15 de novembre 2007

OnA


ahir 14 de novembre de 2007 va fer acte de presència al paritori de la Clínica de Ponent L'Aliança una senyoreta que es dirà Ona, dins de la familia Ombra. Amb un pes de 3'650 grams i una mida de 51 cms.

Com podeu comprovar per la foto adjunta i la de portada, es tracta d'un calco o repe de la Ombramaria seogns uns, i de no sassembleambres segons altres.

El cert es que es tracta d'una joguina pels seus babejadors pares i germana. La roda de premsa es posposa per més endavant doncs el curset de canvi de panyals s'ha endarrerit i l'ombra està estudiant força per no tenir poblemes de taques, patades inesperades així com pipinets imparables aspersorítics.
La 1ª nit va ser coberta per Ombra en 1ª, 2ª, 3ª i 4ª imaginària, essent la 1ª totalment en guàrdia degut a petites secrecions bucals, la 2ª fou més tranquila però amb altibaixos, la 3ª en sueño profundo de feia 25 minuts va alterar-se per penetració en la capitanía central de enfermera del 8º regimiento de enfermeras delicadas i ciegas, que necesitó de un aumento de la potencia de Endesa para el territori català com a conseqüència de la lumminària demandada. LA 4ª imaginària, un cop reduïda la susodicha luciérnaga enfermera, fue pacífica con pecho a demanda por parte de Ona.
La imaginaria hospitalaria d'avui la fa la mater ex-panx, o ombras suegra's, i la imaginària a casalpicat la fa l'ombra per sentència de ombramaria que també demana el seu espai.

Seguirem informant!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Impactant, a primer cop de vista, no gaire fina he de dir per aquests temes de similituds, igualica que l'Ombrmaria, es +, he pensat que es un afoto seva.

Anònim ha dit...

També he patit les enfermeres que entren a l'habitació a les 6 del matí sense cridar DIANAAAAA!!! però si a cops de porta, llums obertes fins hi tot la del bany .. només cal obrir la tele a tot volum ... no ho entenc. Si no fos pq no podia ni aixecar-me de la butaca-tumbona-jode-fisicos li hauria fet un placatge a l'alçada del costellar que fliparia.

Anònim ha dit...

Ens veiem i reitero les nostres congratulacions per un esdeveniment tant satisfactori i sensacional com el viscut -en plan oxidao pelotero desdelaneu-

Anònim ha dit...

Ei, moltes felicitats un altre cop, i mirant la foto de la nova membre del club, no se que dir! no se a qui s'asembla, el que es veritat és que els websmàsters, saben fer nens i nenes o sigui que no pareu, procreu i porteu guapes criatures al món. Ja sabeu que després l'estat us compensa!

Anònim ha dit...

Y a este ladooooooooo ...
Amb un pes de 3'650 grams i una mida de 51 cms. llegada directamente desde Pariiiiiiis!!! ... Onaaaaa el terror de la nocheeeeeee!!!

Anònim ha dit...

I a l'altre costat qui?????

Anònim ha dit...

com? a l'altra acera? que ens vols dir? no se, no entenc ... de la otra acera, de la enfrente? qui ... uuuhh!! oooh!... lo Balance? ooooohhhh! ostrastu, que fort ... ha sortit? patinat? que fort, que fort. Jo ja m'olorava quelcom de algo.

Anònim ha dit...

Ei anònim xo que dius tu! estas una mica malalt no? Deixa al balanç, has dit a un costat del ring i jo pregunto amb qui ha de començar a competir el nou membre de la comunitat, xq de moment no te rival!
xo estas una mica malalt de bon de matí i el Balanç sera moltes coses xo de l'altra vorera no!

Anònim ha dit...

pero bueno, quina interpretació més malaltissa l'anòmin circuncidat, a tret una conclusió sorprenent no es sap d'on ni perqué.

Aferrizada gran defensa de Pumuky del seu estimat Ritxie, per tant ... a l'otro ladooooooo ... Pumukyyyyyy ... no hay quien le tosa ni quien le mojel peloooo ...

Anònim ha dit...

Exacte, de moment no hi ha rival!
Xo aviat, tindrà un munt de peques que la incordiaran una mica!
I aleshores els petits hauran de treure pit i a vore qui guanya!

Anònim ha dit...

balanx = marica????? ays mi maree

Anònim ha dit...

bon dia, i gracies per les felicitacions, a dia davui lestat de la situacio es normalitat absoluta, dutxa matinal de la mare amb neteja integra de la petita per part de les enfermeres toreres, el padre ha visitado el colegio de la ombraria i ha recalado en la casa para 4 recados i objetos de necesidad...
dia soleado en alpicat con el termómetro variando de 0 a 3 grados, i unos 15 en el interior de la casa con lo cual pega un frio k te pelas, de frio..

Anònim ha dit...

pumuky la makina procreadora pertoca a pestanya ara mateix, i alego apretarem a tu mismamente per a que seguixos... no se si estas balanceada como para ferho pero tot arribarà, tot i que si per anar a lisboa vam estar parlant del tema mollllllts dies, imaginat per fotre un pols procreador con resultado de hijo/a... ascojonante el poder de decision i vocablos...

Anònim ha dit...

Ei! estimat Ombra,no se on arribarem amb el Balanç, xo si ara li dius de tenir una criatura es mor, encara que todo se andara, xo de moment, a gaudir dels nens/es d'amics procreadors! que ho fan força bé.
M'alegro que tot tranqui

Anònim ha dit...

que se passa larrósssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

i las ganasssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

No t'enteras nen, que ara hi ha una arros que no se passa, no coneixes l'arros Brillante!

Anònim ha dit...

joojojjojo... no etsageris

Anònim ha dit...

brillante, si la calva, cony que nos facemos mayores i no quidarà ni arros ni cigalaaaaaa ah ah ah!

Anònim ha dit...

jo jo juo, el video de baix dreta, pillada a la fornicadora de negratas de ampli rabe parade.

Anònim ha dit...

ta costat de veure eh?????

Anònim ha dit...

HOLA PER FI TORNO HA ESTAR EN AQUEST MÓN DESPRÉS DE VIURE per segon cop l'experiència més acollonant de la vida, tenir un fill.
Només vull agrair les vostres mostres de carinyo, afecte i amistat i agrair-vos l'interés que heu tingut per nosaltres.
Anirem entrant sempre que puguem, endavan!!!!!!!!

Anònim ha dit...

gracies expanx... per limpetu, la força, les ganes i lencoratjament que ens encomanes... al menos a mi, coi!

fdo: tu marido que ara puja a dinar... un petó!

Giveaway of the Day