19 de novembre 2007

tal dia farà un any...

i ves per on que ja quasi fa l'any des de que en maese milanés unís el seu cos i ànima amb la tapioca palafox... període que ha passat amb celeritat i armonia, entre taxi i cabinas descania, entre xurumbels crescuts i ataduras en corto... serveixi des d'aquí aquesta entrada com a homenatge a tal event que fou comentat fins i tot fora de les nostres fronteres, amb àgape final al restorant de vora lo river.

Valadir que esperem que, en aquest missatge o entrada, el maese milanés faci acte de presència i ens dirigeixi unes paraules tot marcant estil.

Si més no els demés podrem comprovar i comentar els diferents interrogants que ens inunden a l'estil: pa cuando un zagalico unicejo turolense??? pa cuando una reedición de la cena de bodas, ya sea cena u comida en el alamuses resorting gasolinering restaurant??? pa cuando un comentario en lo blog??? pa cuando una llamadica de aquistoy!!! ???

yeah!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

congratulaixions al milana engonita aing como a la senyà de garcia por tal onomastopeya!!!

Anònim ha dit...

pa mi que aquest comentari caurà en saco roto... al tiempo!!! no es presentarà a comentar el maese milanesio, ja va fer prou en presentar-se a lo saló de plens de lachuntament el dia de autos... con sudores incluidos malgrat ser november fresco...

Anònim ha dit...

patidifuso m'he quedat, quina memòria, quina agenda més organitzada. Molt bien.

PD. que sen sap d'aquell artista circense que feia volts i giros apoyat en el companys fins que una pilona que anava piló li va fallar i es va apartar com a punt de apoyo? es va recuperar de l'impacte costellar a terra? està actiu en les seves actituds circenses? a abandonat els equilibris? el va denunciar?

Anònim ha dit...

menosmal del retorno del yete webpatertwo si no aqui no manté el tema nil algarrobo patillero ni calimero cualquiera, ni apuntador que entri un comentari saludador, uufff quanto stresao que no te ni 3minuts al mes

Anònim ha dit...

si quanto quantoooo pero yastoi de vuelta .... i prometo accióooooo

Anònim ha dit...

news: akistamos foten de familia amb bany marià i gana onistica JEJE PERO BÉ

Anònim ha dit...

Y en PORTADA hoy ...

Nuevas técnicas y hazañas de los meadores de exterior

Unos escachics en los sapatos, mal, muy malamente.

Anònim ha dit...

Un reportero gráfico muy pofesional que se encontrava en el sitiu apropiado -esastamente al lado de una tapia sorda y junto a los sanitarios portátiles- y momento justo para captura de semejante infamia de higiene.

Anònim ha dit...

por los pies los conocereis, i tambien por sus actos... aplicarse al cuento respecto a lo maese milanés i a la foto de portada!!!

Anònim ha dit...

Feliz aniversario migo, saco roto? no sabia nada de que se te hubiera o hubiésese rasgado el saco testicular, pudisteis recuperarlo?, en el Segre decían que era un trozo de oreja lo arrancado en la pelea barriobajera... como conñoo te mordió un guevo? te dolio? han podido reinplantar o de silicona? o un canto rodado de la calle? bueno, lo que sea, celebro.

kiaaaa sigut?

Anònim ha dit...

al lorin que alguien ha fet un orin .. en la pared

Anònim ha dit...

M'imagino el lloc, crec que se la data, pero el que si se, es el marrano que es va pixar les sabates!!!

Anònim ha dit...

AQUEST MÓN ESTÀ PLE DE BRUUUUUUUUUUUUUUTS, I DESPRÉS DIUEN DELS POBRES GOSSOS CAGAMERDES.
i AQUEST PER QUE SE'N VA A PIXAS A LA PORTA DE CASA SEVA .

Anònim ha dit...

Està clar-issim que es una pixarrada cervesera en cierta pared del comedor -on està actualiment la taula per mes senyes- en obra de una reconocida urbanització de la sona residencial d'Alpistrat, i estes olors no marxent mai mes de mai

Anònim ha dit...

La qüestió eeess ... Per a quan un petit CJ Milanés? faria les delicies del Kia carnival, carnival carnivaaaal carnival te quieroooo, la la la la la laaaaa ... i ompliria de goig i de més gent la casa de Palafox i la señá Lucia.
Its the question ...

Anònim ha dit...

la señá lucia se jubilaria del tema postres pa emprender la marcha del tema biberones i papillas... animo cj milanesia... fot la fenya i despres de multiples ecografies i tactes que et faran... tindràs un retoñet que tal com etc tu, et plenarà de joia, en serio

Anònim ha dit...

i pumuky??? onde para?

Anònim ha dit...

ja piou! apagueu los regs automàtics a les torres i caserons del voltants

Anònim ha dit...

clanker familuy vigileu les migdiades que son traisioneres jejej.. ara k com no estem en epoca pre-aplec no teniu perill, feu feu...

Anònim ha dit...

Ei moltes felicitats, a la parella,és cert ja ha passat un any! com vole el temps!

I aquesta portada, te pinta d'una pixadeta urgent i molt urgent, després de beure una gerra de cervesa o bé algun vi una mica peleón acompanyat de casera de la casa. I les sabates em son familiars!!

Anònim ha dit...

pos a mi el que em vole son els diners normalment, i s'avecinan tiempos criticos, miseria y vacas flacas con parasitos pulmonares y gastrointestinales, un crash financer que no se com aturar.

Anònim ha dit...

El Mario Conde en sus buenas epocas o una premitiva de 6 aciertos+complementario+ reintegro + unos padresnuestros es l'unic qeu poden solucionar això.

Anònim ha dit...

tu trankil anchova, fes un pla financer a lestil del que li vaig fer a la pumuky i vurás, ella continua amb el dispendi economic i resant molt... i mira, pisito, cotxesito, motocultorito, huertito (virtual) i balanxito... de on saturdays night only wey

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom!
Una mica més i avui ja no entro, no per fer una migdiada de les que us imagineu, sino que no està l'horno pa bollos i pa no gastar ni enciendo la maquina!!
No en serio, tenia una mica de feina, però al menys dic alguna cosa no com altres que desapareixen i van molt de cul!!
Fins ara

Anònim ha dit...

segla i darling vols dir???? jo no ho entenc, de vritat... algo no sé??? me perdut algo??? que els heu fet???

Anònim ha dit...

res que se sepa, encara que mai es sap, a vegades sin querer .... o pur aborriment, o com les drogues que habituent i volen desintoxicar, o com altres que han actuat una curta temporada i finalment difuminat en l'immensitat de l'univers internitic... recordo aquella epoca d'esplendor del blog amb ions, seglas, darlings, pestanyas, algo de milanes, los adosados del segla sistoletes, valli ... aquells principis amb jardiland, el K ... que tiempos aquellos ....

Anònim ha dit...

Yo puedo prometer y prometo que voluntariament no he fet res i si ho he fet involuntari demano mil disculpes a tots!!

Anònim ha dit...

ara ja no pots clank

Anònim ha dit...

moltes gracies

Giveaway of the Day