerdelasegla.

Anònim ha dit...

bon dia,

ja sé que no va del tema peró acudeixo al blog a exposar la meva inquietud que m'engoixa:

Algú sap on puc aconseguir mitjons de peu??? (d'home). Mitjons de mans no, que ja ent tinc i els utilitzo per fer bricolaje, lo que busco son mitjons de peu; he sentit que existeixen i temo haver set victima d'un bulo o hoax d'internet, estil cocrodils a les alcanvegueres o que tal dia Mart es veurà tan gran com la lluna

agraït

Anònim ha dit...

Ombra, que no tenies patentat el teu mètode de cuinar la pasta?? el teu famós i calificat com nouvelle cousine ... de cuartel y colegio poligonal, conegut com l'estil ENGRUDO, per mi que els colominos és van pasar pel forro el copyrigh i van fer una imitació amb el macarrons.

Això si, no puc més que cantar alabanzas al pollo que ens van encolomar, era un bichejo evidentment clonat mescla de gallina, jirafa i amb les potes amputades per les explosions de les mines que hi ha al corral. A més, unes ales grosses com les d'un buitre volador quebrantahuesos, no dels que asseieu a la taula, que de buitres i carroñeros n'hi havia una colònia numerosa.

Anònim ha dit...

anchoveta.. ni pumuky ni la ester ni la panxacontenta... totes dormint... el sector de l'ensenyament està de capa caiguda coi...
sistoletes... no entenc res... explicat i identificat pq portem bastant mosqueig... mois????

Anònim ha dit...

Aisí ba la enseñansa, sempre de bacances los profes, despues volen que la gen tinga cultura y sapiga escribir corrrrecctaaammmenntd, demanen la dimisión immmendiata del cardenal de cultura ia!!

Reaparició estelar del Sistoletes després de al menos arrencar una fulla del calendari, com sempre en la seva linea complexa i inconnexa .... estudiarem, afedeDeu, la teva proposta Sisto, de moment escriu al goooooooogle: calcetrines pa los pieses, a vore que apareix ... ah! i bon dia també et dessitjo.

Anònim ha dit...

jo me sé alguna cosa de los mitjons de peu... pero abans de donar-te idea del tema dir-te que el mitjó que no sigui de peu, no es mitjó, vale? serà un guà, una mañopla, una boina o un peservatiu, pero no un mitjó

crec que vols dir el mal anomenat piky, no? es com el danone o el tupeerware... una marca. i SI, hi ha pikys d'home home, no de maricona nudista, vale? i si en vols jo ten puc proporcionar, aviam si així ens coneixem, tot i k crec que ja ens coneixem i nomes cal desenmascarar-te... per cert, on has estat tant temps sense parlar? taves fònic?

petons

Anònim ha dit...

Pots aprofitar per encolomar-li un tanga leopardo amb incrustacions de ladilles i garrapates dorades a modo imitació de perles saharianes i porsupost camiseta tirantes a conjunt con inscripción in inglish pitinglish "I love Chueca City", ja sabràs justificar-te i explicar-li que es super moda a les platjes eibicenques i que es lo ultim per triunfar ... o pa que te detengan por escandalo público y atentado a la decencia y ética.
Un saludo, sempre hi quan no portis la indumentària descrita, si no ja pots jurar que em faig el despistat i el longuis.

Anònim ha dit...

sobretot que el tanga tibi una mica pero no fins l'extrem de reventar les almorranes.

Anònim ha dit...

Milanés, la guia del templo budista de Isábena que visitamos me pregunta que si sabemos algo de una talla del S.XIII de un Santo que ha desaparecido del pedestal .... pregunta a Aleix por si acaso ....

Anònim ha dit...

