19 de juliol 2007

Las Mates: Mi pasión, mi cruz


He fet neteja d'armaris per fer lloc a la roba i sabates comprades en les compulsives rebaixes i que mai em possaré i sorpresa ... uns examens amb unes respostes inteligents i imaginatives que els professors no van saber apreciar ni valorar més enllà de la pura matemàtica. Les mates, a partir de 7e d'EGB, van perdre per mi tot l'interés quan va aparèixer al temari el seno/coseno i van resultar no ser els que jo desitjava en aquelles edats del despertar.

Us poso algo de fàcil digestió, no us caldrà fer comentaris.

Només cal que adivineu quina d'aquestes magistrals respostes va ser realitzada per l'ausent i que, com a conseqüència no ho podrà negar, l'amic Milanés.

Relaxing i fora pressions. Vinga, continueu a les piscines i alerta amb els fongs.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, espabilao ... que es aquesta publicitat subanimal a la portada ... ja saps la tarifa o sigui que apoquina ja al c/c el patak de euracos.

Anònim ha dit...

ostias aixi magrada
aviam... analitzo... i dic... el milanes va fer la de la X, he encertat? jolin... tant se val, son bonissimes totes, a mi les mates em van agradar inclus els senos... i els cosenos... i les tangents... i les integrals, i los senos integrals ja thi cagaves... k no?

ufff... estic al tema llenceria i me ric sol i el jubilat porta un mosqueig... jajaja

Anònim ha dit...

ei, lamonsero, h buscat alguna foto vostra i no hi ha res coi... aviam si us modernitzeu joojojoj, mira abaix hi ha videus de pitarques...

aixi dema tens sopar romano? ojojojoj... dislo al mosso k no parlo tant

ombranchova ha dit...

guauuuuu 3 misatges en dos minuts... ole...

ombranchova ha dit...

4

ombranchova ha dit...

5 comment en 3 minuts

ombranchova ha dit...

vale ja paro, no te gracia... :)

Anònim ha dit...

bona tarda. Just ara la família de les dos repetides acabem d'arribar d'una sortida lúdico-cultural, que no patiu, els altres ja gaudireu d'un dia així d'aquí a no massa, a un petit poble de ls plsns de Vic on es celebra un famós Festival internacional de mísica folklòrica des de fa uns anys, concretament 25. Ha estat d'allò més emocionant retrobar-nos amb una de les repes i identificar-la de seguida (ja que la veritat anàva d'allò més neta, i ja se sap que després de 10 dies, de vegades pot ser complicat no deixar-se endur per la manca de neteja. Continuarem la batalleta més tard, la motxilla de la nena crida per anar a la rentadora. Continuarà...

Anònim ha dit...

1001, 1001,
20x1000
20x1000
xtus++++++++++++
20x1000

Anònim ha dit...

sort darling sort... sino k la rento el destraler k tb es son pare

Anònim ha dit...

cosas de las matematicas:


La probabilidad de tener un accidente de tráfico aumenta con el tiempo que te pases en la calle. Por tanto, cuanto más rápido circules, menor es la probabilidad de que tengas un accidente.

Anònim ha dit...

El 33 % de los accidentes mortales involucran a alguien que ha bebido. Por tanto, el 67 % restante ha sido causado por alguien que no había bebido. A la vista de esto, esta claro que la forma más segura de conducir es ir borracho y a toda pastilla.

Anònim ha dit...

La tasa de natalidad es el doble que la tasa de mortalidad; por lo tanto, una de cada dos personas es inmortal.

Anònim ha dit...

En la inmensa mayoría de los accidentes de circulación, los coches involucrados llevan un conductor. Por lo tanto, la forma mas segura de viajar en coche es sin conductor.

Anònim ha dit...

Si te vas a la cama 9 horas antes de levantarte, y tu esposa quiere hacer el amor contigo durante dos horas, cuanto tiempo dormirás?
-

Anònim ha dit...

Ocho horas y 50 minutos.

Anònim ha dit...

menos menos fantasma fantomas, 8 horas y 56 minutos justicos

Anònim ha dit...

