09 de novembre 2007

Sin fumar espero

09/11/2007 23:36 h de hora. Agència EFEPe
Una altra filla per als Prínceps d'Alpistrat
Ombra i Panx esperen impacients l’arribada de l’ONbrA

Els Prínceps d'Alpistrat esperen pacientment, amb la maleta preparada, el cotxe engegat i un paquet de consells, l’inminent naixement de la seva segona filla, segons han informat fonts, rius i mars contaminats a aquesta redacció plena de faltes orto-gràfiques al oblidar passar el corrector lletragràfic i el dental. Aquestes mateixes fonts farcides d’estreptococus i altres bacteris han indicat que el ginecòleg que atén la Princesa de Panx en el seu segon embaràs, Luis Pablo Julio Ignacio Bartolo de Recasens i Pastanaga, ha informat Ombra i Panx que la criatura de moment està comodament instal·lada a la zona de piscina i SPA ammiótic tranquila i reposada, i gens interessada en rebre pressions per sortir.

Els Reis Mags, els usuaris del blog i el president del mateix, Anchoa Power, seran informats pels Prínceps d'Alpistrat del moment precís i sense dilació del naixement del seu segon descendent per fer anar la tarjeta Visa conjunta sense coneixement en dinars i sopars de celebració donde no nos falte de nada.El príncep Ombra, en una conversa amb els colegitas durant la recepció amb motiu de la festivitat de la Santa Castanya celebrada al Palau Pumukyal, va comentar que ell i la seva dona no tindrien cap inconvenient a donar l’aportació de 2.500 euros de l’Estat, altres regals i detalls a l’ONG “Anchoa & Klanker Imsomium” com a “gesto de buena voluntad y solidaridad con los que sufren esta cansina situación”.

Així doncs, restem a l’espera de les bones noticies per congratular i enhorabonar als Ombra-Panx amb abraçades i petons indistints, enarbolar la bandera multicolor i i aprofitem per sol·licitar a tothom que comenci a pensar en un nou nick per la Panx.

Sin fumar espero ... a l'ONbrA que yo quiero.
En la foto, els papis, amb Ombraria disfressada clarament de castanya en una foto recent. Foto: CASA DEL REI / BORJATYSSENS

49 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diu el grup Pereza "Tanto te espero,que desespero....."·
Doncs apa a esperar i molta tranquilitat

Anònim ha dit...

Ei,molt currrada aquesta entradeta, sou uns professionals, encara em queda moltper ser webmàster!!!!!

Anònim ha dit...

Grupo Pereza? Madre mía, no l'havia sentit mai .. de que va? rotllo flamenco, cánticos regionales o gregorianos???'

Pumu, que Peresa es un dels pecats capitals, com la lujuria, avaricia, envidia o ira, també el vicio i el desear la mujer o ese culito que no pase hambreee del prójimo.

Anònim ha dit...

Al prójimo que pase le tiro los tejos

Anònim ha dit...

Ei, doncs Pereza a part de tot aixòque has dit,ésun grup bonísim ja te'l paso comel CD de Julieta que he de donar a la teva dona, ara que aquest últim potser que m'esperi ja al proper disc que tregui.

Anònim ha dit...

Julieta? de Romeo i Julieta? .. pero canten? Juliette de Bee Gees? no cal que el pasis, gràcies, et descarrego jo del compromís.
Teniu uns gustos musicals molt poc comercials i minoritaris, també basntant estranys. Amb el facil que es apreciar grups com Ñu, Stray Cats o Loquillo de Mangraners, nichs!

Anònim ha dit...

Ei! para gustos los colores.
Encara que estic oberta a nous mons musicalment parlant, començarem per Loquillo de Magraners, quan vulguis fas una còpia.
I qunia poca animació no????

Anònim ha dit...

estas oberta??? ja tornem amb el checo??? juossss

Anònim ha dit...

perdoneu la poca animació, entre els monitors matinals, les reunions que masperaven i el telefon dels collons vaig un pelet de cul...

per fi el president (des de quan es president????) del blog s'ha dignat a escriure alguna entrada amb cara i ulls... bé, la cara i ulls de la ONbrA encara no son visibles pq es massa petita per sortir a la premsa escrita o a la TV, de moemnt li fotrem un tomaquet o una ceba per evitar poblemes dimatge... doncs bé, lentrada es bonissima, he rigut (k això ho tenia un pel oblidat) i felicito a l'autor, amb un estil únic, sincer i no diré que clar, pero tampoco cale...

