29 de novembre 2007

Roma

benvolguts,
fonts gens fiables han confirmat a aquest blog que el proper divendres dia 30 de novembre de 2007 es celebrarà en la més íntima intimitat secreta un sopar d'antics membres d'un club de gays de Lleida.

L'acte tindrà lloc cap al carrer bisbe messeguer , aprop de la rambla aragonesa, cantonada amb clínica perpétuo socorro, en un conegut i greixós antro disfressat de bareto de barri. En concret, el local el trobareu descrit a (dades reals 100%)


Patatabrava.com Templos del placer, Bar Roma, Lleida
Templos del Placer, Comentarios de Bar Roma, Lleida, Catalunya



Bar Roma a la vora del rectorat (UdL), Lleida
Comentarios
Anónimo, Hace 1 año no sabeu què són les braves si no heu anat al Roma (sempre acompanyades d'un vermut o d'una canyeta, clar)
papallona, Hace 1 año a mi m'hi va portar per primer cop el meu ex.. i des de llavors no he pogut parar d'anar-hi! bonissimes :D ~~~~
Anónimo, Hace 1 año Es que a Lleida hi tenim lo milloret... ! ara, al local hi ha sempre massa fum...
Anónimo, Hace 1 año k en direm de les braves del Roma?!?!?! immillorables, bonissimes, de Lleida jajajaja

Els assistents, sempre en nombre incert per les baixes que es van patint en aquests sopars, tenen intenció de trencar récords i recórds. A saber:
  1. record de beure vi sense que encara hagin posat un plat de jalo a taula
  2. record de mastegar amb les boques ben obertes fins que foti molta molta mania
  3. record de risotada més sorollosa
  4. record de trossets de carn incrustats entre dents
  5. record d'iniciar converses que no acaben mai
  6. record de no assistències a sopars d'aquest tipus
  7. record d'arribada més aviat a casa sense tenir poblemes gàstrics
  8. i per últim, record de cagaleras diarreras de la muerte a causa de las bravas, típicas del Roma
la convocatoria és personal i si a hores d'ara no heu rebut cap missiva, doneu-vos per exclosos del grupeto roma. Hi assistiran, si no ho impedeix causa de força major (com estoy a gustito en el sofa de casa, no me jodas, o man prohibido ir y lloro, o tengo guàrdia, o ...) Anchova Power reaparegut, ion de rues chalequero, milanesia en roma, mecheros conversacional, morenillas i rubitas, mejillons magallon i altres agregats que ara no podem dir.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

BonFrigo dia,

jo jo juo, la catedral de la patata brava i el templo del placer ... exagerados calificativos diria, no sé que dir-vos ... per mi lugubre garito refumant d'oli, aspecte general brut -i sense visitar la cuina con sus famosas estalactitas d'oli colza girasol-, clientela variada però bastant kumbaià deumeu kumbaià, estovalles paper, vi de contenidor ...

Això si, les braves arriben a taula en 15 minuts, anys enrera al fer la comanda començaven a fer la sembra del tubérculo patatus ... al menos 45 minuts d'espera per algo que tampoc es un delicatessen, igual soc poc sibarita de la patatoe.

Anònim ha dit...

Todos los caminos llevan al Roma ... efectivament, d'aqui no sortim, es el centre del univers de la restauració, que cony d'El Bulli, el Roma ... i ojo, no patinar.

Ara que l'altra opció que hi ha es anar a menjar pato lakeado de Pekin, irreconocible cerdo agridulce i arroz 21 delicias ... així que, me doy por satisfecho con el final del camino.

Anònim ha dit...

Saben cual es el colmo de un aceitunero???

Perder aceite e ir a comer al Roma ...

ji ji ji
Festivaaaaal !

Anònim ha dit...

Però amb la quantitat de bars i restaurants que hi ha a la ciutat!
ja ha passat la vostra etapa universitària i ja sou una mica grandets,penseu que els greixos ja no s'asimilen de la mateixa forma! I demà aquell oli a la roba!

Anònim ha dit...

Després dieu del meu e-mail de llits d'aigua, es que me parto amb l'acudit!

Anònim ha dit...

A les Pàgines grogues hi ha un apartat només per Bars i Restaurants. Només és una idea

Anònim ha dit...

nonim, universitaria? nosaltres som pofesionals de la branca efepesitària, home

Anònim ha dit...

