28 de novembre 2007

ConstruccióN & ReformaS

Fachadas, bajantes, terrados, alicatar, azulejar, semen Porland, tabiqueria, caravista, caralindo, caracartón, caraculo … así un largo eeeeccceeetttteeerrrra de nuevos vocablos relacionados con el mundo del maón, albañileria y reformas en general se pasean por mi masa cerebral.

Endevé con las reformas … pressupostos hormonats i injectats de dexametasona de lo grossos que es presenten i ara toca cercar millores, regateos, negociacions per rebaixes –tingo la tejaa ma barata, guapaaa!! -. Una òptica d’estalvi a tenir en compte es l’autoapanyo artesano-gremial –el famòs “ya me lo hago yo que me ahorrooo …”- inici de veritables chapuzas y dramas constructivos estilo Pepe Milanesa i Otilio.

Busco cuadrilla ajudants peons primera, segona o de la arriesgada marcha atrás, abstenerse personal en plan aparellador amb casco, camisa blanca impoluta i americana pana, ni estil arquitecte amb un cartell de la festa maj0or de la Part/ida enrrollat sotalbraç, ni el tipic listillo encarregat d’obra –preciso gent enfundada en mono blau, gorra grotesca, amb ganes de currar i doblegar l’espinazo tantes vegades com faci falta, sense por a fotre pols i coneixements variats a poder ser simios als aspavilats del Bricomania.
Un yesaire, para todo tipo de trabajos con yesos, morteros y perlitas tanto manual como por proyección mecánica, sustitución del gotelé a liso, i un especimen especialista en escayola, perlita, moldura són exemples de les meves necesitats i que abarquen englobant tots els camps: jardinería, fontaneria, butaneria, encofrador de tesoros, taladrador, pintor, fuster, persianero o botijero.

Aixina doncs els posibles canditats voluntaris -que no farieu per un amic en apuros- envieu el CV adaptat al tema Reformas a “Este nuestro blog” indicant les vostres preferències, coneixements, experiència adquirida i en que sou uns manitas i en que uns manazas.
Els que no us oferiu a la llamada desesperada a la solidaritat emesa pel promotor immobiliari Anchoa Power o us autodescarteu del comité de construcció passareu a estar apuntats a la meva llista negra con peligrosas consecuencias que ni imagináis.

I per supost, tots els operaris, machacas, peons i manobres tindrán un fanfàstic esmorzar “Manobra Menu a les delicias de pols amb fondo de guix recobert de grog amarillo pasión Titan” oportunament regat amb caldos de brik, carajillo maria i tabac negre sense boquilla a tutti plein.

Ale, a alicatarse y desmineralizarse. Manos a la obra!!!
Pie de foto 1: Realitat de les obres. A evitar justament.
By Anchoa Reformings Power

51 comentaris:

Anònim ha dit...

s'oferix manobre degital pa fenyes variades amb posebilitats de realitzacionx de plans financers i plans de sortir algun dia a sopar; puc aportar documentació gràfica sobre la meva experiensia contrastada des de l'abril del 2006 amb temes com:
- la jardineria i el món de les baboses: tot sobre com cultivar baboses sota d'un frisbi
- reg per goteig i per aspersió: com passar un reg per goteig divino de la muerte a un d'aspersió , remullante el mitá cuerpo pabajo qual pescador en rio de montaña
- plantación de setos i vallado variado i varietil
- el agujero en pared: un mundo que se abre ante nosotros por muy pequeño que sea el bujero... léase tubos de agua caliente, formigó, cables de luz i/o antena TV

Puc aportar un master en Fieltros y otras protecciones, així com resoldre quansevol dubte davant les típiques i sense importancia ratlles per pareds i parquets que s'ocasionen quan tens algun professional per casa.

Tanmateix el tema silicona en WCs l'estic desemvolupant actualment, així com l'especialització en calderes i turbines

sit servixo pos em contactes per aquest magnífic blog este nuestro, i si no te servixo, calça't ben calçat i apreta el cul pq patiràs el que no penses davant informalitats de temps, de pressupostos, de materials i de imbecilitats variades

Anònim ha dit...

per cert... davant una previssió de terminis de realització suma-li el doble i resta-li un quart... sé dun cas que havia de ser en 2 anys i fou en 3... "casi nada la meada y llenó tres pozaaaaaaaaales"

Anònim ha dit...

per cert... clanker, tens loteria de la fecoll? 5€ plis... grais...

Anònim ha dit...

digo k un festival del humor el correu de la pumu eh? el de las camitas... joys joys...

Anònim ha dit...

Jo m'ofereixo, encara que a vegades no ho sembli, aprenc ràpid i sóc eficient. Però has de dir a quant pagues hora?. Fir-mo contracte que el Nadal es presenta dur, i a mi no m'arriba la paga extraordinària, m'arriben pagos extraordinaris. O sigui que Anxova a qui tens una Maxaca!
Ei clanquer jo també 5 eurets loteria Fecoll. merci

Anònim ha dit...

