12 de novembre 2007

mercat immobiliari

Segur que darrerament heu llegit titolars com el següent:

"La venta de pisos se desploma en todo el país, con caídas de hasta el 27% anual"

Els senyors del totxo, les entitats de descrèdit, les immoboliàries i l’administració no paren de taladrar-nos el cap amb missatges sobre el mercat immobiliari... La venda de vivenda cau a tot el territori ibérrico de la pell de berro.

Immobiliàries contrastades no fiables han expressat el temor a un descens de la venda de pisos, pisets, llogarrets, cuxitrils, mansions i torretes. Tenen por a una caiguda sense fons! No venen res, i abans ho venien tot (molta merda també) i el poc que es vén es barat i de menys de 2 habitacions… Quins paios!

Però a tota aquesta patraña de vividors, sensacionalistes, oportunistes i especuladors ningú els ha dit que han viscut com a reis veneçolans en cumbres bananeras durant molt anys? Ningú els ha comentat que han obert oficines a l’estil “La Caixa”, és a dir, una a cada cantonada? Ningú els ha dit que la llei oferta-demanda existe i que el seu món immobiliari no es aliè? Ningú els ha dit que el que vale, vale i el que no, immobiliari pofessional? Ningú els ha explicat que vol dir diversificar el seu negoci? Ningú d’ells ha pensat en el futur i no en acumular euros fàcils? Ningú ha pensat que un pis de 20 kilos que s’ha acabat venent per 40 era un peazo de pelotazo irreal? Ningú els ha dit que són uns marranos que només foten que pegatines als portals de les cases?

Està clar que el negoci els hi flaqueja després d’anys d’opulència irracional. Però anem més enllà. Llegiu amb mi: “La caída de las compraventas en los seis primeros meses alcanza el 5,43% interanual (ohhhhhhh d’admiració!), con una reducción del 6,9% en pisos usados (és el fin!!!) y del 4,32% en casas nuevas.” Si teniu dos dits de front i una mica d’habilitat matemática o temática (ombraria dixit) veureu que si hom te un negoci de 100 euros i se li redueix en un 5’43% vol dir que aquest any el seu negoci només ha estat de 94’47 euros… un DESASTREEEEEE!! QUINES PÈRDUES!!

Solució dels immobiliaris que manen: acollonim el personal, aguantem perquè nosaltres podem ja que hem aconseguit més diners que en 20 anys anteriors, fotem fora als autònoms venedors que abans venien cotxes, després enciclopèdies, alego pisos i ara ja s’espavilaran, i quan la cosa estigui prou calenta… PAM! La famosa bossa de demanda xocarà amb la bossa d’oferta i el que abans eren 20 milions en un pis, que foren 40 i ara sembla que son 35, serán 60!! Per cert, vendo pisito dos habitacions zona Ronda per 3 milions d'€, razón: no sé si tinc razón o m'he begut l'enteniment, però algú pagarà, tard o d'hora.

Moviment mestre! Felicitats!

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, estic amb el que hagiescrit això,xq és elmeu amic, completament d'acord i no caldrà que em diguis:
Te quieres callar ya!
Què vols dir que no es un bon moment per vendre pis Anxova?
Ho sento no entenc res,sóc de lletres i em van regalar les opos.
Però estic amb tu company!

Anònim ha dit...

ufff... pumuky... analitzem una entrada de les que fan història, ningu diu que no sigui el moment de vendre, alinrevés... si el producte es bó es ven sempre!

però alguns volen que la cosa es refredi!

Anònim ha dit...

oportunistes!

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclaració!

Anònim ha dit...

Ja veig hora de dinar,aquí no respira ningú!
Oh esteu tots, venen i comprant pisos!

Anònim ha dit...

si, uyyy m buenooooooooooo una venda de pisosssssss ke paké

jo si questic

Anònim ha dit...

Manuda crònica del sector pirata del totxo, tremendaaaaa ... efectivament, el mercat s'està arrofredant, jo no sé quina és la costum de tenir les neveres i refrigeradors oberts en els mercats i supermercats, a part d'escapar-se fot un fred que pela el platano al pasar pel costat de los refrigerados del sumosol ....
manda güevos, que no ho veiue quel mercat s'està arrofredant.

Anònim ha dit...

I Pum, l'entrada no em correspon a mi, encara que jo sóc de mixtes, osease le mates explicades en llatí o filosofia química h2O

Anònim ha dit...

i lo ricchi balanx, no estaria interessat en comprar algun piset bé de preu amb habitacions pa xurumbeles i pa la mame per la zona de viana? jon sé dun k la meva comissio aparte, quedaria per un preu forsa atracatiu, i amb parquing amb capacitat pa un fiesta, una fiesta i un motocultor... ke men dius?

Anònim ha dit...