Erik el belga ha dicho que el no sabe nada ... (*famoso xoricero de arte hace unos años)

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots,

Me presentaré: Me llamo Rodolfo Calipo y soy un mediocre escritor Colombiano (os ha despistado mi acento germánico, verdad?). Debido a mi afición a la papirofagia empecé desde muy jovencito a trabajar en la imprenta de una famosa editorial. Pronto se dieron cuenta de mis dotes literarias y me encargaron que escribiera la reseña de las novelas que editaban, aquellas que se escriben en el lado del forro de papel que circunscribe unos centímetros la tapa del libro. Amante del mínimo esfuerzo, siempre escribia la misma reseña: "En esta novela se narran las aventuras y desventuras de una divertida família de Bilbao en una época de contínuos cambios socioeconomicos y también culturales. Además, sale un perro". Desgraciadamente, el dia que se editó una novela en la que no salia ningún perro se destapó el pastel y me echaron. Desde entonces me establecí como freelances de la literatura y hace poco acabo de publicar mi primera novela: "Un misterio muy grande" que desde este blog os invito a que leais.

saludos

Anònim ha dit...

(en la caselles la venden la novela)

Anònim ha dit...

sistoletes, cullons, escontxat i uns vales descuento no???

Anònim ha dit...

vaya novelista... pa mi kes gay

Anònim ha dit...

yo he llegit la novela y es molt bona. valoració: un 10

Anònim ha dit...

y siempre eran de Bilbo? casualidad es ya.
Y el perro que paso? se fue de celo y no volvió?

Anònim ha dit...

Cuando leo la novela "Un misterio muy grande" las hemorroides se me desinchan y siento deseos de querer a alguien. es maravilloso

Anònim ha dit...

mismamente se agotó la tirada importante de 5 ejemplares y unas fotocopias

Anònim ha dit...

anónimo: gay será ese que sale en la foto del POST que se quiere morrear a Koyak

con cariño

Anònim ha dit...

hemorroides, desinchan, querer ... definitivamente es gay.

Anònim ha dit...

pos ke foton fotocopies a duro (jo sé dunpuesto ke en fan) que total pa lo k hay k leer.. ano ser k hi hajo publicitat sublianimal

Anònim ha dit...

A veure ... Sisto i companyia pardinyera ... preneu-vos les pastilletes receptades pel Dr. Pestanya que ja començeu a desvariejar perillosament.

Anònim ha dit...

jojojojo anchoveta diu el sisto k sortim de lasmari... jojojooj... el julai del pestanyeta ens hi va posar tot dient que era un joc i ves per on, com es del ram del moble, puessssssssss... encara hi som... sense gallumbos joojjojojojo

amb amor, peace for ever!

Anònim ha dit...

no val fer comentaris sense sentit per tal de sortir al guiness del nº de comentaris per segon, vale? o los capo eh????

Anònim ha dit...

bueno, com veig interes us transcric un fragment de la meva novel·la:

"Juan y Juana se desnudaron y empezaron a hacer el amor. Juan introdujo la chorra dentro de Juana y la sacó, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y la volvió a meter, y la sacó otra vez, y asi un montón de veces mas hasta que ocurró aquello que ocurre en estas ocasiones"

:-)

Anònim ha dit...

notareu, estimars lectors del blog, que amb les meves intervencions el nombre de comentaris puja com la escumaaaaaa

Anònim ha dit...

sigue sigue, no nos dejes a medias sistoletes... por favorrrrrrrrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

se nota kel choveta esta portantse algo calent a la obca i alego migdiada babosa al estilo clanquer-lucia, pq no hi ha comentaris salvajes

Anònim ha dit...

No som res, diumenge a la tarda visitant un collons d'esglesia i ara parlant de no se que de posar-la i treure-la (jo fa molts anys que estic casat i aixó hem recorda alguna cosa. (si algú sap qui soc que calli per no tenir problemes, a pardinyes les gasten molt grosses). Podriem parlar per exemple en quin gran encert l'artista va recuperar el retable (que havien traslladat de lloc) despres de la crema.

Anònim ha dit...

ombra-anxova, tareu contents batent records de comentaris. Per celebrar-ho podrieu pagar alguna "lifara" si hi ha alguna que sigui de la mateixa opinió que ho faci saber i ho digui publicament aqui al blog. Del mateix dinar o sopar ( a escollir) podreu crear el proxim capitol. Ho podeu mirar com a inversió.


records

Anònim ha dit...

i la lifara aquesta a qui inclouria?

Anònim ha dit...

aquest matí he intentant escriure alguna cosa però no m'ha deixat. Però finalment aquí estic. Veig que aneu ben surtits de visites. Qui havia de dir que un dinar hagués de portar tot el que ha portat.