Anònim que passa això amb dos birretes de més al sofà de casa un fiestón o no?

Anònim ha dit...

Bé anxova, a l'hora de calcular els honoraris, pots fer preu d'amic encara que no siguis molt "usurero" eh!
Et sortirà una bona "cuadrilla" entre amics, cunyats i demés en un tres i no res tens la casa montada!
No et preocupis! Per Reis casa nova!
I si no sempre et queda l'opcio de concursar en esta "Casa es una Ruina" d'Antena 3, és una opció estudia-la a part el presentador, està bastant bé!!!

Anònim ha dit...

"Picha, me voy a de comer" i després un sol y sombra. ( Em poso en el paper i l'ambient ja...)

Anònim ha dit...

como dices Pumu? que vas a comer? ostras que fuerte, que fuerte ... mucho

Anònim ha dit...

uy uy uy, en su linea

Anònim ha dit...

Perdona, sr.Anònim, aquí el que està en su línia és vostè, sempre pensant en el mateix! i aprofitant qualsevol comentari per ser una mica desagradable!!!!

Anònim ha dit...

Pumuky dijo...
Anònim que passa això amb dos birretes de més al sofà de casa un fiestón o no?


aviam... QUE VOL DIR AIXÒ? QUE ES AIXÒ PUMUKY?

Anònim ha dit...

ostics ja vec el plan...
amics: léase amics o del grupo gafitas o amics de lamontanya...
.- pumuky con chandar a rallas azules i blancamarillenta
.- ombra con jersey cuello alto i botas mili
.- expanx: baja maternal
.- papito: baja prematernal i baja pq no es mu alta
.- pestanya: punta en blanco, cagondem, la puta doros...
.- ion: con chaleco, como no
.- milanes & family palafox: no sus dejeis la perrita
.- segla: si el trobem
.- cunyaus: jeje... si no hay cinco barrils jeineken fresc ni comencen a parlar de lasunto. tb ni ha un k vol musica faralaes rollito junco i camela
.- hermano: jeje... si aconseguim que acochi lo llom serà molt
.- clanker: a manar i de mala llet que imposa més
.- artista invitado: RICCHIE E POWERI E BALANX , IL PREDICATORE DE L'HORTELANO... akest sa de guanyar el tema, la confiança, i sobretot la vergonya que li te la ombraria... asing k apechugar... i como en un agachon se li vego lo regatill guardiolero... sera gravat i exposat a tots los forums mondials del mon mondial...

moraleja: no te fies un pelo, contracta pofessionals, cony, que ja saps de quin peu calsen i calcen...

Anònim ha dit...

sagradable??? i tu tirantme lo tejos i las tejas sempre... li chivaré al balancin i vurás... (aviam si aconseguim un arranque del ? )

Anònim ha dit...

I tant on es posi un/a professi@nal!
Peròi elque riuriem que?
Apa anònim aprofita una professional, si ho he tornat a fer!

Anònim ha dit...

pofessional? cony... tens cif? ets autonoma? tens cantonada? o xamfrà? es per lo de les obres...

Anònim ha dit...

Bueno de moment la cosa rutlla regulin regulan campanitas de san juan, ja hi ha dos voluntarios eficients per la causa.
Tal com indica oportunament l'Ombra la resta del potencial personal manobra posible queda practicament descartat per multiples raons verídiques i reals i de la que me libro.

Anònim ha dit...

a quant lhora?

Anònim ha dit...

Tinc la loteria per als 2 (pumu i ombra)

Anònim ha dit...

Com ha dit l'anchova tot es voluntari i en plan d'amics, aqui no es paga res!!
Ja que cada cosa que mires per insignificant que sigui la primera xifra va seguida com a minim de dos geros!

Anònim ha dit...

Per tant i per estalviar un xapolins anirem a defecar al carrer, ja que les tasses de WC son carisimes! Sembla una tonteria no pues ojito con los precios!!

Anònim ha dit...

dícese que se dice que en la vila de Alcocebre hom comentó que la cosa se haría con un 5 i 4 ceros... i otro hom comentó que ni polforrolosvuevos... la cual cosa me ratifico... y malauradament ojala tantdebó mativoqués...

pumu... de franc tia, k mos donaran beure a dojo i de menjar tenim garantit algun pastelico engrudité anchova i algun platico caldo del padre la klanker... con la sonrisa por alante!!!

Anònim ha dit...

jo tinc unes tapes de wc que mos van bescanviar... si et servixon per tapar el forat a terra del vostre uvecé... disposeu com vulgueu

Anònim ha dit...