Si claro i al mig de l'arrofredament va la family ombra i decideix fer un canvi en la seva vivenda, es a dir VENDRE i COMPRAR!!
Al mig de l'adebacle inmobiliari que tothom anuncia JODER LISTOS SOMOS EH!!

Anònim ha dit...

Ei,Ombra segur que l'interesa pis, però d'aquí que es decidirà,haurà baixat els preus dels pisos, hauràn tornat a pujar! I suma i sigue...
Però tomo nota, més que res Parking,és una bona oferta, xq on trobes puesto x a un multicultor, avui en dia.

Anònim ha dit...

klanker, perdona m'he perdut algo,no era la vostra família la única interessada de moment en comprar i vendre?

Anònim ha dit...

així que lo Balance es un paio meditador, que abans de moure fitxa desapareix pels efectes climàtics al ser biodegradable, no vaya ser que le pille el toro -que també rumia i rumia- o una carretilla llamada toro o el motocultor, està be, mas vale prevenido que ciento volando i no va tanto el cántaro por los cerros de ubeda que al final se pierde, como este comentario.

Anònim ha dit...

Si i tant, és un pensador, però ja saps:
-" Oveja que bala, bocado que pierde"

Anònim ha dit...

Meditant profundament i analitzant aquesta complexa entrada, una vegada estudiats els fets i antecedents que obren i tanquen i visionat des de una prespectiva oberta, real i matemàtica de la situació immobiliaria narrada, tinc una qüestió envers una literata plantejada per aclarir, que vols dir i a que et refereixes amb ...

"i quan la cosa estigui prou calenta… PAM!"

Resto tres a l'espera de l'aclaració ...

Anònim ha dit...

See you

Anònim ha dit...

pero pensador, pensador ... como los grandes pensadores? tipo Sto. Tomás Aqui no por favor, Descartes del futbol, Kant onada restaurant, Nietche, Winchester o Tomanhawk, pos molt interessant.

Anònim ha dit...

benvolgut, passo a explicar el tema "cosa ben calenta i pam!": dícese del momento en que siendo la cosa o hecho de facto sin personalidad jurídica pues que se encaldea tanto que por un u otro lado exclata

úsease, que quan hi hagi molta oferta aturada en perspectives de pujada i molta demanda en perspectives de baixada, encendran , com ara han fet, la mecha, es a dir, mouran el mercat, treuran estadístques, dades, consum de sement, etc que indiqui que tot torna a ser bonic i patapam... especulacion parriba, compradors que compraran per revendres rapid, etc etc... i au, sant tornemhi,
si no descubrixo res, això ha passat a altres llocs i aqui no anàvem a ser menys, i si no voleu que digo res pos me podeu dir, "te puedes callar, tu!" i lo mismo te digo digo k te digo rodrigo.

Anònim ha dit...

au pumuky vegila con los sasar mucho de los camiones!!!!

Anònim ha dit...

jo ho vec aixins... algu ha fet bossa i ara ens sembla k la cosa baixa, pero k collons... una propietat de 2 que ara la podia vendre per 5, pero la vendré per 4, aixo es baixar??? vendedores de luciérnagas fundidas!!!

ep, i a la las minima reclamen alguna subvenció al estil agricultores pedregados o pescadores chapapoteados...

Anònim ha dit...

es el mon immmobiliari... i la familia ombra k diu la clanquer, no sera la familia anchova power que forma parte ella? sera eso, fallo téscnico... per cert, soc de lopinio k 100 kilos no donaran pel viana 31-33 pero tampoc 43 que segons finques de la city van "tasar" eh?

Anònim ha dit...

es nota que aquest es un blog de jornada contínua... i un dia que mhi foto de tarde, pam, no hi ha dingú... valgam 10

ombras house sin novedad...

Anònim ha dit...

pues sera bon dia matiners, entre que entreu tard i marxeu aviat aixo es un monoleg...

Anònim ha dit...

ei bon dia ombra

Anònim ha dit...

ostic... ke tal anonim, bon dia...

Anònim ha dit...

per aqui llegin-te... vajo bé...

Anònim ha dit...

ospaaaa bon dia, ja som tres...

Anònim ha dit...

holaaa, bon dia a tos tengo dios, matí fresquet, es hora de poser-se la samarreta amperio amb rodancha crònica groga al sobac.

Qui ens farà avui una entradeta guais del venezolais? com que està de moda l'Hug Chaves, pos...

Anònim ha dit...

hi ha algun canvi en el mercat immobiliari respecte ahir? segurament hi ha un increment de fogueres a les obres per calentar-se i coure la xistorra de pato mareao.

Anònim ha dit...

PERDO PERDO, es la family anchova la que vol comprar i vendre, es que se m'acumula la feina i despres em perdo hombre ya!!ç

Giveaway of the Day