Anònim ha dit...

dirvos que el darrer monitor ha resultat satisfactori, la niña està aguantant la posicio fetal cap avall i l acomadrona, salvo moviments bruscs per a que es mogués, ha estat un encant... que ya es molt

el metge, a la pregunta de "como te encuentras olguita?" ha estat respços amb un "prefecta, ni una contraccion" i llavorons hem kedat per a dimarts que ve per tal de fer la visita de rigor i suposem que decidir... també li he qüestionat el tema del tacte pero m'ha dit que truqui a l'uròleg (no l'he entés bé, crec)

Anònim ha dit...

laportacio zapateril de dos quini euros (2.500€) sento dir que ja està adjudicada via licitació concursal oberta amb rebaixa a la ONG PINTORES I AMUEBLADORES AMATEURS, que presideixo personalment. Sé que la ong “Anchoa & Klanker Imsomium" podia ser un bon destí per la qtat sucosa de quartos k mos regala lo preZidente de lo país nacionalista pero informes de darrera hora han demostrat que linsomni es soluciona amb migdiades llargues amb babeta escaient i per tant haguessim entrat en un frau de la llei de subvencions.

Anònim ha dit...

a més, se conoce que akesta ong insomnium te previst un pelotaso imnobiliario a les afores de la city, a la zona pija de mater jardiland, i per tant, al tenir anim de sucre no pot rebre subvencions com la que estem parlant... de fet, lanchovanielet no va poder rebre la susodicha qtat no per neixer abans sino pels negocis truculents de la oenegé

Anònim ha dit...

bueno... veient lhoreta que tenim escoltant, els meus budells buits i llegint els meus propis comentaris pq tothom està de migdiada men derijo a deglutir lo dinar de la mama per alego arrecollir la oMbrARIA i derigirme pa mi casa al tema jardinerilregatilbuhardillil pel qual tota ajuda serà poca, i ben agraïda... de fet, pumuky va rebre un pernil per no fer cap fenya, imagineu si arriba a ajudarme amb la guardilla... ufff...

Anònim ha dit...

klanker ja dorms??? hem de parlar dalgun tema , ja te trucaré quan pugo i la meva agenda mho permeti...

Anònim ha dit...

Si vols t'ajudo al que faci falta, però totnat a emportar el pernil, sisplau tornat a emportar aquell berro!!!

Anònim ha dit...

See you,un altre cop,Anxova t'he de feliciatar,vas estar enginyós. Això de no dormir senta fer a la família Anxova-klanker.
Be em retiro fins dilluns. Bon Cap de SEtmana

Anònim ha dit...

una aclaració Ombra... lo tacte te lan fet a tu? no fotiiiis .. em sembla que than timat ... diria que no era necesari i absolutament prescindible, per mi que te l'han fotut, nunca mejor dicho.

Anònim ha dit...

See you, see myyyyyyy ... si, del lionell Ritchie

Anònim ha dit...

Aquest verro que tens a casa treu-lo a pasejar de tant en tan sino es defecarà pel terra i orinarà a la pota la taula i es jalarà el bonito conjunto que tens reservat pa esas noches de fuego y equilibrios artísticos con el predicador.

Anònim ha dit...

Avui no he dormit, ja que les meves tasques domèstiques, com son planxar i FREGAR, no m'han deixat ni dir-vos Hola.!
He resaltat FREGAR, perque he demanant una petita col.laboració a fregar 2 paelles 2, i m'han dit que no podien!!
Ara veig que tenia feina al blog, està disculpat pobret per tindre que fer de webmaster! (tindra morro l'ancho!!)
Ombra truca quant vulguis si et puc ajudar.
Vaig a fer tasques de mama ara!!

Anònim ha dit...

Valeee, pues jo ja he fet una operació comercial aquesta tarda, que lo sepas señora i donarà per pagar el tapet de color blau que indica aigua freda a l'aixeta de la pica aquella de rentar roba d'aquella torre a reformar integra, no te digo.

Anònim ha dit...

2 paelles? això és un abús, no es pot consentir. Lucha, anchova lucha.

Anònim ha dit...

per dos paelles tanta jarana... si ja diuen k dun temps ençà la klanker te mes mala llet que una comadrona guerxa...

