22 de novembre 2007

cites que fan por!

léase con atención:

Pumu dijo ...
"a la tarda al sortir de la fira podem kedar" ... dirigido al espectacular Anchoa
Anònim dijo...
que la envidia es mala consejerai la klanquer tambien que lo que no se me lo invento
Klanker dijo:
Aqui que cada palo aguante su vela i si tens el porc a casa t'el menges!! jejeje
1/2 Anonimo 1/2 Anchoa dijo...
al motoculturista hormanat o el dios de la palabra
EXPANX dijo...
m'agradaria canviar de nom.,em voleu ajudar, s'admeten propotes.
Anònim dijo...
Vegila anchova que no et confonguesin amb un garri.
Tal vegada companys haurem de fer una quedada per parlar dels múltiples temes que ens preocupen ja sia pel tema setsualatractiu de pumu i anchova, o del tema chúpate-esa de kalnker, o la personalitat perduda de ex-panx, o la multitud d'anònims identificats que ens inunden...
Proposo des de la direcció del blog que es tregui tota la merda o es calli per sempre!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Però, quines acusacions, del sector masculí admeto,xo Klanker com entres al drap,als homes de les amigues,una ni els mira,ja em costa entendre a un com per a tirar-li els trastos a un
altre.A part sense ofendre si fos un iogurín o un colacao, xo com que no es el cas, simplement era un oferiment sense ánimo de lucre.
Bé ho sento per tu Anxova si et portes una decepció, xo només volia endosar-te el Pernil!

Anònim ha dit...

anchova esto es la guerra!!!!! ke si fossis un yogurin o un colacao... sera possible, anchova power es un raimat clamor, o una 1516 san maikel... ays... yogurins, pa k? pa k? pregunto eh? pa cer el redículo??? pq pa otra cosa... ah si , pa jugar a la playstation 3 !!!

Anònim ha dit...

aviam, copio-pego els comentaris d'altri que enlloc d'haverse escrit al comentari precedent, s'havien d'escriure aquí... cagondena, sempre apagant focs!!!... ei pumuky no te alteres!!!


senseidentitat. dijo...
aquí ojo lo que se diu, noi, esteu a la que salta, això es el que voldrien algunes el salto del tigre, i s'han d'aconformar con el maullido del gatito.

22 / novembre / 2007 13:36


anonimss dijo...
la pumu ja ho fa ja això, tira la directa i esconde la mano.... oje quedate con lo que te ha tocau que todos tenemos nuestra cruzzzzzzzzzzzzz, però mas vale malo conocido que indivuduo por conocer.

22 / novembre / 2007 13:39


anonimss dijo...
la pumu ja ho fa ja això, tira la directa i esconde la mano.... oje quedate con lo que te ha tocau que todos tenemos nuestra cruzzzzzzzzzzzzz, però mas vale malo conocido que indivuduo por conocer.

22 / novembre / 2007 13:39

Anònim ha dit...

entre cerdos anda el juego!!!

Anònim ha dit...

A vore anònim què és aquest últim comentari!
I jo no amago res,m'hauríau de felicitar,que poso una mica de salsa al comentari x donar vidilla al blog i us piqueu i coses d'aquestes, és que els homes teniu l'autoestima unamica baixa eh?
I no em facis dir amic Ombra a qùe vull un iogurin?
Que no tinc ara temps ni espai!

Anònim ha dit...

A vore Ex-panx,em poso a pensar en lo teu!

Anònim ha dit...

Això no val, al migdia, tots dormint no? Ja se us val!!!

Anònim ha dit...

bona nuit blogeros... ke no es el mateix k globeros... tot i ser les mateixes lletres...

com va anchova..? doble dutxa avui, no? cony dos dies al lleidaporc ha de ser un plaer per les pituitaries no???? i pel nas també, no? jhajaja

bueno... estic fent un experiment amb videos meentres faig fenya de la fenya a casa... teletrabajo... ahposike? poseso... alego lo penjo el tema video si sale bien...

see you

Anònim ha dit...

ja estic dutxat i la calva neta i relucient, bona nit gent.

Anònim ha dit...

Uff, quina complexitat enrrrrebuscada i liada el tema d'avui en este nuestro blog ... que si he dit, que si ha dit, que si no he dit, que si heu entés, que si to la vaca que rie, que si que no que caiga un chaparrón, que no digas que no que digas que si que mi abuelo tiene un gato con las orejas de trapo i el culo de papel ... quieres que te lo cuente otra vez?

Anònim ha dit...

Omb, ara estàs en activitats cinéfiles? montaje d'un video? producciones Omb in action, ojito que som gent coneguda i amb reputas.ció, dolenta perro reputació.

Anònim ha dit...

colacao? yogurin? madre miaaaa, que desastre... flojera no? Vamos a ver, que m'aclare ... això es lo mateix, en versió original femenina i fisna, de les expresions del genere masculí, més broller i desagradable dels ... peazo jaca, cuerpooooo!, fésico, nostasmaaal!, verraca i aixines, es? pues bastante más contundente que expressions com los yogurines, cacaolats o sardinillas en tomate.

Anònim ha dit...

esteu falta, ja falten temes, os foteu amb tothom, visca la decadencia en el blog, esteu sumits a la maxima miseria treien draps brut a la llum, que vindra despres, algun video veien esos cuerpos de iogurcitos, per favor, clausureu el blog, y estigeu per la feina.
Que bestia

Anònim ha dit...

segla?

Anònim ha dit...

no anonim, collons

Anònim ha dit...

no, segla... ese "que bestia" et delataaaaaaaaaa, torna lo nostre era amor... deixa la darling, i sigues homosexual jajjaja

Anònim ha dit...

Segla, així que fas entrades observadores secretes? en plan voyeur en alguna estoneta solta.

Vaaaa torna, sense tu aixo no es el mateix, i no et preocupis et perdonem, nosaltres mantindrem el teu secret i no et guardem rencor nomes coragror.

Abrazos

Giveaway of the Day