30 de novembre 2007

Cumplir Ordres

Ahir, em van fer una invitació, o més ben dit hem van donar una ordre:
Escriu una entrada, i a més a més referent al vestuari!
M'he passat tota la nit, mirant i remirant revistes de moda, les més chic del moment.
M'he empapat i documentat sobre les últimes tendències.
I he comprovat amics que a la nostra colla no som gens fashions!!
Ho sento però és la realitat!
Potser algun membre destacat del club, i no vull dir noms s'atansa, al que podríem denominar anar a la última, però només s'atansa!
Això si totes les revistes destacaven que lo important és tenir un estil propi i tenir ELEGÀNCIA i saboir fer que diríen els francesos.
Reflexionant, la veritat és que d'aquests si tenim varis representats que segur vindràn a la vostra ment i després hi ha la resta que intentem, ser elegants, alguns com és el meu cas hem de tenir, altres factors en compte, no sempre allò que t'agrada, t'afavoreix!
Però en general de moment, som un grup on l'horterisme no apareix i creiu-me ja és un gran què.
Per si interessa, aquest any , és porta tot, o sigui que no us preocupeu, porteu el que vulgueu, però això si amb classe i movent bé les caderes i el cap ben alt.
Segurament trobareu aquest escrit, flluix, i com sempre "Pumu no te mojas", per això ara aprofiteu i comenteu, destripeu que no estripeu i reflexioneu sobre el que hi ha a l'armari. I si algú vol aprofitar, és el moment de sortir d'ell!


Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, començo primer corregint, hem sense h, i perdoneu si hi ha més faltes,ja sabeu les preses.
Ah! tornant a la roba, jo no és que sigui la més fashion ni molt menys, però podríem dir no vas mal no?

Anònim ha dit...

Què és molt diferent de NO estàs mal!

Anònim ha dit...

Ara que el que té molt glamur, és el meu paretener particular, la veritat,con lo mona que va una siempre i les meves parelles no és que destaquin per la seva elegància, no sé pas!
Vinga on sou avui, que ho deixo tot a huevo!

Anònim ha dit...

Volia dir partener!

Anònim ha dit...

Bé Anxova ja saps, aquesta nit, posat el que vulguis!! I sobre tot no perdis els pantalons ni la compostura en tota la nit!

Anònim ha dit...

pues molt be Winie the Pu.mu, una entrada es una entrada i més si tan obligat sota coaccions i amenaces d'escampar informacions difamant sobre la teva persona i involucrant a la epiiblasfemia al oh! Balance balancé .. però ni mención de les indumentaries -classic, modern, futurista, fashion-, estils -grunge, pijo, destraler, afeminao-, tendencies -rock, paleto, llenyataire, destartalat- a nivell més individual amb nick i pseudonim dels blogistes actius, dels ocasionals i dels annexes desapareguts.

Anònim ha dit...

Aqui,cadascú que es defineixi com pugui, potser no tenim estil, o potser encara l'estem buscant?o potser és dur reconèixer que no el trobarem mai que som esclaus de la tendència del moment. I que en realitat no tenim ni pajolera idea!

Anònim ha dit...

Pumu, estàs monopolitzant el blog, fas l'entrada, escrius el primer comentari, t'autocorrexeixes... Afluixa dona, no ho gastis tot en una sola vegada!!!

Anònim ha dit...

Es per aprofita que despré 2 dies de festa bloguera.

Anònim ha dit...

Bones tarrrrrdes gent estilista, elitista i a l'ultima tendència ...


On para avui lo Ombruno? hey! paio, t'has fadao perque avui surto? ja pots contar, avui segur que no es fot res .... i tu, aquells soparillos de basquet, feina, veinat, cosins, sogres i banals excuses on paren?
avui estas fent shopping u que?
andestáaaaaas?

Anònim ha dit...

Bones de nou, s'apropa l'hora de la oliada, m'estic plantejant no dutxar-me ... pa que? o no anar-hi i m'estalviaré un dissabte malo estomacalment parlant i idem craneal ... es inutil plantejar-se el dicho tipic que diu tal que asín "de este vino no beberé .."

Que passeu un bon cap de setmana i que la canalla recuperi pronte la salut despistada que tenen.

Els solters a sopar en millors antros, vosaltres -Pum- que podeu.

Estic per plegar ja ... i la propera setmana PONT DE LA PURISIMA CONCEPCIO ... on anem?