Anònim ha dit...

a mi no ma tocat dingú ni lo recte ni lanus ni el tort val??? no mekiparis al teu grup... es nota k veus lo culeborn de gays de tv3 del migdia coi.. tots maricons... arribo i au... petons de gay-umbos ays...

Anònim ha dit...

ei k el berro ha destar a la terrasseta coi, a la serrena k sino mai s'assecaràaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

i sino un caldo per la sopa de galets de Nadal, un poc d'inciativa culinaria hombre.

Anònim ha dit...

es kkkkkkk no tenim enisiativa ni per catalunya ni per res...

Anònim ha dit...

138 kg de farina
76 litres aigua
una pitxa de sal
un xorret de ginebra ...
amasar amasar checo xeco
i la festa de la croqueta acompanyat d'un vi de Toro sentado te deja, uff.

Anònim ha dit...

las ombras estan fent una recepta... MANDONGUILLES, de les bones eh? no del nas, marranos!

es a dir, estan a la cuina com si fotessin guix, sabeu? masplico? poseso... pero unes mandonguilles pakgarse... ya me relamo o relamixo... i no ha calgut ni una pitxa de sal, jamb!

Anònim ha dit...

No oblidis una pitxa d'all abundant i que rebosi, tres o quatre cabesas, mes val que sobri que no que falti i també lo peregil com a motiu decoratiu purament. Així a la nit us recordareu de mi quan els ardors estomacals us despertin, vosaltres que com a libres koalas podeu.
Bon prufiiiit!

Anònim ha dit...

Dona-li a Panx un culin de vi bo amb les mando pa arrancar el motor contracteril, en serio, mano de santo.

Anònim ha dit...

en serio??? mira, deixem passar el finde amb pau, tranquils, pq portem una ratxa una mica alterada, si? i alego pal lunes pos palante toda maquina... quet sembla, aixins tb sus servirà descaqueig de les fenyes per venir veure la ONbrA si?

Anònim ha dit...

coi obre il mesenger , va

Anònim ha dit...

I també aixecar el braç esquerra i tirar el cap enrrera ... conio, ara dubto, això potser es quan et sangra el nas desprès de fotre mandonguilles de les altres. No ho proveu, oblida-ho

Anònim ha dit...

hi ha la ester valle conectada...

Anònim ha dit...

Estic sondejant el tema inmobiliari via internete, i en tambien fisicament a algun garito de pisos. Pinta flojito el tem.

Anònim ha dit...

Me vi a cagar en algo gran.

Anònim ha dit...

mesenger ya!!!

Anònim ha dit...

coi... parlar aixins pues entra al mesenger

Anònim ha dit...

Per cert, Pum, al yutub aquestos de Pereza no els coneix ni els que monten l'escenari. No se ....

Anònim ha dit...

voy pallá ombra
un moment

Anònim ha dit...

Ombra, tu com a bon funcionari que ets, vols que neixi l'ONbrA en dilluns per tenir tots els dies i no regalar-ne cap no?
Venga ya amb el cap de setmana tranquil que ens coneixem!!

Anònim ha dit...

coneixem? entonces no ets tant anonim, eh? com apretes al personal ...
Per mi que aquesta pagina no la deu veure ningu ni de casualitat, mai, mai mai ningú extern ha posat un comentari, acollonant, ni per casualitat ...

Bona nit, tanco la jornada.

Anònim ha dit...

Bon your-dos

jo jo jo, en portada "uns JULIGAYNS qualquieras", ben trobat Om, foto tirada en el desfile del dia del orgullo, pinta txap sobretot el de la dreta i el quinqui de la gorra beisbol.

Anònim ha dit...

Si però el del mig no te desperdici, prototipo ideal de gay, pelat i perilleta!!!
En Sitges debe protejerse, a la sombra de su mujer, le agarra más que nunca i l'amençá em veu baixa (com em soltis ja veuràs) !!!!

Anònim ha dit...

nnnnnn dia zzzzzzzzzzzzzzz

Anònim ha dit...

lhora de la migdiada klankeril... salensi... posinse los salencios i acluqueu els ulls (els tres!)


shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

bona tarda,
avui sopar a serós on totes le ties foten lo cul gros.

ombranchova ha dit...

qui sopa a seròs??? al tanto eh?

Giveaway of the Day