Va esta bé amb el jalo conformo i birretes ok?
Klanker si convé al poble els padrins explicaven el que feien quan nohi havia wc a les cases, si vols poso al dia en un moment, (sort que el dairi arribe a tot arreu, xq les pedres uy no vull ni pensar)
Klanker merci loto

Anònim ha dit...

Ei,anònim estàs fatal! Jo els tejos?, si home, ni tejos ni pedruscos ni res! Ja t'agradaria?

Anònim ha dit...

Interesants charles amb els padrins, eh? profundes i culturals, molt agradable, ja imagino, al costat la llar de foc, el plat a taula i la conversa fluida qual diarrea ... en fin,

más o menos como otro que ja coneixem i les seves histories escatológiques ja publicades en este nuestro blog.

Anònim ha dit...

Avui lo Omb te el dia de les entrades extenses i dilatades qual annus de los habituales nocturnos de sitches beache.

Anònim ha dit...

Es que segur no dorm gaire a la nit i té molt temps per pensar!

Anònim ha dit...

Bé nois un peón que ha acabat l'horari

Anònim ha dit...

sus cale un finiquitador de himens o la plaza esta cubierta?

Manolo

Anònim ha dit...

En la foto està clar que el que doblega el llomillo no sería el Pestanya en el caso poco pobable que se ofreciera a colaboració o que vea o vease este mensaje.

Cuanta realidad la de la foto y la actividad obrera a pie de obra.

Anònim ha dit...

Parlant de reformas, esa portadaaaa ... urge cambio.

Anònim ha dit...

lo pofesional desaparesido Dr. Pestanya ja va pronosticar que la historia pujaria un pico de sais dágitos (XX0.000) fasiendo caso omiso de les seves prediccions algo elevado alarmistes, craso error.

Anònim ha dit...

jo, ombra, testiculo que vaig predir un no menos de 150.000

Anònim ha dit...

Jo que en plan jeque petrodolar de dubtos gust i algo de quillor volia montar una piscineta interior aclimatada ... iluso de mi ... mare de deu sant cristo de balaguer i vallfongona de idem, que iluso.

ombranchova ha dit...

a ke asciende la pisci interior-??' tinc un a mica de lloc al garatge... mas de 50.xxx????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anònim ha dit...

Ja no he preguntat, només mirant les de exterior, escala, trampolín 15 m., gafitas clavadas en la napia i gorro plastico he oblidat el tema i fugit d'estudi ... com sempre a jugar al futbolín.

ombranchova ha dit...

ostia un fotebolin tio, pillatel coi,, i un billarcico vaaaaaaaaaaaaaaaa
sisplauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

estàs en reformas del blog? pues doncs pos anem malamente, la lletra lilaviolet no es llegeix, una txapusa, vingaaaa

Anònim ha dit...

La foto portada fa olor a material ilegal a no ser per dolors crònics i el del mobil ja podria ser.

Anònim ha dit...

Osti Anxova si et poses piscina climatitzada, incremento el meu horari laboral, això si vull tenir dret a pujar quan vulgui fer uns largos. o bé un xip-xap, uy a l'hivern arriba a casa i un banyet aigua calenta, que gozada!
(Un dos tre despierta. m'havia quedat roque!)

Anònim ha dit...

Amarillo nicotinic s'ha quedat el de la portada de sentir al tertuliano del telefon i per cert, barrigita cervecera i croissantera, aihhs faltal fesico.

Anònim ha dit...

Hola wpets, he trobat un ordinador!

Anònim ha dit...

Vinga Anxova si per 4 duros tindràs una casa

Anònim ha dit...

Hola Pumu, tu en horari de tarda tardà? hores extras??? conexió a domicili? locutori momi als CapsPong? ...

Res de climatitzada, manguera en la calle i el que ragi del tub, posiblement fang i restes vegetals i algun molusc per fe paella.

Anònim ha dit...

helou wpeta, orinador i una connexió legal o ilegal al univers internauta ...

Anònim ha dit...

niiit ... se m'ha cuajat lo semén a la pastera

Anònim ha dit...

pedazo de mogudon moniatil, omb estàs al dia del que isca...?

Anònim ha dit...

estic a la nit, casi, si no ha sortit ni el sol!!!!

Anònim ha dit...

comentari 50 ding!!!!

Anònim ha dit...

Bueno, entrada tancada. Moltes gràcies a tothom, comunico que degut a l'exit impresionant contractaré un catering per les jornades laborals, uns mariachis per fer més amena la tasca i faré un sopar de gala i d'alto copete pels voluntaris, moltes gràcies als 2, estic plantejant de fer un reenting de cotxes d'empresa pel vostre us i segurament un mobil de darrera generació ... això si, acabareu extenuats de les jornades laborals de 18 hores per cumplir els objectius.
Repeteixo, agraït.

Giveaway of the Day