Anònim ha dit...

ei,na tarda, avui impossilbe dentrar, pero ara tic aki pero marxo que tinc fenya per baix jeje

dic k molt be lentrada, molt ben estructurada, i sobretot molt ben acabada, FELICITATS DDE DEBÓ

tema parejas pumukiales... lo balanx pues es un estil... Confecciones Valentines... coneixeu akesta botiga de blondel? pues eso... estilo propio, pero muy propio, no el vol ningu mes, crec... pero no desentona , pues es richie balanx...

Anònim ha dit...

ei pel pont ke fotrem? mania o k?

Anònim ha dit...

nem a esquiar???? venga animeuvos i parlem... jiji

Anònim ha dit...

bueno bloggers, tiro pac baix k men reclamen luna amb febricula i las otras con tetícula... hard life of the parents moderns...


nos vemos en... en... en el homeopata jojojo

Anònim ha dit...

ei ,anchova... he modificat el temps davui, he posat boira espesa per a que els raigs de sol no et molestin durant la teva resaca de dissabte... k mes vols? una birra? un zaquique????

va anar bé?
correcte?
cagaleras o diarreras???
malegro tot be si va nar be
per aqui comencem a vore la llum
ombra

Anònim ha dit...

anchova tiop deixa de babejar alcohol al coixí que alego rentarà la klanker i tho retraurà tot lo sant dia, i desperta el blog coiiiiii....

Anònim ha dit...

Mas o menos bon dia, confirmada la meva sospita ... sens a pasat l'arros, la pasta i el pa torrat en el tema sortir del noctámbulo, una perdua de temps.

Anònim ha dit...

exigim una crònica detallada del evento, comentant:
1.- menu
2.- vino
3.- compañia
4.- temas tractats
5.- salida posterior
6.- ligoteo pofesional
7.- hora de llegada
8.- situacion de llegada
9.- comportamiento de clanker: esperamos que se haya llevado los chiquillos a aeso de las 7'30 a.m. no?

i con especial mencion a dos temas candentes como son... situacion del milanes palafox despues de su maridaje, i el tema rocle de seguretat, sigue vigente???

Anònim ha dit...

(sig) ha sabut el anchovanielet de la sortida del seu acabat pater? i lanchovetanna? eh? ke han dit? ke opinene de l'estat dissabtil del seu pater? i del estat diumengil del seu pater? i de l'estat de la seva mater semanil? i de lestat de la nacio? es manifesten? o passen a lestil choveta?

i el fp? en su linea risitas no dejo títere con cabeza rapada?

i el menchero? masculla? menjaparla encara?

i morenillapijilla? eso es echar una voz !!! tremendo, i sale de un cuerpecico tant pequeño no?

i mejillon? colorao? o sus kehaceres domesticos impidieron su insistencia?

i ruiz? bien? bino? vino?

es demanden noticies , ja ho veus!

Anònim ha dit...

anchova... vale k ahir tinguessis resaca, vale k tu cuerpo no aguanta mucho ya la fiesta nocturna diurna o taciturna, pero no vale que no expliques amb pelos, vellosidades i senyales tot lo acontecit el divendres night en la multifestival tour congregation of group of the roma patatoe templo del placer... valeS?

Anònim ha dit...

Roma, direu.. però estava a tope de gent i la farum a oli, fum, humanitat no practicant de l'higiene, i, el plat del dia, las bravas, pues bueno, normales no? pican! coño sino no serian bravas ...

El sopar va transcorrer entre monólogos 2 a 2 i converses més aviat serioses, res de rememorar los viejos tiempos i R&R, semblava una reunió de ex-seminaristes de les Avellanes.

Al River Plate, el grup es va trencar en 2, allí cubata va cubata ve -2 en total- vam pasar l'estona sense més novetat ... ningú va preguntar per tu, ho sento.

Anònim ha dit...

les mesves amistats son tant discretes que no pregunten mai... ja saps...
per lo dem´´es he pogut sentir a un altre assitent que la cosa no va nar mal,no? pos malegros... akest assistent, el darrer sopar sortida k va fer amb mi and pestanya diu k te buits mentals jolin con el tio.. segunda joventut de badalona...nanit

Anònim ha dit...

qui ha fet petita la imatge central del trapicheo aplequet???? qui te la clau apart de yo???? sera posibles...

Anònim ha dit...

mas solo k la una no?
klanker, veniu a veurens ara coi... menos la maria tots els demes´per aqui estem "en dansa" jeje

au... gus nais

Giveaway of the Day