Es igual això! Anxova i ja has pensat vestuari, penseu que si kedeu al Roma tb heu d'anar vestits per l'ocasió!

Anònim ha dit...

benvolgut... hauries de saber que si trarden tant en servir el tu-ver-culo es per una raó comercial

ara has caigut? exacte, es per fer-vos beure la major quantitat de cervesses i / o vinachodemesauneuro abans que arribin les suculentas patatas bravas del placer...

Anònim ha dit...

ostia... vestuari... mira, donat lambient italià que shi respira... tinc un polo del meu germà al estil wally ratlles blanques i vermelles... pantalong pirata ajustada prelorza barrigal ... zapatos tipò nautica, saps? aquelles que tens al fons de larmari.. jeje... i pentinat... bueno al pentinat tu mismo

k? despres diras k no taconsellem bé... i ponte guapo pq a la sala europa no hi ha el gustavo joojjojo

Anònim ha dit...

Petita rectificació Ombra, la Sala Europa ja no existeix!, ha passat a la història,o sigui que han de buscar-se un altre garito per recordar vells temps.!
I si vols ja saps que jo tinc jaquetes tipo Rana Gustavo que igual et treuen d'un apuro!

Anònim ha dit...

Sala Europa, jo jo, que desfasat!!
I el Trivial, i la Cantonada, i Els Joves, il Sistema, il Padrí, il Its OK, il Hoobye, tu ets asiduo del Malasaña, no?.

Anònim ha dit...

jaquetes Rana Gustavo? gràcies pels oferiments, que es alguna nova tendència italiana? o de BurkinaFaso? un estil Evo Morales?

No patiu, jo tinc un armari ampli, clàssic i bastant desfasat i també un fondo de armari que així no toca la roba a la pintura de la pared.

Una entrada pel futuro sobre la moda i estils de cada membre i vulva d'aquest blog. Que algú executi la meva idea ... Pumu ... ja et toca desarrollar un tema en extensió i aquest te suc. Anims, no es proposta, es una ordre executiva i no recurrible emesa des de les més altes instancies del Tribunal OmbrAnchoa.

Anònim ha dit...

ojito con Torquemada i la Santa Ombrasición, aquí sencienden hogueras a la mas menima, que face frio.

Anònim ha dit...

Demà -creuo els dits i toco fusta, ep? ... ey! Milanés trae el cráneo-
reaparició estelar del Anchoa de Noche ... se supone. El regreso, retorno, reaparición, salto al ruedo, la alternativa, reinaguración ...

Temblad nocturnos, os acechaaaaaa el monstruo de la nocheeeee ... Auuuuu lobo anchoa en el Paris, auuuuuu y en la Sala Anchoa, digo Europaaaa, auuuuuuu!

Anònim ha dit...

Ei anxova afloja un poquito,
primer amb això de manar,és més efectiu si recomanes, que si no la gent es rebota i no fa res.
Segon,prente la sortida amb calma que ja tenim una certa edat, i després al dia següent, no valem per a res i pensa que tens certes obligacions a complir.
Tercer, pensa en el teu fetge,patates més cubata, creus que es mereix aquest càstig!

Anònim ha dit...

Ei però tot de bon rollito eh!!!!i sempre desde el carinyo!!!!

Anònim ha dit...

ufff... quanta fenyaaaaaaaaaaa

1.- la sala europa existe, si bien no con ese nombre, si?
2.- anchova... power... anchova... nomes te diré que no recuperes com abans i ho saps, i si diumenge, si si... diumenge ser adur

Anònim ha dit...

M'han dit que l'actual sala Europa, és així com una concentració de última oportunitat!

Anònim ha dit...

Perfecto, a que hora abren? se lo diré al Ion.

Anònim ha dit...

En plan rebajas, taras, tarados y saldos, no?

Anònim ha dit...

No me quiero meter donde no me ñaman, pero creo que alguien debe currarse una entrada respecto a las modas de los personajillos d'aqui.

Anònim ha dit...

Porfaplis, el tal pum, que se anime hombre ya!

Anònim ha dit...

El pum s'anima però necessita un moment d'inspiració i bàsicament un moment! Però arribarà sense presa

Anònim ha dit...

