02 de novembre 2007

fàbula: "mi amigo, el del Golf"

érase que se era una ves, en una calle adyacent a lo passeig de rondal, sito en un adifisi dels joves anys 60 que vivia des del seu naixement un nadó que crusà els estudis de F.P. (formació puritana). Aquest va viure la seva joventut de badalona entre litrones, camises de quadros amb xalequets i amics depravats arrancasenyalsdidentitat... a casa seva s'auloraven que l'alcohol que prenia no era de marca i per això en més d'una ocasió son pare d'ell el va sentenciar al estil alasko... aquells dies eren una disgauxa contínua...


el temps passà, va estar moltes vegades en la franja límit de la legalitat, a punt de ser esposat per tota la seva existència, a punt de convertir-se en un ludopata del solitari en hores de fenya relaxades... però va canviar, de cop i volta... va arribar el repartidor de paqueteria urgent i es va fugar amb ell, va saltar els Ponts que tocaven i va fugir envant.


Va canviar de fenya, de xicota, de gallumbos que ja tocava pq quasi dormien drets com si fos un imaginaria de la P.M., d'ordinador, de finestres de casa, de cotxe, de jobis... i es va endinsar en una vida diferent, una vida plena, plena, plena de pilotes de golf... efectivament la seva moto deixà de ser el motiu de l'existència i son les seves pilotes les que guien el seu devenir diari... amb un únic objectiu: el GOLF.


Malgrat tot, no ha trobat lo company de joc adient al seu nivell de joc, aquell nivell de joc que combina golf, trekking i submarinisme. Sí, submarinisme, sí, en els tolls d'aigua dels múltiples estanyols dels camps de golf de la contrada en busca de la pilota perduda. Alguns del presents vam voler provar... però això de fotre las boooooooooooooolas en un forat, las booooooooooolas... pues... no sé... Només es fa acompanyar pel seu cadi folsbaguen golf TDI FSI TIKITÍ KGA-T per tal de no haver de patir mai cap daltabaix que el retirés del circuit...


Però ell es feliç, sus pelotas estan segures i el seu xaleco també... que aisí sigo fins que decideixo traspassar tot lo seu conaixement a un retoñet efepet.


22 comentaris:

Anònim ha dit...

Ombra, ara llegeixo el tema dels golfos ...

Però abans, a ver, los currelas de hoy NUMERENSE, nombre y peso ...

Anònim ha dit...

jo jo joooo
localizada foto colectiva referida a cierto curso episcopalistico del año 81-82, y no sale el naranjito però si otroooooo

Sus mantendrá informados.

Miedoooooo

Anònim ha dit...

Erase una vez una golfa y fea golfera conduciendo su golf al lado de un campo de golf que se encuentra cerca del golfo de GolfiViana. El golfo –llamado Golfindeer- de la golfa no ha sido todavía golfeado porque el profesor de golf prefiere mirar el golf que a la golfa que está dentro. La golfa sabe que su golfo está más húmedo que el golfo de GolfiViana, mira el palo de golf del profesor de golf y se imagina sucias golferías golferas como que le hunda el golfo su gran palo de golf en su golfo hoyo ardiente.

Anònim ha dit...

anchoa mamong,,, k tu avui no curres eh?

numero guan... ombra, numerense

Anònim ha dit...

esa foto 1982-83... en k no sale naranjito... saldran otros no? tal vez un fotocopia anchova???? ojito k dispongo del fichero total de fotos episcopalianas , al datooooooooooooo!!!!

Anònim ha dit...

numero tu,
tu que si que curro eh? que nostic embrasat encara que ho sembli ni em didico a la docencia

Anònim ha dit...

tota fábula té una moraleja, un voluntari comadreja per extraure-la?

Anònim ha dit...

pos no feies pont, julai???

Anònim ha dit...

moraleja... no donguis forts cops mentres golfejes... es aquesta la moraleja???

Anònim ha dit...

Es murmura pels locals socials dels clubs -de golf, clar- que l'Ion golfo ha montat una enterprise dedicada a la venda de pilotes de golf de segona i quarta mà, el negoci va sobre rodes de carrito golf i fins i tot exporta a Bangladesh i a la Republica Bananera de Ponts.

Anònim ha dit...

La vox populi -la senyora de fregar el club- afegeix que el personatge en qüestió surt cada dia amb saques de pilotes, les perneres dels pantalons empapades i les sabetes de tacos -hideput, mamong, subormal, etc- encrostades de fang, va afegir estar fins les pilotes de golf de netejar darrera el gerent emprenedor de la Junior Chambre Xanquet.

Anònim ha dit...

Ja imagino a lo Milanés en la seva posada de llarg en el tema golf, amb el seu xaleco de Zipi i Zape, uns pantalons a cuadros amb rodilleres i un material de puta pena amb els pals dins d'una bossa del mercadona a modo de sac de golf i asomant el pal d'una aixada per fer lo forat més gran.

Anònim ha dit...

La conversa ante-golpe aniria aixines mas o menos ....
"Venga, trae Fp, esto es facil, se le mete un viaje tal que asín" i Krascchs ... un pegot de gespa en l'aire, el pal partit per la mitad, lo Fp amb cara de circunstàncies i lo mestre de la golferia a risotada partida com lo pal juo juo juo, "parece que le he dao un buen golpe, no?" diria quitando hierro del 3 al asunto.

Anònim ha dit...

jojojooj... bárbaro i real... hauriem danar un disabte post dinar a fer 4 cops, ket sembla??? pot ser apoteosic, ke no????

Anònim ha dit...

ei, pero nons etivoquem... el tal fp... (Franks Pencer jhjojojojooj) no juga a golf... juga a pichanpat... k en castella antic vol dir picha culo... i per aixo lo de reocllir les pilotes pq ell depicha diu k va bé pero de culo pues va algun rato, quando sony croquet lapreta i llavors donnat voltes al cap pos se li va cudir de fer un negoci alternatiu montants una empresa de boles xinesques... per lo de nar de cul, i entre las bolas un cordillet i el cul , pues ja te la fenya feta, i axinas pos se trau un complemento al sueldo para reinvertir i crecer como emprenedor del junior chambers chaperiting, ke? algo a dir? k parli el ion de rues golfero bujillero o callo per sempre...

Anònim ha dit...

ostias... k lio me montat no?

Anònim ha dit...

au... ja em quedo jo de guardia per lhora de dinar, val? com avui lensenyament no curra, el segla ja no sabem qui es i la darling (qui es la darling?)... bueno.. snif...

Anònim ha dit...

Nantros ja hem acabat de dinar, per tant ja tens el relleu.
No m'he numerat a primera hora, pero crec que era el nº2 a la feina rere teu, ja que el xova s'ho ha pres amb calma i anar a deixar la canalla li ha costat 3/4 d'hora avui,(no se crec que es camela al sogre per a que li posi la casa a nom seu sol o algo aixi)

Anònim ha dit...

ara a qui provaré de camelar es a la klanker per si podem tocar el pal i fer forat tot sense jugar a golf. Veamos .....

Anònim ha dit...

va ser que no, ni por asomo. Tarjeta negativa

Anònim ha dit...

Bon dia a la gent de bona fe i grossa cartera.

Festiu i despert a l'hora de dia laborable o més aviat, perfecte, aixines el dia dona mes de si.

Anònim ha dit...

no hi ha ningu ni ningu comenta?????

Giveaway of the Day