06 de novembre 2007

Tinc un amic filosof

Realment estic preocupada i molt! No se que li esta passant al meu amic Anxova!
Definitivament s'està tornant un pensador!
Però si amb majúscules un PENSADOR.
Diu que el seu cap no para de pensar, que no pot controlar aquests pensaments ( Alguns diran:Nunca es tarde cuando la dicha es buena),i ens te a tots descolocats, no el reconeixem, on és l'Anxova de sempre!
OH potser duarant tots aquests anys ens ha enganyat a tots, i no volia mostrar el pensador i home de seny que portava dins seu.
Com que ell demana com poder deixar de pensar?
Ajudeu-lo, que pot fer per no pensar i tornar a ser el que era?
No us talleu, us agrairà l'esforç i sobre tot el ratet que perdeu pensant!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Anxova fa molt queno jugues play? pot ser una solució

Anònim ha dit...

ei, on sou
on es la gent

Anònim ha dit...

Quin éxit no? Familia ombra sou a l'hospital? familia anxova?
EO! On sou!!!

Anònim ha dit...

Un moment plis, estic pensatiu i postulant respecte a aquesta entrada, sondejant els origens d'aquesta afirmació, quina ensenyança té, buscant el dubte existencial en referencia al canvi d'orientació pensativa i el nou comportament i hàbit expresiu i de paraula demostrats darrerament.

Nada es eterno -caduca-, nada es absoluto -vodka-, nada o te ahogarás ... sic (Maese Milanés filosofo de la vida y disfrute)

Nos vemos en la Caverna de Platón per fer unes canyes conjuntamente con Cicerón, Aristitoletas, Ion filosofar i Lucio Patxeco Séneca.

Per un altre dia tocarem els complicats tratados religiosos, morales y de filosofia política cervecera. A postular toca.

Anònim ha dit...

De fet, ara que recordo, en un altre blog de cutrerio jo participava amb el nick cabanas de Demócrito de Apnea, nom compost sorgit de la mescla sinequanon d'un filósof grec -Demócrito- i la paraula apnea, que com sabeu la apnea obstructiva son episodios de cese de la respiración que duran 10 segundos o más, durante el sueño, ja que jo no practico la apnea deportiva o d'immersió, puc semblar una ballena però no m'hi considero. Aleshores fruit de mar o de terra d'aquest cese en la respiració es produeix una baixada d'oxígen al cervell o catequesis amb els efectes en particular de provocar desmemories, alteracions, oblits, afirmacions o negacions irreals, divagacions mentals cosa que també ajuda l'alcohol, en sus distintas formas y presentaciones comerciales, en aquest cas via bucal perque suposadament el enjuage bucal que gasto no contiene alcohol.

Pulutant potser no vas mal encaminada. El Dr. Pestanya si no s'hagués jubilat ens podria donar el seu parer i escarses.

Continuarem postulant ...

Anònim ha dit...

No hi ha dubte, filósof i dels bons, s'en va de l'olla ... Sisquereeeeeee.

Anònim ha dit...

nomes puc dir... va parir... tremenda filosofada entre copia i pròpia... fantastic...

Anònim ha dit...

he de dir ke la ombra family està bé, sin hospitales ni lugares inmundos... no ens volen... al damunt que paguem la quota religiosament doncs ara diu que pal viernes nos vemos en un mo nitor (?), xavales.. .i k "la cabesita està en las nube"... i el dimarts qui ve de nuevo vesita... si es que dic jo que la canalla si es troba bé doncs shi queda... i si no mireu el ion de rues... a la que pot marxa cap al golf. jejej...

au, jasteu informats

Anònim ha dit...

per cert, de nuevo me congratulo del missatge d'avui que ignoro qui la fet , pero que te tota aquella punteta de xispa que cal per poder comentar...

comentant-lo diré que el anchova esta en un procés vital complicat, fruit de diferentes factors com ledat, lexperiencia, labsencia dalcohol, labsencia de sortides in the night, i fets que darrerament han motivat que pensi una mica mes del que pensava; de fet, no es que pensi més, es que ho diu... crec que el seu cap ha pensat sempre, para bien o para bien, pero el moment es daquells on toca dir-ho, k se sepa, i muneixo a la seva opinió, tot i que de vegades no veiem el que es important i el k no, vritat?

vagin fortes abraçades i petons... de vritat i gracies

Anònim ha dit...

Crec que la nostra-vostra existència està donant un tom!
Ens estem tornan serios, crec que ho hem sigut sempre però estem en un bon-mal moment, tot depen del color amb que es mira!
Panx, et torno a dir no t'ho allarguis masa més i dona alguna alegria va, que ho necessitem!

Anònim ha dit...

Os haceis viejos y quereis negar la evidencia! Esto es lo que realmente os pasa je je!!

Anònim ha dit...

Pensabais que siempre os comeriais el mundo o que?
A todo el mundo le llega el momento de a unos antes que a otros!!

Anònim ha dit...

anchova = anonim

Anònim ha dit...

Bon dia a tots. Com va l'asunto? auvi ja fot una raska representativa, es l'hora de treure la fruita de la nevera.

Que liante el darrer anònim, jo no he escrit els darrers anònims i vol carregar-me el mochuelo a mi, por Mafalda i Tutatis que jo no he estat.
Doy fe ciega.

Anònim ha dit...

Yo se quien ha sido pero no sus lo voy a decir

Giveaway of the Day