Ei,va aquest de la sortida, ja que heu triat un lloc una mica cutre!(opinió personal)( bé potser col.lectiva),almenys aneu a un lloc selecte a fer unes copes, tipo la Colecteria on uns dandis com vosaltres segur que triunfeu!

Per cert Anxova, sóc la responsable de la despedida de soltera de la meva germana, potser algun dels teus companys de sopar estar disposat a fer alguna animació,tipo ( ja saps...)

Anònim ha dit...

Gràcies per la proposta, on es això de la Colecteria? no ho conec, però quin nom, sona raro, a colector ... així de residuos i desperdicis humans, vols dir que aquest garito es apropiat per uns dandis com nosaltres? porto botes de pocero? ja m'aclararàs ....

Anònim ha dit...

Respecte a la organització de la despedida, uufff! te diré francament que menuno marrón t'ha caigut i per la qüestió que em planteges imagino que tens intenció de organitzar una despedida diferent, amb força classe i estil, de categoria, amb fet diferenciador i per a persones amb elevat nivell cultural i tradicionals tendències morals ...

vamos, que la típica despedida de pitades pel carrer, paseo ridiculadizador pel barri, samarretes iguals per la comparsa, disfressar la novia de qualsevol mamonada lo més penós i hortero posible, crits i càntics estil verbeneros, pollitas amb muelle al cap, la clàssica linterna-pollardo perque ningú es perdi i de postre un soplagaites de 2 metros amb un rabo tripalmero que mogui la tovallola amb la titola granullossa ..., no sé, si vols deixat assesorar pels mestres d'aquest blog en aquesta complexa organització i t'organitzarem una despedida que recordareu tota la vida i ... ja preguntaré als dels sopar si hi ha algún voluntari, ja te'l triaré majete i amb força paquet de cotofluix ...

Vaig pensant ....

Anònim ha dit...

pot ser un mosso striper??? o un locutor???? k men dius anchoveta??? uy perdo , anchova power... que no vol deminutius...

Anònim ha dit...

es delicte dir mosso striper?
glups

Anònim ha dit...

I l'Ion? sortiria vestit de golfista i acabaria l'espectacle unicament amb el xaleco i mitjons, un espectaculo tremendament trencador i lamentable, espectacularment lamentable.

Anònim ha dit...

Ara que, com autocritica, jo no superaria la 1ª prova i seria descalificat a primer cop d'ull d'un gercho amb la vista de un topo.

Anònim ha dit...

MALDITOS ROEDORES ...

Anònim ha dit...

escolta cañita brava, peaso comentari el de la despedida que me pegat i ni una sola menció?

Espero y deseo que la solicitant sigui algo més explicita en el tema ...

Anònim ha dit...

Jo he anant a proveirme d'ambientadors per a poder treure l'olor a oli de berraco de la roba que portarà l'anchova demà al sopar!

Anònim ha dit...

Ja tremolo l'arribada!!

Anònim ha dit...

Anchova, ja m'explicaràs tu a quantes despedides has anat, perque per la cronica que narres, hauràn sigut moltes no?
Encara que moltes com a agregado sin invitación después de quatre cubates mal beguts en algun antro d'aquestos que existien abans rotllo sala europa i similars!

Anònim ha dit...

quanta ´raó te la kanker sin k sirva de precedente... quant agregat a despedides i acomiadaments... quants adeus a vides d'éxit nocturn... quanta xuminada

vigileu aus nocturnes pq avui la vostra vida salterarà... i a les aus diurnes se us alterarà la son.

i a les veïnes negres i mulates del anchova que tancon les finestres jejeje pq l'olor-pudor del palacio de la patata brava se sentirà a tot lo salobert...

Anònim ha dit...

ah, bon dia!... a casa dels ombra encara restem amb decimes de febrícula per part d'ombraria. Les altres dues reines de la casa correctes, malgrat els seus festivals lactics a deshores.

Anònim ha dit...

aixo funciona?

Anònim ha dit...

eh, bon dia!... a casa dels anchoa encara patrullem i realitzem multiples rondes nocturnes per les mes variades solicituds dels anchovillas. El reietó King Africanchoa dosificat d'omeprazol en previsió de la sesió oliosa, malgrat les seves limitacions hepatico-festives a deshores.

Anònim ha dit...

It is remarkable, it is an amusing phrase

Anònim ha dit...

Let's be.

Giveaway of the Day