Tan brutal potser no, però algunes respostes heavy metals i tant ... i recordo davant una pregunta quan la resposta començava amb la mateixa pregunta ... mal asunto ..

Exemple:
Pregunta: Desarrolle sobre los animales del género cefalópodo que son hermafroditas y gansamente consumidos en el Aplec de Lleida?

Resposta: Los animales que son gansamente consumidos en el aplec y hermanos de afrodita y del género celofán son ....

Anònim ha dit...

ostics. tipica resposta pa rellenar... aixo ho em fet tots... per cert ahir nit que havia festival del humor a cals moreno o k? vaya xistesills

ah , papito ja te un avís de entradaa a blog fet ahir night , aviam si la cosa va entrant i va fraguant-se... tot i k lestiu es dificil

regards

Anònim ha dit...

Si, havia festival rapsoda, el famós Moreno's House Xistesills Festival a càrrec dels autors de la coneguda obra teatral "Un dinar fantasma al mas"

El meu particular festival era al llit ... intentant dormir pq algú buscava jaleo ... el muntava el piltrafilla anchovanielet ... a cualquier hora, que noches, uufff.

Anònim ha dit...

Pepmaster Ombruno,
Consulta: això de Pitarque que fa? només radio? i pel tipo de música sembla que sigui una població de la Xina na na na, no hi ha res d'imatges del poblado?

Hi ha una foto d'un gos, això em recorda una famosa leyenda que narra lo Milanés sempre que visitem la turolenca població, que diu així:

Cuando era pequeño con unos 8 años, un día se me hizo tarde jugando en el pueblo, entonces vivíamos en la central (situada a unos 3 km del pueblo montaña arriba por selváticos senderos rurales). Ya oscureciendo y para que no hiciera solo el peligroso camino, los solidarios vecinos apesadumbrados por mi situación decidieron socorrerme ... gente con grandes recursos solucionaron la dramática situación ... me ataron un perro al brazo para que me hiciera compañia durante el camino.... y el hijoputa al poco rato se escapó y se largó corriendo al pueblo ...

Aquesta es la leyenda negra del Niño y el perro de Pitarque ... real ? ficción ? Cada palo aguante su vela peò jo penso que totalment verídica.

Anònim ha dit...

Si ja estic prou adormida pel xoveta niel, només cal que tingui que pensar amb lo de les mates, el que es va quedar a 7 d'egb, ja va fer prou, jo no entenc res !!!!!
Tambe us he de dir que no ho puc mirar massa je je!!!
Anchova ahir si que em tenies que venir a buscar, i per lo del sopar tu mateix, pero crec que marxem a la platja no?
Perdona pero ahir no vaig mirar el blog.
Espero poder augmentar la meva participacio de cara al agost, que ja no tindre tanta feina.

Anònim ha dit...

MASTEVALE KE A LAGOST AUGMENTIS EL TEMA AKEST SINO OJITO, MUSHO OJITO

Anònim ha dit...

bueno... aneu a la platje o no? quan o no? es a dir, teniu avui sopar o no? es a dir, es pillen unes pitses avui o no? terras destiu o no? ostic , clariuvos cony... sembla lo sopar fantasma a cal seglero... joojjojo

Anònim ha dit...

En referència a la llegenda a dalt narrada i pel que sembla no te cap interés per la banda de sodomites d'aquest blog diré que ... uno de los dos jamás llegó a su destino ... tu tun! tu tun! ....

Anònim ha dit...

pero aneu a la platja avui o no????

Anònim ha dit...

Hola me llamo Mari Conde y me presento a vuestra web, al que pregunta por playa le diré que es mi segundo apellido y que me gusta y que si quieres podemos quedar en la de Sitges y podemos ponernos aceite por el cuerpo, mi amol.
Dame tu respuesta, yo voy este fin de semana, quedamos? amistad o lo que surja por el lado la goma del bañador.

Anònim ha dit...

aneu avui o no? es per pizzejar o no?

Anònim ha dit...

iras o no a la de Sitges? es para coger mas aceite o no? :) :) (:

Anònim ha dit...

si, iré guapo

Giveaway of the Day