Anònim ha dit...

Segurament ...arling tenies pensat escriure alguna cosa superflua i facilona, doncs, tenim posat un sistema informàtic i de control especific, i per cert bastant car, que bloqueja automaticament qualsevol intent de comentari d'aquesta mena. Es per això que la lifara, de categoria i 3tenedores, que efectivament havia prevista per molt aviat(estic sorprés, d'on heu tret l'informació?) ha estat cancel·lada, be, no exactament, finalment només assistiran els alts càrrecs del blog: a saber, directors executius (ombra i anchoa), tècnics informàtics (els mateixos), director financer (ombra), director de marketing i gerent del reciclatge (anchoa), responsable logística (ombra), cap de publicitat i cony (ombra) i el product manager (anchoa). Pot semblar excluient, sexista, racial, prepotent, fulero o més coses, les que vulgueu, però cullons la vida és dura, que hos he de dir ...

Anònim ha dit...

Molt bona pregunta Yesmidancing (menudo nick, que desarolloooooo), cuanta sabiesa, profesionalitat i experiència en aquesta qüestió ... ja has detectat que és planeja una lifara exclusiva per homes o simils, no?? ...

Anònim ha dit...

Pere cert, ja heu clixat la nova afoto que hi ha a la portada com a presentació del blog?

Anònim ha dit...

jo crec que donana la importancia ques esta agafant aquest blog (gracies a noves incorporacions) hauria de ser popular. El qui estigui d'acord que digui si. I els paganinis que preparin el dinar o sopar per aquella gent que els estimem tant (sobretot si paguen).

Anònim ha dit...

DISCURS D'AGRAIMENT

Amcis del blog i demés actualitzada familya blogista ... realment estem molt contents i satisfets (parlo també en nom de l'Ombra, amb el seu permís del que he falsificat jo mateix la firma) de la vostra incorporació, participació i dedicació a aquest blog; el nostre suor i capital per crear-lo ja ha pasat a l'història; les llarges jornades de 2 únics comentaristes oblidades; ara obrim nou horitzó, armari i portes a les incorporacions: milanes, clanquer, yurenaolga, abu neng, pumuky, jardiland, eldestraler ... , .... darling, K, sistoletes, enfermera que peras, niel, anònims, ekcetetéra. Esperem que aquest el nostre nexe d'unió i comunicació tingui llarga vida i us convidem a participar, no només amb comentaris, opinions, cròniques, banalitats, problemes mentals, xuminades, cutrades sino també teniu linea oberta a través del mail indicat a portada per fer les vostres aportacions que serán publicades una vegada censurades, modificades o adaptades amb absoluta llibertat d'expresió.
Estem oberts als vostres sugeriments i, també perque no dir-ho a rebre cistelles com les de Nadal, entrades dels Rolling i vales descuento 80% en gasolina.

(pensament) hauria d'haver-me dedicat a la política .... quanta mentida.

Podeu fer les vostres aportacions dineràries al següent nª de cuenta 55 1251 54 55154455454F, import mínim 200 ebrillos, comisión incluida.

Gràcies amics ....

Anònim ha dit...

5.000 VISITES
ENHORABONA A TOTHOM
QUANTES HORES PERDUDES
QUANTA GENT MALALTA
QUANT PARAREU
FINS QUAN
ORANGUQUAN

ombranchova ha dit...

oraguquan? no se

per cert, jo faig el comentari sesentaicinco por el culo te la hinco

nanit

Anònim ha dit...

QUINA COLLA,no sabia que us ho passava-ho tant bé, tot i que per la descripció del local casi que no hi aniré. Veig que continueu amb la vostra simplesa i poca originalitat, realment us penseu que tot això que expliqueu interessa a algú? Ah i tu anchoas tens algun problema de personalitat?

Anònim ha dit...

Helou enfermera, lo de espera? que estàs preparant opos u que?
Com malegro que em facis aquesta pregunta, però et diré que el més gran problema que tinc jo és majormente dinerari o sigui de capital, ja que sóc de poblejo.

Giveaway of the Day